Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Προτιμώ μια τέτοια λύση
tad έγραψε: Πρέπει να έρθει ένας προπονητής Βορειοευρωπαίος με μεγάλη εμπειρία από ποδοσφαιρικά περιβάλλοντα οργανωμένα με υψηλού επιπέδου ακαδημίες ...
Και λάτρης της αυστηρής πειθαρχίας οπωσδήποτε.
Αλλα δε με χαλάει και ο Δον μιας και συμφωνώ με bane
για εμένα χαρακτηριστική περίπτωση προπονητή που και μου την έσπαγε, και το ποδόσφαιρό του δεν μου άρεσε, και τα ντέρμπυ δεν κέρδιζε, αλλά του βγάζω το καπέλο και ευχαρίστως θα τον καλωσόριζα ξανά στην ομάδα
Το θέμα είναι οτι πρέπει να ξεκαθαρίσει η υπάρχουσα κατάσταση. Ο Δώνης ή πρέπει να στηριχθεί άμεσα και πειστικά απ τη διοίκηση ωστε να σταματήσει η αμφισβήτηση εντός της ομάδας κυρίως η να αντικατασταθεί.Το να αποφεύγει η διοίκηση να πάρει ξεκάθαρη θέση πιστεύω οτι περισσότερο κακό κάνει και θα μας στοιχίσει ακόμα πιο πολύ.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Η το τρενάρει η διοίκηση μέχρι να βρεί αυτόν που θέλει... :?

Που θεωρώ και πιθανότερο μακράν από τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Σιγα μη δε φερει το Ζαγορακη. χαχαχα
Ο Σαντος δεν ξερω αμα δεχτει να ρθει να παρει μεσ τη μεση της χρονιας μια ομαδα που δεν ξερει να κανει τα βασικα, και να φορτωθει το βαρος της ευθηνης να βγουμε πρωτοι πλει οφ, και ειδικα με αυτη την αμυνα και ειδικα χωρις εξτρεμ..
Ο Δωνης δε πιστευω ειναι εκει μεχρι να βρουν αλλο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

eleos έγραψε:
eleos έγραψε:...
Θυμάται κανείς τι ομάδα χτιζόταν το καλοκαίρι και που έχουν πάει οι προσδοκίες τώρα;
Γιατί, μεταγραφές το καλοκαίρι ο Σαββίδης ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.

Η ομάδα το καλοκαίρι στήθηκε για να βγεί Ευρώπη και να πάει καλά στο κύπελο και Europa οσο πάει.
Europa ύπιαμε.
Κύπελο είμαστε μέσα.
Πρωτάθλημα είμαστε πολύ καλά.

Ξαναλέω ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ.
...[/i]
desperando,
αν επιλέγεις να διαβάσεις 1-2 σειρές απο όσα γράφω και να τα παίρνεις στο κρανίο,δε φταίω εγώ,
μάθε να διαβάζεις ολόκληρη μια άποψη πριν την κρίνεις, όχι όσες σειρές σε βολεύουν...
]ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ που λες, το καλοκαιρι ειχαμε στο μυαλο μας οτι θα ειμαστε πισω απο γαυρο και βαζελο. απλα δεν περιμεναμε οτι ο βαζελος θα ειναι τοσο χαλια. δηλαδη τι μου λες οτι το καλοκαιρι αν λεγανε στον ΠΑΟΚτση οτι θα μεινεις πισω απο αστερα και χαλκηδονα θα ελεγε ενταξει?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

eleos έγραψε:Η το τρενάρει η διοίκηση μέχρι να βρεί αυτόν που θέλει... :?

Που θεωρώ και πιθανότερο μακράν από τα παραπάνω.
Αν αργήσει όμως κανα μήνα ακόμα υπο αυτές τις συνθήκες μπαι μπαι πλέι οφ.
Οπότε καλύτερα σ αυτή την περίπτωση να στηριχτεί διοικητικά ο προπονητής μέχρι να βρεθεί λύση,
και ο "καταραμένος ινδιάνικος καρχαρίας που χορεύει σέρα μαζί με τον Ιάσωνα"
θα πρέπει να κάνει υπομονή.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

desperando έγραψε:...ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ που λες, το καλοκαιρι ειχαμε στο μυαλο μας οτι θα ειμαστε πισω απο γαυρο και βαζελο. απλα δεν περιμεναμε οτι ο βαζελος θα ειναι τοσο χαλια. δηλαδη τι μου λες οτι το καλοκαιρι αν λεγανε στον ΠΑΟΚτση οτι θα μεινεις πισω απο αστερα και χαλκηδονα θα ελεγε ενταξει?
Αν μου λέγαν ότι θα είναι 3ος πίσω απο γαύρο και αστέρα ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ θα ήμουν εντάξει και με το παραπάνω.

Μάλλον πήραν τα μυαλά μας αέρα με τον ΙΒΑΝ και ξεχάσαμε που ήμασταν πριν 6 μήνες...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Aν μου λέγαν ότι σε 3 ματς, τα δύο εντός Τούμπας, θα έπερνα ένα βαθμό και μία ευκαιρία,χωρίς να σκοράρω θα ήμουν απογοητευμένος.
Ευτυχώς που ήταν στο α' γύρο και ο κλάους και την ανύπαρκτη ευκαιρία την έκανε γκολ (βλ. αεκ, πανθρακικό κ.α.)
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Και ακομα δεν εχουμε δει τιποτα...Τωρα αρχισε ο β' γυρος.... Ας οπλιστουμε με υπομονη ,πιστη , κολλυρια και αντικαταθλιπτικα και ολα θα πανε καλα....

Ολοι μαζι ενωμενοι θα το περασουμε και αυτο....
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εγώ πάντως ένα ξέρω: από τότε που έφυγε ο Κουμάλο για το Κόπα Άφρικα η ομάδα πάει απ'το κακό στο χειρότερο. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Sick Bastard έγραψε:
shark4 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:όποιος πιστεύει ότι γι αυτό το χάλι που βλέπουμε, αποκλειστικός ή μεγαλύτερος υπεύθυνος είναι ο Δώνης, χτυπάει το σαμάρι κτλ.

Πραγματικα θα ηθελα να διαβασω την αποψη σου για το ποιοι ακομα θεωρουνται συνυπευθυνοι.
Αχτουνγκ, άχτουνγκ. Να το τονίσω αυτό. Προφανώς κι ο Δώνης έχει ευθύνη γι αυτό το αγωνιστικό χάλι. Δε λέω ότι δεν έχει. Δεν είναι επ ουδενί άμοιρος ευθυνών, αλλά δεν είναι συνολικά αυτός υπεύθυνος. Ωραία, αφου το τόνισα αυτό, πάμε παρακάτω.

Μέσα στην ομάδα όμως, υπάρχουν άτομα (κατά σειρά ιεραρχίας, Σαββίβης-Γκοντσάρεβα-Τσιτσιάκοφ-ΓΧ.-Βρύζας-Δώνης-παίχτες (κάπου παίζει κι ο Μαυροφρύδης) που δημιουργούν (όχι απαραίτητα εσκεμμένα ή κακόβουλα, ΔΕ ΛΕΩ ΑΥΤΟ) πόλους οι οποίοι κάπου μπερδεύονται.

Πιο λιανά, τι θέλω να πω. Τα χωράφια του καθενός, μπλέκονται στα χωράφια του άλλου ξαναλέω, όχι πάντα εσκεμμένα, όχι κακόβουλα, αλλά μπλέκονται. Αυτό δημιουργεί μια σύγχηση, μια ένταση, διάφορα power plays (όπως λένε και στο χωριό μου) που αποτυπώνονται στο γήπεδο σε καθαρά αγωνσιτικό πλαίσιο.

Η ζωή μ έχει διδάξει (έλα ρε ψημένε στο πεζοδρόμιο της ζωής)
Εικόνα
ότι για κάθε καλή ή κακή κατάσταση που συμβαίνει σε ένα γκρουπ ανθρώπων, το ψάρι βρωμάει ή ευωδιάζει πάντα απ το κεφάλι. Και το κεφάλι, καλώς ή κακώς, δεν είναι ο Δώνης.
+1926
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

αν ερθουν ιτανζ κ σκονδρας μενει ο δωνης σιγουρα..
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

α) Για πόσο εννοείς;
β) Γιατί; Ο Ιτάνζ (και ο Σκόνδρας) για το Δώνη θα έρθουν στον ΠΑΟΚ ή εάν δεν τους πρότεινε ο Δώνης, δεν θα τους σκέφτονταν; Σίγουρα μετράει το οτι ΤΩΡΑ είναι ο Δώνης στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν θεωρώ οτι για καμία από τις δύο πλευρές αποτελεί το βασικό λόγο της παντρειάς.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Α)σιγουρα μεχρι το καλοκαιρι..ε εκτος κ αν κανει 3-4 στραβα συνεχομενα.
Β)Εισηγηση του Δωνη ειναι κ ηταν απο την αρχη.η κινηση δειχνει στηριξη.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς ,ένα μονάχα ξέρω εγώ

Αν έχουμε την ίδια εικόνα με ρουλη και ήττα
φεύγει !
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Εαν ερθουν οι πακτες ερχονται απλως γαιτι ο ΠΑΟΚ αντιπροσωπευει κατι καλυτερο , πληρωνει στην ωρα του (πλεον) και υπαρχει προοπτικη και γι'αυτους και για την ομαδα....

Σιγα μην ερχονται λογω ΓΔ.... :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”