Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
hitman

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από hitman »

Όλοι όσοι κράζουμε το Δώνη, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να κάνουμε κωλοτούμπα για χάρη του ΠΑΟΚ.
Ούτε και ελπίζουμε να υπάρχει τελικά οποιοδήποτε εσωτερικό θέμα για να "δικαιωθούμε".

ΜΑΚΑΡΙ ο ΠΑΟΚ στο εξής να δείχνει εικόνα ομάδας κανονικής.

ΜΑΚΑΡΙ τη Δευτέρα να δούμε φωτογραφίες από την προπόνηση με το Δώνη και τον ΠΑΜΠΛΟ να είναι αγκαλιά και να κάνουν "κου-πε-πε".

ΜΑΚΑΡΙ το κλίμα να είναι άριστο και υγιές.

ΜΑΚΑΡΙ να αποδειχθούμε "κομπλεξικοί" και προκατειλημμένοι και να κάνουμε λάθος.

Προσωπικά, μια τέτοια ευχάριστη κωλοτούμπα θα την κάνω ολόψυχα και με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

Τα παραπάνω όμως, φαντάζουν σχεδόν απίθανα για την ώρα, και για κάθε ώρα που περνά.

Το κλίμα είναι εις βάρος του προπονητή. Και αυτό είναι λογικό, από τη στιγμή που εδώ και 8 μήνες δεν έδωσε ούτε μια αφορμή να του πεις ΕΝΑ μπράβο.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

μωρε εγω συμφωνω μαζι σου.
το θεμα ειναι οτι απλα αυτο με τον γκαρσια ηταν μια ακομα αφορμη(η μεγαλυτερη ισως) για ατελειωτο κραξιμο και αφορισμους προς τον δωνη.
ακομα και να μην εγινε τιποτα μεταξυ τους απλα θα περιμενουν την επομενη αφορμη.
εδιτ: για τον danirifle παει το ποστ.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Τελικα το κομπλεξ ο γιος σου για τον Παμπλο απο σενα το δημιουργησε.
Αντε γεια Δωνη, φυγε μονος σου, πριν αρχισουν να ρχονται συνδεσμοι.
Αντε ΓΕΙΑ.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

αυριο με νικη θα πανηγυρισουν καποιοι?καλα αμα δεν κερδισουμε σαμπανιες θα ανοιξουμε!ποιος παοκ ο δωνης να φυγει! :redcard:

Το έχεις ξαναγράψει αρκετές φορές και σου είπα αυτό να μην το ξαναπεις ούτε για αστείο.
Δεύτερον, το ΠΑΟΚ θα το γράφεις πάντα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ και για όλα τα παραπάνω ΜΠΑΝ 1 ΗΜΕΡΑΣ που θα μας πεις κιόλας οτι θα πανηγυρίσουμε αν χάσουμε αύριο...
Η υπομονή έχει και τα όρια της ξέρεις..
Moican4
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από eorptol »

gergeo4 έγραψε:μερικοι ειναι λες και περιμενουν στη γωνια για να αντικαταστησουν οι ιδιοι τον δωνη!Ρε φιλαρακια προπονητες ειστε τελικα?
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ξεφύγει πολύ στο θέμα αυτό σε σημείο που κάνει κακό στην ομάδα

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι κερδίζουμε χάνουμε, από εδώ και στο εξής βρήκαμε ποιος ευθύνεται.
Κερδίζουμε ; οι μεταγραφές, ο Τσιστιακόφ, ο Σαββίδης (σλουρπ, σλουρπ...), ο γίγαντας λαός κτλ κτλ κτλ
Χάνουμε ; ο ΓΔ που μαλώνει με τους παίκτες, ο ΓΔ που έχει χάσει τα αποδυτήρια, ο ΓΔ που δεν έβαλε αυτόν αλλά εκείνον, ο ΓΔ που αλλάζει συνεχώς συστήματα κτλ κτλ κτλ

Πέστε μου εσείς τώρα, αν με τέτοιες συνθήκες υπάρχει περίπτωση να δούμε χαΐρι. Και τι με νοιάζει εμένανε αν αύριο κερδίσουμε νομίζετε ; μέχρι εκεί είναι οι βλέψεις μας ; να κερδίσουμε τον Άρη ; που αν δεν γινόταν υποκατάστημα να πάρει κανένα παίκτη, πήγαινε βολίδα για τη Β ; γιατί αν είναι έτσι, με νίκη αύριο η χρονιά κλείνει πετυχημένα.

ΕΜΕΝΑ λοιπόν ούτε καν με νοιάζει αν κερδίσουμε αύριο. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ (γιατί όλο και κάποιος θα το πει και αυτό). Θέλω να ξέρω απλά, οτι λειτουργούμε ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ. Σε ΟΛΑ τα επίπεδα. Θέλω να ΔΩ οτι λειτουργούμε. Οτι δλδ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ στις προπονήσεις και μετά κάνουμε και κάτι από αυτά στο γήπεδο. Ότι ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ σαν διοίκηση ώστε να μη γίνονται ΜΠΑΧΑΛΟ οι προπονήσεις, οι μετακινήσεις οπαδών, η μπουτικ (κτλ κτλ κτλ)

Τέσπα για να μη το κουράζω, εγώ λέω οτι λειτουργώντας με τι λογική οτι βρήκαμε τον "μ@λάκα που φταίει" όταν χάνουμε (Σάντος, Μπόλονι, Χάβος, Ζαγοράκης, Βρύζας κτλ - Βάλτε όποιον θέλετε εδώ είναι αδιάφορο) δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα και του χρόνου ΠΑΛΙ θα μας ενδιαφέρει ο Άρης.

ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ = ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. Για ΟΛΟΥΣ και σε ΟΛΑ τα επίπεδα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αλτσχάιμερ .......RESET .....εγω τι είπα ; Ποτε ; Που ; :):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

και επειδη σημερα αρχιζα να κραζω τον δωνη ακομα και καλυψη να του παρεχει ο γκαρσια δεν παυει να ειναι λιγος που παιζει με ανωθεν εντολες.δεν εχει κανενα απολυτως μεγεθος.ποσο μαλλον για τον τεραστιο ΠΑΟΚ και τα αποτελεσματα του ως τωρα ειναι απολυτα αποτυχημενα.δευτερος ο αστερας κ εχει ενα καρο διεθνεις.μικροπρεπεστατος αποδεδειγμενα κ απο το περασμα του απο το χανουμι που δηθεν εθεσε την παραιτηση του στη διαθεση της διοικησης κ μετα ζητησε ολο το συμβολαιο.δρομο ρε
κ αν ολα αυτα ειναι επιλογες βρυζα η σαββιδη η δεν ξερω κ εγω ποιου δρομο κ αυτοι.εγω θελω τον ΠΑΟΚ ηθικο κ ντομπρο.αυτα ειναι αδερφιστικα.δεν ειναι βαζελα εδω που δεν σεβονται τιποτα.εξω οι αψυχοι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μα αυτο δεν λέγαμε 1 Φεβρουαρίου να σχολιάσουμε αν έγιναν η οχι μεταγραφές ,και τι μεταγραφές ......

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Όλα τα οφτοπικ σβήστηκαν. Συγκεντρωθείτε ορισμένοι. :yellowcard: :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

danirifle έγραψε:όλοι εσείς που κράζετε το δώνη και του λέτε να πάρει λομπού, είστε σίγουροι ότι ΑΥΤΟΣ είναι ο υπεύθυνος που μένει εκτός ο γκαρσία?

ελπίζω να είστε, γιατί αλλιώς θα πέσουν οι κωλοτούμπες του αιώνα εδώ μέσα

και ΑΝ είναι έτσι, ο γκαρσία που είναι αρχιδάτος, γιατί δε βγαίνει να τον ξεμπροστιάσει?

εγώ επειδή δεν ξέρω τί παίζεται, θα περιμένω να ακούσω τί θα πουν και οι 2 στον κόσμο και από κει θα κρίνω.

(κάποιοι έχετε ξεφύγει. τενεκέ ξεγάνωτο είπε ο άλλος τον προπονητή του ΠΑΟΚ, και μιλάμε για οπαδικό σάιτ... λυπάμαι)

Ο Γκαρσία dani ειναι το κερασάκι.Δε ξεκινήσαμε χθές να λέμε για τις "ομορφιές" του ΓΔ.Η αλήθεια είναι οτι κι εμένα μου έρχεται κάπως βαρύ αυτό με τον Πάμπλο αλλα τελικά τείνω να πιστέψω αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου .Τες πα εμείς μπορεί να μη βλέπουμε ή να μή σκεπτόμαστε σωστά .Εσείς ρε παιδιά το μάτς με Ραπίντ πως το ερμηνεύετε?Εσείς αν ήσασταν στη θέση του ΓΔ θα κάνατε το ίδιο σ ένα παίκτη αυτής της ηλικίας ,που θεωρητικά τον θέλατε στη συνέχεια ,και προερχόταν απο τέτοιο τραυματισμό?Θά θελα την άποψη σας .
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

πολυ σωστη η απορια σου αυτη για το ματς με τη ραπιντ.απαντω με ερωτηση, τι κερδισε ο δωνης με τον να μην εχει τον γκαρσια σε καποιους αγωνες?ή μηπως αν δεν τον εβαζε ακομα θα λεγαμε για το ματς με την ραπιντ που δεν εβαλε τον καλυτερο παιχτη στο κεντρο και επαιξε με το παιδακι τον κατσε και χασαμε.δεν ξερω τι παιζεται αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο χαζος ο δωνης ή να μην ξερει τι ειναι ο γκαρσια για τον ΠΑΟΚ και να ηθελε να τον τελειωσει ετσι.δεν βρισκω λογο να το κανει.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

kataramenos5 έγραψε:
danirifle έγραψε:όλοι εσείς που κράζετε το δώνη και του λέτε να πάρει λομπού, είστε σίγουροι ότι ΑΥΤΟΣ είναι ο υπεύθυνος που μένει εκτός ο γκαρσία?

ελπίζω να είστε, γιατί αλλιώς θα πέσουν οι κωλοτούμπες του αιώνα εδώ μέσα

και ΑΝ είναι έτσι, ο γκαρσία που είναι αρχιδάτος, γιατί δε βγαίνει να τον ξεμπροστιάσει?

εγώ επειδή δεν ξέρω τί παίζεται, θα περιμένω να ακούσω τί θα πουν και οι 2 στον κόσμο και από κει θα κρίνω.

(κάποιοι έχετε ξεφύγει. τενεκέ ξεγάνωτο είπε ο άλλος τον προπονητή του ΠΑΟΚ, και μιλάμε για οπαδικό σάιτ... λυπάμαι)

Ο Γκαρσία dani ειναι το κερασάκι.Δε ξεκινήσαμε χθές να λέμε για τις "ομορφιές" του ΓΔ.Η αλήθεια είναι οτι κι εμένα μου έρχεται κάπως βαρύ αυτό με τον Πάμπλο αλλα τελικά τείνω να πιστέψω αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου .Τες πα εμείς μπορεί να μη βλέπουμε ή να μή σκεπτόμαστε σωστά .Εσείς ρε παιδιά το μάτς με Ραπίντ πως το ερμηνεύετε?Εσείς αν ήσασταν στη θέση του ΓΔ θα κάνατε το ίδιο σ ένα παίκτη αυτής της ηλικίας ,που θεωρητικά τον θέλατε στη συνέχεια ,και προερχόταν απο τέτοιο τραυματισμό?Θά θελα την άποψη σας .[/

Φίλε, Ευρώπη έπαιζε.Καινούριος ήταννε, τον Γκαρσία θα έβαζε να παίξει...ειδικά με το ρόστερ που είχε ΤΟΤΕ. Αν ο γιατρός του είπε οτι είναι ΟΚ, γιατί να μην τον έβαζε;; Τώρα, το οτι έπαθε υποτροπή...θεωρώ οτι δεν φταίει ο Δώνης. Εκτός αν φταίει εξ υπποθέσεως για οοοοοτι γίνεται φ΄ρτος στον ΠΑΟΚ...οπότε αλλάζει.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

lefis έγραψε:πολυ σωστη η απορια σου αυτη για το ματς με τη ραπιντ.απαντω με ερωτηση, τι κερδισε ο δωνης με τον να μην εχει τον γκαρσια σε καποιους αγωνες?ή μηπως αν δεν τον εβαζε ακομα θα λεγαμε για το ματς με την ραπιντ που δεν εβαλε τον καλυτερο παιχτη στο κεντρο και επαιξε με το παιδακι τον κατσε και χασαμε.δεν ξερω τι παιζεται αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο χαζος ο δωνης ή να μην ξερει τι ειναι ο γκαρσια για τον ΠΑΟΚ και να ηθελε να τον τελειωσει ετσι.δεν βρισκω λογο να το κανει.
Ο λόγος είναι πολύ απλός, ΚΟΜΠΛΕΞ!
fratz8

Δημοσίευση από fratz8 »

είπαμε ο ανθρωπος ειχε το ιδιο κομπλεξ και με τον τζιμπουρ στο αεκακι,
δυστυχως με τις μεταγραφες κερδισε χρόνο και τον αρουλη αυριο.
μπολονι,χαβος,δεμιρτζακης μακραν καλυτεροι
θα τον φαμε στη μαπα μεχρι το καλοκαιρι
όσο άμπαλος ήταν σαν παίκτης , τόσο άμπαλλος είναι και σαν προπονητης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”