Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
πάρα πολύ δύσκολο ματς για 2 λόγους: 1. εμείς προερχόμαστε από τεράστια νίκη και 2. αυτοί από συντριβή (έχοντας 2 πολύ καλούς τους παίκτες ανεξήγητα χαμηλά- επίσης ο Πρίφτης αρέσκεται νομίζω να παιδεύει το μυαλό του περισσότερο στα ντέρμπυ με τις μεγάλες ομάδες για να φαίνεται σπουδαίος κόουτς).
Στο 1-2 είναι η δύναμή τους με Gibson-Κυρίτση. Εκεί πρέπει να αντέξουμε όπως την Κυριακή. ο Gibson θέλει πολύ προσοχή απέξω ενώ ο Κυρίτσης νομίζω πρέπει να παιχτεί όπως περίπου ο Σπανούλης με βοήθεια από τον ψηλό (για να κλείσει τα midrange σουτάκια του). Οπωσδήποτε θέλει και πολλή δουλειά ο Vrkic ο οποίος με το Περιστέρι πριν 2 χρόνια μας είχε κάνει φοβερή ζημιά. Από κάτω θέλει έξυπνο παιχνίδι για να βάλουμε πολλούς εύκολους πόντους και να πάρουμε πολλά φάουλ από Faye και τον καινούργιο τους Γιούγκο. Βάθος δεν έχουνε όσο εμείς. Όσο περίεργο και να ακούγεται αυτό...
Ναι γιατί έτσι μπορεί αντί για 500 να πάνε καμια 750 στο επόμενο εντός έδρας ματς. Ο λαός να θυμηθεί να πάει πάλι στο παλατάκι σε κανένα ματς με σκουλήκι η βάζελο μη το παρακάνουμε κιόλας.
Και κάτι ακόμα που πρέπει να γράψω γιατί θα σκάσω και εας είναι σε λάθος topic.Έχει ξεσπάσει ολόκληρο θέμα με το Garcia και ότι είναι σημαία κτλ. Συμπαθώ το Garcia παρα πολύ όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι αλλα σημαία του ΠΑΟΚ για εμένα είναι ένας και μοναδικός ο Bane Πρέλεβιτς,μπροστά σε αυτόν ο Garcia είναι μία τρίχα από το φρύδι του,όσοι γνωρίζουν από ΠΑΟΚ το ξέρουν.
Συγγνώμη για το off topic και καλή επιτυχία στην ομάδα μας.
Με το σημερινο αγωνα ξεκιναει μια 5αδα αγωνων που με επιτυχη αποτελεσματα θα μας φερει σε τροχια δευτερης θεσης. Παμε με φορα και ψυχολογια για ενα διπλο που θα βαλει τις βασεις.