Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Παικταρας..Αφηστε το γκολ που εχασε και σκεφτειτε ποσοι εχουν χασειτετοια και χειροτερα.Δειτε πως στρωνει στον Κονσεισαο και στον Βιερινια με το στηθος και πως παιζει με την πλατη.Ειναι απλα μεγαλος παικτης.Το γκολ θα ερθει και μετα δε θα σταματησει.Αντε παικταρα μου πηδα την χανουμισσα κι ελα στο καγκελο να καραφλιασουμε ολοι μαζι!!!
Το γραψα και σε αλλο ποστ το ξαναγραφω κ τωρα. ΑΣ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΕΜΕΝΑ 2 ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΙΣΤ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ Κ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ 2 ΓΚΟΛ. ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.
Ο τυπος ειναι παιχτουρα. Τεραστιο φορ που οταν σου βαλει πλατη δεν του παιρνεις με τιποτα την μπαλα. Εχει αρκετη ταχυτητα για το υψος του κ η κεφαλια του ειναι σαν σουτ. Μην αγχωνεστε θα τον δουμε κ σε αλλα ματς κ πιστευω οτι θα πιστουμε ολοι οτι ειναι ο ιδανικος φορ για ματς που οι αντιπαλοι κλεινονται στα καρε τους. Οταν εχεις τετοια εξτρεμ ( Σερτζιο, Βιερινια) και χαφ (Ιβιτς) που πατανε περιοχη κ βρισκονται σε επαφη με τα διχτυα δε χρειαζεται να σου κανει το φορ 15 γκολ. Αρκουν 10-15 ασιστ !!! Αν και ειμαι σιγουρος οτι σ αυτο το πρωταθληματακι τα 10-12 γκολακια θα τα βαλει για πλακα
Πιστεύω οτι παίχτη σαν τον Ζλαταν έχουμε πολλά χρόνια να δούμε στον ΠΑΟΚ με πολύ καλή τεχνική,δύναμη,ταχύτητα και να είναι σε όλες τις φάσεις μέσα!Επίσης κινείται συνεχώς και κάνει ασσίστ στους εξτέμ οπώς με τον ΟΦΗ!Δεν νομίζω να βάλει πάνω απο δέκα γκολ φέτος αλλά σιγουρα θα βοηθήσει πολύ την ομάδα με την παρούσια του στις αντίπαλες άμυνες....
Σάκη πιστεύω ότι δεν τον έβαλε επειδή δεν είναι ακόμη σε πολύ καλή κατάσταση!!!
Θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να γίνει αυτός που ξέραμε... Λίγο βαρύς είναι, έχει χάσει την εκρηκτικότητα του...ας έμενε καλύτερα στη Θεσσαλονίκη να κάνει τις προπονήσεις με με την υπόλοιπη ομάδα...
Καλά μην υπερβάλετε μερικοί..είπαμε, είναι καλός και ο Λύμπε..αλλά αν δεν θέλει αυτός 1 δεν θελουμε 10..αλλά οτί είναι παίχτης κλάσης με σίγουρο γκολ δεν μπορεί να το αμφισβητήσεις κανένας!