Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Δλδ για να καταλάβω. Εδώ τώρα ακούω σωστά? Έχω περίφανα ούτα, πέστε με εάν κάνω λάθος.
Σωστά κατάλαβα ότι ένα χρόνο μετά ακούω ότι ο Ζ νο.2 έφαγε τον προϊγούμενο προπονητή.........και τον Ζ νο.1?
Σωστά κατάλαβα ότι ένα χρόνο μετά ακούω ότι ο Ζ νο.2 έφαγε τον προϊγούμενο προπονητή.........και τον Ζ νο.1?
guardian4 έγραψε:Δεν μας νοιαζει αδερφε.
Γιατι πολυ απλα.
Απο τα αυριο, την ευθυνη για την παραμονη Δωνη εχει και η διοικηση,
αλλα εχει, και ο Δωνης που δεν παραιτειτε
Νταξει, ειμαι μια βδομαδα μπροστα τι να λεμε. :ugeek:moican4 έγραψε:Λοιπόν από εδώ και πέρα ΤΕΛΟΣ αυτό το τόπικ..
Ότι είχε να πει, το είπε ο Δώνης.
Εγώ κουράστηκα να μου ανεβάζει την πίεση και με αυτά που βλέπω και με αυτά που λέει.
Από τον Μαϊο έχω κείμενο που λέει "΄ΌΧΙ σε μυρωδιάδες προπονητές στυλ Δώνη κτλ..
Τα έγραψα και μέσα στον Νοέμβριο..
Από εδώ και πέρα την σκυτάλη παίρνει η ΔΙΟΙΚΗΣΗ..
Να ξέρουν όμως πως το ΜΕΤΩΠΟ που πάνε να ανοίξουν με τον Γκαρσία - διοίκηση και προπονητής- θα το βρουν μπροστά τους.
Θα την "ακούσουν άσχημα και μέσα σε αυτούς θα είμαι και ΕΓΩ.
Αρκετά με το πουστριλίκι του Ζήση προς το Μπόλονι, δεν είναι ανάγκη να φάμε και ένα ακόμα κατά του Γκαρσία...
Καληνύχτα σε όλους, όσο μπορεί να είναι..
Αποδοκιμασίες για Δώνη ..
Στην Τούμπα βρέθηκαν περίπου 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ και περίμεναν την άφιξη της αποστολής της ομάδας από το Βικελίδης..
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%BD%CE%B7
ΔΩΝΗ, LOS BOULOS,
εισαι πολυ μικρος που λες οτι δεν εχεις προβλημα με γκαρσια γιατι εμαθες οτι δεν σε περασε το σιγανο πισωπλατο πονηρο μαχαιρωμα και μαθαν ολοι τι κανεις και σε θελουν και τα μπετα της τουμπας να φυγεις.
ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
χχχχχχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχχχχχ
Να φύγει ο μυρωδιάς.Αλλά τέτοια ποστ εδω μέσα μέχρι ποινικα κολάσιμα είναι.
Απειλές κτλ οχι εδώ.
Argonaut4
χχχχχχχχχχχχχχ
Να φύγει ο μυρωδιάς.Αλλά τέτοια ποστ εδω μέσα μέχρι ποινικα κολάσιμα είναι.
Απειλές κτλ οχι εδώ.
Argonaut4
Aν τον αφήσουν στον παγκο.......πάμε φουλ για 5 θέση.....καθήστε να δείτε.Ειναι επικίνδυνος.
Βρε αυτό είναι το πιο εύκολο...guardian4 έγραψε: ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

- kataramenos5
Κάποτε στο τόπικ του Ζαγόρ ένα μέλος είχε πεί για τις 300.000 οτι δε βγαίνουν ετσι λεφτά απο μια ομάδα.Υπάρχουν άλλοι τρόποι.Το μυαλό μου πήγε στις μεταγραφές.Μόνο..
να βγαλουμε πανο στο γηπεδο την αλλη βδομαδα αν δεν τον διωξουν ή δεν παραιτηθει. ορθα κοφτα.
Καλά το έχω γράψει έμεσα μεν πλην σαφώς εδώ και μήνες όταν έλεγα για Μπόλονι Χριστούγεννα και αποζαγοροποίηση που έκανε ο Βρύζας... Εσύ τι δεν κατάλαβες... Τι δεν κταλλλαβαινς που λέει και η αθηνεϊκη διαφημσηAle3 έγραψε:Δλδ για να καταλάβω. Εδώ τώρα ακούω σωστά? Έχω περίφανα ούτα, πέστε με εάν κάνω λάθος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Δευ 04 Φεβ 2013, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Argonaut4 έγραψε:Aν τον αφήσουν στον παγκο.......πάμε φουλ για 5 θέση.....καθήστε να δείτε.Ειναι επικίνδυνος.
δεν απειλω ρε δεν ειμαι κανας πιτσιρικας....απλα ειπα οτι μετα απο καποια τηλ τρομαξα απ το μισος και μου ηρθε η εποχη φασουλα ολοι ειναι αρκετα εξυπνοι να καταλαβουν τι γραφω
Το ξέρω ότι αυτη τη στιγμή ο μίσος είναι τεράστιο....γιατί μας κοροιδεύει κυρίως.
Αλλά είναι καθαρα ποσοσφαιρικο και εκεί πρέπει να μείνει........!
Αλλά είναι καθαρα ποσοσφαιρικο και εκεί πρέπει να μείνει........!
ειναι κατι παραπανω απο ποδοσφαιρο η προσβολη και η ειρωνια στην περηφανεια του ΠΑΟΚΤΖΗ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ αυτο εισεπραξα και το μεταφερω
- pagotatzis
Ετσι και αλλιώς ύπνο δεν πρόκειται να βρω απόψε
γιατί αύριο πρωί πρωί πάμε νοσοκομείο για να γεννηθεί
με το καλό το τρίτο μου Παοκσακι !
Θα περιμένω ανακηνωση !
γιατί αύριο πρωί πρωί πάμε νοσοκομείο για να γεννηθεί
με το καλό το τρίτο μου Παοκσακι !
Θα περιμένω ανακηνωση !
δεν νομιζω οτι μπορει να κανει πισω ο Ιβαν πια... αντε το μπουλο μπας και δουμε λιγο ΠΑΟΚ ... καθε ΣΚ με ασπιρινες μας εχεις...