Γιώργος Δώνης

jojario

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από jojario »

interted έγραψε:Ίσως είναι καλύτερο να έχουμε ένα προπονητή που να κάθετε σε αναμένα κάρβουνα και να αγωνίζεται κάθε κυριακή για την δουλειά του, παρά ένα προπονητή που θα έρθει τώρα στα μέσα τησ χρονιάς και θα έχει ένα καρο δικαιολογιες.

ο τωρινος ποσα κάρα εχει???? :D :D :D
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Argonaut4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
eleos έγραψε:Η το τρενάρει η διοίκηση μέχρι να βρεί αυτόν που θέλει... :?

Που θεωρώ και πιθανότερο μακράν από τα παραπάνω.
Αν αργήσει όμως κανα μήνα ακόμα υπο αυτές τις συνθήκες μπαι μπαι πλέι οφ.
Οπότε καλύτερα σ αυτή την περίπτωση να στηριχτεί διοικητικά ο προπονητής μέχρι να βρεθεί λύση,
και ο "καταραμένος ινδιάνικος καρχαρίας που χορεύει σέρα μαζί με τον Ιάσωνα"
θα πρέπει να κάνει υπομονή.

Σουπιά!
Γιατί ρε?Ή τον τελειώνεις ή τον στηρίζεις για να σφίξουν οι κ... των παικτών.Διαφωνείς?
Είναι καλύτερα να συνεχίζουμε έτσι?
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

βγηκες και δηλωσες δημοσια τελη Γεναρη οτι τωρα ξεκινας το χτισιμο της ομαδας που κουμανταρεις απο αρχες Ιουνη;; :o :o :o ok...

600.000 x 7/12=350.000

αυριο το πρωι τα επιστρεφεις στο λογιστηριο της ΠΑΕ,τους ζητας συγγνωμη για την παρεξηγηση,θετεις την παραιτηση σου στη διαθεση της διοικησης και ζητας ως δωρο το αγαπημενο σου μπουφαν που τοσο πολυ δεθηκες μαζι του...

επιτελους ΤΕΛΟΣ με τους τζαμπα μαγκες!!!!
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

Αν και ήμουν απ τους υποστηρικτές του αρχικά, ομολογώ ότι έχει αρχίσει να με κουράζει τώρα τελευταία, ιδιαίτερα με τις δηλώσεις του..

Τεσπά, αλλού θέλω να κάνω ένα Point!

Η απόκτηση του Ιτάνζ, η οποία έγινε και με μεσολάβηση του Γ.Δ. αποτελεί για μένα ένδειξη ότι η διοίκηση τον στηρίζει μέχρι τέλους..Αλλιώς δυσκολεύομαι να κατανοήσω πως παίρνεις παίκτη έπειτα από υπόδειξη του υπ'ατμόν προπονητή σου..

Επομένως, νομίζω ότι η συζήτηση για την αντικατάστασή του μεταφέρεται για το καλοκαίρι..

ΥΓ: Και συμβάλλει και σ αυτό, η ιδιάζουσα προσωπικότητα του λωριδέ τερματζή, ο οποίος βρήκε τη φόρμα του κάτω απ τις οδηγίες του Γ.Δ. Ε, δεν τον παίρνεις αν θες να διώξεις αυτόν που τον πιστεύει..Κάπως έτσι τα βλέπω λοιπόν τα πράγματα..
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Προφανώς και η απόκτηση του Ιτάνζ είναι μια μορφή στήριξης στο Δώνη, δεν μπορεί να ερμηνευτεί αλλιώς. Οπότε όσο και να σκούζουμε, πάμε μαζί μέχρι το καλοκαίρι οπότε και (ελπίζω) να έρθει μεγάλος προπονητής.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ο ΓΔ δε φταίει,αυτός τη δουλειά που του αναθέσανε κάνει.Διαβάστε και λίγο κεντρική.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ήρθαν παιχτρόνια, κυρ Δώνη:

νο28
νο13

Θα έρθουν κι άλλα:

Itandje
Oliseh

Και παίζονται οι:
Camara
Vukic

Και υπάρχουν ψίθυροι για:
Βύντρα
Σκόνδρα

Δηλαδή αναμένεται να έρθει η 31η του μηνός κι εσύ θα έχεις μια ομάδα ενισχυμένη με 4 τουλάχιστον ποδοσφαιριστές. 6 το πολύ (δική μου εκτίμηση). Ευκαιρία είναι, που τώρα φτιάχνεται η ομάδα, να δέσεις το σύνολο και να τα πας καλά. Περιμένουμε επιτυχίες. Είναι ευκαιρία να δείξεις την όποια ικανότητά σου.
Από 1η Φλεβάρη περιμένουμε να δούμε ποδόσφαιρο. Ποδόσφαιρο! Όχι μπάλα. Μπάλα παίζω εγώ με κάτι 16χρονα. Άιντε να δούμε...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

dimbar έγραψε:Μόνο μια ερώτηση θα είχα προς τον ΓΔ

αν απο εδώ και πέρα φτιάχνεται ο ΠΑΟΚ, από τον Ιούλη μέχρι τώρα τι ακριβώς γινότανε?

Προετοιμασία.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

RoMaN έγραψε:Ήρθαν παιχτρόνια, κυρ Δώνη:

νο28
νο13

Θα έρθουν κι άλλα:

Itandje
Oliseh

Και παίζονται οι:
Camara
Vukic

Βύντρα
Σκόνδρα

Δηλαδή αναμένεται να έρθει η 31η του μηνός κι εσύ θα έχεις μια ομάδα ενισχυμένη με 4 τουλάχιστον ποδοσφαιριστές. 6 το πολύ (δική μου εκτίμηση). Ευκαιρία είναι, που τώρα φτιάχνεται η ομάδα, να δέσεις το σύνολο και να τα πας καλά. Περιμένουμε επιτυχίες. Είναι ευκαιρία να δείξεις την όποια ικανότητά σου.
Από 1η Φλεβάρη περιμένουμε να δούμε ποδόσφαιρο. Ποδόσφαιρο! Όχι μπάλα. Μπάλα παίζω εγώ με κάτι 16χρονα. Άιντε να δούμε...
Πραγματικά...

Η διοίκηση με ΤΟΣΕΣ μεταγγραφές (αν γίνουν και κάποιες απο τις υπόλοιπες που παίζουν)
"εκθέτει" τον προπονητή.

Είναι σαν να του λέει, "παίχτες ήθελες; ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ!"

Μακάρι να πάει καλά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Μετά απο 7 μήνες που βλέπουμε το ίδιο τουρλουμπούκι με αυτοσκοπό τη σέντρα δε τρέφω φρούδες ελπίδες.Δε πίστευα απ την αρχή οτι ήταν θέμα ρόστερ αλλα όσο ζώ ελπίζω.Μακάρι να γίνει κάτι και επιτέλους να δούμε ποδόσφαιρο.Δε με νοιάζει αν θα το παίξει ο ΓΔ ή ο Χάβος.Με καίει όμως φέτος που οι άλλοι 2 βρυκόλακες του ποκ είναι πεθαμένοι να βγώ 1ος στα πλέι οφ και να περάσω στους ομίλους.Και με εμφανίσεις όπως Ξάνθη κλπ δε πάμε ΠΟΥΘΕΝΑ.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ΔΩΝΗ , ΑΚΟΜΑ????

ΕΛΕΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΗΓΕ.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

RoMaN έγραψε:Ήρθαν παιχτρόνια, κυρ Δώνη:

νο28
νο13

Θα έρθουν κι άλλα:

Itandje
Oliseh

Και παίζονται οι:
Camara
Vukic

Βύντρα
Σκόνδρα

Πες τα ρε αδερφε... αμα ειναι εγω σε λιγο παω για μπαλα με κατι φιλαρακια, φερτε κανα σκαουτερ να δειτε το ταλεντο μου :lol: Στην τελικη, χειροτερα δεν παιζει να παιζω ουτε εγω, ουτε εσυ ;)
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

guardian4 έγραψε:ΔΩΝΗ , ΑΚΟΜΑ????

ΕΛΕΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΗΓΕ.
Δε φτάνει όμως το χώσιμο στο Δώνη;

Κάθε μέρα του κατεβάζεις και απο κάτι, ΟΚ δε τον πας το καταλάβαμε.

Όσο όμως ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ προπονητής της ομάδας, δε πρέπει ΣΤΟΙΧΕΙΟΔΩΣ να το σεβαστούμε αυτό;
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Αυτος σεβεται στοιχειοδως το εισοδημα του ρε αδερφε?
Σεβεται το οτι βρισκεται σε ενα μεγαλο συλλογο και δεν μπορει?
Αν το κανε θα χε παραιτηθει, αντ αυτου καθεται πανω στο συμβολαιο του και πονανε τα μυαλα μας.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Νομίζω ότι τον κρίνεις άδικα και πρώιμα...

Δεν είναι κανας τυχάρπαστος που πήραμε απο τα εξωτερικά, αν μη τι άλλο έχουμε δει ότι κάποια πράγματα τουλάχιστον μπορεί να τα κάνει.

Να μη του δώσουμε το χρόνο να δείξει αν μπορεί ή όχι;

Δεν είναι λίγο νωρίς (όχι για Ελλάδα που τους αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα, γενικά) να κρίενται ένας προπονητής σε 6 μήνες;

Μπορεί κάποια πράγματα να μη του βγήκαν, έκανε σίγουρα λάθος επιλογές αλλά έχει δείξει και κάποια καλά στοιχεία, όπως το κράτημα μπάλας, το πείσμα της ομάδας που δεν υπήρχε παλιά να γυρνάει παιχνίδια και αρκετά άλλα.

Ας βγάλει τη χρονιά και αν μέχρι το καλοκαίρι δεν πάει καλά, θα φύγει απο μόνος του, αλλά τώρα είναι νωρίς.

Και νέο προπονητή να πάρουμε τώρα, έτσι κι αλλιώς, θα θέλει χρόνο προσαρμογής και δε πρόκειται να δούμε μεγάλες διαφορές..

Λίγη υπομονή να τον δούμε και τώρα που θα έχει επιλογές, τόσους μήνες κοιτούσε πάγκο και τον έπιανε πονοκέφαλος..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”