ξεπλυμα χρηματος πως γινεται νομιζεις? φερνεις τον μαυρουκα για 300 χιλιαρικα, δε παιζει ποτε, του δινεις 10 χιλιαρικακια και 290 πλυθηκαν ^^kataramenos5 έγραψε:Κάποτε στο τόπικ του Ζαγόρ ένα μέλος είχε πεί για τις 300.000 οτι δε βγαίνουν ετσι λεφτά απο μια ομάδα.Υπάρχουν άλλοι τρόποι.Το μυαλό μου πήγε στις μεταγραφές.Μόνο..
Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Δε χρειάζεται να σταθείς στο θέμα Γκαρσία, που δείχνει την ανηθικότητά του... Καθαρά αγωνιστικά να το δεις, κάθε εβδομάδα δίνει αφορμές να τον στείλεις στον αγύριστο..ariskatiforos έγραψε:πω πω πω..κατακαημενε ΠΑΟΚ ..
παλι ορφανος θα μεινεις.. σου τρωνε τις σαρκες οι οπαδοι σου..
να φυγει ο δωνης αλλα δε ειναι δυνατο ρε παιδια δε καταλαβαινετε οτι με τετοια σταση στο θεμα παικτη προπονητη ανοιγουμε τους ασκους του αιολου??
θα ρθει τωρα καποιος νεος προπονητης και η θα μας τα αρπαζει οντας λαικιστης και βαζοντας τον γκαρσια ,δημιουργωντας ενα σωρο αλλα προβληματα(με αλλους παικτες) η παλι θα φυγει γιατι θα κανει το αυτονοητο...
αλλα το πιο επικινδυνο ειναι οτι αν η διοικηση κανει το αυτονοητο(διαλεξει προπονητη απο παικτη) θα τους φαμε ζωντανους...η αρρωστια ειναι ακομα εδω ετοιμη να νεκρωσει για αλλη μια φορα τις ελπιδες αυτου του συλλογου να μεγαλωσει επιτελους και να ξεφυγει απο τη μιζερια..
Και πέρα από την πλάκα, ο υγιής Γκαρσία δε χωρά στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ;;; Ακόμη και μετά τις μεταγραφές;;;
Και χωράει ο Κάτσε και ο Φωτάκης;;;
Γιατί δε χωράει;;; επειδή δεν έχει ανάσες;;; Δηλαδή αν είχαμε μια ενδεκάδα Κάτσε, θα έπαιζαν αυτοί βασικοί;;;
Ποιος Γκαρσια δεν χωραει εντεκαδα??? τρελαθηκατε ολοι ??? δηλαδη περισυ ΜΒΠ και φετος ουτε αποστολη?? δηλαδη οταν εμεις παμε απο τα 34 στα 35 ξαφνικα θα σταματησουμε να πηδαμε γιατι δεν θα το αντεχουμε??
Ρε παιδια, αν ερθει κανενας σοβαρος προπονητης και τον βαλει στα πλευ οφφ θα κανετε πολλες κολοτουμπες εδω μεσα...
Ρε παιδια, αν ερθει κανενας σοβαρος προπονητης και τον βαλει στα πλευ οφφ θα κανετε πολλες κολοτουμπες εδω μεσα...
ariskatiforos έγραψε:πω πω πω..κατακαημενε ΠΑΟΚ ..
να φυγει ο δωνης αλλα δε ειναι δυνατο ρε παιδια δε καταλαβαινετε οτι με τετοια σταση στο θεμα παικτη προπονητη ανοιγουμε τους ασκους του αιολου??
θα ρθει τωρα καποιος νεος προπονητης και η θα μας τα αρπαζει οντας λαικιστης και βαζοντας τον γκαρσια ,δημιουργωντας ενα σωρο αλλα προβληματα(με αλλους παικτες) η παλι θα φυγει γιατι θα κανει το αυτονοητο...
αλλα το πιο επικινδυνο ειναι οτι αν η διοικηση κανει το αυτονοητο(διαλεξει προπονητη απο παικτη) θα τους φαμε ζωντανους...η αρρωστια ειναι ακομα εδω ετοιμη να νεκρωσει για αλλη μια φορα τις ελπιδες αυτου του συλλογου να μεγαλωσει επιτελους και να ξεφυγει απο τη μιζερια..
μαλιστα αν ερθει καινουργιος προπονητης και βαζει γκαρσια ειναι λαμογιο και φυσικα θα δημιουργει προβληματα σε αλλους παιχτες(στον γκαρσια δεν εχεισ προβλημα στους αλλους εχεις)
οι ελπιδες του συλλογου ειναι πανω δωνη? μαλιστα ....
δωνης vs γκαρσια ο δωνης ο μουρινιο των βαλκανιων μαλιστα...
μια ερωτηση μονο απο εμενα χωρισ γκαρσια ειναι η ομαδα 6 μηνες πεταει? παιζει με αντιπαλους ρεαλ πχ και ειναι δυσκολο?
παλι ο γκαρτια φταει?
- trel@menos
ας γραψω τη γνωμη μου που ισως φανει εξτρεμιστικη στους πιο πολλους εδω μεσα.
για μενα ειναι λαθος να διωξει αυτη τη στιγμη ο ιβαν το δωνη. ή καλυτερα να τον διωξει γιατι μαζευτηκαν 200 εξω απο την τουμπα.
κι αυτο γιατι θα ναι σαν να παιρνουμε εμεις τις αποφασεις στον ΠΑΟΚ και οποτε δεν μας αρεσει κατι μαζευομαστε εξω απο την τουμπα και εγινε η δουλεια.
ο δωνης πρεπει να φυγει τωρα γιατι δεν παιζει μπαλα η ομαδα?
η γιατι μαλωσε με τον γκαρσια? γιατι τον γκαρσια δεν τον ακουσαμε ακομα ποια ειναι η θεση του για το θεμα.
στην συνεντευξη ο δωνης ειπε οτι δεν συμβαινει τιποτα με τον παμπλο. δεν νομιζω να ειπε ψεματα. γιατι μετα θα μπορουσε ο γκαρσια να βγει και να πει, ναι ειμαστε σκοτωμενοι, και να τον κανει ρομπα.
υγ. και γω προσωπικα πιστευω οτι ο δωνης εχει κανει πολλα φαουλ οσον αφορα αποκλειστικα το αγωνιστικο κομματι. απλα πιστευω οτι ειναι λαθος αυτη τη στιγμη η απομακρυνση του. ειδικα με μια τετοια συγκυρια.
(εκτος αν ειναι να ρθει ο αγγελος)
για μενα ειναι λαθος να διωξει αυτη τη στιγμη ο ιβαν το δωνη. ή καλυτερα να τον διωξει γιατι μαζευτηκαν 200 εξω απο την τουμπα.
κι αυτο γιατι θα ναι σαν να παιρνουμε εμεις τις αποφασεις στον ΠΑΟΚ και οποτε δεν μας αρεσει κατι μαζευομαστε εξω απο την τουμπα και εγινε η δουλεια.
ο δωνης πρεπει να φυγει τωρα γιατι δεν παιζει μπαλα η ομαδα?
η γιατι μαλωσε με τον γκαρσια? γιατι τον γκαρσια δεν τον ακουσαμε ακομα ποια ειναι η θεση του για το θεμα.
στην συνεντευξη ο δωνης ειπε οτι δεν συμβαινει τιποτα με τον παμπλο. δεν νομιζω να ειπε ψεματα. γιατι μετα θα μπορουσε ο γκαρσια να βγει και να πει, ναι ειμαστε σκοτωμενοι, και να τον κανει ρομπα.
υγ. και γω προσωπικα πιστευω οτι ο δωνης εχει κανει πολλα φαουλ οσον αφορα αποκλειστικα το αγωνιστικο κομματι. απλα πιστευω οτι ειναι λαθος αυτη τη στιγμη η απομακρυνση του. ειδικα με μια τετοια συγκυρια.
(εκτος αν ειναι να ρθει ο αγγελος)

φιλε συμφωνω ουτε εγω ειμαι ικανοποιημενος αγωνιστικα απο τον δωνη..
αλλου εστιαζω..ας φερει αλλον μακαρι να βρουμε καποιον καλο στη μεση της χρονιας...αλλα φοβαμαι οτι ειναι δυσκολο ..αλλα ελα στη θεση του νεου προπονητη ο οποιος σιγουρα θα ενημερωθει για τα γεγονοτα με γκαρσια..
ελα στη θεση των παικτων..να φυγει ο δωνης τωρα ποσως με ενδιαφερει αρκει να βρουμε καποιον καλο..
να τιμωρηθει και ο γκαρσια ομως με καποιο τροπο
αλλου εστιαζω..ας φερει αλλον μακαρι να βρουμε καποιον καλο στη μεση της χρονιας...αλλα φοβαμαι οτι ειναι δυσκολο ..αλλα ελα στη θεση του νεου προπονητη ο οποιος σιγουρα θα ενημερωθει για τα γεγονοτα με γκαρσια..
ελα στη θεση των παικτων..να φυγει ο δωνης τωρα ποσως με ενδιαφερει αρκει να βρουμε καποιον καλο..
marley 4 έγραψε:ariskatiforos έγραψε:πω πω πω..κατακαημενε ΠΑΟΚ ..
μαλιστα αν ερθει καινουργιος προπονητης και βαζει γκαρσια ειναι λαμογιο και φυσικα θα δημιουργει προβληματα σε αλλους παιχτες(στον γκαρσια δεν εχεισ προβλημα στους αλλους εχεις)
οι ελπιδες του συλλογου ειναι πανω δωνη? μαλιστα ....
δωνης vs γκαρσια ο δωνης ο μουρινιο των βαλκανιων μαλιστα...
μια ερωτηση μονο απο εμενα χωρισ γκαρσια ειναι η ομαδα 6 μηνες πεταει? παιζει με αντιπαλους ρεαλ πχ και ειναι δυσκολο?
παλι ο γκαρτια φταει?
δεν εχω με κανενα παιχτη θεμα..εχω με τη φορμα του καθε παιχτη και τα χαρακτηριστικα..
αυτη τη στιγμη δεν θελω να βγει ουτε ο λαζαρ ,ουτε ο κατσε ουτε ο κατσουρανης...
αν βγαλεις λαζαρ τον εκαψες..τον κατσε δεν γινεται κανεις δε τρεχει οσο αυτος...ο κατσουρανης τη δεδομενη ειναι πιο χρησιμος...
Γιατί τί έκανε;;; Αφού ο Δώνης είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα!!!! Καταφέρθηκε ο πάικτης ανοιχτά κατά του προπονητή;;;;; Εκανε κανένα πειθαρχικό παράπτωμα.... Ισα ίσα προσπάθησε να μην ρίξει λάδι στη φωτιά!!!!ariskatiforos έγραψε:φιλε συμφωνω ουτε εγω ειμαι ικανοποιημενος αγωνιστικα απο τον δωνη..
Και τέλος πάντων οδώνης πρέπει να φύγει για 20000000000 άλλους λόγους πλην του θέματος με τον Γκαρσία!
Σύμφωνα με το sport2310.gr o Πάμπλο Γκαρσία απευθύνθηκε σε οπαδούς του ΠΑΟΚ που πήραν την πρωτοβουλία να τον περιμένουν έξω από το σπίτι του και να του ζητήσουν να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.
Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γκαρσία είπε στους οπαδούς πώς "στον ΠΑΟΚ δεν με θέλουν. Εγώ είμαι απόλυτα υγιής. Είμαι σκασμένος...".
Η ουσία είναι πώς το πρωί θα υπάρχει συνάντηση του Γκαρσία με τους διοικούντες αλλά είναι άγνωστο αν θα είναι εκεί και ο Δώνης.
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%BF%CE%BA
ΔΩΝΗ ΦΥΓΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ , ΦΥΓΕ ΩΣΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γκαρσία είπε στους οπαδούς πώς "στον ΠΑΟΚ δεν με θέλουν. Εγώ είμαι απόλυτα υγιής. Είμαι σκασμένος...".
Η ουσία είναι πώς το πρωί θα υπάρχει συνάντηση του Γκαρσία με τους διοικούντες αλλά είναι άγνωστο αν θα είναι εκεί και ο Δώνης.
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%BF%CE%BA
ΔΩΝΗ ΦΥΓΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ , ΦΥΓΕ ΩΣΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
Ο Δώνης είναι προς αποχώρηση.... Καλά θα κάνει ο Παύλος να μην συνδέσει το όνομά του με την εξέλιξη αυτή!!!!
Πολυ αργα φιλε, δυστυχως ειναι αμεσα εμπλεκομενος και ο Παυλαρας αθελα του. Του εχουμε μεγαλη αδυναμια και δε θα ηταν δυνατον να κερδισει αυτη τη μαχη ο Δωνης που ουτως η αλλως εβγαλε τα ματια του μονος του.