5.Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Re: 5.Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Alastor έγραψε:δεν νομιζω να μπορει να συνεχισει ο γκαρσια να παιζει,4 θλασεις σε μισο χρονο ηδη...νομιζω τα χρονια τον επιασαν...καλο θα ηταν να λυθει η συνεργασια και αν μπορει να συνεχισει σε καποιο ποστο στον ΠΑΟΚ που θα μπορει να προσφερει τοτε καλως....

Παίχτης που πριν 10 μήνες έβγαζε γεμάτη σεζόν με ευρώπες κύπελλα πίπελα και πρωταθλήματα, δε παθαίνει ξαφνικά τη μια θλάση πίσω από την άλλη ούτε έχει πυρετό κάθε Παρασκευή όπως τα νήπια.

Στο χαριλάου και με 41 πυρετό θα έπαιζε ο Παύλος.

Όσο για το τελευταίο, να συνεχίσει από κάποιο πόστο, να τελειώσει η γ@μημένη αυτή χρονιά και να πάει στη πατρίδα του, να τον θυμόμαστε σαν άρχοντα και ηγέτη. Όσο μένει, τόσο θα λοιδωρείται.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Θα ξεκινήσω με την τελευταία λέξη του προηγούμενου ποστ.
Έλεος.
Έχετε όλοι πιστεί ότι ερχόμενος ο Δώνης στον ΠΑΟΚ, είχε απότερο σκοπό να απαξιώσει τον Πάμπλο και του τελειώσει την καριέρα;
Ότι όλοι οι από πάνω του, ο Ιβάν, ο Τσιστιακόφ και ο Ζήσης, δεν έχουν ιδέα του τι έχει γίνει και του τι γίνεται; Είναι ένα υπαρκτό γεγονός; Είναι εσκεμμένο; Είναι απόρροια ανικανότητας;

Εσύ ρε Μόικαν που ξέρεις κάτι παραπάνω από εμάς, τι λες; Τι ξέρεις ή τι πιστεύεις; Ότι ό,τι γίνεται (αν γίνεται όπως τα έγραψες) γίνονται εν αγνοία ή με τις ευλογίες των προηγουμένων; Γιατί όπως έγραψες, είναι κάτι που κρατάει καιρό. Τυφλοί είναι ή κουφοί;
Είναι δηλαδή τόσο μαλ@κας ο Ιβάν, που θέλει να έρθει σε σύγκρουση με τους πελάτες του; (για να το θέσω ψυχρά)
Έζμπρωξε πάνω από ένα χαρτί για μεταγραφές και θα κωλώσει στην αποζημίωση του Δώνη; Τι διάολο συμβαίνει και έχει γιατί συμβαίνει τώρα;

Διαβάζω επί δύο μέρες ΤΑ μπινελίκια και ΤΙΣ απειλές προς τον προπονητή του ΠΑΟΚ και δεν έχω δει κανέναν να αναρωτιέται τα ΓΙΑΤΙ; Γιατί συμβαίνει ό,τι συμβαίνει (την δικαιολογία του κόμπλεξ δεν την καταπίνω καθώς εδώ πρόκειται για επαγγελματική αυτοκτονία του Δώνη) αλλά κυρίως, γιατί ΔΕΝ συμβαίνει ό,τι δεν συμβαίνει. Είματε δηλαδή τόσο μάγκες εμείς και βλέπουμε πράγματα που επί 5 μήνες δεν βλέπει η διοίκηση, η οποία μας έτριψε στην μούρη 4 μεταγραφές σε μία μέρα; (για τις οποίες σχεδον ουδής επισήμανε -πλην αγγελόκαρδου- ότι ήταν προϊόν κάποιου μεταγραφικού σχεδιασμού και όχι έμπνευση μιας βραδιάς)

Τέλος, κάτι για τον Πάμπλο: οι Σημαίες δεν αποκαθηλώνονται. Όταν έρθει η ώρα, υποστέλονται με τιμές και σε στάση προσοχής.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Κανείς, μα κανείς δεν είναι πάνω απ τον ΠΑΟΚ.
Και δεν λέω τίποτα άλλο πάνω στο ζήτημα.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

DC,
αφού δεν δέχεσαι την εξήγηση του κόμπλεξ πές μας εσύ την γνώμη σου, εκτός κι αν θεωρείς ότι δεν τρέχει τίποτα και όλα είναι αβάσιμα ή στράβωσε ο Γκαρσία με τον ΓΔ στα καλά καθούμενα.
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Ακομα και τωρα, μετα απο 5 χρονια παραμενουμε (περιπου) οι ιδιοι... Παντα θα βλεπουμε το προσωρινο και το προσκαιρο αγνοωντας αυτο που πραγματικα θα μεινει τα επομενα χρονια (να μην πω δεκαετιες...)

Και τι με νοιαζει ρε που καποτε ο ΠΑΟΚ αναγκαστηκε να παιξει (αδικα κιολας) με 10? Ή τι με νιαζει που ελειπε σε καποια παιχνιδια ο Γκαρσια λογω καρτων? ή μηπως τωρα να στεναχωρεθω που δηθεν διαταραχθηκε το αρμονικο κλιμα εν οψει Αρη? Παντα δινουμε τοση σημασια σε καποιους κωλοβαθμους σε προκαθορισμενο πρωταθλημα, κοιταμε δηλ το δεντρο και χανουμε το δασος: Να προστατεψουμε δηλ εναν απο τους λιγους (ισως και τον μονο) ηγετες και εκφραστες του ΠΑΟΚτσηδικου ταμπεραμεντου για τα επομενα χρονια...

Ισως να μοιαζουν υπερβολικα αυτα που λεω αλλα απο τη στιγμη που εχουν γκρεμιστει τα παντα, καποιοι ανθρωποι θα πρεπει να προστατευθουν ως κορη οφθαλμου. Που να ετρωγε και λεφτα απο την ΠΑΕ δηλ ο Παμπλο...

Πολυ στεναχωριεμαι που θα το πω, αλλα προτιμω να τελειωσει την ποδοσφαιρικη του καριερα οσο το δυνατο πιο γρηγορα, γιατι οσοι δεν τον γουσταρουν θα βρουν ευκαιρια να τον μειωσουν με καθε τροπο.

Παμπλο, αν στην αρχη απο διαισθηση πιστευαμε σε αυτο που εισαι, τωρα πλεον σε ξερουμε πολυ καλα...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ντισι,τα έχω γράψει πιο πίσω σε συνδυασμό με το ποστ του Ολιβάρεζ.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, την Δευτέρα θα πει τα πράγματα πως έχουν και θα "χαιρετήσει"...αυτό πιστεύω..
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Θα πει τα πράγματα πως έχουν κατ αυτόν.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

dimbar έγραψε:DC,
αφού δεν δέχεσαι την εξήγηση του κόμπλεξ πές μας εσύ την γνώμη σου, εκτός κι αν θεωρείς ότι δεν τρέχει τίποτα και όλα είναι αβάσιμα ή στράβωσε ο Γκαρσία με τον ΓΔ στα καλά καθούμενα.

Σόρι μαν, αλλά σε αντίθεση με τους περισσότερους (όχι μόνο εδώ μέσα αλλά σε όσα φόρα έχω πάρει μέρος), δεν είμαι από αυτούς που έχουν πάντα γνώμη για το κάθε τι και κυρίως δεν είμαι από αυτούς που θα γράψουν γνώμη για το κάθε τι.
Έγραψα κάποιες απορίες μου γιατί πραγματικά γίνονται πράγματα που ΔΕΝ βρίσκω λογική σε αυτά.
Μπορώ να σε γράψω όσα σενάρια θες. Αλλά θα είναι όλα υποθετικά. ;)
Αν ντε και καλά θες να γράψω κάποια θέση, προσπάθησε να την εξάγεις από τα ερωτήματά μου. Αλλά ... δεν έχω.
Χωρίς παρεξήγηση. Δεν είναι κάτι προσωπικό. :)

moican4 έγραψε:Ντισι,τα έχω γράψει πιο πίσω σε συνδυασμό με το ποστ του Ολιβάρεζ.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, την Δευτέρα θα πει τα πράγματα πως έχουν και θα "χαιρετήσει"...αυτό πιστεύω..

Διάβασα ό,τι έγραψες αλλά το ότι πιστεύεις ότι θα "χαιρετίσει" την Δευτέρα τώρα το προσέχω. (θα πάω να τα ξαναδιαβάσω)
Αυτό ναι. Αυτό και νόημα έχει και τα περισσότερα ερωτήματά μου απαντάει και σε βγάζω και το καπέλο για την ευθύτητα.
Μάλλον έβγαλες την είδηση που θα διαβάζουμε από σήμερα το βράδυ. :lol:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

DC έγραψε:1.Έχετε όλοι πιστεί ότι ερχόμενος ο Δώνης στον ΠΑΟΚ, είχε απότερο σκοπό να απαξιώσει τον Πάμπλο και του τελειώσει την καριέρα;

2.Είναι ένα υπαρκτό γεγονός;

3.Διαβάζω επί δύο μέρες ΤΑ μπινελίκια και ΤΙΣ απειλές προς τον προπονητή του ΠΑΟΚ και δεν έχω δει κανέναν να αναρωτιέται τα ΓΙΑΤΙ; Γιατί συμβαίνει ό,τι συμβαίνει

4.Είματε δηλαδή τόσο μάγκες εμείς και βλέπουμε πράγματα που επί 5 μήνες δεν βλέπει η διοίκηση.

5.Τέλος, κάτι για τον Πάμπλο: οι Σημαίες δεν αποκαθηλώνονται. Όταν έρθει η ώρα, υποστέλονται με τιμές και σε στάση προσοχής.

1. Διαστρεβλώνεις τα γεγονότα έτσι όπως τα παρουσιάζεις. Φυσικά και δεν ήρθε με αυτό το σκοπό. Δε ξύπνησε στραβά και είπε ας παω στον ΠΑΟΚ να καταστρέψω τον Γκαρσία. Στην πορεία και συγκεκριμένα από την Αυστρία και μετά και νομίζοντας ότι βρήκε το κατάλληλο σχήμα βάσει αποτελεσμάτων (πολλά εξ αυτών από καθαρή τύχη) απλά αποφάσισε ότι δε του έκανε για αρχική 11αδα. Παράλληλα όμως ξέροντας και το χαρακτήρα του Ουρουγουανού βγαίνανε στην επιφάνεια όλες οι θλάσεις και οι ιώσεις που μόνο τυχαίες δεν ήταν. Όπως δε πιστεύεις το κόμπλεξ του Δώνη, έτσι δε πιστεύω και όλα αυτά τα περίεργα ιατρικά αποτελέσματα.

2. Δε νομίζω ότι χρειάζεται απάντηση σε κάτι αυτονόητο.

3. Γιατί μετά από ένα 7μηνο δουλειάς δεν έχει φανεί ούτε ένα δείγμα υγείας στον τρόπο που παίζει η ομάδα.
Γιατί παίζεις σε ένα πρωτάθλημα με 2 ομάδες κι όμως καταφέρνεις να είσαι τρίτος.
Γιατί ενώ δε μπορεί να επιβληθεί στο ίδιο το παιδί του και να του τραβήξει λίγο τα @@, πως να περιμένουμε να επιβληθεί σε μια αντρική ομάδα που συμπεριλαμβάνει και 3-4 ισχυρές προσωπικότητες.
Γιατί από την αρχή υπήρξαν άτομα που δεν είχαν δει με καθόλου καλό μάτι ότι μας είχε σαν δεύτερη επιλογή για την καριέρα του.
Γιατί νιώθουν οργή όταν συμπεριφέρεται με εντελώς αντιεπαγγελματικό τρόπο (δε το αναλύω παραπάνω) στη μοναδική σημαία που μας απέμεινε.
Γιατί μόλις 1!!! φορά παραδέχτηκε ότι η ομάδα έχασε βαθμούς εξαιτίας του.
(Τα γιατί μπορεί να συνεχιστούν για κανα 2 σελίδες ακόμα)

4. Σε συνέχεια του 1. ξαναγράφω ότι αυτό δε συμβαίνει 5 μήνες αλλά πολύ μικρότερο διάστημα. Και ναι πιθανόν το τελευταίο διάστημα να βλέπει κάτι αλλά η δεδομένη χρονική στιγμή να είναι δύσκολη για αποφάσεις. Ίσως από βδομάδα να έχουμε εξελίξεις,

5. Να και κάτι που συμφωνούμε (αν πάλι το εκλαμβάνω όπως και συ).
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

moican4 έγραψε:Ντισι,τα έχω γράψει πιο πίσω σε συνδυασμό με το ποστ του Ολιβάρεζ.

Εύχομαι αν και δεν το πιστεύω να κάνεις λάθος στο θέμα του "χαιρετήσει"......
Για μένα αυτό θα σημάινει και το τέλος του Δώνη από την μεριά της μεγαλύτερης μερίδας των οπαδών και ίσως και ορισμένων παικτών, με ότι συνέπειες γαι την ομάδα!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Μοϊκανέ επειδή τόσα χρόνια ξέρω πολύ καλά ότι δε πετάς μπαρούφες, αν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο, να είσαι σίγουρος ότι άλλος θα χαιρετήσει και όχι αυτός. Αυτός θα φύγει όπως του αρμόζει, με υψωμένη κούπα στον αττικό ουρανό.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Την άποψη μου είπα, τι πιστεύω εγώ, γι αυτό λέω "αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά"....

Μακάρι να διαψευσθώ 1000%...
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Το θέμα είναι αν όλο αυτό γίνεται μόνο από τον Δώνη ή με τις ευλογίες του Βρύζα, και πολύ περισσότερο του Ιβάν και των συνεργατών του.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

@PAOK_NORTH_ARMY
Όχι και διαστρευλώνω γεγονότα. Ερωτήματα έθεσα.
Από κει και πέρα, γράφεις απόψεις και όχι γεγονότα (τυχαία αποτελέσματα, καλύτερα σχήματα κλπ, αυτονόητη κόντρα) και επειδή το ποστ μου αναφέρεται μόνο στο θέμα Πάμπλο-Δώνη που δημιουργήθηκε παραμονές αγώνα με το σκουλίκι, το 2 και το 3 δεν με καλύπτουν. :)

Ωστόσο, κανείς και ποτέ δεν αναφέρθηκε στον ομαλό (γνώμη μου) αγωνιστικό απογαλακτισμό από τον Πάμπλο, κάτι για το οποίο μέχρι πέρυσι τρέμαμε ΟΛΟΙ μας, αν δεν κάνω λάθος, καθώς δεν νομίζω ότι μέχρι πέρυσι υπήρχε αγώνας που παίξαμε χωρίς Πάμπλο και τον κερδίσαμε. Ένα από τα λίγα θετικά του Δώνη μέχρι τώρα.

@Μόικαν, ποιος εννοείς ότι θα "χαιρετίσει"; Ο Πάμπλο;;;;; :o
Γιατί εγώ κατάλαβα για τον Δώνη. :?
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, έχουμε πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

moican4 έγραψε:Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, την Δευτέρα θα πει τα πράγματα πως έχουν και θα "χαιρετήσει"...αυτό πιστεύω..

Δεν το βλέπω τώρα κοντά να χαιρετάει (as in να φύγει) ο Garcia. Δεν αμφισβητώ το ρεπορτάζ του Μοϊκανού. Απλά προβλέπω οτι αν το πράμα πάει στο μπρα-ντε-φερ, αυτός που θα χαιρετήσει είναι ο ΓΔ. Ακόμα και 0-5 να κερδίσουμε στο Βικελίδης.

Σε καμία περίπτωση δεν έχω ρεπορτάζ. Το λέω για να μη παρεξηγηθεί κάτι από αυτά που είπα. Αν θέλετε πέστε το educated guessing.

Επίσης για να μη ξεχνιόμαστε. ΔΕΝ μιλάμε για παραγκωνισμό του Garcia εφόσον ο παίκτης ήταν (ως τώρα τουλάχιστο) τραυματίας. Η χρονιά ξεκίνησε με τον παίκτη βασικό και κατόπιν ήρθαν συνεχείς τραυματισμοί. Τώρα αν βγει ο Garcia και πει ότι εγώ δεν ήμουν ποτέ τραυματίας (ΟΚ ακραίο αλλά καταλαβαίνετε νομίζω τι εννοώ) τότε το πράγμα αλλάζει δραματικά. Μέχρι στιγμής τουλάχιστο μιλάμε για άρνηση του Garcia να λογίζεται ως αλλαγή. Τώρα για το πως και γιατί φτάσαμε ο Garcia να στραβώσει που τον βλέπει ο ΓΔ σαν αλλαγή, τα είπαν άλλοι που είναι προφανές οτι τα γνωρίζουν καλύτερα από μένα. Άλλο όμως παραγκωνισμός (δλδ δεν σε βάζω επίτηδες) και άλλο "σε θεωρώ αλλαγή". Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Τέλος, όπως είπα και σε άλλη ευκαιρία, αν υπάρχει κάποιος που δεν θα κρυφτεί και θα μιλήσει, αυτός είναι ο Garcia. Μέχρι τώρα τουλάχιστο, έχει αφήσει (δις) κάποια υπονοούμενα και μόνο. Δεν πιστεύω πάντως οτι θα μείνει σε αυτά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”