Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Ωραία, εσύ 10άρι, εγώ CB και κατ'ανάγκη πλάγιο μπακ, μια χαρά!trel@menos έγραψε:συνηθως δεκαρι α λα ιβιτς. 1.87 ειμαι.
μονο που ισως και να ειμαι λιγο πιο αργος απο τον βλανταν. μαμησε τα δηλαδη.![]()
δεν εχω και φρατζα.
Εγώ ίσως θα 'χω λίγο περισσότερο ανταγωνισμό, εσύ αμέσως βασικός θα παίξεις, 10άρι δεν έχουμε...
λογικα ετσι
μεταγραφη
κωνσταντινιδης-βυντρα-σιντερ-λινο
κατσουρ-λαζαρ
σαλπι-ολισε-γιαρτει?
κλαους
μεταγραφη
κωνσταντινιδης-βυντρα-σιντερ-λινο
κατσουρ-λαζαρ
σαλπι-ολισε-γιαρτει?
κλαους
Καλά,
αν πάρουμε Βύδρα,
Τερματά
2 Αλόγατα,
συν τους 2 που πήραμε ήδη,
best metagrafiki ever!!
Μη μείνουμε πάλι θεε με τον ρομπέρ στο χέρι...
αν πάρουμε Βύδρα,
Τερματά
2 Αλόγατα,
συν τους 2 που πήραμε ήδη,
best metagrafiki ever!!
Μη μείνουμε πάλι θεε με τον ρομπέρ στο χέρι...
- PaokPatraG4
Βασικα ο ΟΣΑΝΓΚΑ δεν πολυπαιζει στο πλαι και απο οτι λεει και το τρανσφερμαρκτ παιζει περισσοτερο πισω απο τους επιθετικους...ηδωμεν!!!! Παντως απο αυτα που δειχνουν οι μανατζερ στα βιντεο του youtube ο πιο τεχνιτης απο τους 3 φαινεται να ειναι ο Ishmael YarteyRoMaN έγραψε:Εγώ τους κοίταξα, και πέραν αυτών που αναφέρει ο PaokPatraG4, Ismael Yartey ( http://www.transfermarkt.co.uk/en/ishma ... 18940.html ) και Abdoul Camara ( http://www.transfermarkt.co.uk/en/abdou ... 60588.html ) βρήκα και τον King Osanga ( http://www.transfermarkt.co.uk/en/king- ... 27772.html )... Σίγουρα ένας από τους 3!
- trel@menos
ετσι. καιρος να αναδειχτουνε τα γνησια ΠΑΟΚτσακια.RoMaN έγραψε:Ωραία, εσύ 10άρι, εγώ CB και κατ'ανάγκη πλάγιο μπακ, μια χαρά!trel@menos έγραψε:συνηθως δεκαρι α λα ιβιτς. 1.87 ειμαι.
μονο που ισως και να ειμαι λιγο πιο αργος απο τον βλανταν. μαμησε τα δηλαδη.![]()
δεν εχω και φρατζα.![]()
Εγώ ίσως θα 'χω λίγο περισσότερο ανταγωνισμό, εσύ αμέσως βασικός θα παίξεις, 10άρι δεν έχουμε...
καμαραδες και πρασινα αλογα τωρα να ουμε.
σορρυ για τα οφ τοπικ μοντς.
στα του θεματος τωρα.
αν παρουμε και ρουις φανταζομαι μια τριαδα πισω απο τον επιθετικο καπως ετσι:
ολισε-------ρουις--------σοσοιανος
ε πιστευω και τον κουμαλο να βαλεις σεντερ φορ μια δεκαρα γκολ τα χει ανετα.
-
Μπαρκαρούτσος
Γιατί σόρρυ για το οφ τόπικ;
Πάμε ρε για ένα 5x5 γ@μώ τη τρέλα μου!!!
Πάμε ρε για ένα 5x5 γ@μώ τη τρέλα μου!!!
Τι κρίμα νέο παιδί να είναι ανάπηροtrel@menos έγραψε:συνηθως δεκαρι α λα ιβιτς. 1.87 ειμαι.
δεν εχω και φρατζα.
- ΑποστόληςΑ
Έλα ρε παιδιά πάνω που αρχίσανε να μυρίζουνε μεταγγραφές το κάνατε κώλο το τόπικ!
2 ΑΛΟΓΑ ΒΥΔΡΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΑΣ ΛΑΙΜΑΙΙΙ

2 ΑΛΟΓΑ ΒΥΔΡΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΑΣ ΛΑΙΜΑΙΙΙ
Κοίτα,
αν κρίνω απ'το ότι παπά απο μοικανό δε ξανάφαγα και επίσης
ότι ο Ζήσης stealth τις κάνει τις δουλειές και δεν έχει ακουστεί ΤΙΠΟΤΑ,
λογικά αρχίσανε!
λογικά αρχίσανε!
Ο Ιτάνζ στον ΠΑΟΚ!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SentraGoal ο «Δικέφαλος» μέσα στις επόμενες ώρες θα οριστικοποιήσει την μεταγραφή του Ιτάνζ από τον Ατρόμητο!
Περισσότερα σε λίγο...
sentra
ΑΡΧΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SentraGoal ο «Δικέφαλος» μέσα στις επόμενες ώρες θα οριστικοποιήσει την μεταγραφή του Ιτάνζ από τον Ατρόμητο!
Περισσότερα σε λίγο...
sentra
ΑΡΧΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Ο Ιτάνζ στον ΠΑΟΚ!
Ο Γαλλοκαμερουνέζος γκολκίπερ που έμενε ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, αποτελεί προσωπική επιλογή του πρώην προπονητή του Γιώργου Δώνη και αυτό που απομένει είναι να υπάρξει συμφωνία με τον Ατρόμητο ώστε η μεταγραφή του να ολοκληρωθεί άμεσα.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή πληροφόρησης τις δύο ΠΑΕ χωρίζουν κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες αναμένεται να διευθετηθούν τις επόμενες ώρες. Ο Ατρόμητος, για να μην χάσει τσάμπα το καλοκαίρι τον Τσαρλς Ιτάνζ, θα αρκεστεί σε ένα ποσό που δεν θα είναι υψηλό, αλλά ικανοποιητικό (σ.σ. όχι πάνω από 120.000 ευρώ).
Ο Ιτάνζ στον ΠΑΟΚ!
Ο Γαλλοκαμερουνέζος γκολκίπερ που έμενε ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, αποτελεί προσωπική επιλογή του πρώην προπονητή του Γιώργου Δώνη και αυτό που απομένει είναι να υπάρξει συμφωνία με τον Ατρόμητο ώστε η μεταγραφή του να ολοκληρωθεί άμεσα.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή πληροφόρησης τις δύο ΠΑΕ χωρίζουν κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες αναμένεται να διευθετηθούν τις επόμενες ώρες. Ο Ατρόμητος, για να μην χάσει τσάμπα το καλοκαίρι τον Τσαρλς Ιτάνζ, θα αρκεστεί σε ένα ποσό που δεν θα είναι υψηλό, αλλά ικανοποιητικό (σ.σ. όχι πάνω από 120.000 ευρώ).
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10538&subid=2&pubid=129281148Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
eleos έγραψε:Κοίτα,
λογικά αρχίσανε!
Ένα Άλογο νάρθει μόνο απτα 2 και λαμπάδα ΜΟΙΚΑΝΕ