Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Όχι, γιατί;
Κλάους-Σάλπι μπροστά και οι δύο μαύροι πλάγια.
Λόρενς πρέπει να μείνει για εμένα, από πάγκο θα βοηθάει, θες και πάγκο για τα εξτρέμ και τους φορ, ειδικά εάν ο Σάλπι παίζει πια μπροστά.
Γεωργιάδης και Γιάννου μπορούν να πάνε δανεικοί κάπου.
Κουμαλό γιατί να φύγει; θες 4 στόπερ σίγουρα (Σ-Κατσ-Ιντζ οι άλλοι 3)
Ρομπέρ θα χαρώ εάν δεν χρειαστεί να τον ξαναδώ να "παίζει" μπάλα γενικώς, αλλά με το Λίνο αυστηρά μπακ για 1,5 μήνα, δεν μπορείς να βασιστείς μόνο στον καινούριο που θα έρθει, θες και άλλο ένα αριστερό εξτρέμ από πίσω του και δεν νομίζω οτι ποντάρουν στον Πόποβιτς...
Έττο στο καλό.
Κλάους-Σάλπι μπροστά και οι δύο μαύροι πλάγια.
Λόρενς πρέπει να μείνει για εμένα, από πάγκο θα βοηθάει, θες και πάγκο για τα εξτρέμ και τους φορ, ειδικά εάν ο Σάλπι παίζει πια μπροστά.
Γεωργιάδης και Γιάννου μπορούν να πάνε δανεικοί κάπου.
Κουμαλό γιατί να φύγει; θες 4 στόπερ σίγουρα (Σ-Κατσ-Ιντζ οι άλλοι 3)
Ρομπέρ θα χαρώ εάν δεν χρειαστεί να τον ξαναδώ να "παίζει" μπάλα γενικώς, αλλά με το Λίνο αυστηρά μπακ για 1,5 μήνα, δεν μπορείς να βασιστείς μόνο στον καινούριο που θα έρθει, θες και άλλο ένα αριστερό εξτρέμ από πίσω του και δεν νομίζω οτι ποντάρουν στον Πόποβιτς...
Έττο στο καλό.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
να δεις που το sms που πηρε ο στελιος ελεγε camara και το διαβασε σαμαρα!!karlat85 έγραψε:να φανταστω και για σαμαρα τελευταια προσπάθεια?/??
δικαιωση βρε!!!εδω και 2 βδομαδες την ειχανε την ειδηση τα τσακαλια!!!!
- Μπαρκαρούτσος
Ο Etto να φύγει μόνο αν έρθει άλλος (Βύντρα; ), αν χτυπήσουν οι 2 μικροί ή πάρουν κάρτες, θα χρειαστεί.marley 4 έγραψε:ο βυντρα συμφωνα με βαζελικο σαιτ ΔΕΝ ερχεται σε εμας()
προσθηκες κανουμε σημερα οποτε αυριο να διωξουμε και κανεναν ..
1εττο
2κουμαλο
3ρομπερ
4γιαννου
5λορενς
6γεωργιαδης
δεν χρειαζονται σε εμας
Ο Khumalo μόλις σταμάτησε να παίζει, αρχίσαμε να χάνουμε. Προς το τέλος του 2012 άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του και έπαιζε καλά! Ήμασταν στο -6 από τον γαύρο όταν έφυγε και τώρα είμαστε τρίτοι.
O Robert είναι καλός επιχειρηματίας, ας μείνει για σύμβουλος του Σαββίδη.
"πάνω από 20 χρονών" θα συμπλήρωνα εγώ.. Οπότε ας μείνει να κρατά ζεστό τον πάγκο και βλέπουμε.eleos έγραψε:Μετά τον Σάλπι και τον Κλάους, ο Γιάννου είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ CF που έχουμε...
Ο Lawrence είναι αξιόπιστη λύση στον άξονα. Vukic, Lawrence, Lazar, Φωτάκης είναι μια χαρά τετράδα για οχταροδεκάρια.
Με τον ερχομό Oliseh και Camara δεν βλέπω τον Γεωργιάδη να παίζει... Οπότε τον πουλάς σε καμιά ομάδα και είσαι άρχοντας.
eleos έγραψε:Μετά τον Σάλπι και τον Κλάους, ο Γιάννου είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ CF που έχουμε... fyi
Αν έχει ένας κάρτες δηλαδή παρατάμε το 4-4-2;
γιατι 4-4-2 παιζουμε η εισαι σιγουρος οτι θα παιζουμε 4-4-2?
ακομα και ετσι να ειναι τα μαυρακια η ο σερβος μπορουν να παιξουν σαν 2 επιθετικοι
(εδω που τα λεμε ο γιαννου δεν προκειτε να παιξει οτι και αν γινει)
μπανε
ο κατσουρ σε 4-4-2 πρεπει να παιζει αμυνα οποτε εχεις 4 χωρις κουμαλο
λορενς ρομπερ και γεωργιαδης για παγκο ειναι πολλοι
ασε που οι 2 δεν εχουν παιξει πολυ και οταν παιιζουν κλαιμε
ο λορενς σκεφτεται την βραδυνη εξοδο και ο σερ σκεφτεται να τον δοκιμασει και τερμα.. ειναι περιπτωση σαββινι για αλλη θεση τον πηρες για αλλη κανει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marley 4 την Τετ 30 Ιαν 2013, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο Βύντρα γιατί έχω την εντύπωση οτι θα καταλήξει στο γαύρο ???
τα αντικρουόμενα "ρεπορταζ" μάλλον για να δημιουργήσουν επικοινωνιακές εντυπώσεις χρησιμοποιούνται...
τα αντικρουόμενα "ρεπορταζ" μάλλον για να δημιουργήσουν επικοινωνιακές εντυπώσεις χρησιμοποιούνται...
100%marley 4 έγραψε:...
γιατι 4-4-2 παιζουμε η εισαι σιγουρος οτι θα παιζουμε 4-4-2?...

Εκτός αν περιμένεις νάχουμε Σάλπι πάγκο

Χαχα ειναι πολυ πιθανό να έγινε αυτο που λεςΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:να δεις που το sms που πηρε ο στελιος ελεγε camara και το διαβασε σαμαρα!!karlat85 έγραψε:να φανταστω και για σαμαρα τελευταια προσπάθεια?/??
δικαιωση βρε!!!εδω και 2 βδομαδες την ειχανε την ειδηση τα τσακαλια!!!!

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Ειμαι ο μονος που μπερδευεται οταν ακουει οτι μετα την αποκτηση 2 εξτρεμ εγκαταλειπεται το 4-3-3 και παμε για 4-4-2; Ειμαι ο μονος που νομιζει οτι με 2 καθαρα εξτρεμ θα επρεπε να ισχυει το αντιθετο;
eleos έγραψε:100%marley 4 έγραψε:...
γιατι 4-4-2 παιζουμε η εισαι σιγουρος οτι θα παιζουμε 4-4-2?...![]()
Εκτός αν περιμένεις νάχουμε Σάλπι πάγκο![]()
οσο ζω ελπιζω

Πιο μέσα στο μυαλό μου δεν θα μπορούσες να είσαι!! Ακόμα και να στο σφυράει ο σερ Δώνης, πόσο ζώο πρέπει να είσαι για να γράφεις αυτή τη μαλ@κία??? Ένα είναι σίγουρο. Το μόνο που δεν μπορεί να παιχτεί με τα 2 μαυράκια μέσα είναι το 4-4-2....joshua έγραψε:Ειμαι ο μονος που μπερδευεται οταν ακουει οτι μετα την αποκτηση 2 εξτρεμ εγκαταλειπεται το 4-3-3 και παμε για 4-4-2; Ειμαι ο μονος που νομιζει οτι με 2 καθαρα εξτρεμ θα επρεπε να ισχυει το αντιθετο;
- ΑποστόληςΑ
Το 4-4-2 είναι πολύ επιθετικό σύστημα για να το παίξουμε με δύο φορ + δύο εξτρέμ. Αυτό σημαίνει ότι στο κέντρο θα παίζουν μόλις 2 καθαρόαιμα χαφ, πχ Kace και Garcia όταν η ομάδα διαθέτει επίσης:
Κατσουράνη, Lazar, Lawrence και Φωτάκη, από τους οποίους οι πρώτοι δύο είναι ποιοτικότατοι και μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Κατ' εμέ αποκλείεται να πάιζουμε με λιγότερα από 3 χαφ οπότε τώρα, περισσότερο από ποτέ, θεωρώ ότι το 4-3-3 θα είναι το σωστό σύστημα.
Επίσης ο Γεωργιάδης δεν μπορεί να φύγει τώρα γιατί είναι το μόνο εξτρέμ που θα μπορει να αντικαταστήσει έναν από τους δύο μαύρους εξτρέμ που θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού ή καρτών.
Ο Γιάννου είναι ο μοναδικός κεφαλοσφαιριστής και ο μοναδικός φορ που μπορεί να δώσει λύση σε συνεχή πίεση και ...λανθασμένο τρόπο ανάπτυξης (με γιόμες), ή σε στημένα.
Ο Ρομπερ ναι, να φύγει χθες. Το ίδιο και ο Εtto, ανεξαρτήτως αν θα πάρουμε ή όχι τον Βύντρα, τον οποίο - παρεμπιπτόντως - τον βλεπω να καταλήγει στον Ολυμπιακο, αν ο Μαρινάκης ενδιαφερθεί.
Κατσουράνη, Lazar, Lawrence και Φωτάκη, από τους οποίους οι πρώτοι δύο είναι ποιοτικότατοι και μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Κατ' εμέ αποκλείεται να πάιζουμε με λιγότερα από 3 χαφ οπότε τώρα, περισσότερο από ποτέ, θεωρώ ότι το 4-3-3 θα είναι το σωστό σύστημα.
Επίσης ο Γεωργιάδης δεν μπορεί να φύγει τώρα γιατί είναι το μόνο εξτρέμ που θα μπορει να αντικαταστήσει έναν από τους δύο μαύρους εξτρέμ που θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού ή καρτών.
Ο Γιάννου είναι ο μοναδικός κεφαλοσφαιριστής και ο μοναδικός φορ που μπορεί να δώσει λύση σε συνεχή πίεση και ...λανθασμένο τρόπο ανάπτυξης (με γιόμες), ή σε στημένα.
Ο Ρομπερ ναι, να φύγει χθες. Το ίδιο και ο Εtto, ανεξαρτήτως αν θα πάρουμε ή όχι τον Βύντρα, τον οποίο - παρεμπιπτόντως - τον βλεπω να καταλήγει στον Ολυμπιακο, αν ο Μαρινάκης ενδιαφερθεί.
Ετσι και αλλιως αν αποκτηθουν οι 2 μαυρουκοι και ειναι καλοι παικτες,ποσο μαλλον οταν βρει ρυθμο και ο σερβος, θα ηχησουν πολλα καμπανακια για καποιους απο τους υπαρχοντες και κυριως για Λορενς,Σαλπι,Λαζαρ.
- ΑποστόληςΑ