44.Matheus Coradini Vivian

Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Re: 44.Matheus Coradini Vivian

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

desperando έγραψε:
Sladjan Spasić έγραψε:Μέχρι τη ''μοιραία'' φάση του penalty,έδειξε (σε'μένα) ότι έχει τα στοιχεία,για να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στη θέση του κεντρικού αμυντικού(έστω εναλλακτική).Κατέβασε στο σωστό χρόνο και με το σωστό τρόπο τη μπάλα,όποτε χρειάστηκε,σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο.Πράγμα αρκετά δύσκολο,αφού τα λάθη σε αυτό το σημείο του γηπέδου,κοστίζουν ακριβά.Φυσικά,το pressing της αντιπάλου(ομάδας),ήταν ΣΧΕΤΙΚΑ εύκολο να διαχειριστεί.

Η λάθος εκτίμησή του στο penalty,είναι απαράδεκτη για έναν παίκτη της εμπειρίας του και δυστυχώς είναι και η δεύτερη,σε,(αναλογικά με τον αριθμό των εμφανίσεών του),σύντομο χρονικό διάστημα.
Ο παίκτης (για'μένα) δεν είναι άχρηστος και έχει μια-κάποια ποιότητα,πράγμα που φάνηκε (στα μάτια μου) από τις πρώτες του συμμετοχές στην ομάδα.Ίσως,αυτά τα λάθη να είναι αποτέλεσμα ΚΑΙ της υπερβολικής σιγουριάς,που μου φαίνεται πως έχει για τον εαυτό του.

Θα κάνω και ένα (ακόμα) γενικό σχόλιο,άσχετο με τον σημερινό αγώνα.
Πιστεύω,ότι η διαχείριση του timing των συμμετοχών του παίκτη από πλευράς Δώνη,είναι απαράδεκτη και από τις χειρότερες που έχω αντιληφθεί πως έγιναν,από οποιονδήποτε προπονητή,σε παίκτη.

Υ.Γ. Το τράβηγμα στη φάση του penalty,μου φαίνεται πως ξεκινά εκτός περιοχής,αλλά φυσικά γίνεται εντονότερο εντός αυτής.ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανείς τι ορίζει ο κανονισμός,για αυτές τις περιπτώσεις;
συγνωμη και με ολο το σεβασμο αλλα μπορεις να μου πεις τι ακριβως σου αρεσε σημερα? σε ενα ματς που και πριν την γκαφα καταφερε να του βγει ο αντιπαλος επιθετικος δυο φορες στην πλατη και απεσωβησε την κατασταση ο τερματας. αλλα η πιο χαρακτηριστικη μακακια που εκανε ηταν στο α΄ημιχρονο σε μια φαση που κατεβασε την μπαλα ο επιθετικος εξω απο την περιοχη και ο δικος μας τον μαρκαρε απο τρια μετρα αποσταση και εκανε βηματα πισω λες και επαιζε πρωτη φορα ποδοσφαιρο, ο μονος λογος που δεν πληρωσαμε την μακακια του ηταν η ποιοτητα του αντιπαλου ποδοσφαιριστη. οταν δηλαδη αντιμετωπος με ομαδα αυτου του επιπεδου κανει τετοια λαθη φαντασου σε υψηλοτερο επιπεδο τι εχει να γινει
Νομίζω ότι έγραψα συγκεκριμένα,τι πιστεύω πως έκανε σωστά,σε εκείνον τον αγώνα.

Τον ευχαριστώ,για την όποια προσφορά του και του εύχομαι καλή συνέχεια.Λέγεται,ότι ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει,αφού κατάλαβε ότι δε θα αγωνίζεται και πολύ.Αν ισχύει,μπράβο του.Δείχνει ότι έχει ευθιξία και αυτοπεποίθηση,για το ότι αξίζει και θα βρει ανάλογο συμβόλαιο.

Δεν καταλαβαίνω αυτούς που βρίζουν τους παίκτες,επειδή δεν πιστεύουν πως αξίζουν.
Για'μένα,όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι σωστός απέναντι στην ομάδα,είναι άξιος σεβασμού.Δε νομίζω να μην έπαιζε καλά επίτηδες.

Εννοείται,ότι η επιλογή κρίνεται (εκ του αποτελέσματος) αποτυχημένη.
Την αποτυχία αυτή,για'μένα την χρεώνονται αυτοί που επέλεξαν τον ποδοσφαιριστή,καθώς και αυτός που τον διαχειρίστηκε.
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Επιτέλους... Μακριά και αγαπημένοι... Εξαιτίας του, αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, κινδυνεύουμε να αποκλειστούμε από το Κύπελλο και χάσαμε πολλούς βαθμούς στο Πρωτάθλημα... Άντε γεια μόδιστρε...
Και εκεί στην ΠΑΕ, είναι απαράδεκτοι. Όταν βλέπεις πως ο άλλος δεν κάνει, τον διώχνεις. Δεν περιμένεις μέχρι να σου δείξει αν μπορεί να κάνει κάτι... Αλλά ξέχασα, πετούσε στα φιλικά με την Κ-17...
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

καλη τυχη,οπου κι αν πας...θα σε ξεχασουμε συντομα γιατι αποτελεσες την χαρα του καθε επιθετικου που υποτιθεται οτι μαρκαρες...αντιο!!! Υ.Γ...Σειρα να παιρνουν και καποιοι αλλοι...προτιμω να δοθουν ευκαιριες στα δικα μας παιδια.Ετσι κι αλλιως λογω ηλικιας θα παιξουν με περισσοτερο παθος...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Sladjan Spasić έγραψε:.......
Λέγεται,ότι ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει,αφού κατάλαβε ότι δε θα αγωνίζεται και πολύ.Αν ισχύει,μπράβο του.Δείχνει ότι έχει ευθιξία και αυτοπεποίθηση,για το ότι αξίζει και θα βρει ανάλογο συμβόλαιο
........
Αν συνέβει κάτι τέτοιο δεν το βρίσκω καθόλου ευχάριστο για μας.
Ήλπιζα ότι ξεκινά μια αναβάθμιση του ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Χαρας ευαγγελια. Καλυτερο νεο και απο μεταγραφη.

Διωξτε τωρα και κουμαλο, ετο και ειμαστε καλα

Α, αν θυμηθειτε διωξτε και το γιαννου μια. Αν θυμηθειτε :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

DC έγραψε:Δικαίωση για Μόικαν και Angel λοιπόν. :D
Αγωνιστικά σωστή κίνηση. Μέχρι τώρα φύρα ήταν. Ελπίζω να μην στοίχισε και οικονομικά πολύ.
Δε νομίζω ότι θα αργήσουμε να τον ξεχάσουμε.
Δε νομίζω να έχω δικαιωθεί κάπου. Απλά είπα οτι αυτό που είχε γράψει ο Μόικαν είναι (ψιλο)αναμενόμενο. Κατά τα λοιπά συμφωνούμε απόλυτα. Φυρά καραμπινάτη.

Να κάνω και μια επισήμανση. Όλο το καλοκαίρι μας έγιναν Ζέπελιν διότι δεν κάνουμε σκάουτινγκ και δεν παρακολουθούμε "προσιτά" για εμάς πρωταθλήματα ώστε να παίρνουμε παίκτες. Αυτό της Β Γαλλίας γράφτηκε κατά κόρον (και) εδώ μέσα. Φέραμε λοιπόν έναν εκ των ΒΑΣΙΚΩΝ σεντερ μπακ μιας τέτοιας ομάδας. Ο Vivian έπαιξε σχεδόν όλα τα παιχνίδια στη Ναντ πέρυσι και πρόπερσι (με θέσεις στη μέση της βαθμολογίας), ενώ το 2009-10 ήταν επίσης βασικότατος στη Μετζ όταν η ομάδα βγήκε τέταρτη και το 08-09 όταν βγήκαν πέμπτοι κτλ κτλ.
Το αποτέλεσμα φάνηκε στο γήπεδο. Παλτουδιά περιωπής είναι ο άνθρωπος. Αντίστοιχες παλτουδιές έχει φέρει και ο ΟΣΦΠ ακολουθώντας ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο σύστημα. Αυτοί μάλιστα έδωσαν και ΑΡΚΕΤΑ παραπάνω.

Πόσα λοιπόν βάζει κάποιος στοίχημα, ότι σε πολύ μικρό διάστημα (ίσως και το καλοκαίρι που έρχεται) δεν θα πεταχτεί πάλι κάποιος και θα πει το ίδιο πράγμα. Εδώ θα είμαστε.

Να μη ξεχάσω να δώσω και τα συγχαρητήριά μου σε διάφορους (ΟΧΙ εδώ μέσα, στα ΕΡΤΖΙΑΝΑ αναφέρομαι) που τον χαρακτήριζαν ΚΑΝΟΝΙΚΟ σεντερ μπακ. Μπράβο παιδιά. Κόβει το μάτι σας.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

σωστή κίνηση, κακό timing. Διώξτον την παρασκευή
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

buffalobill4 έγραψε:Χαρας ευαγγελια. Καλυτερο νεο και απο μεταγραφη.

Διωξτε τωρα και κουμαλο, ετο και ειμαστε καλα

Α, αν θυμηθειτε διωξτε και το γιαννου μια. Αν θυμηθειτε :pano: :pano:
Α και το Ρομπερ τωρα που γυριζει...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

zissos έγραψε:σωστή κίνηση, κακό timing. Διώξτον την παρασκευή
Ισως ειναι και καλλίτερα πριν το ματς

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Περίμενα πολύ περισσότερα από εσένα, αλλά μας κρέμασες . Δεν θα μας λείψεις, αλλά σου εύχομαι καλή επιτυχία όπου κι αν πας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλή συνέχεια στη καριέρα σου... Θα μας λείψεις...

Ουδείς αναντικατάστατος, αλλά εσύ ΕΙΣΑΙ αναντικατάστατος!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

Καλή επιστροφή*... :cry:

* ως ποδοσφαιριστής, τεχνικός διευθυντής, πρόεδρος, οτιδήποτε...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Εγώ λέω να περιμένετε να διαβάσουμε δηλώσεις του Βιβιάν (πιστεύω ότι θα γίνει κάποια στιγμή σύντομα) και να μάθουμε αν έφυγε με δική του πρωτοβουλία (θα φανεί και από το πόσο σύντομα θα ξαναπιάσει δουλειά) ή τον έδιωξαν.
Αυτό είναι σημαντικό ώστε να καταλάβουμε τις προθέσεις της διοίκησης περί αναβάθμισης του ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Είναι προφανές ότι υπάρχουν συμφέροντα DC, θέλουν να τον φάνε, μη τη ψάχνεις... Είναι οι ίδιοι που θέλουν να φάνε τον Garcia, τον Jacobo..οι ίδιοι που έστειλαν άρον-άρον τον Σταφυλίδη στη Leverkusen, τον Σακελλαρίου από την εξέδρα στην Σκωτία, τον Μουμίν δανεικό στα χωριά...
Κάτι ακούω ότι θέλουν να διώξουν (άκουσον άκουσον) τον Καλύτερο Έλληνα Προπονητή!
Εδώ μιλάμε για πλεκτάνη!

Λε-λε-λευτεριά, λευτεριά στους παίκτες μας! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

βλεπω χαρες και πανηγυρια στο παρον τοπικ, αλλα δυστυχως εγω δεν μπορω να καταλαβω τον λογο. για μενα σημερα ειναι μια μερα συλλογισμού, που δειχνει τον λογο που φτασαμε στα ορια της καταστροφης ενω ειχαμε τα μεγαλυτερα εσοδα απο ποτε.
σημερα αποδεσμευσαμε τον αντικαταστατη του μαλεζα, ενος παικτη διεθνη με την εθνικη ελλαδος που τον ξεπουλησαμε για ΄΄οικονοικους΄΄λογους, και θελω σημερα να βγει καποιος υπευθυνος του αγωνιστικου τμηματος ή και του διοικητικού και να μου πει τι κερδισαμε απο το ξεπουλημα του μαλεζα, και αγωνιστικα και οικονομικα. ελπιζω η περιπτωση μαλεζασ-βιβιαν να ειναι η τελευταια ερασιτεχνικη κίνηση της διοικησης.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

angelheart έγραψε:
DC έγραψε:Δικαίωση για Μόικαν και Angel λοιπόν. :D
Αγωνιστικά σωστή κίνηση. Μέχρι τώρα φύρα ήταν. Ελπίζω να μην στοίχισε και οικονομικά πολύ.
Δε νομίζω ότι θα αργήσουμε να τον ξεχάσουμε.
Δε νομίζω να έχω δικαιωθεί κάπου. Απλά είπα οτι αυτό που είχε γράψει ο Μόικαν είναι (ψιλο)αναμενόμενο. Κατά τα λοιπά συμφωνούμε απόλυτα. Φυρά καραμπινάτη.

Να κάνω και μια επισήμανση. Όλο το καλοκαίρι μας έγιναν Ζέπελιν διότι δεν κάνουμε σκάουτινγκ και δεν παρακολουθούμε "προσιτά" για εμάς πρωταθλήματα ώστε να παίρνουμε παίκτες. Αυτό της Β Γαλλίας γράφτηκε κατά κόρον (και) εδώ μέσα. Φέραμε λοιπόν έναν εκ των ΒΑΣΙΚΩΝ σεντερ μπακ μιας τέτοιας ομάδας. Ο Vivian έπαιξε σχεδόν όλα τα παιχνίδια στη Ναντ πέρυσι και πρόπερσι (με θέσεις στη μέση της βαθμολογίας), ενώ το 2009-10 ήταν επίσης βασικότατος στη Μετζ όταν η ομάδα βγήκε τέταρτη και το 08-09 όταν βγήκαν πέμπτοι κτλ κτλ.
Το αποτέλεσμα φάνηκε στο γήπεδο. Παλτουδιά περιωπής είναι ο άνθρωπος.
Αντίστοιχες παλτουδιές έχει φέρει και ο ΟΣΦΠ ακολουθώντας ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο σύστημα. Αυτοί μάλιστα έδωσαν και ΑΡΚΕΤΑ παραπάνω.

Πόσα λοιπόν βάζει κάποιος στοίχημα, ότι σε πολύ μικρό διάστημα (ίσως και το καλοκαίρι που έρχεται) δεν θα πεταχτεί πάλι κάποιος και θα πει το ίδιο πράγμα. Εδώ θα είμαστε.

Να μη ξεχάσω να δώσω και τα συγχαρητήριά μου σε διάφορους (ΟΧΙ εδώ μέσα, στα ΕΡΤΖΙΑΝΑ αναφέρομαι) που τον χαρακτήριζαν ΚΑΝΟΝΙΚΟ σεντερ μπακ. Μπράβο παιδιά. Κόβει το μάτι σας.
angel καταρχην η περιπτωση βιβιαν δεν ειναι αποτελεσμα σκαουτινγκ, κατα δευτερον το να πας να παρεις ενα παικτη απο καποιο πρωταθλημα, πχ Γαλλια ΄β ή το ρουμανικο ή οποιοδηποτε αλλο θελεις πρεπει να μειωσεις το περιθωριο λαθους. και τι εννοω λεγοντας να μειωσει το περιθωριο λαθους. κυριοτερο αλλα και πιο κοστοβορο ειναι ενα σωστο δυκτιο σκαουτινγκ οπου θα παρακολουθει ποδοσφαιριστες φτηνούς, άσημους και σε καλη ηλικια.
αν δεν εχεις την δυνατοτητα για σωστο σκαουτινγκ τοτε προσπαθεις να λειτουργησεις ορθολογικα και εξυπνα, για παραδειγμα γνωριζεις οτι πχ το γαλλικο και το ολανδικο πρωταθλημα αν και πολυ πιο δυνατα απο το δικο μας εχουν μερικους απο τους πιο αστειους αμυντικους που παιζουν στην ευρωπη, αν εσυ τωρα πας και παιρνεις παικτη απο β΄γαλλιας που δεν καταφερε να παιξει στην α΄ σε ηλικια 30 ετων, ε ... τοτε οι πιθανοτητες να αποτυχει η μεταγραφη ειναι παρα πολλες. σε αντιθετη περιπτωση ενας νεαρος μεσοεπιθετικος σε μια ηλικια 22-25 που παιζει β΄γαλλιας μπορει να αποδειχτει λιρα 100.
αυτο που θελω να πω ειναι οτι το να κυνηγάς παικτες απο κατωτερα προταθληματα δεν ειναι κακο, μαλιστα αυτο κανουν ολες οι ομαδες που τα οικονομικα τους εχουν ενα ταβανι, αλλα αυτες που το κανουν σωστα δεν κανουν κινησεις στην τυχη, οι υπολοιπες ομαδες οπως ο ειμαστε εμεις κανουν κινησεις και μετα κανουν τον σταυρο τους.
απλα πλεον σημερα το 2013 αυτοι που προοδευουν σε οτιδηποτε κι αν κανουν ειναι αυτοι που ειναι σωστα καταρτισμενοι και εξειδικευμένοι πανω σε αυτο που κανουν, εκτος βεβαια απο τον ελλαδικο χωρο που ακομα στα περισσοτερα πραγματα ισχυουν αλλοι νόμοι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”