Άρης-Π.Α.Ο.Κ. 2-2 MVP- Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Άρης-Π.Α.Ο.Κ. 2-2 MVP- Σχόλια & παραλειπόμενα
στο πρώτο γκολ κάνει γκέλα ο Κωνσταντινίδης, και καλύπτει τον Αγκάθο χωρίς λόγο... τσιμπήσαμε το τεμάχιο,
σε ενα ομολογουμένως δύσκολο γκολ, στο δεύτερο πάλι γκέλα απο τον Κωνσταντινίδη δευτερο τεμάχιο....
ο Κάτσε μεγάλος σκύλος αλλά επιθετικά δεν μπορεί... τα σουτ του είναι επιπέδου 5χ5 σε καμιά γειτονιά... θα έπρεπε να ντρέπεται για το αποτέλεσμα των σουτ που επιχειρεί..
Ο Kamara έβαλε μια πολύ δύσκολη γκολάρα, ο Αθανασιάδης το ίδιο... με την διαφορά ότι μετά εξαφανίστηκε... μάγος είναι?
MVP Δώνης θέλει μαγκιά να μην κερδίζεις τέτοιο παιχνίδι...
σε ενα ομολογουμένως δύσκολο γκολ, στο δεύτερο πάλι γκέλα απο τον Κωνσταντινίδη δευτερο τεμάχιο....
ο Κάτσε μεγάλος σκύλος αλλά επιθετικά δεν μπορεί... τα σουτ του είναι επιπέδου 5χ5 σε καμιά γειτονιά... θα έπρεπε να ντρέπεται για το αποτέλεσμα των σουτ που επιχειρεί..
Ο Kamara έβαλε μια πολύ δύσκολη γκολάρα, ο Αθανασιάδης το ίδιο... με την διαφορά ότι μετά εξαφανίστηκε... μάγος είναι?
MVP Δώνης θέλει μαγκιά να μην κερδίζεις τέτοιο παιχνίδι...
Το κακό είναι ότι ο Καμαρά δε φάνηκε να έχει και ιδιαίτερη τεχνική και σπατάλησε πολλές φάσεις. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι είχε συμφωνηθεί να παίξουν από εκεί.DC έγραψε:Συμφωνώ πολύ με αυτό, καθώς είδα κάποιες συνεργασίες Λίνο-Καμαρά οι ο οποίες μελλοντικά και περισσότερες θα είναι και πιο επιτυχείς.sourmenetes έγραψε:.....Αναπτυξη απο τα ακρα,συνδυασμοι και γενικα καλες προωθησεις απο λινο και λαζαρ.....
Ίσως επιτέλους αποκτήσουμε αριστερή πτέρυγα.
Ο άλλος έχει όνομα και είμαι εγώ!giapas έγραψε: Τον άλλο που θα μας τα κάνει ούμπαλα με ποσταρίσματα κάθε 5 λεπτά λέγοντας μας την ώρα ?
Εχω όνομα και τσίπα γιαυτό μετράω ανάποδα ...
Γιατί η ηλικία μου και η παιδία μου δεν μου επιτρέπουν να βρίσω!!!!!!
κανω πως δεν το ειπες.giapas έγραψε: Στα του παιχνιδιού... όταν παίζεις με το ληκι εκτός έδρας σχεδόν κατά 80% δε κερδίζεις.
οπως λες και συ, ΠΡΩΤΑ εκανε το λαθος κ αφησε μεσα τον κιτρινισμενο μικρο, και μετα απλα διορθωσε το λαθος του ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ. πως το λενε, πιο βλακας πεθαινεις αν δεν κανεις αυτη την αλλαγη.giapas έγραψε: Επίσης μου άρεσε η αλλαγή που έκανε όταν μείναμε με 10 παίκτες..εκείνη τη στιγμή απέναντι και σε τσικό να παίζεις, κοιτάς πρώτα να επανακτήσεις τον έλεγχο του παιχνιδιού και να πάρεις τουλάχιστον ισοπαλία.
Κατα τ αλλα ο Μιχαλητσιος του πηρε το διπλωμα. κι αυτο, τα λεει ολα.
διαβαζοντας συνολικα το ποστ σου, μπορω να καταλαβω γιατι προσπαθεις να βρεις θετικα στο προσωπο του Δωνη και να υπερασπιστεις τις επιλογες του. και συ, οπως και ο Δωνης, υποτιμας το μεγεθος της ομαδας.
Ναί ναί να μπαναριστούμε ΟΛΟΙ όσοι δεν είμαστε ικανοποιημένοι με έναν ΠΑΟΚ που εμφανίζει νοοτροπία Κέρκυρας και Βέροιας σε ένα ματς που μια μέτρια ομάδα θα το έπαιρνε χωρίς να ιδρώσει...
ΜΠΑΝ σε ΟΛΟΥΣ που αμφισβητούν το μεγάλο έργο της "Ιερής Αγελάδας" του ΠΑΟΚ...
ΜΠΑΝ σε ΟΛΟΥΣ που αμφισβητούν το μεγάλο έργο της "Ιερής Αγελάδας" του ΠΑΟΚ...
Κάνε τη καρδιά σου πέτρα και διόρθωσέ με , δίνοντάς μου το ακριβές νούμερο.jibbie έγραψε:κανω πως δεν το ειπες.giapas έγραψε: Στα του παιχνιδιού... όταν παίζεις με το ληκι εκτός έδρας σχεδόν κατά 80% δε κερδίζεις.
Φίλε giapas δε μιλάω για εσένα, εννοείται πως δε με είπες εσύ έτσι. Απλά αναφέρεις χαρακτηρισμούς από άτομα που θέλουν να φύγει ο ΓΔ και λες ότι είναι βολικό για τους mod όταν συμφωνούν. Έτσι λοιπόν έγραψα ότι έγραψα για να σου δείξω ότι δεν ισχύει αυτό. Μερικοί που παρακολουθούσαν το τόπικ του δώνη εκείνη την χρονική στιγμή ξέρουν για τι πράγμα μιλάω.
Τέλος από μένα τα offtopic, αλλά το συγκεκριμένο ήθελα να το διευκρινήσω.
Τέλος από μένα τα offtopic, αλλά το συγκεκριμένο ήθελα να το διευκρινήσω.
Η προϊστορία πάντως δεν συμφωνεί μαζί σουgiapas έγραψε:Κάνε τη καρδιά σου πέτρα και διόρθωσέ με , δίνοντάς μου το ακριβές νούμερο.jibbie έγραψε:κανω πως δεν το ειπες.giapas έγραψε: Στα του παιχνιδιού... όταν παίζεις με το ληκι εκτός έδρας σχεδόν κατά 80% δε κερδίζεις.
τα νουμερα, δεν εφιαξαν σε κανενα σημειο της ιστοριας του Π.Α.Ο.Κ. το μεγεθος του.giapas έγραψε:Κάνε τη καρδιά σου πέτρα και διόρθωσέ με , δίνοντάς μου το ακριβές νούμερο.jibbie έγραψε:κανω πως δεν το ειπες.giapas έγραψε: Στα του παιχνιδιού... όταν παίζεις με το ληκι εκτός έδρας σχεδόν κατά 80% δε κερδίζεις.
να σου το πω και αλλιως. η σχεση μεγεθους μεταξυ Π.Α.Ο.Κ. - Αρη, δεν ειναι σχεση αριθμων.
πραγματικα λυπαμαι που διαβαζω τετοιες αποψεις εδω μεσα. το κλεινω εδω.theo G4 έγραψε:Η προϊστορία πάντως δεν συμφωνεί μαζί σου
Αν και ημουνα σιγουρος για το χ,ο λογος που δεν κερδισαμε
σημερα ηταν καθαρα θεμα προπονητη...απορω γιατι δεν
τον διωχνουν,δεν βλεπουν;
Ο καμαρα πολυ καλος για πρωτο παιχνιδι αλλα για την τριμπλα
που φημιζεται σημερα δεν μπορουσε να περασει ουτε τον εαυτο του.
Ο ζαραδουκας αν δεν κανω καθος 4-5 φορες μαζι με την μπαλα του πηρε και το
πορτοφολι...
Αν εξαιρεσουμε τα γκολ αθανασιαδη-αγκανθο.Πως φανηκε οτι ο π@υστης ο ισπανος
ειναι ενα κλικ ποιο ποιοτικος απο τον δικο μας...
σημερα ηταν καθαρα θεμα προπονητη...απορω γιατι δεν
τον διωχνουν,δεν βλεπουν;
Ο καμαρα πολυ καλος για πρωτο παιχνιδι αλλα για την τριμπλα
που φημιζεται σημερα δεν μπορουσε να περασει ουτε τον εαυτο του.
Ο ζαραδουκας αν δεν κανω καθος 4-5 φορες μαζι με την μπαλα του πηρε και το
πορτοφολι...
Αν εξαιρεσουμε τα γκολ αθανασιαδη-αγκανθο.Πως φανηκε οτι ο π@υστης ο ισπανος
ειναι ενα κλικ ποιο ποιοτικος απο τον δικο μας...
12 νίκες διάβασα στο άρθρο της κεντρικής σε 50κατι παιχνίδια... χοντρικά στα 10 ματς 2 κερδίζεις , 8 δε κερδίζεις.theo G4 έγραψε:Η προϊστορία πάντως δεν συμφωνεί μαζί σου
Τζιμπι λυπάμαι φίλε αλλά το έχεις μπερδέψει εντελώς. Κανείς δεν τη βγάζει εδώ για να τη μετρήσει. Έγραψα κάτι για να δείξω ότι τις περισσσότερες φορές τα ματς αυτά είναι αμφίρροπα και ντερμπυ ανεξάρτητα από τη ποιότητα των ομάδων ή από την βαθμολογική διαφορά. Με αμφισβήτησες και σου απάντησα. Δεν μίλασα για μεγεθος ομάδας και ούτε αυτή είναι η καούρα μου.
Ο Καμαρά δεν φήμίζεται για την τρίπλα του. Βρεγμένη εφημερίδα δεν μπορεί να περάσει. Είναι πολύ καλός στην τακτική και στην γρηγοράδα με την μπάλα στα πόδια. Τάδε έφη μάνατζερ 2012.

Έτσι μικραίνουν οι ομάδες παιδιά...
Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι θα πείθονται ότι το 2-2 απόψε ήταν ένα χρυσό αποτέλεσμα...
Όσο περνάει ο καιρός περισσότεροι θα ευγνωμονούν την "Ιερή Αγελάδα" του ΠΑΟΚ, που κατέβασε στο 2ο ημίχρονο την ομάδα με πάνες...
Όσο περνάει ο καιρός η "Ιερή Αγελάδα" του ΠΑΟΚ θα φέρνει την ομάδα στα μέτρα του, για να νιώσει ξανά τρανός, όπως ένιωθε στο Περιστέρι και τη Λάρσα...
Σε κανα 2μηνο να μην ξεχάσουμε να πανηγυρίσουμε αν δε φάμε πάνω από 3 στο τηγάνι...
Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι θα πείθονται ότι το 2-2 απόψε ήταν ένα χρυσό αποτέλεσμα...
Όσο περνάει ο καιρός περισσότεροι θα ευγνωμονούν την "Ιερή Αγελάδα" του ΠΑΟΚ, που κατέβασε στο 2ο ημίχρονο την ομάδα με πάνες...
Όσο περνάει ο καιρός η "Ιερή Αγελάδα" του ΠΑΟΚ θα φέρνει την ομάδα στα μέτρα του, για να νιώσει ξανά τρανός, όπως ένιωθε στο Περιστέρι και τη Λάρσα...
Σε κανα 2μηνο να μην ξεχάσουμε να πανηγυρίσουμε αν δε φάμε πάνω από 3 στο τηγάνι...
Καλα Φώτη για αυτο που λες κρατά μια πισινη μην εκτεθεις .....όταν θα προσαρμοστεί να δούμε τι θα λες για την βρεγμενη εφημερίδα
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
giapas, δεν αμφισβητησα τη συγκεκριμενη φραση. το γεγονος και μονο οτι ειπωθηκε, με λυπει αφανταστα.
κατα τ αλλα, σε οτι διαφωνω, σου παρεθεσα τα αντιστοιχα σημεια και σου απαντησα με επιχειρηματα. τα οποια βεβαια, τα προσπερασες.
θα σε παρακαλουσα οι χαρακτηρισμοι αμεσοι ή εμμεσοι για τη νοημοσυνη μου να λειπουν μαν
κατα τ αλλα, σε οτι διαφωνω, σου παρεθεσα τα αντιστοιχα σημεια και σου απαντησα με επιχειρηματα. τα οποια βεβαια, τα προσπερασες.
θα σε παρακαλουσα οι χαρακτηρισμοι αμεσοι ή εμμεσοι για τη νοημοσυνη μου να λειπουν μαν