Γιώργος Δώνης
- paokathens
Re: Γιώργος Δώνης
Δε θυμάμαι αν έχω αναφερεθεί ποτέ στο θέμα του Δώνη αλλά θα το κάνω σήμερα. Το σέβομαι γιατί είναι κομμάτι της ομάδας μας και φέρελπις τεχνικός, αλλά...
Αν ήθελαν νέο, φέρελπι και Έλληνα προπονητή γιατί δεν έπαιρναν τον Τσιώλη που όπου πήγε οι ομάδες του παίζουν εκπληκτικό για τα δεδομένα τους ποδόσφαιρο κι πήραν το Δώνη που οι ομάδες του είχαν το χαρακτήρα της σταθερής απόδοσης χωρίς να βγάζουν μάτια κιόλας? (εκτός του συμπολίτη που απλά δεν μπορεί και ας του έφερναν και το Μουρίνιο)
Αυτή ήταν η απορία μου και θα ολοκληρώσω με μια επίκληση (γονατιστός μπρος στο εικονοστάσι που έχω στήσει στον Αϊ-Λάζλο των φτωχών) να γυρίσει πίσω αυτό ο άνθρωπος που μας χάρισε πολύ όμορφες στιγμές και καλό ποδόσφαιρο σε ομάδα χωρίς λεφτά (παρά τις όποιες αποτυχίες είχε μην ξεχνάμε τα δύο διπλά στο ΟΑΚΑ και το τεράστιο διπλό στο Λονδίνο πράγμα που εμένα προσωπικά με έκανε να νιώθω ότι επιτέλους χτυπάμε ΟΛΕΣ τις ομάδες στα ίσια παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και ότι με λίγα χρήματα θα μπορούσε να μεγαλουργήσει στην ομάδα μας)
Αυτά.. (όλα τα παραπάνω είναι απλά η προσωπική μου άποψη και τίποτα παραπάνω)
Ελπίζω σήμερα να καταφέρει να σπρώξει την ομάδα στην πρόκριση γιατί είναι και στο δικό του χέρι κατα ένα μεγάλο ποσοστό να φτιάχνει τους παίχτες για να κερδίζουν (ή τουλάχιστον να παλεύουν και να μην παίζουν σαν τσικό)
Αν ήθελαν νέο, φέρελπι και Έλληνα προπονητή γιατί δεν έπαιρναν τον Τσιώλη που όπου πήγε οι ομάδες του παίζουν εκπληκτικό για τα δεδομένα τους ποδόσφαιρο κι πήραν το Δώνη που οι ομάδες του είχαν το χαρακτήρα της σταθερής απόδοσης χωρίς να βγάζουν μάτια κιόλας? (εκτός του συμπολίτη που απλά δεν μπορεί και ας του έφερναν και το Μουρίνιο)
Αυτή ήταν η απορία μου και θα ολοκληρώσω με μια επίκληση (γονατιστός μπρος στο εικονοστάσι που έχω στήσει στον Αϊ-Λάζλο των φτωχών) να γυρίσει πίσω αυτό ο άνθρωπος που μας χάρισε πολύ όμορφες στιγμές και καλό ποδόσφαιρο σε ομάδα χωρίς λεφτά (παρά τις όποιες αποτυχίες είχε μην ξεχνάμε τα δύο διπλά στο ΟΑΚΑ και το τεράστιο διπλό στο Λονδίνο πράγμα που εμένα προσωπικά με έκανε να νιώθω ότι επιτέλους χτυπάμε ΟΛΕΣ τις ομάδες στα ίσια παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και ότι με λίγα χρήματα θα μπορούσε να μεγαλουργήσει στην ομάδα μας)
Αυτά.. (όλα τα παραπάνω είναι απλά η προσωπική μου άποψη και τίποτα παραπάνω)
Ελπίζω σήμερα να καταφέρει να σπρώξει την ομάδα στην πρόκριση γιατί είναι και στο δικό του χέρι κατα ένα μεγάλο ποσοστό να φτιάχνει τους παίχτες για να κερδίζουν (ή τουλάχιστον να παλεύουν και να μην παίζουν σαν τσικό)
- kataramenos5
- pagotatzis
Timur ?moican4 έγραψε:Εδώ στην κεντρική έχει αναφερθεί και το όνομα του αντικαταστάτη...![]()
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%BD%CE%B7
- kataramenos5
Ο Τσιωλης οπως και καποιοι αλλοι προπονητες (
), ειναι οτι πρεπει για ομαδες μικρου βεληνεκους .... Χωρις πολλες απαιτησεις και με καμμια σουπερ-εμφανιση μια στο τοσο .... :ugeek:

- paokathens
kataramenos5 έγραψε:Αυτον έχεις.eleos έγραψε:Έναν καμια σχέση με τον Λάζλο;
χαχαχαχαχαχα ++++

-
''Ο καιρός γαρ εγγύς ''......Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον''......
Αυτο ισχυει και για τον Στρατηγο Αγγελο,και για την αγαπημενη του ομαδα....τον ΠΑΟΚ μας.
Αυτο ισχυει και για τον Στρατηγο Αγγελο,και για την αγαπημενη του ομαδα....τον ΠΑΟΚ μας.
Καλά αν εσείς ονειρεύεστε τον ΠΑΟΚ μεγάλο με έναν σαν τον Λάζλο, δε θα ξυπνήσετε ποτέ..paokathens έγραψε:χαχαχαχαχαχα ++++kataramenos5 έγραψε:Αυτον έχεις.eleos έγραψε:Έναν καμια σχέση με τον Λάζλο;

Coach το νου σου σημερα..... Κριμα ειναι - κυριως για τον συλλογο- να γραφτει τετοια μαυρη σελιδα.....
Y.Γ. Φιλε eleos πεθυμησα τετοιες δηλωσεις μετα απο παιχνιδια :
"Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την πρόκριση. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, που δεν έχασαν παιχνίδι στους δέκα ευρωπαϊκούς αγώνες. Ο όμιλος ήταν επιπέδου Champions League και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να ταξιδεύει στο Europa League και στην επόμενη χρονιά "
Και τετοιες δηλωσεις με τον ΓΔ λιγο χλωμο το βλεπω.... Για καμμια παληκαρρισια προκριση , και παθος και δυναμη για ρεβανς κυπελλλου , αν θα βρεις ....
Αλλα κατσε να δουμε ....Μη λεμε και μεγαλες κουβεντες ..... Εχουμε ντερμπυ με την Καλλιθεα ....
( Που να ηξερε ο ανθρωπος τι θα μας βρει φετος ....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Πέμ 24 Ιαν 2013, 14:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokathens
- kataramenos5
Οπότε μάλλον εφιάλτης είναι αυτό που ζούμεeleos έγραψε: Καλά αν εσείς ονειρεύεστε τον ΠΑΟΚ μεγάλο με έναν σαν τον Λάζλο, δε θα ξυπνήσετε ποτέ..
- DigitalFan
-