Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από nikolasf »

Πρώτον είναι λάθος λογική οι στόχοι!!!
Με την σημερινή κρίση που περνάει το Ελληνικό ποδόσφαιρο και με τις ομάδες του Ποκ να ψάχνονται (εκτός του γαύρου) λόγω οικονομικών δεν είναι και δα κατόρθωμα το Τσ. Λ. για ένα σοβαρό ΠΑΟΚ Ουτε παλιότερα θα ήταν αλλά υπήρξαν και εξωαγωνιστικοί παράγοντες
Τώρα δεν υπάρχουν ομάδες του ΠΟΚ και ο καθένας για πάρτη του στα πλει οχ!!!

2. Εστω με έβγαλε ο δώμης τσ λ ... "Πού πας ρε καραμήτρο" με Δώνη στα αγγούρια..
Και για να επιχηρηματολογήσω επί τουτου... Πέρσυ το ίδιο ρόστερ που υπο την καθοδήγηση ενός έστω για πολλούς μέτριου προπονητή ζωγράφιζε και στο β γύρο στην Ευρώπη επικές καταστάσεις
Οι ίδιοι λέω οι ίδιοι, (εκτός τον υπερπαίκτη Μαλεζά) αποκλείστηκαν φέτος από ένα "χωριό" της Ευρώπης και μάλιστα ατιμωτικά υπό την καθοδήγηση ενός καλύτερου κατά μερικούς προπονητή!!!!

3. Ρε μάγκες όσοι ξέρετε ποδόσφαιρο και βλέπετε ανοιχτά για αναρωτηθείτε για την χθεσινή μεταμόρφωση.... Τί άλλαξε;;;;;
Μήπως το σύστημα;;;;;
Μήπως οι θέσεις των παικτών;;;;;
Μήπως και το παθος;;;; μα γιατί, γιατί παίζαν με την πλάτη στον τοίχο;;;;; Και γιατί αυτό το πάθος δεν έχει καταφέρει να το βγάλει ο προπονητής ;;;;

Παρά μόνο ο φόβος και η κριτική του λαόυ του ΠΑΟΚ!!!!!

Το απαντήσατε ..... το α 45'λεπτο με τον ρούλη!!!!! και χθές !!!!!
Τί κοινό έχουν για πάικτες και προπονητή;;;;;;

Μα δεν θα έπρεπε ο προπονητής να τους εμπνέει να παίζουν το ίδιο σε κάθε παιχνίδι;;;;
Δεν θα έπρεπε να βρεί τρόπο, σχήμα, πλάνο, μέθοδο, σύστημα και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο να παίρνει το 110% από κάθε παίκτη δεδομένου του ρόστερ;;;;;;
Και εάν αυτό δεν είναι δουλειά του προπονητή τότε ποιοανού είναι;;;; Εμένα 520 χλμ μακριά από την Τούμπα;;;;
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Για το 2 που έγραψες.
Να μην ξεχνάς, ότι αν η ομάδα πάει προκριματικά ΤσουΛου, θα δώσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της χωρίς κόσμο.
Και οι ίδιοι, δεν είναι ακριβώς οι ίδιοι εκτός απ τον Μαλεζά, μιας και έλειπαν οι Βιεϊρίνια, Κοντρέρας, Ίβιτς, κτλ.
Μη τα ξαναλέμε είναι βαρετό πολύ.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Caballo Viejo έγραψε:Γιατί οι ίδιοι παίχτες που σέρνονταν σαν πύθωνες στην Τρίπολη σήμερα τρέχανε πάνω κάτω λες και τους είχανε βάλει νέφτι;
Μα διότι η νίκη ήταν μονόδρομος και θα είχαμε λαικά δικαστήρια αν μας καθόταν αποκλεισμός. Έτσι τις δηλώσεις του Δώνη τις ακούω βερεσέ. Απλά έχει χάσει τον έλεγχο της ομάδας και τώρα πρέπει να είναι η δική του αποπομπή μονόδρομος...

Το προσυπογράφω,

Η παίχτες ΜΟΝΟ πήραν το ματς.....ξεκάθαρα.

Και ναι παίζαμε με χωριό.Που στάθηκε κωλόφαρδο στο πρώτο ματς.

Επιβεβαιώθηκε η άποψη της πλειοψηφίας των ΠΑΟΚτσήδων ότι δε χρειάζεσε προπονητή να περάσεις ομάδα Γ εθνικής...πόσο μάλλον να τη βιάσεις.

Και γιατί παρακαλώ να διώξουμε τον Δώνη και να έρθει απαραίτητα καποιος χειρότερος?Γιατί ντε και καλά να είναι άσχετος ο επόμενος και αναπολούμε τον wannabe προπονητή Δώνη.

Εχουμε ΓΑΜΑΤΗ διοίκηση με φράγκα....και οφείλει για τον συμφέρον της ομάδας να φέρει καλύτερο.ΤΕΛΟΣ......πόσο μασημένο πρέπει να το δώσουμε για να το καταλάβουν κάποιοι.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Karelias έγραψε:Για το 2 που έγραψες.
Να μην ξεχνάς, ότι αν η ομάδα πάει προκριματικά ΤσουΛου, θα δώσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της χωρίς κόσμο.
Και οι ίδιοι, δεν είναι ακριβώς οι ίδιοι εκτός απ τον Μαλεζά, μιας και έλειπαν οι Βιεϊρίνια, Κοντρέρας, Ίβιτς, κτλ.
Μη τα ξαναλέμε είναι βαρετό πολύ.
Μίλησα για τον Β'γύρο!!!!! Εχεις δίκιο μόνο για ΙΒΙΤΣ!!!!! Που κρίθηκε προσ αποχώρηση!!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Argonaut4 έγραψε: Και γιατί παρακαλώ να διώξουμε τον Δώνη και να έρθει απαραίτητα καποιος χειρότερος?Γιατί ντε και καλά να είναι άσχετος ο επόμενος και αναπολούμε τον wannabe προπονητή Δώνη.

Εχουμε ΓΑΜΑΤΗ διοίκηση με φράγκα....και οφείλει για τον συμφέρον της ομάδας να φέρει καλύτερο.
++
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Στο β' γύρο το μόνο που κατάφεραν στην Ευρώπη είναι να φάνε τρία μέσα στη Τουμπα από την Ουντινέζε. Όταν ζωγράφιζαν στη Ευρώπη ήταν και οι Βιερίνια Κοντρέρας Αριάς κλπ.
Argonaut4 έγραψε:
...Εχουμε ΓΑΜΑΤΗ διοίκηση με φράγκα....
Έχουμε;
Στα λόγια πολλά έχουμε, μένει στη πράξη να αποδειχτεί και σε βάθος χρόνου.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

nico4 έγραψε:Στο β' γύρο το μόνο που κατάφεραν στην Ευρώπη είναι να φάνε τρία μέσα στη Τουμπα από την Ουντινέζε. Όταν ζωγράφιζαν στη Ευρώπη ήταν και οι Βιερίνια Κοντρέρας Αριάς κλπ.
Argonaut4 έγραψε:
Έχουμε;
Με βιερίνια και Κοντρέρας στo Γοαιτ χαρτ λειν!!!!!!!
Οταν βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο τα μισά παιχνίδια ήταν το 2012 .... Αν δεν έχω πάθει αλτσχάιμερ ... ούτε βιερίνια υπήρχε ούτε κοντρέρας τότε!!!!!!!!!
Α και ο Αρίας ανεπακής κρίθηκε!!!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

DigitalFan έγραψε:Εμένα με πείθει απόλυτα!

Έπρεπε να φτάσει μήνας Ιανουάριος για να αρχίσουν να τον κράζουν (πράγμα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα) την στιγμή που έχει ρόστερ είτε χαμηλής ποιότητας κατα το ήμισυ, είτε χαμηλής εμπειρίας κατα το υπόλοιπο ημισυ...! :shock: Ιανουάριος :shock: Χαμηλή ποιότητα ή απειρία των Σαλπι,Λαζαρ,Λινο κλπ :shock:

Εγώ βλέπω ότι παίρνει τα μέγιστα από τον κάθε παίκτη :shock: και αυτό έχει σημασία! Αν διαφωνείς, ανεφερε μου έναν παίκτη μας που θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα...! ΕΝΑΝ! Ετο ,Λαζαρ,Σταφ,κλπ,κλπ σε σχέση με πέρσι
Και σταματάω εδω γιατι :shock: :shock: . Ήμαρτον βρε digital.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

nikolasf έγραψε:
nico4 έγραψε:Στο β' γύρο το μόνο που κατάφεραν στην Ευρώπη είναι να φάνε τρία μέσα στη Τουμπα από την Ουντινέζε. Όταν ζωγράφιζαν στη Ευρώπη ήταν και οι Βιερίνια Κοντρέρας Αριάς κλπ.
Argonaut4 έγραψε:
Έχουμε;
Με βιερίνια και Κοντρέρας στo Γοαιτ χαρτ λειν!!!!!!!
Οταν βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο τα μισά παιχνίδια ήταν το 2012 .... Αν δεν έχω πάθει αλτσχάιμερ ... ούτε βιερίνια υπήρχε ούτε κοντρέρας τότε!!!!!!!!!
Α και ο Αρίας ανεπακής κρίθηκε!!!!!
Αυτό με το Αλτσχάιμερ ψαξτο καλύτερα...τη πρώτη θέση στους ομίλους και Λονδίνο κλπ τα κάναμε τέλη του 2011.το 12 ξεκινήσαμε με γαργαρα στο κύπελλο απο φωνή και τριμπαλο εντός απο Ουντινέζε. Και συνεχίστηκε με γαργαρα απο πολλα χωριά..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Και εγώ σταματάω... Δεν μπορώ να επιχειρηματολογώ αποδυκνύοντας κάθε φορά από την αρχή ότι 1+1=2 κλπ...
Οποιος δεν θέλει να δει κάτι δεν θα το δει ποτέ!!!! Αυτό έγραψα και σε προηγούμενο ποστ!!!!!!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Και επειδή δεν μπορώ να το αφήσω αναπάντητο ψάξε την 11άδα του Λονδίνου!!!!!
Και στον β γύρο με απόκλησε μια ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ όχι στα προκριματικά ένα χωριό που αν δεν έπαιζε μαζί μας δεν θα ήξερα ούτε την ύπαρξή του!!!!! ΤΕΣΠΑ
ΥΓ. Ναι γερνάω αλλά δεν νομίζω ότι έχω Αλτσχάιμερ :D :D :D
Στην Γεωγραφία ήμουν σκράπας τα μαθηματικά και η φυσικοχημεία ήταν το φόρρτε μου :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

George DOnis.. το ειδες και χθες.. οταν δεν μπερδευεις την ομαδα και δεν κανεις ταρζανιες.. το πραγμα στρωνει .

Δεν θελουμε αλλες ταγκαλιες.. τα αυτονοητα.

Αντε πασακα μου..
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Παίδες υπάρχει και αυτό το ρημάδι το Google. Βρίσκεις πολύ πράμα αν ψάξεις. Προς τι λοιπόν τα υπόλοιπα ;
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

nikolasf έγραψε:
GREATANASTASIOS έγραψε:Υ.Γ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ το υλικο που εχει σας φερνω παραδειγμα τον ΠΕΛΚΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ (ΠΕΤΟΥΣΕ) τον εβαλε και με αστερα στο βαρυ τον αγωνιστικο χωρο και ηταν ενα δραμα αυτα εν συντομια και...............................................................πολλα αλλα.
Μην χαλιέσε σε αντιπαραθέσεις αν κάποιος δεν θέλει να δει κάτι και διδακτορική διατριβή να γράψεις δεν πρόκειτε να τον πείσεις....
Αποφάσιασα όσο μπορώ να μην έρθω σε ανριπαράθεση απόψεων με κανένα προσωπολάτρη πλέον!!! Οσο μπορώ να κρατηθώ βέβαια με αυτά που διαβάζω.....
τελευταία δεν υπάρχουν και πολλές αντιπαραθέσεις.
το τόπικ χορεύει στους ρυθμούς του "δώνη φύγε"

κρίμα που είμαστε χωρίς πμ.
δε μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις με επιλεγμένα πρόσωπα
nikolasf έγραψε:Και εγώ σταματάω...
για να δούμε
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Aυτο ακριβώς μου θύμισε ο τελευταίαος διάλογος .........κλαιω!

[youtube]Z4UdK0lBafM[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”