Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από eorptol »

rainmaker έγραψε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://olapaok.gr/podosfairo/perna_apo_eksetaseis_o_itanz_teleiwnei_me_voukits.2107210.html
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με εντολή Τσιστιακόφ, προσπάθησε να κρατήσει μυστική την άφιξη του ελεύθερου (γιατί άραγε; ) 33χρονου μεσοεπιθετικού όμως, όπως συμβαίνει τοτελευταίο διάστημα, δεν τα κατάφερε, αφού η παρουσία του Βούκιτς στη Θεσσαλονίκη έγινε γνωστή χθες το απόγευμα μέσω οπαδικών Forum. "

Εκνευριστηκαν τα χρυσα μου! Αχ μωρε!
:lol:

Υγ. Εμεις βαζουμε τις πηγες μας. Εσεις;
Ε.Δ.Ε. να γινει που τα έμαθε ο μοικανος πως διαρευσανε ; Πως θα βγάλουν το ψωμάκι τους οι ΑΡΔ ; Μοικανε τους κόβεις το ψωμί

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

chrisg4 έγραψε: Ο Σέρβος είναι πάρα πολύ καλός παίχτης. Αν είναι υγιής και το μόνο του πρόβλημα είναι η φυσική κατάσταση νομίζω αξίζει να τον πάρουμε. Στη χειρότερη θα έχουμε έναν παίχτη που για δυο χρονάκια με ομάδες που παίζουν στο μισό γήπεδο θα είναι πάρα πολύ χρήσιμος.
Εδώ το παιχνίδι παίζεται σε μισό γήπεδο με κλειστές άμυνες.
Δε μας χαλάει ένας να σηκώνει το κεφαλι και να πασάρει έξυπνα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

1.....αφού το όνειρό του ήταν να παίξει με τη Γαλλία. Έγινε διεθνής με την Εθνική κάτω των 21 ετών και θα ήταν στην προεπιλογή για το μουντιάλ του 2006, αν δεν βιαζόταν να το ομολογήσει.
Ο Ραϊμόντ Ντομενέκ θύμωσε και δεν κάλεσε ποτέ τον Καρλ Ιτάνζ. «Ακούω πολλούς που μιλάνε, όμως μόνο εγώ αποφασίζω για το πόσοι και ποιοι θα κληθούν στην Εθνική»....

3. Η εισήγηση του άλλοτε τεχνικού των «κόκκινων» ήταν θετική, αλλά όχι και η απόφαση του Καρλ Ιτάνζ. Στο ραντεβού τους για να κλείσει η μεταγραφή, ο νεαρός Γάλλος έδειξε απίστευτο θράσος και τον... έστησε! «Ισχύει ότι υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση, αλλά δεν πήγα. Σχεδόν προσποιήθηκα ότι ήμουν νεκρός. Είχα μόλις υπογράψει προσύμφωνο με τη Λανς, όπου θα έπαιζα βασικός και δεν ήθελα να το απορρίψω».

4. Έμεινε στη γαλλική ομάδα έξι χρόνια, όντας ο βασικός της γκολκίπερ από το 2002 και μετά. Έκανε τις δύο καλύτερες σεζόν του το 2005-06 και το 2006-07, όταν τέθηκε και αντιμέτωπος του Παναθηναϊκού στους «16» του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και ήταν βασικός και στα δύο παιχνίδια. Εκείνη την εποχή είχαν αρχίσει τα προβλήματα για τη γαλλική ομάδα, για τα οποία αντέδρασε ο Καρλ Ιτάνζ και θα ακολουθούσε τους παίκτες που είχαν αποχωρήσει από το σύλλογο. «Ο πρόεδρος άρχισε να κάνει ηλίθια πράγματα και ήταν εμφανές ότι υπήρχε πρόβλημα. Έβλεπα καταστάσεις που δεν μπορούσα να πιστέψω. Έκαναν ό,τι ήθελαν χωρίς καμία λογική. Πρώτα έδιωξαν τον Ζερόμ Λερουά και μετά ακολούθησαν ο Ζουσί και ο Τομέ, ενώ το αποκορύφωμα ήταν αυτό που έκαναν με τον Σεϊντού Κεϊτά».
......
7. ..... Στη διάρκεια του μνημόσυνου στο γήπεδο για την τραγωδία στο Χίλσμπορο, η κάμερα πιάνει τον Καρλ Ιτάνς να βαριέται και να σκουντάει τον διπλανό του για να κάνει πλάκα. Η καριέρα του και η ζωή του σημαδεύτηκε από το γεγονός, καθώς το λιγότερο ήταν ότι τιμωρήθηκε άμεσα από τη Λίβερπουλ με 14 μέρες αποχής από κάθε δραστηριότητα της ομάδας......
8. .....
Τα προβλήματα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο, όταν ο Ιτάνζ σταμάτησε να είναι βασικός και πήρε τη θέση του ο Ζέλικο Κάλατς. «Εγώ δεν ήρθα στην Καβάλα για να μένω σπίτι μου. Γιατί αυτό έκανα όταν δεν αγωνιζόμουν. Καθόμουν σπίτι. Για μένα ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να είμαι βασικός. Αυτό είχα συμφωνήσει» .......

Από άρθρο στην κεντρική. http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... F%84%CE%B1
Αν ισχύει το άρθρο, πρόκειται περί προβληματικού και αφερέγγυου χαρακτήρα.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Χτυπήσαμε 220 + σελίδες για να πάρουμε 3 μαύρους και έναν λευκό.. :mrgreen:

Έρχεται και ο Καμαρά Θεσ/νικη και κλείσαμε.. :opaokara:

Ο Σέρβος σε κάνει χαζό με την μπάλα που ξέρει αλλά για την ώρα κανένα 15-20 λέπτο χτυπάει!!

ΥΓ. Τι τους φταίει ο νοικάρης μου ΚΑΙ θυμώσανε, δεν φτάνει που τους έκανε ΤΖΑΜΠΑ ΜΠΑΓΚΕΣ, διαμαρτύρονται τώρα.. ? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

rainmaker έγραψε:http://olapaok.gr/podosfairo/perna_apo_ ... 07210.html

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με εντολή Τσιστιακόφ, προσπάθησε να κρατήσει μυστική την άφιξη του ελεύθερου (γιατί άραγε; ) 33χρονου μεσοεπιθετικού όμως, όπως συμβαίνει τοτελευταίο διάστημα, δεν τα κατάφερε, αφού η παρουσία του Βούκιτς στη Θεσσαλονίκη έγινε γνωστή χθες το απόγευμα μέσω οπαδικών Forum. "

Εκνευριστηκαν τα χρυσα μου! Αχ μωρε!
:lol:

Υγ. Εμεις βαζουμε τις πηγες μας. Εσεις;

Προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους..εν ολίγοις θέλουν να πουν : "Και εμείς ξέραμε για το Σέρβο, αλλά σεβόμενοι την εντολή Τσιστιακόφ δεν το αποκαλύψαμε, σε αντίθεση με το οπαδικό forum, που δυναμιτίζει τις προσπάθειες μεταγραφικής ενίσχυσης"

ΡΟΜΠΕΣ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

moican4 έγραψε:Χτυπήσαμε 220 + σελίδες για να πάρουμε 3 μαύρους και έναν λευκό.. :mrgreen:
Αν πάρουμε και τον Σέρβο, οι λευκοί είναι 3.
Άβαταρ μέλους
aggelos74

Δημοσίευση από aggelos74 »

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του Zvonimir Vukić. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

http://www.paokfc.gr/nea/o-zvonimir-vukic-ston-paok/
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Εδώ το τόπικ του παίκτη...

http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 44#p704644
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Περιμενουμε σημερα:
Σεκου Ολισε
Καμαρα
και ισως Βυντρα
Και να λυσει το συμβολαιο του ο Εττο :P
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Breaking news:στο metropolis ειπαν οτι ο ΠΑΟΚ παιζει τα ρεστα του για Βιερινια...
Δεν το πιστευω αλλα ετσι ακουσα...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

να φανταστω και για σαμαρα τελευταια προσπάθεια?/??
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

xlebouras έγραψε:Breaking news:στο metropolis ειπαν οτι ο ΠΑΟΚ παιζει τα ρεστα του για Βιερινια...
Δεν το πιστευω αλλα ετσι ακουσα...
Ο οποίος χθες δήλωσε ότι πλέον είναι καλά και παίρνει ευκαιρίες... :lol: :lol:

In other news:

http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 07314.html

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗ;;; WTF?

Τέτοια ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ εγώ πάντως δεν έχω ξαναματαδεί στην ομάδα τελευταίς μέρες περιόδου!

(και χωρίς ανοίγματα ε, value for money και δανεικοί όλοι!)
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Λέτε ο Μπουχαλάκης να μας βγει... μπαχαλάκιας;! :D Αν είναι ελπιδοφόρος πάντως καλώς να ορίσει αλλά ας μείνει μέχρι το καλοκαίρι στον Εργοτέλη να πάρει κι άλλα παιχνίδια.
Φέρτε τα δύο μαύρα εξτρεμάκια να υπογράψουν λέμε!!!!! :opaokara:
Πάντως οι μέχρι τώρα μεταγραφές μου θυμίζουν λίγο εποχή Σάντος, στόπερ, αμυντικό κι επιθετικό χαφ στον άξονα και πάμε για ένα τουλάχιστον παίχτη στο πλάι (όπως τότε με Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς και Βιεϊρίνια). Βρε λες να έρθει πίσω κι ο Σάντος; :mrgreen:
psall89

Δημοσίευση από psall89 »

MPRAVO RE MOICAN!!! TO K A T A E Y X A R I S T I 8 I K A me to xouneri pou tous ekanes!me kourasan milame..oloi aselgoun ston megalo PAOK... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Πριν λίγο αναφέρθηκε στο ΠΑΟΚ24 το όνομα του Καμαρά ( "σύμφωνα με πληροφορίες" όπως λένε!! ) :lol: :lol: :lol:

Παιχταρά Μόικαν 30 ώρες μπροστά είσαι!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”