Π.Α.Ο.Κ - Καλλιθέα 6-0 ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ - Καλλιθέα 6-0 ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Είδαμε μπάλα επιτέλους. Έστω ένα ημίχρονο αφού στο 2ο πιστεύω ότι κατεβάσαμε ρυθμό για συντήρηση δυνάμεων.
Σημαντικό το ξεμπούκωμα του Κλάους με το χατ τρικ.
Μπράβο στην ομάδα και στον προπονητή και μακάρι να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ του 1ου μέρους από 'δώ και πέρα.
Σημαντικό το ξεμπούκωμα του Κλάους με το χατ τρικ.
Μπράβο στην ομάδα και στον προπονητή και μακάρι να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ του 1ου μέρους από 'δώ και πέρα.
Τα τελευταία δέκα λεπτά δεν παίξαμε τόσο καλά 

Μ#@$@#$α πέτυχα το σκορ της δικιάς μας ομάδας.....μου ξέφυγε το γκολ που δε πετυχε η Καλλιθέα......!Ανατρέξτε στο προηγούμενο τόπικ!
Ποιος είμαι ρε π#$#@$η!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕ!
Ποιος είμαι ρε π#$#@$η!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕ!
Argonaut4 έγραψε:Μ#@$@#$α πέτυχα το σκορ της δικιάς μας ομάδας.....μου ξέφυγε το γκολ που δε πετυχε η Καλλιθέα......!Ανατρέξτε στο προηγούμενο τόπικ!
Ποιος είμαι ρε π#$#@$η!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕ!
Λογικό γιατί δεν της δώθηκε το πέναλτι... Πράγμα που δεν είναι λογικό!

- thodoris31
Αναμένουμε να δούμε εικόνα κανονικής ομάδας από εδώ και στο εξής.
Δε λέμε να σκορπάμε 5άρες από 'δω και 'κει, αλλά να βλέπουμε επιτέλους σταθερά ομάδα με αρχή - μέση - τέλος.
Μπράβο στα παιδιά και στον προπονητή που απέδειξαν ότι ο φόβος του ναυαγίου δεν τους επηρέασε και μπήκαν να καθαρίσουν το παιχνίδι από το μισάωρο.
Ο υγιής ΠΑΜΠΛΟ είναι η καλύτερη μεταγραφή.

Δε λέμε να σκορπάμε 5άρες από 'δω και 'κει, αλλά να βλέπουμε επιτέλους σταθερά ομάδα με αρχή - μέση - τέλος.
Μπράβο στα παιδιά και στον προπονητή που απέδειξαν ότι ο φόβος του ναυαγίου δεν τους επηρέασε και μπήκαν να καθαρίσουν το παιχνίδι από το μισάωρο.
Ο υγιής ΠΑΜΠΛΟ είναι η καλύτερη μεταγραφή.

εσφιξαν οι κωλοι και ειδαμε μπαλα...εγινε διακοπη συμβολαιου στον βιβιαν και καταλαβαν πως με τον ΠΑΟΚ δε παιζουν...φταει και ο σαββιδης βεβαια σε αυτο(πριμ με ισοπαλια ολυμπιακου και αλλα παρεμφερη)... επισης οι σαρδελες που δε μπορουσαν να αλλαξουν πασες 2 μετρα δεν εγιναν αστακοι ξαφνικα και περνουσαν καθετες...
κοιταξτε με την ξανθη να εχουμε παλι τα ιδια οπως με ατρομητο και αστερα...
παντως σημερα τους πατησαμε και μην ακουω περι καλιθεας και β εθνικης.Αυτη η ομαδα αν μπει με την ξανθη οπως στο σημερινο παιχνιδι 4 μπαλακια θα της ριξει στο χαλαρο
κοιταξτε με την ξανθη να εχουμε παλι τα ιδια οπως με ατρομητο και αστερα...
παντως σημερα τους πατησαμε και μην ακουω περι καλιθεας και β εθνικης.Αυτη η ομαδα αν μπει με την ξανθη οπως στο σημερινο παιχνιδι 4 μπαλακια θα της ριξει στο χαλαρο
Ζητούμενο η διάρκεια.
Συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας.
Με έναν εξτρέμ πραγματικά έχουμε καλύψει τα μεγαλύτερα κενά που υπάρχουν αυτήν την στιγμή και το ζητούμενο είναι το καλοκαίρι να αποκτήσουμε βάθος και να ανέβουμε ποιότητα με 3-4 παίκτες.
Το κύπελλο πρέπει να θεωρείται νο1 στόχος γιατι πρώτον δίνει απο νωρίς την καλή θέση του europa, και δεύτερον ένας τίτλος είναι πάντα τίτλος.

Συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας.
Με έναν εξτρέμ πραγματικά έχουμε καλύψει τα μεγαλύτερα κενά που υπάρχουν αυτήν την στιγμή και το ζητούμενο είναι το καλοκαίρι να αποκτήσουμε βάθος και να ανέβουμε ποιότητα με 3-4 παίκτες.
Το κύπελλο πρέπει να θεωρείται νο1 στόχος γιατι πρώτον δίνει απο νωρίς την καλή θέση του europa, και δεύτερον ένας τίτλος είναι πάντα τίτλος.

Η ομάδα έκανε το αυτονόητο. Μη ξεχνάτε ότι παίζαμε με το καφενείο της Β' Εθνικής. Ας είμαστε προσγειωμένοι μη φάμε καμιά σφαλιάρα από την Ξάνθη και γελάσει κι ο κάθε πικραμένος.
ΥΓ. Δε λέω, είδαμε καλό ποδόσφαιρο. Αλλά το 'δαμε με την Καλλιθέα. Όχι με τον Αστέρα. Τέλοσπάντων, είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος για τη συνέχεια. Χωρίς τον ΓΔ, ακόμα περισσότερο.
ΥΓ. Δε λέω, είδαμε καλό ποδόσφαιρο. Αλλά το 'δαμε με την Καλλιθέα. Όχι με τον Αστέρα. Τέλοσπάντων, είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος για τη συνέχεια. Χωρίς τον ΓΔ, ακόμα περισσότερο.
Το μόνο που έχω να πω ειναι οτι με οποιοδήποτε αντίπαλο παίξουμε-πιέσουμε έτσι στην αρχή θα βάλουμε γκολ! Θέληση και πάθος θέλει!
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power