1-2 αβανταδόροι μείνανε...αδέρφια του; ξαδέρφια του; θείοι του; ανηψιοί του; βαφτιστήρια του; κάτι από όλα τούτα..moican4 έγραψε:
ΥΓ. Να εμφανιστούν εδώ και τώρα στο τόπικ οι "υπέρμαχοι" Δώνη και να πουν ΤΙ ΕΙΔΑΝ και ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ...
Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
τελος εκτος απροοπτου
γινεται εκτακτο δσ στην τουμπα τωρα παρουσια ιβαν και δωνη
ΤΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ
γινεται εκτακτο δσ στην τουμπα τωρα παρουσια ιβαν και δωνη
ΤΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ
Νομίζω ότι μετά από αυτά, η διοίκηση δύο πράγματα πρέπει να κάνει.moican4 έγραψε:Και κάτι ακόμα....
Ο Δώνης με τα σημερινό είναι ένα κοινός ψεύτης...και χέστηκα όποιος να βγει και να με διαψεύσει. που ΔΕΝ έχουν τα @@@, γιατί καιρό κρατιέμαι...
Μίλησε ότι ΣΕΒΕΤΑΙ τον Γκαρσία, ότι έχει πολύ καλές σχέσεις...
ΨΕΜΑΤΑ...
Δεν τον γουστάρει καθόλου...
Το ότι του είπε ότι "δεν προσπαθεί καθόλου στις προπονήσεις και ότι χρειάζεται και άλλο βελτίωση" είναι σεβασμός?
Σε ποιον ρε τον λες αυτό?
Στον Κάτσε?
Σε άνθρωπο που ούτε στον ύπνο σου δεν έχεις πάει να δεις που έπαιζε?
Σε 34 χρονών άνθρωπο λες χρειάζεται και "άλλο βελτίωση" για να παίξει με την Τρίπολη και τον Ατρόμητο?
Και μετά πόση υπομονή να κάνει όταν το ακούει συνέχεια αυτό?
Πόση?
Αλλά τι περιμένω, οι ρουφιάνοι που σε γλύφουν ΔΕΝ θα σε σώσουν...
Σύντομα θα αποκαλύψω και με ΠΟΙΟΝ άλλο παίκτη έχεις ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα γιατί είσαι προβληματικός σαν άνθρωπος και σαν χαρακτήρας...
Άντε μην με πιάσει βραδιάτικα αρκετά κάναμε τους μλκες με την πάρτη σου..
ΥΓ. Να εμφανιστούν εδώ και τώρα στο τόπικ οι "υπέρμαχοι" Δώνη και να πουν ΤΙ ΕΙΔΑΝ και ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ...
Ή βγαίνει και δηλώνει ότι τον στηρίζει (και το πράττει γιατί αλλιώς γίνεται αφερέγγυα) ή τον απολύει.
Όπως δεν θα έβλαπτε και μια τοποθέτηση του Πάμπλο.
hitman μην μπαίνεις σε αυτό το τρυπάκι. Χάνεις το δίκιο σου.
Εγώ για παράδειγμα θέλω το κεφάλι του επί πίνακι αλλά έχω τις αμφιβολίες μου. (εδιτ: εάν πρέπει να κρατήσω μια πισινή...)
Ας δούμε τι θα βγει από το έκτακτο συμβούλιο....
Εγώ για παράδειγμα θέλω το κεφάλι του επί πίνακι αλλά έχω τις αμφιβολίες μου. (εδιτ: εάν πρέπει να κρατήσω μια πισινή...)
Ας δούμε τι θα βγει από το έκτακτο συμβούλιο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale3 την Κυρ 03 Φεβ 2013, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λοιπόν από εδώ και πέρα ΤΕΛΟΣ αυτό το τόπικ..
Ότι είχε να πει, το είπε ο Δώνης.
Εγώ κουράστηκα να μου ανεβάζει την πίεση και με αυτά που βλέπω και με αυτά που λέει.
Από τον Μαϊο έχω κείμενο που λέει "΄ΌΧΙ σε μυρωδιάδες προπονητές στυλ Δώνη κτλ..
Τα έγραψα και μέσα στον Νοέμβριο..
Από εδώ και πέρα την σκυτάλη παίρνει η ΔΙΟΙΚΗΣΗ..
Να ξέρουν όμως πως το ΜΕΤΩΠΟ που πάνε να ανοίξουν με τον Γκαρσία - διοίκηση και προπονητής- θα το βρουν μπροστά τους.
Θα την "ακούσουν άσχημα και μέσα σε αυτούς θα είμαι και ΕΓΩ.
Αρκετά με το πουστριλίκι του Ζήση προς το Μπόλονι, δεν είναι ανάγκη να φάμε και ένα ακόμα κατά του Γκαρσία...
Καληνύχτα σε όλους, όσο μπορεί να είναι..
Αποδοκιμασίες για Δώνη ..
Στην Τούμπα βρέθηκαν περίπου 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ και περίμεναν την άφιξη της αποστολής της ομάδας από το Βικελίδης..
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%BD%CE%B7
Ότι είχε να πει, το είπε ο Δώνης.
Εγώ κουράστηκα να μου ανεβάζει την πίεση και με αυτά που βλέπω και με αυτά που λέει.
Από τον Μαϊο έχω κείμενο που λέει "΄ΌΧΙ σε μυρωδιάδες προπονητές στυλ Δώνη κτλ..
Τα έγραψα και μέσα στον Νοέμβριο..
Από εδώ και πέρα την σκυτάλη παίρνει η ΔΙΟΙΚΗΣΗ..
Να ξέρουν όμως πως το ΜΕΤΩΠΟ που πάνε να ανοίξουν με τον Γκαρσία - διοίκηση και προπονητής- θα το βρουν μπροστά τους.
Θα την "ακούσουν άσχημα και μέσα σε αυτούς θα είμαι και ΕΓΩ.
Αρκετά με το πουστριλίκι του Ζήση προς το Μπόλονι, δεν είναι ανάγκη να φάμε και ένα ακόμα κατά του Γκαρσία...
Καληνύχτα σε όλους, όσο μπορεί να είναι..
Αποδοκιμασίες για Δώνη ..
Στην Τούμπα βρέθηκαν περίπου 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ και περίμεναν την άφιξη της αποστολής της ομάδας από το Βικελίδης..
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%BD%CE%B7
ε ας φυγει μωρε να κανει κ αυτος like στο προφιλ κατα του γκαρσια.η μηπως να κανει like στη σελιδ υπερ του γκαρσια επειδη τον σεβεται κ εχουν αριστες σχεσεις.μπερδεμα.
Μοικάνε τους τα λέμε 1 χρονο τώρα.......τώρα ας τα λουστούνε.
Λυπάμαι για τη κατάληξη....αλλά ο Βρυζας με τον κολλητο του μικρύνανε τον ΠΑΟΚ.
Δε ξεχνω τα καλά....αλλά όταν τα κακά είναι πολύ χειρότερα......δε γίνετε να κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλο μας.
ΒΡΥΖΑ ΦΥΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΩΝΗ ΤΕΛΟΣ !
Δε ξεχνω τα καλά....αλλά όταν τα κακά είναι πολύ χειρότερα......δε γίνετε να κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλο μας.
4-5 ήμασταν από το καλοκαίρι που τα λέγαμε όταν έφευγε ο Μπόλονι και ερχόταν ο μυρωδιάς. Τώρα τα λουζόμαστε.

Επιτέλους το πιάσατε το νόημα +1926!!!!!!!!!Argonaut4 έγραψε:Μοικάνε τους τα λέμε 1 χρονο τώρα.......τώρα ας τα λουστούνε.
hitman έγραψε:1-2 αβανταδόροι μείνανε...αδέρφια του; ξαδέρφια του; θείοι του; ανηψιοί του; βαφτιστήρια του; κάτι από όλα τούτα..moican4 έγραψε:
φιλε διαφωνω, δεν υπαρχουν αβανταδοροι οπαδοι του ΠΑΟΚ. ΑΡΔ ναι, οπαδοί που αγαπανε την ομαδα τους και μονο όχι.
Μπορει να υποστηριζουνε τον Δωνη, γιατί κατι ας πουμε κατι βλεπουνε...αλλα πιστευω οτι το κανουνε ανιδιοτελως και μονο.
Το ξεφωνητο που πηγε σημερα και στον Δωνη αλλα και στον Βρυζα ειναι το ποτηρι που ξεχίλησε την σταγονα... Και μετα τον Αστερα εφαγε κραξιμο ο Δωνης και ο Βρυζας αλλα πνιγηκε, σημερα δεν γινοταν να το πνιξουνε...
λέτε να επιστρέψει ο ζαγόρ πιό γρήγορα του αναμενομένου?
παρεπιπτόντως τον Βρύζα τον έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση.
Δώνη ...ούτε καλή τύχη θα σου πω
παρεπιπτόντως τον Βρύζα τον έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση.
Δώνη ...ούτε καλή τύχη θα σου πω
Ψυχραιμία. Πάμε παρακάτω. Μην τα διαλύσουμε όλα. Στήριξη στη διοίκηση και στις αποφάσεις της.