Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Μάλιστα....
Ο "Αχιλλέας" μπήκε μετά από ένα χρόνο να μας κάνει ντα ....και να μας κάνει μαθήματα δεοντολογίας και τσίπας....
επειδή όμως από τσάμπα μάγκες χορτάσαμε, και επειδή η τελευταία παράγραφος με έκανε να γελάσω πιο πολύ από ποτέ.....
πες τους "Αχιλλέα" (που κάνεις μάτι), πως δεν στα είπαν καλά αυτοί που σε βάλανε να τα πεις...
Θα περίμενα απάντηση αλλά έγραψες το στημένο ποστ και εξαφανίστηκες....
ΥΓ. Συνεχίζουμε την συζητηση απο εκει που είχαμε μείνει.....
Ο "Αχιλλέας" μπήκε μετά από ένα χρόνο να μας κάνει ντα ....και να μας κάνει μαθήματα δεοντολογίας και τσίπας....
επειδή όμως από τσάμπα μάγκες χορτάσαμε, και επειδή η τελευταία παράγραφος με έκανε να γελάσω πιο πολύ από ποτέ.....
πες τους "Αχιλλέα" (που κάνεις μάτι), πως δεν στα είπαν καλά αυτοί που σε βάλανε να τα πεις...
Θα περίμενα απάντηση αλλά έγραψες το στημένο ποστ και εξαφανίστηκες....
ΥΓ. Συνεχίζουμε την συζητηση απο εκει που είχαμε μείνει.....
το μεταφέρω και εδώ όπου γίνεται η σχετική συζήτηση.Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε: Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και το Εμπορικό Τμήμα της Εταιρίας θέλουν να ενημερώσουν το αγοραστικό κοινό της ομάδας, ότι διατηρούν το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ προνόμιο διάθεσης των Επίσημων Εμφανίσεων της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 και η πώληση τους γίνεται ΜΟΝΟΝ από το επίσημο κατάστημα ΠΑΟΚ Megastore στο γήπεδο της Τούμπας και εντός ολίγων ημερών και από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα ΠΑΟΚ E-shop.
Ως εκ τούτου κανένα κατάστημα αθλητικών ειδών ή ηλεκτρονικό κατάστημα στο διαδίκτυο δεν έχουν το δικαίωμα πώλησης των Επίσημων Εμφανίσεων της ομάδας, ούτε η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. έχει το παραμικρό οικονομικό όφελος από τέτοιου είδους πωλήσεις
Λοιπόν..νομίζω ξέφυγε το θεματάκι. Ηρεμία αδέρφια.
Ερώτηση...χωρίς να θέλω να ακούσω οτι κάνω διαφήμιση.
Το site paok****.gr είναι επίσημο ΠΑΟΚ??? Πως πουλάει φανέλες 2012-13?
Ερώτηση...χωρίς να θέλω να ακούσω οτι κάνω διαφήμιση.
Το site paok****.gr είναι επίσημο ΠΑΟΚ??? Πως πουλάει φανέλες 2012-13?
Πόσο πιο απλά να το διατυπώσουν ρε παιδια....η πώληση τους γίνεται ΜΟΝΟΝ από το επίσημο κατάστημα ΠΑΟΚ Megastore στο γήπεδο της Τούμπας και εντός ολίγων ημερών και από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα ΠΑΟΚ E-shop.
Argonaut4 έγραψε:Πόσο πιο απλά να το διατυπώσουν ρε παιδια....η πώληση τους γίνεται ΜΟΝΟΝ από το επίσημο κατάστημα ΠΑΟΚ Megastore στο γήπεδο της Τούμπας και εντός ολίγων ημερών και από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα ΠΑΟΚ E-shop.
Βλάκες δεν είμαστε...δηλαδή το εν λόγω site τη πουλάει??? Τρελοί είμαστε? Επείδη γράψανε κάτι δηλαδη...τι βλέπουμε είναι το θέμα. Ξέρει κανείς? Δε σκοπεύω να αγοράσω...ούτε διαφήμιση κάνω...μη πουλάτε τρέλα και το παίζεται γνώστες...και εγώ τη διάβασα την ανακοίνωση.
αν θέλεις να είσαι σίγουρος ότι η φανέλα που θα αγοράσεις είναι η αυθεντική φανέλα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΚΑΙ
αν θέλεις να είσαι σίγουρος ότι ποσοστό από τα χρήματα που θα δώσεις θα πάνε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΠΡΕΠΕΙ
να αγοράσεις από την μπουτίκ που βρίσκεται στο ΣΤΑΔΙΟΝ ΠΑΟΚ ή από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΑΕ
αν θέλεις να πάρεις την αυθεντική φανέλα πιο φθηνά ή αν θέλεις μια φανέλα που να μοιάζει με την αυθεντική ή αν θέλεις μια ΠΑΟΚτσήδικη φανέλα δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
ΚΑΙ
αν θέλεις να είσαι σίγουρος ότι ποσοστό από τα χρήματα που θα δώσεις θα πάνε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΠΡΕΠΕΙ
να αγοράσεις από την μπουτίκ που βρίσκεται στο ΣΤΑΔΙΟΝ ΠΑΟΚ ή από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΑΕ
Κώδικας: Επιλογή όλων
www.paokfc.gr
- pirate_salonica
Ξεθάβω (και συγγνώμη) ... για να ενημερώσω.
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα του χρόνου να είμαστε με NIKE,διότι παίρνουν σβάρνα το 80% των ομάδων που είχαν Umbro.
Oπότε,ας ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε...
Έφτιαξα τις κάτωθεν 2 ως φανέλες ΠΑΟΚ,αν θέλετε να τις δείτε με λέτε.Πατήστε απάνω γιατί οι εικόνες είναι τεράστιες.
http://img.terra.com.mx/galeria_de_foto ... 055471.jpg
http://farm8.staticflickr.com/7114/8156 ... 46dbbf.jpg (Εννοείται σε άσπρο-μαύρο έτσι?)
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα του χρόνου να είμαστε με NIKE,διότι παίρνουν σβάρνα το 80% των ομάδων που είχαν Umbro.
Oπότε,ας ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε...
Έφτιαξα τις κάτωθεν 2 ως φανέλες ΠΑΟΚ,αν θέλετε να τις δείτε με λέτε.Πατήστε απάνω γιατί οι εικόνες είναι τεράστιες.
http://img.terra.com.mx/galeria_de_foto ... 055471.jpg
http://farm8.staticflickr.com/7114/8156 ... 46dbbf.jpg (Εννοείται σε άσπρο-μαύρο έτσι?)
Παίδες, πάω να πάρω φανέλα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΑΕ (και φορμάκι για το νέο ΠΑΟΚτσάκι) και πριν το check out δεν βρίσκω την επιλογή να βάλω στάμπα όνομα. Κατευθείαν στο καλάθι το πάει και μετά για πληρωμή. Το έχει κάνει κανείς έτσι να βοηθήσει; Ευχαριστώ
Αν δεν μπορέσει κάποιος από εμάς να σε βοηθήσει, στείλε mail στο megastore. Εγώ τους ρώτησα κάτι για τα νούμερα και την επόμενη μέρα μου απάντησαν.
- Sladjan Spasić
bane1980,εγώ δε μπορώ να σε βοηθήσω,αλλά τι πιο απλό,από το να επικοινωνήσεις με την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ..
ΤΗΛ:2310 954050 - FAX:2310 951007 - E-MAIL:megastore@paokfc.gr
pirate_salonica,εννοείται πως θέλουμε να τις δούμε.Εγώ,κυρίως αυτή της Milan(αν και είναι Adidas).
Αν μπορείς-θες,χρησιμοποίησε και τα δύο εμβλήματα των φετινών φανελών.
ΤΗΛ:2310 954050 - FAX:2310 951007 - E-MAIL:megastore@paokfc.gr
pirate_salonica,εννοείται πως θέλουμε να τις δούμε.Εγώ,κυρίως αυτή της Milan(αν και είναι Adidas).
Αν μπορείς-θες,χρησιμοποίησε και τα δύο εμβλήματα των φετινών φανελών.
- pagotatzis
Σήμερα βλέποντας την ομάδα της περιοχής μου
Kalrsruher SC μου ήρθε μια ιδέα για την 3. Φανέλα
μας !
Λοιπόν η KSC χρώματα μπλε και άσπρο
Σαν τριτη φανέλα φοράει τα χρώματα της περιοχής
μας Baden ,κόκκινο κίτρινο
Θα ήθελα να δω σαν τριτη φανέλα του ΠΑΟΚ με τα
Χρώματα της μακεδονικής σημαίας !
Αν θέλει κάποιος απο τους μάστορες ας μας φτιάξει μια !
Kalrsruher SC μου ήρθε μια ιδέα για την 3. Φανέλα
μας !
Λοιπόν η KSC χρώματα μπλε και άσπρο
Σαν τριτη φανέλα φοράει τα χρώματα της περιοχής
μας Baden ,κόκκινο κίτρινο
Θα ήθελα να δω σαν τριτη φανέλα του ΠΑΟΚ με τα
Χρώματα της μακεδονικής σημαίας !
Αν θέλει κάποιος απο τους μάστορες ας μας φτιάξει μια !
- DigitalFan
Φίλε pagotatzi:
1oν ο ΠΑΟΚ δεν αντιπροσωπεύει μόνο την Μακεδονία.
2ον μπορείς να φανταστείς εσύ φανέλα του ΠΑΟΚ με απόχρωση κίτρινου χρώματος...; Εγώ σε καμία περίπτωση!
1oν ο ΠΑΟΚ δεν αντιπροσωπεύει μόνο την Μακεδονία.
2ον μπορείς να φανταστείς εσύ φανέλα του ΠΑΟΚ με απόχρωση κίτρινου χρώματος...; Εγώ σε καμία περίπτωση!
- Sladjan Spasić
pirate_salonica,αν μπορείς,κάνε μια φανέλα σαν και αυτή,της Parma.

Και από Nike.

Και από Nike.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sladjan Spasić την Σάβ 26 Ιαν 2013, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pirate_salonica
Mπλε-κίτρινο θυμίζει Γιούβε,αν και κίτρινο σε φανέλα ΠΑΟΚ? ΟΧΙ Όχι όχι οχι .Ιδανικά χρώματα για φανέλα ΠΑΟΚ τα εξής
1η ασπρόμαυρη ΚΑΘΕΤΕΣ ρίγες,3 μαύρες 2 λευκές.
2η πορτοκαλί-μαύρη,ως φόρο τιμής στη Θύρα 4
3η γαλανόλευκη για ευνόητους λόγους.αν είναι βάζουμε και λίγο χρυσό
Εναλλακτικά μπλαουγκράνα (τα παραδοσιακά δεύτερα χρώματα της Παρτιζάν,ως φόρο τιμής στα εκ Βελιγραδίου ορμώμενα αδέρφια) ή μαύρη
Δηλαδή όλες σχεδόν οι μεγάλες ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ομάδες έχουν διαφορετικά χρώματα εκτός έδρας εμφάνισης από εντός,ο ΠΑΟΚ αν θέλει να είναι ομάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών θα πρέπει να σταματήσει να χρειάζεται 4(!) φανέλες...
Αν πχ η Γιούβε έβγαζε φανέλες ως εξής
1η ριγέ,2η άσπρη,3η μαύρη,4η μπλε-κίτρινη (τα παραδοσιακά χρώματα εκτός έδρας στολής της Γιούβε)
θα κρεμούσαν τον Ανιέλι και τους υπεύθυνους Μάρκετινγκ στη μέση του Γιουβέντους Αρίνα...
Πιο μετά θα βάλω τη ριγέ,την αλά Πάρμα και 2 πορτοκαλί
1η ασπρόμαυρη ΚΑΘΕΤΕΣ ρίγες,3 μαύρες 2 λευκές.
2η πορτοκαλί-μαύρη,ως φόρο τιμής στη Θύρα 4
3η γαλανόλευκη για ευνόητους λόγους.αν είναι βάζουμε και λίγο χρυσό
Εναλλακτικά μπλαουγκράνα (τα παραδοσιακά δεύτερα χρώματα της Παρτιζάν,ως φόρο τιμής στα εκ Βελιγραδίου ορμώμενα αδέρφια) ή μαύρη
Δηλαδή όλες σχεδόν οι μεγάλες ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ομάδες έχουν διαφορετικά χρώματα εκτός έδρας εμφάνισης από εντός,ο ΠΑΟΚ αν θέλει να είναι ομάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών θα πρέπει να σταματήσει να χρειάζεται 4(!) φανέλες...
Αν πχ η Γιούβε έβγαζε φανέλες ως εξής
1η ριγέ,2η άσπρη,3η μαύρη,4η μπλε-κίτρινη (τα παραδοσιακά χρώματα εκτός έδρας στολής της Γιούβε)
θα κρεμούσαν τον Ανιέλι και τους υπεύθυνους Μάρκετινγκ στη μέση του Γιουβέντους Αρίνα...
Πιο μετά θα βάλω τη ριγέ,την αλά Πάρμα και 2 πορτοκαλί