Νομίζω ότι έγραψα συγκεκριμένα,τι πιστεύω πως έκανε σωστά,σε εκείνον τον αγώνα.desperando έγραψε:συγνωμη και με ολο το σεβασμο αλλα μπορεις να μου πεις τι ακριβως σου αρεσε σημερα? σε ενα ματς που και πριν την γκαφα καταφερε να του βγει ο αντιπαλος επιθετικος δυο φορες στην πλατη και απεσωβησε την κατασταση ο τερματας. αλλα η πιο χαρακτηριστικη μακακια που εκανε ηταν στο α΄ημιχρονο σε μια φαση που κατεβασε την μπαλα ο επιθετικος εξω απο την περιοχη και ο δικος μας τον μαρκαρε απο τρια μετρα αποσταση και εκανε βηματα πισω λες και επαιζε πρωτη φορα ποδοσφαιρο, ο μονος λογος που δεν πληρωσαμε την μακακια του ηταν η ποιοτητα του αντιπαλου ποδοσφαιριστη. οταν δηλαδη αντιμετωπος με ομαδα αυτου του επιπεδου κανει τετοια λαθη φαντασου σε υψηλοτερο επιπεδο τι εχει να γινειSladjan Spasić έγραψε:Μέχρι τη ''μοιραία'' φάση του penalty,έδειξε (σε'μένα) ότι έχει τα στοιχεία,για να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στη θέση του κεντρικού αμυντικού(έστω εναλλακτική).Κατέβασε στο σωστό χρόνο και με το σωστό τρόπο τη μπάλα,όποτε χρειάστηκε,σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο.Πράγμα αρκετά δύσκολο,αφού τα λάθη σε αυτό το σημείο του γηπέδου,κοστίζουν ακριβά.Φυσικά,το pressing της αντιπάλου(ομάδας),ήταν ΣΧΕΤΙΚΑ εύκολο να διαχειριστεί.
Η λάθος εκτίμησή του στο penalty,είναι απαράδεκτη για έναν παίκτη της εμπειρίας του και δυστυχώς είναι και η δεύτερη,σε,(αναλογικά με τον αριθμό των εμφανίσεών του),σύντομο χρονικό διάστημα.
Ο παίκτης (για'μένα) δεν είναι άχρηστος και έχει μια-κάποια ποιότητα,πράγμα που φάνηκε (στα μάτια μου) από τις πρώτες του συμμετοχές στην ομάδα.Ίσως,αυτά τα λάθη να είναι αποτέλεσμα ΚΑΙ της υπερβολικής σιγουριάς,που μου φαίνεται πως έχει για τον εαυτό του.
Θα κάνω και ένα (ακόμα) γενικό σχόλιο,άσχετο με τον σημερινό αγώνα.
Πιστεύω,ότι η διαχείριση του timing των συμμετοχών του παίκτη από πλευράς Δώνη,είναι απαράδεκτη και από τις χειρότερες που έχω αντιληφθεί πως έγιναν,από οποιονδήποτε προπονητή,σε παίκτη.
Υ.Γ. Το τράβηγμα στη φάση του penalty,μου φαίνεται πως ξεκινά εκτός περιοχής,αλλά φυσικά γίνεται εντονότερο εντός αυτής.ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανείς τι ορίζει ο κανονισμός,για αυτές τις περιπτώσεις;
Τον ευχαριστώ,για την όποια προσφορά του και του εύχομαι καλή συνέχεια.Λέγεται,ότι ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει,αφού κατάλαβε ότι δε θα αγωνίζεται και πολύ.Αν ισχύει,μπράβο του.Δείχνει ότι έχει ευθιξία και αυτοπεποίθηση,για το ότι αξίζει και θα βρει ανάλογο συμβόλαιο.
Δεν καταλαβαίνω αυτούς που βρίζουν τους παίκτες,επειδή δεν πιστεύουν πως αξίζουν.
Για'μένα,όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι σωστός απέναντι στην ομάδα,είναι άξιος σεβασμού.Δε νομίζω να μην έπαιζε καλά επίτηδες.
Εννοείται,ότι η επιλογή κρίνεται (εκ του αποτελέσματος) αποτυχημένη.
Την αποτυχία αυτή,για'μένα την χρεώνονται αυτοί που επέλεξαν τον ποδοσφαιριστή,καθώς και αυτός που τον διαχειρίστηκε.