Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

barlow4,εγώ θυμάμαι ό,τι και ο Kourdos.
Για να είμαι ακριβής,δε θυμάμαι αν αναφέρθηκε ή όχι σε συγκεκριμένα ονόματα,όπως Γεωργίου,Κουρδάκης,Τσουκαλάς,Αποστολόπουλος κ.τ.λ.,αλλά έθεσε γενικά το ζήτημα του μέχρι ποια ηλικία θεωρείται ο ποδοσφαιριστής ταλέντο,με αφορμή τους ποδοσφαιριστές που του παρουσίασαν για ταλέντα,ενώ είχαν μια ''περασμένη ηλικία'' για να δικαιούνται αυτόν το χαρακτηρισμό.

Για την ιστορία,οι Κουρδάκης,Τσουκαλάς,Γεωργίου,Αθανασιάδης,κατέκτησαν το Πρωτάθλημα με την Κ20.
Επίσης,ο Κουρδάκης παίζει στη Superleague(έστω τη φετινή) για τον Ο.Φ.Η.,άρα μία-κάποια αξία την έχει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ρε αδέρφια... Κι εγώ γούσταρα Boloni, αλλά μας τα 'χετε ψιλοζαλίσει με τη πάρτη του...!
Στο topic του Δώνη, του Βρύζα, του Σαββίδη, των μεταγραφών, το "Νέα, άρθρα, σχόλια για άλλες ομάδες", του Σταφυλίδη, με τα ανέκδοτα, με τα βιβλία, στο "Τι ακούτε τώρα;", στο "Ό,τι να 'ναι".... Έλεος πια!

Υ.Γ.: ΜΑΚΡΙΑ από το topic των Ποιητών! :twisted:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Σίγουρα δεν είναι επιτυχημένες όλες οι επιλογές του Ζήση και σίγουρα δεν είναι όλες αποτυχημένες. Για το συγκεκριμένο θέμα, την επιλογή του προπονητή, ο Ζήσης έκανε, για μένα, το αυτονόητο το καλοκαίρι. Προτίμησε τη σίγουρη λύση του Δώνη, ο οποίος και επιτυχίες είχε και την Ελληνική πραγματικότητα γνώριζε. Με σίγουρη την εκ των πραγμάτων (προ Σαββίδη εννοώ) προώθηση παιδιών από την Κ-20 προτίμησε να εμπιστευτεί έναν νέο, έμπειρο και καλό Έλληνα προπονητή που δουλεύει και αναδεικνύει νέα παιδιά. Που είναι το κακό εδώ και που φταίει ο Ζήσης; Η επιλογή του Άγγελου δεν θα ήταν η καλύτερη δυνατή γιατί, πολύ απλά, αρκετός κόσμος δεν ήθελε "ξαναζεσταμένο φαγητό". Ξεκαθαρίζω ότι, εγώ ήθελα Άγγελο και ότι τον συμπαθώ και τον εκτιμώ σαν τον καλύτερο Έλληνα προπονητή, αλλά η επιλογή του θα δίχαζε τον κόσμο από την πρώτη μέρα. Δικαίως προτιμήθηκε ένας άφθαρτος (ως προς τον ΠΑΟΚ) προπονητής.

Το εάν μετά από έξι μήνες φαίνεται ότι ο Δώνης δεν έχει προσφέρει αυτά που θέλουμε, δεν είναι κάτι που ήταν δυνατόν να το γνώριζε τότε ο Ζήσης! Ας μην αδικούμε αυτήν του την επιλογή.

Είναι γεγονός ότι η ομάδα κάνει αυτήν την εποχή κοιλιά. Η εύκολη λύση είναι να φύγει ο Δώνης και να δωθεί άλλοθι στους παίκτες! Είναι αυτή λύση στη μέση της χρονιάς; Χώρια τα μαμησιάτικα που θα φεσωθεί η ομάδα, είναι εύκολο να βρεθεί καταλληλότερος; Δεν το νομίζω! Βέβαια, εάν το αρνητικό σερί δεν σταματήσει άμεσα, τότε η απομάκρυνση του Δώνη είναι αναπόφευκτη.

Είμαι σίγουρος ότι ο Δώνης είναι καλός προπονητής και πρέπει να του δωθεί χρόνος να δουλέψει με επιλογές δικές του (ποδοσφαιριστών). Το υλικό μας χρήζει περαιτέρω ενίσχυσης και αυτό φαίνεται ξακάθαρα. Δεν φταίει, όμως, μόνο ο Δώνης για την εικόνα αυτή! Έχει αρκετό μερίδιο ευθύνης και αυτός, αλλά όχι την αποκλειστική ευθύνη.

Καλό θα ήταν να στηρίζαμε και στις στραβές την ομάδα μας! Θα μου πείτε, εδώ γκρινιάζαμε όταν η ομάδα έπαιρνε αποτελέσματα, τώρα δεν θα γκρινιάξουμε; Γκρινιάστε, ρε σεις! Δίκιο έχετε! Μπάλα είναι και όλοι έχουμε γνώμη, αλλά γκρίνια με μέτρο και μην επιτίθεστε ο ένας στον άλλο! Και οι μεν και οι δε έχουν τα δίκια τους! Επιχειρηματολογείστε κόσμια, σκεπτόμενοι ότι και αυτός με την άλλη άποψη είναι συνοπαδός και μάλιστα και αυτός στεναχωρημένος και πικραμένος αυτόν τον καιρό. Χαλιόμαστε που χαλιόμαστε με την ομάδα, ας μην χαλιόμαστε και μεταξύ μας!

Οι προσθήκες του Κατσουράνη και του του Σίλντετεφελντ είναι ουσιαστικότατες και κλείνω με την αισιοδοξία ότι η ομάδα θα ανακάμψει ΑΜΕΣΑ!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Dinos_Liverpool έγραψε:Σίγουρα δεν είναι επιτυχημένες όλες οι επιλογές του Ζήση και σίγουρα δεν είναι όλες αποτυχημένες. Για το συγκεκριμένο θέμα, την επιλογή του προπονητή, ο Ζήσης έκανε, για μένα, το αυτονόητο το καλοκαίρι. Προτίμησε τη σίγουρη λύση του Δώνη, ο οποίος και επιτυχίες είχε και την Ελληνική πραγματικότητα γνώριζε. Με σίγουρη την εκ των πραγμάτων (προ Σαββίδη εννοώ) προώθηση παιδιών από την Κ-20 προτίμησε να εμπιστευτεί έναν νέο, έμπειρο και καλό Έλληνα προπονητή που δουλεύει και αναδεικνύει νέα παιδιά. Που είναι το κακό εδώ και που φταίει ο Ζήσης; Η επιλογή του Άγγελου δεν θα ήταν η καλύτερη δυνατή γιατί, πολύ απλά, αρκετός κόσμος δεν ήθελε "ξαναζεσταμένο φαγητό". Ξεκαθαρίζω ότι, εγώ ήθελα Άγγελο και ότι τον συμπαθώ και τον εκτιμώ σαν τον καλύτερο Έλληνα προπονητή, αλλά η επιλογή του θα δίχαζε τον κόσμο από την πρώτη μέρα. Δικαίως προτιμήθηκε ένας άφθαρτος (ως προς τον ΠΑΟΚ) προπονητής.

Το εάν μετά από έξι μήνες φαίνεται ότι ο Δώνης δεν έχει προσφέρει αυτά που θέλουμε, δεν είναι κάτι που ήταν δυνατόν να το γνώριζε τότε ο Ζήσης! Ας μην αδικούμε αυτήν του την επιλογή.
Ο Βρύζας αποφάσισε ότι χρειαζόμασταν άλλο προπονητή!!!! Και προέκυψε ο Δώνης...
Δεν κρίνεται μόνο για την επιλογή του συγκεκριμένου αλλά και για την αναγκαιότητα αντικατάστασης του προηγούμενου... ότι και εφόσον στίχισε αυτο οικονομικά και αγωνιστικά στον ΠΑΟΚ
Δική του η απόφαση και δικές του οι εξηγήσεις, μόνο που από τότε "αρχές καλοκαιριού" τηρεί σιγήν ιχθύος!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kataramenos5 έγραψε:Έχουμε ήδη ένα θέμα(προπονητής) που διχάζει τον κόσμο.Ας μην ανοίξουμε κι άλλο τη στιγμή που διακυβεύονται οι 2 μεγάλοι στόχοι για φέτος.Συγκρατηθείτε λίγο ακόμα.4 μήνες μείνανε.
:( :( :( :(
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Dinos_Liverpool έγραψε:..... Δικαίως προτιμήθηκε ένας άφθαρτος (ως προς τον ΠΑΟΚ) προπονητής.......
Έλα, ποιος ήρθε;;;;;
(για το "άφθαρτος για τον ΠΑΟΚ", λεώ) :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Τρί 29 Ιαν 2013, 01:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ντίνο.....θα σταθώ μόνο στο σημείο που λες ότι η ομάδα κάνει κοιλιά.

Με όλο το σεβασμό......είσαι πολύ λάθος.Ποια κοιλιά ρε Ντίνο?Βοιδοκοιλιά κάνει από την αρχή της σαιζόν.....το μόνο που την έσωσε ειναι η κωλοφαρδία της.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

DC έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:..... Δικαίως προτιμήθηκε ένας άφθαρτος (ως προς τον ΠΑΟΚ) προπονητής.......
Έλα, ποιος ήρθε;;;;;
(για το "άφθαρτος για τον ΠΑΟΚ", λεώ) :lol:
Που διαφωνείς, ρε συνομίληκε του Λευκού Πύργου; Για το καλοκαίρι μιλάω και όχι για τώρα που τον έχουν φθείρει ο Ιάσονας και η παρέα του με επικεφαλής τον καταραμένο ινδιάνικο καρχαρία που χωρεύει σέρα και χειροκροτάει ο Νικόλας;
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Κι εγώ μιλάω για τον Μάιο. 8-)
Ξεκίνα από εδώ: http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopic.php?f=5&t=5222 και συνέχισε στις πρώτες μέρες του τόπικ του Δώνη. Ο Δώνης ήρθε προφθαρμένος.
Πως λέμε προτηγανισμένος; Προψημένος; Έτσι.

Λευκός Πύργος .... πφφφφ ... φθηνό.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dinos_Liverpool έγραψε: όχι για τώρα που τον έχουν φθείρει ο Ιάσονας και η παρέα του με επικεφαλής τον καταραμένο ινδιάνικο καρχαρία που χωρεύει σέρα και χειροκροτάει ο Νικόλας;
Είσαι εμπαθής :D (αυτό κολλάει παντού τελικά)
Πιστεύεις οτι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα τώρα αν δεν έγραφε ο "ο Ιάσονας και η παρέα του με επικεφαλής τον καταραμένο ινδιάνικο καρχαρία που χωρεύει σέρα"?
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

:D :D :D

Όχι βέβαια, κατ5! Το γενικότερο κλίμα (εκτός του site) δεν είχε τίποτα εναντίον του προπονητή το καλοκαίρι! Μην κοιτάς τον τελευταίο μήνα.

Εν κατακλείδι, δεν πιστεύω ότι ο Βρύζας πήρε λάθος απόφαση τότε για το θέμα του προπονητή. Έκρινε με βάση κριτήρια που έχουμε πει και επέλεξε τον Δώνη. Εάν ο Δώνης αποδειχτεί τελικά ανεπαρκής, αυτό δεν είναι κάτι που ήταν δυνατόν να το γνωρίζει εκ των προτέρων. Αλλά αφήστε πρώτα να αποδειχτεί ανεπαρκής.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Και πότε θα έχει αποδειχθεί ανεπαρκής φίλε Dino;
Όταν θα μας αποκλείσει καμια τρίπολη στο κύπελλο και θα είμαστε κάτω και από το περιστέρι στη βαθμολογία;
γιατί οι στόχοι που έχουν τεθεί από τον ίδιο το μεγαλομέτοχο είναι έξοδος στο Τσ.Λ. και κύπελλο...
Εγώ όταν μου βρωμάει καπνίλα και καρβουνίλα από την ψησταριά, δεν περιμένω να πάρει φωτιά το κρέας και να μείνω νηστικός για να πω: "'επρεπε να τα είχα κατεβάσει γμτ!"

Οι μόνοι λόγοι που καταλαβαίνω οτι μένει ο Δώνης είναι α) θα παίζει τρελή αποζημίωση και τσουνάει ο Ρώσος, β) δεν υπάρχει σοβαρός αντικαταστάτης που να μας κάνει και για μετά τη σεζόν, γ) και τα δύο

Ή (για να είμαι και 100% ον τόπικ) οτι έχει ζητήσει τη χρονιά ο Ζήσης για να κριθεί και αυτός μέσω των επιλογών του.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Βρυζα, σε λεω σε κανει και σενα τεστ ο Σαββιδης, θα την πληρωσεις και εσυ να πουμε.
Διωχτον γιατι θα την πληρωσετε μαζι.
Αμπαλουτσακέ?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τι εγινε προεδρε θα συνεχισεις για πολυ ακομα να κανεις οτι κανουν τα κοριτσια στα πρωινάδικα? αυτη τη στιγμη στην ομαδα μας βρισκετε ενας παικτης που ειναι κομματι της ιστοριας αυτου του συλλογου και γινετε ενορχηστρωμενη επιθεση εναντιον του, οπως ενα καλοκαιρι πριν μερικα χρονια οπου καποιοι προσπαθησατε να τον βγαλετε τρελο και επικίνδυνο για την ομαδα. αλλα οπως τοτε ετσι και τωρα ο λαος του ΠΑΟΚ θα ειναι αυτος που θα δωσει την λυση στο προβλημα, τοτε ηταν ενα απλο no garcia no party αυτη τη φορα ισως ειναι κατι μεγαλυτερο .

no garcia no party
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εγώ έχω καταλήξει ότι όποια οργάνωση, οποιο πλάνο είχαμε την τριετία Σάντος,
ήταν αποκλειστικά θέμα Σάντος.

Μόλις απομακρύνθηκε ο Σάντος, όλα κατέρρευσαν και οι ΖΖ-τοπ γίναν ZZ-μπλομ (μια τρύπα στο νερό)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”