Π.Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ, 27/1 17:15, NS2
Re: Π.Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ, 27/1 17:15, NS2
Σιλντεφελντ πολυ καλος...κωνσταντινιδης το ιδιο...οι γραμμες εχουμε πολυ μεγαλη αποσταση...ο κατσουρανης θελει να σκοτωσει τον ντιε μετα το δολοφονικο τακλιν που εκανε
χαχαχα..θεούλης ο Ιρλανδός..
Ρε πηγαίνετε τη μαυρόγατα τον κάρλος για κανά πιτόγυρο στο ημίχρονο μπας και βάλουμε κανά γκολ!
Ρε πηγαίνετε τη μαυρόγατα τον κάρλος για κανά πιτόγυρο στο ημίχρονο μπας και βάλουμε κανά γκολ!
απορω γιατι ψαχνουμε τωρα πρωτοκλασσατο τερματοφυλακα...μια χρονια που στοχος σου ειναι μονο η δευτερη θεση ο γλυκος κανει την δουλεια του και μαλιστα ειναι παρα πολυ καλος...
'εχει πολυ αέρα η βάζουν όλα λάθος το φάλτσο. καμία καλή σέντρα σήμερα
Τα ίδια πανταλάκι μου τα ίδια παντελή μου .... Εντός Στόχων

αδερφε δεν ειρωνευομαι αλλα βαλε γυαλια και βγαλε τις παρωπιδες για τα δικαα μας παιδια...το γκολ ειδες ταχυτατη εξοδο....τι γελοιος τερματοφυλακας ειναι αυτος ρεεεεεεεεNapoli4 έγραψε:απορω γιατι ψαχνουμε τωρα πρωτοκλασσατο τερματοφυλακα...μια χρονια που στοχος σου ειναι μονο η δευτερη θεση ο γλυκος κανει την δουλεια του και μαλιστα ειναι παρα πολυ καλος...

Μάλιστα. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
edit: nikolasf με πρόλαβες
edit: nikolasf με πρόλαβες

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arrwstos την Κυρ 27 Ιαν 2013, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Κάτσε δεν κόβει ΤΙΠΟΤΑ το παιδί. Η τρύπα στο κέντρο είναι μεγάλη. Δυστυχώς. Οι γραμμές για ακόμα μια φορά έχουν τεράστιες αποστάσεις και στα άκρα είναι φυσιολογικό με το σχηματισμό που έχουμε να δημιουργείτε πλεονέκτημα στον αντίπαλο.