Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από angelheart »

Spasic όπως κατάλαβες δεν σκέφτηκα ποτέ να το κοιτάξω. Καλά έκανες και τις έβαλες τις φωτό πάντως.
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Ναι,αυτό είναι προφανές :) (ότι δε το σκέφτηκες).
Πάντως,μου κάνει εντύπωση,που δεν είχε πάρει ποτέ το μάτι σου,το συγκεκριμένο έμβλημα.
Κι αυτό,γιατί οι περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες,συνδέονται με μεγάλες και πολυσυζητημένες στιγμές του ποδοσφαιρικού Π.Α.Ο.Κ.(Π.Α.Ο.Κ.-Ajax,Π.Α.Ο.Κ.-Α.Ε.Κ.(Πρωτάθλημα 1976 Guerino)κ.τ.λ.).
Σίγουρα θα τις έχεις ξαναδεί,απλά δε θα έπεσε το μάτι σου εκεί.

pirate_salonica,όντως είναι υπερβολικό να έχουμε κάθε χρόνο 3+1 φανέλες.
Οι 3 κλασικές,μου αρκούν :D .Αν θα έπρεπε να επιλέξω κάποια ως δεύτερη,αυτή θα ήταν η μαύρη(για ευνόητους λόγους).

Η δικιά μου προτίμηση στο συνδυασμό φανέλα-σορτς-κάλτσες,που λέει ο Dinos_Liverpool ,είναι αυτή.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Στο μάτι,μου φαινόταν πολύ όμορφη η παρουσία των παικτών μας,με αυτό το συνδυασμό.
Τόσο από την τηλεόραση όσο και από το γήπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sladjan Spasić την Σάβ 26 Ιαν 2013, 22:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Ναι αλλά αν έχεις 3 θα πρέπει οπωσδήποτε να έχεις 1 διαφορετική του ασπρόμαυρου.
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Έχεις δίκιο.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Προσωπικά θέλω πάντα να έχουμε 4. Να έχουμε δηλαδή πάντα και λευκή και μαύρη και φυσικά ''άσχετο χρώμα''.
Πολλά χρόνια έχουμε να δούμε αυτό το συνδυασμό (καμιά 15ριά χρόνια) που μ'αρέσει πολύ και είναι η πρώτη στολή (1926) μαύρη φανέλα,άσπρο σορτς

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Απλα ΕΠΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ!!!!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Dinos_Liverpool έγραψε:......
Ακούω για την πρώτη προτίμηση στη στολή, συνολικά.
............
Κάνε ένα πολ.
(όχι ντάνσιγκ ... το άλλο ... την ψηφοφορία λέω)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Νομίζεις ότι ξέρω πως γίνεται ένα poll ?

Άμα το ξέρεις, κάντο με τις εξής επιλογές (αρκούν 6 επιλογές) που καλό θα είναι να συνοδεύονται και από σκίτσα:
1) Ριγέ φανέλα, άσπρο σορτς, άσπρες κάλτσες,
2) Ριγέ φανέλα, μαύρο σορτς, μαύρες κάλτσες,
3) Μαύρη μονόχρωμη,
4) Άσπρη μονόχρωμη,
5) Άσπρη φανέλα, μαύρο σορτς, άσπρες κάλτσες,
6) Μαύρη φανέλα, άσπρο σορτς, μαύρες κάλτσες.

Ψηφίζω το (1) και σαν δεύτερη επιλογή, χωρίς ρίγα, το (6) γιατί το πεθύμησα, γιατί είναι πρωτότυπο και γιατί μ' αρέσει!

ΥΓ1. Spasic, η επιλογή σου είναι η κλασική της εθνικής Γερμανίας με την οποία ήμουν πάντοτε αντίθετος σε όλα τα Ευρωπαϊκά και σε όλα τα μουντιάλ! Και για το λόγο αυτό είναι η τελευταία μου επιλογή. Κλασικούρα και χιλιοφορεμένη!
ΥΓ2. Εκτός των ασπρόμαυρων, θα πετούσα τη σκούφια μου για μία πορτοκαλί μπούζα (ή και ριγέ πορτοκαλί με μαύρο, όπως αυτή που είχαν σχεδιάσει τα παιδιά το καλοκαίρι) με άσπρο σορτς!
ΥΓ3. Εάν φέτος έχει κανείς ιδέες για τις στολές της νέας χρονιάς, προτείνω, μετά από σχετική ψηφοφορία, να πάμε τις προτάσεις μας στην ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αυτά τα γεράματα ....
Άκου τι θα κάνεις, για να μη σε στερήσω την χαρά της δημιουργίας: άνοιξε ένα καινούργιο θέμα, εδώ στα Διοικητικά.
Κάτω από το μεγάλο λευκό τετράγωνο που γράφουμε, έχει τρεις επιλογές (αποθήκευση, προεπισκόπηση, αποστολή) που δεν τις δίνεις σημασία πριν τελειώσεις και ακριβώς κάτω απο αυτές, έχει άλλες τρεις επιλογές, λίγο γκρι. Η τρίτη από αυτές γράφει "δημιουργία δημοψηφίσματος". Το πατάς. Γράφεις τον τίτλο του δημοψηφίσματος στον πάνω χώρο (τον λεπτό) που σε ανοίγει και από κάτω γράφεις τις επιλογές που θέλεις να έχει το δημοψήφισμα. Θα γράφεις ένα σε κάθε σειρά, όπως έκανες και στο προηγούμενο τοστ.
Καλή επιτυχία.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Bασικά μετά και τις προτάσεις σας,θα έπρεπε να έχουμε 3 φανέλες ως εξής:

Ριγέ φανέλα, μαύρο σορτς, μαύρες κάλτσες
Μαύρη φανέλα, άσπρο σορτς, μαύρες κάλτσες
"Άσχετου χρώματος" όλη (φανέλα,σορτς,κάλτσες)

Τώρα για το άσχετο χρώμα,υπάρχουν κάποιες επιλογές:

1) Κόκκινο (ξέρω θα με κράξετε πολλοί αλλά η πρώτη άσχετη φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν κόκκινη)
2) Πορτοκαλί
3) Μωβ
4) Μπλε
5) Mπορντό
6) Γαλάζια
7) Ριγέ πορτοκαλί-μαύρη (πορτοκαλί σορτς-κάλτσες)
8) Ριγέ μπλε-κόκκινη (μπλε σορτς-κάλτσες)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Τόσην ώρα που έκανες να τα γράψεις, γεροξούρα DC, θα το είχες κάνει κιόλας!!!

Αφήνω τις οδηγίες στον πειρατή για να βάλει (όταν μπορέσει, φυσικά) και τις εικόνες (και επειδή... με μπέρδεψες!).
:lol: :lol: :lol:

ΥΓ1. Δεν ξεκουνάς τον πισινό σου, λέω εγώ και να έρθεις στο παιχνίδι το απόγευμα; Ε; Καιρός δεν είναι να ξαναπατήσει το γέρικο κορμί σου στο γήπεδο; Εμείς οργώνουμε Τούμπες, Λητές, Προχώματα και Λακκώματα και συ στρογγυλοκάθεσαι, σαν καναπεδάρχης και δίνεις οδηγίες σε φτωχούς και δύσμοιρους συνοπαδούς σου για το πως να κάνουν polls! Αντρουπή!

ΥΓ2. Όχι πειρατή, το ζητούμενο δεν είναι τώρα η 4η στολή, χρώματος άσχετου με τα ασπρόμαυρα. Αυτό θα το κάνουμε όταν σχεδιάσουμε τη στολή για τη νέα χρονιά. Τώρα, ας επικεντρωθούμε στα ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΜΟΝΟ και στους συνδυασμούς τους!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dinos_Liverpool την Κυρ 27 Ιαν 2013, 09:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Λογικά θα βάλω πολλ το απογευματάκι.Θα βάλω και ψηφοφορία για το "άσχετο χρώμα",και με τα αποτελέσματα θα κάνω μερικά σχέδια,αν αρέσουν να αποσταλούν στην ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δες λίγο το ΥΓ2.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Dinos_Liverpool έγραψε:ΥΓ1. Δεν ξεκουνάς τον πισινό σου, λέω εγώ και να έρθεις στο παιχνίδι το απόγευμα; Ε; Καιρός δεν είναι να ξαναπατήσει το γέρικο κορμί σου στο γήπεδο; Εμείς οργώνουμε Τούμπες, Λητές, Προχώματα και Λακκώματα και συ στρογγυλοκάθεσαι, σαν καναπεδάρχης και δίνεις οδηγίες σε φτωχούς και δύσμοιρους συνοπαδούς σου για το πως να κάνουν polls! Αντρουπή!
Δε με λες ρε; Σε τάξανε πριμ οι αντιδωνικοί για να με κουβαλίσεις Τούμπα;
(ωραίο το καναπεδάρχης, με άρεσε)
Άβαταρ μέλους
vaggio-4-

Δημοσίευση από vaggio-4- »

Λοιπον βλέπω τώρα τις φοτο απο την ομαδα χαντμπολ της ΠΑΟΚαρας.....τι φανελάρες ειναι αυτές...τι νικε και αντιντας και ουμπρο....αυτες ειναι φανέλες με αρχ***** με το μαυρο να κυριαρχει....αν δεν ειχε και τοσους χορηγούς...(αν και τους χρειαζομαστε )....Απο του χρόνου και στο ποδοσφαιρο :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”