Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Το ίδιο λάθος με Δερμιτζάκη ο Ζαγόρ, το ίδιο λάθος με Δώνη ο Ζήσης.
Κολλητιλίκια και φιλίες δε πρέπει να μπαίνουν στις ΠΑΕ.
Δώνη φύγε μόνος σου, γιατί αυτοί θα σε κρατήσουν και μέχρι το ρεζιλίκι του Βικελάου και με΄τα θα σε διώξουν, όπως πριν 4 χρόνια ο Δερμιτζακης ενώ ήταν υπο διωγμών έμεινε και έχασε άνετα από τον Λαγό.
Φύγε μόνος σου να γλυτώεις ένα ακόμη ρεζιλίκι.
Φύγε να πεις ότι έφυγες με το κεφάλι ψηλά, αφού κατάλαβες ότι δε κάνεις για μεγάλα πράγματα.
Φύγε γιατί ο ΠΑΟΚ θέλει ανθρώπους να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και να δουλεύουν
Η ομάδα ΔΕ ΞΈΡΕΙ:
ΝΑ ΜΑΡΚΆΡΕΙ,
ΝΑ ΚΌΒΕΙ,
ΝΑ ΕΠΙΤΊΘΕΤΑΙ,
ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΤΗΜΕΝΑ,
ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ,
ΝΑ ΕΚΜΕΤΕΑΛΛΕΎΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ,
ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,
ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ.
τΙ ΆΛΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ;;;;;;;;;;;;;;;
Κολλητιλίκια και φιλίες δε πρέπει να μπαίνουν στις ΠΑΕ.
Δώνη φύγε μόνος σου, γιατί αυτοί θα σε κρατήσουν και μέχρι το ρεζιλίκι του Βικελάου και με΄τα θα σε διώξουν, όπως πριν 4 χρόνια ο Δερμιτζακης ενώ ήταν υπο διωγμών έμεινε και έχασε άνετα από τον Λαγό.
Φύγε μόνος σου να γλυτώεις ένα ακόμη ρεζιλίκι.
Φύγε να πεις ότι έφυγες με το κεφάλι ψηλά, αφού κατάλαβες ότι δε κάνεις για μεγάλα πράγματα.
Φύγε γιατί ο ΠΑΟΚ θέλει ανθρώπους να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και να δουλεύουν
Η ομάδα ΔΕ ΞΈΡΕΙ:
ΝΑ ΜΑΡΚΆΡΕΙ,
ΝΑ ΚΌΒΕΙ,
ΝΑ ΕΠΙΤΊΘΕΤΑΙ,
ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΤΗΜΕΝΑ,
ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ,
ΝΑ ΕΚΜΕΤΕΑΛΛΕΎΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ,
ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,
ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ.
τΙ ΆΛΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ;;;;;;;;;;;;;;;
Ok δεν ειναι καλος και αυτο φαινεται απο την αρχη
της χρονιας μαζι σας και γω συμφωνω,αλλα μπορειτε να μου πειτε γιατι τοσο καιρο
σιστιακοφ,σαββιδης δεν τον διωχνουν;;;
της χρονιας μαζι σας και γω συμφωνω,αλλα μπορειτε να μου πειτε γιατι τοσο καιρο
σιστιακοφ,σαββιδης δεν τον διωχνουν;;;
Το στήσιμο και οι κινήσεις του έδειχναν ότι έχει πάρει ανάποδες!paoki19 έγραψε:τι εγινε ρε παιδες με τον garcia?
καλά αφού ακόμα δεν τον έδιωξαν,
μόλις έδιωξαν 4-5 χιλιάδες κόσμο από το γήπεδο.
στον επόμενο αγώνα που θα είναι 2.000 κόσμος φέρτε τον Μαραντόνα
μόλις έδιωξαν 4-5 χιλιάδες κόσμο από το γήπεδο.
στον επόμενο αγώνα που θα είναι 2.000 κόσμος φέρτε τον Μαραντόνα
Πρέπει να διαπιστώσουμε τί ΠΑΟΚ έχει στο μυαλό του ο Σαββίδης για να κριθεί και ο Δώνης. Αλλαγή προπονητή με την ομάδα στην ουσία να περιμένει τα play offs δεν προσφέρει κάτι. Και το γράφω διότι η ιδιοκτησία δεν μου έδειξε ότι θέλει το κάτι παραπάνω με κάποιες κινήσεις τον Ιανουάριο. Ο Δώνης σε έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή και διεκδικητή του πρωταθλήματος (όπως μας είπε ο Σαββίδης) δεν έχει θέση. Ο Δώνης στο φετινό ΠΑΟΚ του λειψού ρόστερ και των συμβολαίων των 60 χιλιάδων ευρώ, είναι επαρκής. Σίγουρα η πίεση της μεγάλης ομάδας τον λυγίζει, έτσι έχω διαπιστώσει εγώ και έτσι έχει αποδείξει και ο ίδιος και στο πέρασμά του από την ΑΕΚ (στην οποία είχε και ρόστερ αλλά και πάλι αποκλείστηκε Αύγουστο μήνα από μικρότερη ομάδα στην Ευρώπη) και γενικά με τη διαχείριση σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια μέχρι σήμερα. Τον Ολυμπιακό π.χ. τον δυσκόλεψε ακόμα και ο Λεβαδειακός εκτός έδρας, τον Παναθηναϊκό τον γλέντησε και ο κάθε πικραμένος, την ΑΕΚ την κέρδισε και ο Δερμιτζάκης 1-0. Είπαμε ότι είναι μεταβατική η σεζόν και πρέπει να κάνουμε υπομονή, αλλά κάποιες χαρές, αφού δεν υπάρχουν και οι ευρωπαϊκές βραδιές, έπρεπε να τις ζήσουμε. Ακόμα και στο παιχνίδι με το μεγάλο Άρη του ακόμα πιο μεγάλου Κατσαβάκη, το χάλασε με τις κοκορομαχίες του με τον Κάκο. Εάν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και το καλοκαίρι φύγει από τον ΠΑΟΚ δεν θα έχω να θυμάμαι τίποτα από αυτόν. Και δεν είμαι ούτε εμπαθής, ούτε θέλω να κάνω κακό στην ομάδα. Η ομάδα θα παίξει τη χρονιά της στα play offs και στο Κύπελλο, γιατί ούτε τη χαρά να είμαι "κοντά" στο γαύρο μέχρι το τέλος δεν μου έδωσε ο συγκεκριμένος προπονητής.
Κάποτε τό γραψα και με κράξατε!!!!!Argonaut4 έγραψε:Μη κουράζεστε μάγκες.
Δεν είναι προπονητής απλά!
Aς φερουν παικτες πρωτα και αφου φερουν ας τον διωξουν....τα παληκαρια απλα δε μπορουν επιθ ενεργεια 0...
Ακόμη και ο Σάλμον έκανε μία προσπάθεια επιθετική, δε φταίν οι παίκτες.
Ιούνιο με Φλεβάρη κι ακόμα δε ξέρει τι παίζει η ομάδα.
Ιούνιο με Φλεβάρη κι ακόμα δε ξέρει τι παίζει η ομάδα.
οι ιδιοι παικτες ειπαν ΚΑΙ περσι οτι δεν ξερανε τι παιζανε...μηπως τελικα ΔΕΝ κταλαβαινουν οι ιδιοι?
Ελα ρε φιλαράκι, εδώ σε έπεισαν τα ΜΜΕ ότι έφταιγε ο Μπόλονι ιγα τις θλάσεις...
Άστο μην το ψάχνεις...
ο τύπος είναι ανύπαρκτος. Το να στήσει μία μικροσεσαία ομάδα είναι πιο απλό από το να αποδόσει μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ καλό ποδόσφαιρο. αλλά εδώ μιλάμε η ομάδα δε κάνει ευκαιρία...οι παίκτες πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο...
πιο μπερδεμένοι, πεθαίνουν...
Άστο μην το ψάχνεις...
ο τύπος είναι ανύπαρκτος. Το να στήσει μία μικροσεσαία ομάδα είναι πιο απλό από το να αποδόσει μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ καλό ποδόσφαιρο. αλλά εδώ μιλάμε η ομάδα δε κάνει ευκαιρία...οι παίκτες πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο...
πιο μπερδεμένοι, πεθαίνουν...
εμενα με επεισαν για τις θλασεις..? ποτε?
Εχει φταιξιμο και ο δων αρκετο αλλα μπροστα δεν την παλευουμε οποιος και να ρθει....παικτες θελουμε ΠΡΩΤΑ μετα προπονητη....
Εχει φταιξιμο και ο δων αρκετο αλλα μπροστα δεν την παλευουμε οποιος και να ρθει....παικτες θελουμε ΠΡΩΤΑ μετα προπονητη....