Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από che4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:1. Ένα εξτρέμ οπωσδήποτε και εάν δεν είναι καθαρόαιμο αριστερό, εγώ θα έλεγα να δοκιμάσουμε (να τον πάρουμε για 5 μήνες) και τον Καστελεν, οπότε θα έχουμε 1,5 εξτρέμ.
2. Ένας τερματοφύλακας
3. Λουκάς Βύντρα.

εμεινε ελευθερος ο βυντρα :?:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κατά 99% μένει ελεύθερος από 1ης Φεβρουαρίου
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

παρτε τον χθες θελουμε εμπειρια και αθλητη κει δεξια δε βγαινει με τους πιτσιρικαδες
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κατά 99% μένει ελεύθερος από 1ης Φεβρουαρίου
Να μείνει ελεύθερος μετά το τέλος της Μεταγραφικής περιόδου;

Καθυστερημένος είναι;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εικόνα
Προφανώς
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δικό μου λάθος. Ο Βύντρα θα λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟ (μέχρι 30.06.2014 αν δεν κάνω λαθος) κοινή συναινέσει.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εάν ανηφορίσει προς Ζάγκρεμπ ο τουμπερλεκάς, πιστεύω οτι ο Λουκάς θα μας είναι χρήσιμος, δεν βγαίνει η χρονιά και τα Π.Ο. με τους δύο μικρούς.

Επίσης ο Λουκάς παίζει και αριστερά εάν δεν απατώμαι, οπότε τώρα που ο Σταφ είναι στα πιτς, θα είναι διπλάσια χρήσιμος γιατί ο γερο-Λίνο θα κλατάρει εάν παίζει 1,5 μήνα 90λεπτα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οσοι επιθυμουν την αποκτηση Βυντρα να μην απορουν μετα γιατι δεν μπορουμε να βρουμε εναν μεσοεπιθςτικο της προκοπης.Οταν οι ιδιοι σχεδον ανθρωποι ψαχνουν δεξι μπακ εδω και 5 χρονια χωρις επιτυχια και πρεπει να καταληξουν στο εκπληκτικο ταλεντο που λεγεται Βυντρα,καθως προφανως εξαντληθηκε μετα απο τοσες εκπληκτικες επιλογες (μουν,μπουσαιντι,ετο) ο υπολοιπος κοσμος απο δεξια μπακ, τι απαιτησεις μπορει να εχει κανεις.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Άλλο το "επιθυμώ", άλλο το "δεδομένων των συνθηκών θα βοηθήσει", κοινώς "δεν με χαλάει".
Γιατί με τον ίδιο τρόπο μπορώ να γενικεύσω και εγώ και να πω "όσοι δεν επιθυμούν την έλευση Βύντρα, να μην απορούν ή γκρινιάξουν όταν δουν το Φωτάκη δεξί μπακ στο πιο κρίσιμο παιχνίδι των Π.Ο. επειδή ο ένας μικρός θα τα έχει φτύσει και ο άλλος θα έχει κάρτες".

Ας αναλάβουν οι κατάλληλοι το μεταγραφικό σχεδιασμό και ας μείνει ο Βύντρα 3ος αναπληρωματικός, αλλά για την ώρα θα παίξει βασικότατος και θα βοηθήσει και το μικρό.

Α! Επίσης, πείτε μου και ποιος θα παίξει αριστερό μπακ μαζί με το Λίνο τον επόμενο 1,5 μήνα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μωρε ας εβρισκαν 2 μεσοεπιθετικους και ας επαιζε δεξι μπακ μετα ο Σαλπιγγιδης.Ειναι λογικη αποκτησης ενος συγκεκριμενου παικτη το οτι δεν εχω λυσεις στην θεση του;Λυσεις δεν εχω και πισω απο τον Κλαους,να παρω τον Χαριστεα τοτε.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Εννοείται οτι είναι λόγος απόκτησης ενός παίκτη το οτι δεν έχεις λύσεις στη θέση του! Εάν είσαι πλήρης γιατί να τον πάρεις; μόνο εάν είναι τρελό λαβράκι ή καλύτερος από αυτούς που έχεις. Και κακά τα ψέμματα, αυτή τη στιγμή, με τον Έτο με 1,5 πόδι έξω και δύο μικρούς, ΔΕΝ έχεις καλύτερο και εμπειρότερο δεξί μπακ. Και ξαναλέω:

Εάν ήμασταν Ιούνιο και είχαμε 3 μήνες να βρούμε δεξί μπακ, δεν θα τρελαινόμουν από τη χαρά μου για το Βύντρα, αλλά ΤΩΡΑ, 29/1, σου μένουν 11+6+μιν2 ματς τα οποία ΔΕΝ βγαίνουν με δύο μόνο δ.μπακ, τα οποία μάλιστα είναι άπειροι μικροί, το ταλέντο μάλιστα του ενός αμφισβητείται έντονα!

Δεν είναι προτεραιότητα το δ.μπακ, αλλά υπάρχει ανάγκη.

Για τον Κλάους, σαφώς και το καλοκαίρι θα πρέπει να πάρεις ένα φόρ (για να μην κωλοβαράει κι ο Κλάους), αλλά ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ τώρα έχεις Σάλπι και Γιάννου (ναι, οκ, αλλά τον έχεις) που μπορούν να παίξουν φορ, ενώ πίσω δεξιά έχεις μόνο δύο.

Και, τέλος, θα (ξανα)επισημάνω το θέμα με το αριστερό μπακ κ τον τραυματία Σταφ. Βγάζει ο Λίνο μόνος τη θέση; Ή θα πάρουμε και αριστερό μπακ στις 29/1 όπως πήραμε μεσοεπιθετικό;

Πολλά λέγαμε και για τον Κατσούρ και τώρα βοηθάει πολύ. Πολλά λέγαμε και για τον μυτόγκα και στον Πάνθρακα κεντάει.

εν κατακλείδι: ο Βύντρα δεν είναι ιδανική περίπτωση, αλλά για εμένα απόλυτα λογική.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Να σου πω την αλήθεια, δε θα με χαλούσε και ένας τύπου Χαριστέα να τρίζει λίγο την καρέκλα του Κλάους...

Γιατί η πολλή χαλάρωση ΒΛΑΠΤΕΙ.
souniotis

Δημοσίευση από souniotis »

Εχετε δει τι ποσα ζητανε απο εμας πως να κανεις μεταγραφες

ο Βιερινια απο 2,5 Εκ Στην αρχη τωρα ζητανε 4,5

Για παιχτη με 6μηνο ακομη ο αλλος ζηταει απο εμας 700 χιλιαρικα

Γιατι ο Αρβανιτιδης δεν δεχετε την ιδια προσφορα απο εμας και προωθει τον πεχτη του προς τον θρηνο

γιατι ο Τατος προτημησε αυτους και οχι εμας

Γιατι ι καρπατι κανει νουμερα απλος για να ανεβασει την τιμη
μηριστικαν χρημα και επεσαν

λογικο το να μην μπορουμε να κανουμε μεταγραφες αφου θελουμε παιχταραδες θα πρεπει να περημενουμε .
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Εγώ πάλι νομίζω ότι άδικα κρατάμε το topic ανοιχτό... Δυστυχώς δεν βλέπω να γίνονται μεταγραφές ιδίως μεσοεπιθετικά που πονάμε...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

souniotis έγραψε:Γιατι ο Αρβανιτιδης δεν δεχετε την ιδια προσφορα απο εμας και προωθει τον πεχτη του προς τον θρηνο
γιατι ο Τατος προτημησε αυτους και οχι εμας
Οι Ολαϊτάν και De Vincenti δεν ήρθαν στον ΠΑΟΚ γιατί επέβαλε απαγορευτικό ο Μαρίν. Οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν στον Άρη μετά από παρέμβαση του Υφυπουργού (σύμφωνα με το sportdog).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”