Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
- trel@menos
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
μια μερα ελειψα και εγινε της πο#τανας απο μεταγραφες.
3 μεσα σε μια μερα. και περιμενουμε και ολισε.
αυτο θα πει κατω απο τη μυτη των αρδ.
3 μεσα σε μια μερα. και περιμενουμε και ολισε.
αυτο θα πει κατω απο τη μυτη των αρδ.
Με οψιον ανω του μυρριου εκαστος να δω ακομα και αν αξιζουν ολοι ποσους θα κρατησουμε....
ΥΓ μιρλας
ΥΓ μιρλας

Παιδιά ηρεμήστε με τα μπαμ και τα μπουμ.
Η επόμενη και τελευταία μεταγραφή νομίζω πως έχει ήδη μαθευτεί.
Σήμερα ήταν τρομερή μέρα. Τρείς παίκτες σε δέκα ώρες δεν έχει ξαναγίνει..
υ.γ. Κάποιος χοντρός στόκος συνεχίζει να παριστάνει οτι δικαιώνεται το ρεπορτάζ του... Βλέπω κάτι Ινδιάνους να ξεθάβουν τσεκούρι πολέμου.. Ουγκ.
υγ2 Τα σκουλήκια πρέπει να έχουν πάθει ντουβρουτζά σήμερα...
Η επόμενη και τελευταία μεταγραφή νομίζω πως έχει ήδη μαθευτεί.
Σήμερα ήταν τρομερή μέρα. Τρείς παίκτες σε δέκα ώρες δεν έχει ξαναγίνει..
υ.γ. Κάποιος χοντρός στόκος συνεχίζει να παριστάνει οτι δικαιώνεται το ρεπορτάζ του... Βλέπω κάτι Ινδιάνους να ξεθάβουν τσεκούρι πολέμου.. Ουγκ.
- fiorentinos
από fiorentinos » 29 Ιαν 2013 16:54fiorentinos έγραψε:Πω ρε παιδί μου αμέσως μόλις είπα κάτι χάλασε! Τόσο γκαντέμης? Λες να ευχηθώ να μην πάρουμε κανένα παίκτη?![]()
![]()
Δεν σας χάλασε!!!!Με την γκαντεμιά μου 3 παίκτες σε μία μέρα!!!!
- V-olakiotis
Καλός ο ενθουσιαμός και αναγκαίος μετά τις "κρυάδες" των περασμένων εβδομάδων και από ότι φαίνεται κλείνουν και τα κενά της ομάδας σε δεδομένες θέσεις. Επί της ουσίας, μεγάλο κέρδος η απόκτηση του Ιτάνζ, μείνει δε μείνει ο μεγάλος Χακόμπο. Ο Βούκιτς είναι αξία, αρκεί να αποκτήσει φυσική κατάσταση και είναι μια καλή λύση για το μεσοεπιθετικό κομμάτι. Από τους πιτσιρικάδες, νομίζω ο Σέκου είναι πιο έτοιμος από όλες τις απόψεις, ενώ ο Καμαρά είναι μάλλον περίπτωση Ελ Ζαρ, Νιμανί κλπ, σε ότι αφορά τη φάση που βρίσκεται η καριέρα του. Δεν με ενθουσιάσε κάτι πέρα από την ταχύτητα του στα βίντεο που είδα, αλλά επιφυλάσσομαι να τον δω και σε δικό μας αγώνα.
Αν έχουμε και άλλη μεταγραφή αύριο καλοδεχούμενη και χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν μας δίνεται κάποια ιδέα από απόψε, για να μη δικαιωθεί πάλι κανένα ρεπορτάζ...:Ρ
Αν έχουμε και άλλη μεταγραφή αύριο καλοδεχούμενη και χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν μας δίνεται κάποια ιδέα από απόψε, για να μη δικαιωθεί πάλι κανένα ρεπορτάζ...:Ρ
rainmaker έγραψε:

Η option δεν σημαίνει και πολλα πραγματα,ειναι τα χρήματα που αν τα δωσεις δεν εχει δικαιωμα αρνητικής απάντησης η ομαδα αν η ομάδα θελει να τους ξεφορτωθεί θα το κανει και με λιγοτερα,δες σταφυλίδη,η και βιεϊρινια οταν τον πηραμε απο πορτο,MANIAKOS έγραψε:Με οψιον ανω του μυρριου εκαστος να δω ακομα και αν αξιζουν ολοι ποσους θα κρατησουμε....
ΥΓ μιρλας
Πιστευω τον σιλντενφελντ αν μας κανει δεν νομιζω να τον παρουμε με τα λεφτα της ρητρας αλλα με κανα 500αρη
Θα γινόταν και τεταρτη σημερα,αλλα καθυστερεις πολυ στην αλλαγη πτήσεις απο ρωσια στην ελβετία για Ελλαδα:opaokara:

Moican καμιά ακόμα μεταγραφή έκπληξη παίζει μέχρι αύριο?Δώσε μας τα φώτα σου...
MANIAKOS έγραψε:Με οψιον ανω του μυρριου εκαστος να δω ακομα και αν αξιζουν ολοι ποσους θα κρατησουμε....
ΥΓ μιρλας
Θα έρθει Τούμπα ο Βιτολάκος και θα τσιμπήσουμε κανά 66% πάλι

Από τις μέχρι τώρα κινήσεις, αυτή με το χαμηλότερο ρίσκο φαίνεται να είναι του Ιτάνζ. Χωρίς να είναι ο γαμάτος τερματοφύλακας, μπορείς να πεις ότι έχω έναν καλό γκολκιπερ .
Για τους άλλους δε μπορώ να πω γιατί δε τους ξέρω. Τα βιντεάκια δε λένε τίποτα από τη στιγμή που και για το Κούτσια να ψάξεις θα βρεις βιντεακι.
Το πραγματικά ευχάριστο είναι ότι πρόκειται για δανεισμούς , άρα στη χειρότερη περίπτωση ξεφορτώνεσαι το καλοκαίρι όποιον δε σου κάνει.. επίσης είναι θετικό ότι φαίνεται να διαθέτουν στοιχεία που λείπουν από το ροστερ.
Σε γενικές γραμμές περιμένω να δω στο γήπεδο και δε τρελαίνομαι. Με την ίδια ευκολία που μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, μπορούν να αποδειχθούν παλτά και πρώην ποδοσφαιριστές. Στο χέρι τους είναι να διακριθούν.
Οι κινήσεις αυτές ( σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια ) δείχνουν ότι ο ΓΔ θα τελειώσει τη σεζον . Ούτε ζέστη , ούτε κρύο .
Για τους άλλους δε μπορώ να πω γιατί δε τους ξέρω. Τα βιντεάκια δε λένε τίποτα από τη στιγμή που και για το Κούτσια να ψάξεις θα βρεις βιντεακι.
Το πραγματικά ευχάριστο είναι ότι πρόκειται για δανεισμούς , άρα στη χειρότερη περίπτωση ξεφορτώνεσαι το καλοκαίρι όποιον δε σου κάνει.. επίσης είναι θετικό ότι φαίνεται να διαθέτουν στοιχεία που λείπουν από το ροστερ.
Σε γενικές γραμμές περιμένω να δω στο γήπεδο και δε τρελαίνομαι. Με την ίδια ευκολία που μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, μπορούν να αποδειχθούν παλτά και πρώην ποδοσφαιριστές. Στο χέρι τους είναι να διακριθούν.
Οι κινήσεις αυτές ( σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια ) δείχνουν ότι ο ΓΔ θα τελειώσει τη σεζον . Ούτε ζέστη , ούτε κρύο .
Με καλύπτεις απόλυτα και επαυξάνω..... Για να μην γράφω σχεδόν τα ίδια... Δυο στους τρεις να βγούν άξιοι, είναι μεγάλη επιτυχία!!!!!giapas έγραψε:Από τις μέχρι τώρα κινήσεις, αυτή με το χαμηλότερο ρίσκο φαίνεται να είναι του Ιτάνζ. Χωρίς να είναι ο γαμάτος τερματοφύλακας, μπορείς να πεις ότι έχω έναν καλό γκολκιπερ .
Ανυπομονώ να δω ενδεκάδα!
- fiorentinos
Λοιπόν αύριο το πρωί από Wolfsburg πάμε Ανόβερο. Πρωινή πτήση για Μόναχο και από εκεί το μεσημεράκι πιάνουμε αεροδρόμιο Μακεδονία...Άντε να μαζεύομαστε σπίτι σιγά σιγά!!!!!

-