Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ariskatiforos

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από ariskatiforos »

RoMaN έγραψε:Τα χώνουν μερικοί στον Σαββίδη, επειδή έφερε ΜΟΝΟ Κατσουράνη και Schildenfeld (άντε και τον Kartal στην Κ20).
Λένε για πολιτική λιτότητας, για το 'να για τ'άλλο.
Περιμένατε Drenthe, (Djibrill) Cisse και Iniesta τον Ιανουάριο;

Εγώ ξέρω ότι δήλωσε πως μέχρι τέλος Φλεβάρη (αν θυμάμαι καλά) θα βάλει άλλα 10 εκατομμύρια.

Ξέρω ότι συναντήθηκε με τον Σαμαρά και τον Στουρνάρα και βάζει μπροστά το θέμα της αποπληρωμής των χρεών.

Ξέρω ότι η Π.Α.Ε. οργανώνεται, κάνει προσφορές στους φιλάθλους, ασχολείται με το Face, το YouTube και το internet γενικώς (πχ ανανέωση ιστοσελίδας) για να έρθει πιο κοντά στον κόσμο.

Ξέρω ότι μπήκε μουσική στα αποδυτήρια (εντάξει, συνήθως μπερδεύονται και βάζουν κλαρίνα, Γιώργος Μάγγας κτλ).

Ξέρω ότι έγινε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Bayern Munchen για να πάρουμε ιδέες για την διαμόρφωση των δικών μας εγκαταστάσεων.

Είπε ότι θα επενδύσει 50 εκατομμύρια ευρώ (€ 50.000.000) στις ακαδημίες.

Ξέρω ότι οι παίχτες είναι πληρωμένοι, παλιοί, καινούριοι, προπονητές, ταμίες, φροντιστές, καρέκλες, τα τσιμέντα, όλοι.

Έφερε τον Κώστα Κατσουράνη για 1.5 χρόνο, ο οποίος μέχρι σήμερα είναι σταθερά στους 3 καλύτερους παίχτες της ομάδας.

Έφερε τον Gordon Schildenfeld, βασικό αμυντικό της εθνικής Κροατίας, δανεικό.

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. πήρε άδεια από τον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. για να κάνει έρευνα στην Τούμπα για να εξετάσει το ενδεχόμενο κατασκευής νέου γηπέδου, ή ανακατασκευής του ήδη υπάρχοντος.

Συναντήθηκε με τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. πριν καν συμπληρώσει 3 μήνες στον Π.Α.Ο.Κ.! Όχι μόνο με τους οργανωμένους, αλλά με όλους ανεξαιρέτως!

Έφερε τον German Chistyakov.

Τα ΜΜΕ της πόλης αρχίζουν και σαλτάρουν από την μεγάλη μείωση διαρροών. Πλέον τα μέλη της ομάδας κάνουν και δηλώσεις στο paokfc.gr (επιτέλους δηλαδή).

Πέρσυ τέτοιον καιρό λέγαμε "Έφυγε ο Vieirinha και ο Contreras ρε *ούστη μου" ενώ σήμερα λέμε "Ivan φέρε τον Vieirinha ή φύγε!" (που λέει ο λόγος).

Θέλετε κι άλλα;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

RoMaN έγραψε: Ξέρω ότι μπήκε μουσική στα αποδυτήρια (εντάξει, συνήθως μπερδεύονται και βάζουν κλαρίνα, Γιώργος Μάγγας κτλ).
:lol: :lol:
Αμα δηλαδη δηλαδη δε βάλει Παβαροτι ναουμ να σηκωθεί να φύγει , ξερω γω .
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

και να συμπληρωσω οτι εγω προσωπικα δεν ακουσα δια στοματος ΙΒΑΝ οτι θα κανω πρωταθλητη τον ΠΑΟΚ μεσα σε 3 μηνες...οπως καποιοι δημοσιογραφοι λεγανε οτι δημηουργησε μεγαλες προσδοκιες με τις συναντησεις που εκανε ο Τσιστιακοφ με βιερινια κλπ κλπ...και τα ονοματα που βγηκαν στην φορα...απο μονο του το ονομα ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ δημιουργει μεγαλες προσδοκιες και μεγαλη αισιοδοξια ποσο μαλλον που ειναι και ο μεγαλομετοχος ΜΑΣ..οποτε απλα ας περιμενουμε να δουμε..γιατι πραγματικα κατι καλο ετοιμαζεται για τον ΠΑΟΚ...
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ακριβώς.
Το ότι έγινε μια προσέγγιση στον Vieirinha και μια διερεύνηση ΟΛΩΝ των πιθανών τρόπων να έρθει ο Vieirinha στην Τούμπα, έστω δανεικός, είναι δείγμα του γεγονότος ότι ο Ivan μας υπολογίζει. Ένα αυτό και ένα το άλλο που ανέφερα με τη συζήτηση στο Παλατάκι.
Σε μια Π.Α.Ε. θέλεις τον κόσμο ζεστό, να ενδιαφέρεται. Δεν συμφέρει κανέναν μια Τούμπα με 3.000 - 5.000 οπαδούς μέσα. Με Vieirinha τα κέρδη θα ήταν σημαντικά, θα φεύγανε πολλά μισά διαρκείας (αμφιβάλλω αν πουλήθηκαν πάνω από 300), φανέλες στη μπουτίκ, παραπάνω κόσμος στο γήπεδο..
Επιχειρηματίας είναι, δεν είναι *αλάκας που ψήθηκε για μεταγραφή αεροδρομίου.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

RoMaN έγραψε:Τα χώνουν μερικοί στον Σαββίδη, επειδή έφερε ΜΟΝΟ Κατσουράνη και Schildenfeld (άντε και τον Kartal στην Κ20).

οχι φυσικα μεταξυ ασπρου και μαυρου υπαρχει και το γκρι...δηλαδη ή ντρεντε,βιερινια,λαζοβιτς ή σαβουροφ και καστελεν(σοβαρα τωρα νομιζα ειχε αποσυρθει οπως ο νταισλερ...και αυτος σε καλη ηλικια ειναι για δεν το δοκιμαζουμε? :lol: )??αυτα ειναι αστεια μου θυμιαζει ''το αγγελος ή τανκς''... :lol: :lol: επισης δεν ενισχυθηκαμε ακομα εκει που η ιδια η διοικηση εθεσε προτεραιοτητα...not so good...

Εγώ ξέρω ότι δήλωσε πως μέχρι τέλος Φλεβάρη (αν θυμάμαι καλά) θα βάλει άλλα 10 εκατομμύρια.

λογικα θα βαλει αλλα μενει να το δουμε κιολας

Ξέρω ότι συναντήθηκε με τον Σαμαρά και τον Στουρνάρα και βάζει μπροστά το θέμα της αποπληρωμής των χρεών.

δεν μου λεει κατι και οι καυλιαρηδες τα εκαναν αυτα αλλα λυση ακομα δεν...επισης το θεμα με τα χρεη και να συμφωνηθει(και αν συμφωνηθει) θα κανει πολυ καιρο για να περασει ψηφιστει κλπ...οποτε δεν ειναι κατι που περιμενουμε βραχυχρονια...

Ξέρω ότι η Π.Α.Ε. οργανώνεται, κάνει προσφορές στους φιλάθλους, ασχολείται με το Face, το YouTube και το internet γενικώς (πχ ανανέωση ιστοσελίδας) για να έρθει πιο κοντά στον κόσμο.

καλη κινηση αλλα συγνωμη και η καφετερια της γειτονιας μου τα κανει αυτα...το οτι ημασταν υπο το μηδεν σε αυτα τα θεματα δειχνει ανυπαρξια των προηγουμενων και οχι πρωτοπορια των υπαρχοντων...

Ξέρω ότι μπήκε μουσική στα αποδυτήρια (εντάξει, συνήθως μπερδεύονται και βάζουν κλαρίνα, Γιώργος Μάγγας κτλ).

ημαρτον

Ξέρω ότι έγινε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Bayern Munchen για να πάρουμε ιδέες για την διαμόρφωση των δικών μας εγκαταστάσεων.

καλα και οι αλλοι ταξιδια για σκαουτινγκ εκαναν στο εξωτερικο και ανακαλυπταν παιχτες της σουπερλιγκας...δεν υπαρχει θεμα...

μακαρι...επισης μενει να το δουμε...

Ξέρω ότι οι παίχτες είναι πληρωμένοι, παλιοί, καινούριοι, προπονητές, ταμίες, φροντιστές, καρέκλες, τα τσιμέντα, όλοι.

αυτο ναι ειναι το μεγαλυτερο καλο που εχει κανει μεχρι στιγμης η διοικηση...παε τακτοποιημενη οικονομικα...

Έφερε τον Κώστα Κατσουράνη για 1.5 χρόνο, ο οποίος μέχρι σήμερα είναι σταθερά στους 3 καλύτερους παίχτες της ομάδας.

βασικα δεν το λες ακριβως εφερε...ο ποδοσφαιριστης κατσουρανης εμεινε ελευθερος(οποιος και να ηταν ο λογος) τον απερριψες 2 φορες αρχικα και μετα τον πηρες...

καλες προδιαγραφες...ειδωμεν

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. πήρε άδεια από τον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. για να κάνει έρευνα στην Τούμπα για να εξετάσει το ενδεχόμενο κατασκευής νέου γηπέδου, ή ανακατασκευής του ήδη υπάρχοντος.

καλα απο ερευνες αστα να πανε... το γηπεδο ειναι συνθετο θεμα θελει πολλα ψωμια ακομα για να ερθει στην επικαιροτητα...προεχουν πολλα αλλα...

Συναντήθηκε με τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. πριν καν συμπληρώσει 3 μήνες στον Π.Α.Ο.Κ.! Όχι μόνο με τους οργανωμένους, αλλά με όλους ανεξαιρέτως!

οπερ μεθερμηνευομενον εστι??

επισης καλες προδιαγραφες αναμενουμε το εργο του...

Τα ΜΜΕ της πόλης αρχίζουν και σαλτάρουν από την μεγάλη μείωση διαρροών. Πλέον τα μέλη της ομάδας κάνουν και δηλώσεις στο paokfc.gr (επιτέλους δηλαδή).

χμ δεν ειμαι και τοσο σιγουρος...μια χαρα ρουφιανεματα πεφτουν παλι αλλα ειναι νωρις ακομα για αυτα...

Πέρσυ τέτοιον καιρό λέγαμε "Έφυγε ο Vieirinha και ο Contreras ρε *ούστη μου" ενώ σήμερα λέμε "Ivan φέρε τον Vieirinha ή φύγε!" (που λέει ο λόγος).

δεν ειπε κανεις ποτε κατι τετοιο...ψαχνουμε 2 αξιοπρεπεις μεσοεπιθετικους six fucking months...το θεμα βιερινια η ιδια η παε το δημιουργησε...μεχρι τοτε σαν ψιθυρος ηταν...

Θέλετε κι άλλα;
μια χαρα ο ιβαν και ολα καλα...αλλα οχι και μουγγα στη στρουγγα...αλλο το ενα αλλο το αλλο...μπερδευουμε τις βουρτσες με τις φουτσες σε αρκετες περιπτωσεις...εκει που γινονται φαουλ να τονιζονται...επισης ο ιβαν ειπε για τσου λου και καλη πορεια στο κυπελλο(για να μην πω κουπα)...με τα σημερινα δεδομενα ειμαστε δυσκολοι και στα δυο...οποτε κατι πρεπει να γινει...τωρα αν θα ειναι το τεχνικο επιτελειο ή η ομαδα που θα πρεπει να αλλαξει ειναι δικο του θεμα...αν ρωτουσες εμενα η αποφαση θα ηταν ευκολη... 8-)

το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι και ευκολο να κανει υπομονη ενας κοσμος που βασανιζεται καμια 20ετια με λιγες αναλαμπες στο ενδιαμεσο... ;)
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Δεν υπάρχει λόγος να δικαιολογούμε και να "προστατευουμε" τον Σαββίδη... Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, σε λογικά πάντα πλαίσια...! Προσωπικά, δεν βλεπω καμια ουσιαστική κίνηση μετά από την ΑΜΚ που έγινε... Η ομάδα δεν ειναι απλά μια επιχειρηση... Εμείς σας οπαδοί δεν γίνεται να λεμε "κανω υπομονη για να δω αποτελεσματα σε 1,2 χρονια..." Το ποδοσφαιρο είναι το "τωρα" για εμάς! Όταν δεν βλεπουμε τίποτα απο την ομαδα στον αγωνιστικό χώρο, είναι σαν να μην υπαρχουμε... Είναι δυνατον να συμβιβαζόμαστε με αυτό; Δεν ξερω ποιον τρόπο θα βρει και ποσο θα του κοστίσει, αλλά ο Σαββίδης πρέπει άμεσα να το αλλάξει αυτό... Αλλιώς και τα 12 εκ. που έβαλε, δεν θα έχουν αντικρισμα και θα πανε στραφη... Χρειαζονται μεταγραφες... Έστω με δοκιμες τύπου Σουβοροφ και Κάστελεν! Η εικονα πρέπει να αλλάξει!
Μπαρκαρούτσος

kataramenos5 έγραψε:
RoMaN έγραψε: Ξέρω ότι μπήκε μουσική στα αποδυτήρια (εντάξει, συνήθως μπερδεύονται και βάζουν κλαρίνα, Γιώργος Μάγγας κτλ).
:lol: :lol:
Αμα δηλαδη δηλαδη δε βάλει Παβαροτι ναουμ να σηκωθεί να φύγει , ξερω γω .
Να βάλουν Eye Of The Tiger, Το Σύνταγμα Και Τη Βουλή, Οοο ΠΑΟΚάρα Έχω Τρέλα, We Will Rock You, κι άλλα τέτοια πορωτικά..
Κι όταν χωρίσει ο Αθανασιάδης να βάλουν Παντελίδη..! :mrgreen:
Μπαρκαρούτσος

Sera4 έγραψε:

οχι φυσικα μεταξυ ασπρου και μαυρου υπαρχει και το γκρι...δηλαδη ή ντρεντε,βιερινια,λαζοβιτς ή σαβουροφ και καστελεν(σοβαρα τωρα νομιζα ειχε αποσυρθει οπως ο νταισλερ...και αυτος σε καλη ηλικια ειναι για δεν το δοκιμαζουμε? :lol: )??αυτα ειναι αστεια μου θυμιαζει ''το αγγελος ή τανκς''... :lol: :lol: επισης δεν ενισχυθηκαμε ακομα εκει που η ιδια η διοικηση εθεσε προτεραιοτητα...not so good...

Εντάξει, 22 Ιανουαρίου είναι, ο Nimani πέρσι ήρθε 31 και ακούγαμε γι'αυτόν από τον Δεκέμβρη!

λογικα θα βαλει αλλα μενει να το δουμε κιολας

δεν μου λεει κατι και οι καυλιαρηδες τα εκαναν αυτα αλλα λυση ακομα δεν...επισης το θεμα με τα χρεη και να συμφωνηθει(και αν συμφωνηθει) θα κανει πολυ καιρο για να περασει ψηφιστει κλπ...οποτε δεν ειναι κατι που περιμενουμε βραχυχρονια...

1.Οι Ζ συναντήθηκαν με στελέχη της κυβέρνησης όσες φορές συναντήθηκε ο Σαββίδης ήδη.
2. Δεν θυμάμαι ο Ζαγοράκης ή ο Βρύζας να τα 'πε με τον ίδιο τον πρωθυπουργό..
3. Τότε τους είχαν απευθυνθεί αμέτρητες φορές και τους έγραφαν στα κάκαλά τους από την κυβέρνηση, διότι ήξεραν ότι λεφτά στο χέρι δεν θα έπαιρναν, θα γινόταν διακανονισμός. Τώρα ο Σαββίδης ζητά ταχεία, ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ των χρεών. Γιατί μπορεί.

καλη κινηση αλλα συγνωμη και η καφετερια της γειτονιας μου τα κανει αυτα...το οτι ημασταν υπο το μηδεν σε αυτα τα θεματα δειχνει ανυπαρξια των προηγουμενων και οχι πρωτοπορια των υπαρχοντων...

Όντως αυτά έπρεπε να γίνονταν ήδη. Κάτι πήγε να γίνει με το PAOK Web TV αλλά το κόψανε.

ημαρτον

Ψυχολογικά βοηθάει.. Εντάξει, αυτό τώρα δεν φαίνεται, αλλά είναι έστω κάτι.

καλα και οι αλλοι ταξιδια για σκαουτινγκ εκαναν στο εξωτερικο και ανακαλυπταν παιχτες της σουπερλιγκας...δεν υπαρχει θεμα...

Συγκρίνεις Chistyakov με Παντελή Κωνσταντινίδη; :lol:

μακαρι...επισης μενει να το δουμε...

Αααα, το είπε, δεν με νοιάζει, πρέπει να το κάνει τώρα! :mrgreen:
Πέρα από τη πλάκα, δεν νομίζω να σκορπά λόγια έτσι για τη γκαύλα, γκόμενα δεν είναι, πετυχημένος επιχειρηματίας είναι..

αυτο ναι ειναι το μεγαλυτερο καλο που εχει κανει μεχρι στιγμης η διοικηση...παε τακτοποιημενη οικονομικα...

βασικα δεν το λες ακριβως εφερε...ο ποδοσφαιριστης κατσουρανης εμεινε ελευθερος(οποιος και να ηταν ο λογος) τον απερριψες 2 φορες αρχικα και μετα τον πηρες...

Αφού παίζει στον Π.Α.Ο.Κ. σήμερα "έφερε" εγώ το λέω..

καλες προδιαγραφες...ειδωμεν

καλα απο ερευνες αστα να πανε... το γηπεδο ειναι συνθετο θεμα θελει πολλα ψωμια ακομα για να ερθει στην επικαιροτητα...προεχουν πολλα αλλα...

Δεν θυμάμαι να έχει ξαναπάρει άδεια στο παρελθόν η Π.Α.Ε. από τον Α.Σ. για ελέγχους στη Τούμπα.. Είναι η πρώτη δράση για το νέο γήπεδο που θυμάμαι εγώ. Αν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο, διόρθωσέ με.

οπερ μεθερμηνευομενον εστι??

Ότι δεν έχει τον κόσμο γραμμένο. Μας θέλει δίπλα του και το ξέρει.

επισης καλες προδιαγραφες αναμενουμε το εργο του...

χμ δεν ειμαι και τοσο σιγουρος...μια χαρα ρουφιανεματα πεφτουν παλι αλλα ειναι νωρις ακομα για αυτα...

δεν ειπε κανεις ποτε κατι τετοιο...ψαχνουμε 2 αξιοπρεπεις μεσοεπιθετικους six fucking months...το θεμα βιερινια η ιδια η παε το δημιουργησε...μεχρι τοτε σαν ψιθυρος ηταν...

Θέλετε κι άλλα;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

για το θεμα των χρεων...σε ειπα δεν προκειται να γινει κατι στο συντομο μελλον και ο στουρναρας να το θελει που λεει ο λογος θα πρεπει να περασει απο αλλου η εγκριση...οι καυλιαρηδες συναντηθηκαν 3-4 φορες αν δεν κανω λαθος..ο σαββιδης μη νομιζεις πηγε 2-3 φορες και μιλησε για ΠΑΟΚ...τη μια πηγε για ΠΑΟΚ... ;)

δεν συγκρινω τον ρωσο με τον παντελο αλλα τα ταξιδακια τα εκανε και υπαρχον μελος υπευθυνο του αγωνιστικου τμηματος και ''κατα φαντασιαν'' προεδρος(για να μην παρεξηγηθω το κατα φαντασιαν το γραφω με την εννοια της μαριονετας)...

για το θεμα του γηπεδου ειναι αυτονοητη η ερευνα καθως ειναι και αυτο που τον απασχολει περισσοτερο απο ολα στον ΠΑΟΚ...

για τον κοσμο που δε μας εχει γραμμενους εγω θεωρω το αντιθετο μεχρι στιγμης...και δεν μιλαω για θεματα μεταγραφων και αγωνιστικων απαιτησεων... :ugeek:
Μπαρκαρούτσος

Εννοείς το πλέγμα μπροστά στην 4..;
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Sera4 έγραψε:...οι καυλιαρηδες συναντηθηκαν 3-4 φορες αν δεν κανω λαθος..ο σαββιδης μη νομιζεις πηγε 2-3 φορες και μιλησε για ΠΑΟΚ...τη μια πηγε για ΠΑΟΚ... ;) ...
Στουρνάρα, εσύ;
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Μπααα... Εγώ λέω ότι ειναι ο Σαμαράς...!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

eleos έγραψε:
Sera4 έγραψε:...οι καυλιαρηδες συναντηθηκαν 3-4 φορες αν δεν κανω λαθος..ο σαββιδης μη νομιζεις πηγε 2-3 φορες και μιλησε για ΠΑΟΚ...τη μια πηγε για ΠΑΟΚ... ;) ...
Στουρνάρα, εσύ;
ανεβαζεις επικινδυνα το επιπεδο και με αποστομωνεις...δεν μπορω να απαντησω... :ugeek:
Μπαρκαρούτσος

Μην το *αμάτε πάλι με τις ειρωνείες, ξενερώνετε κι εμάς τους υπόλοιπους...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αυτα που θα γραψω θα ειναι κατα το ημισυ offtopic, και ζηταω την κατανοηση απο τους mods. (ειναι κλειδωμενο το σχετικο thread)

Ακουσα χθες βραδυ αυτον που κανει τον δημοσιογραφο-διευθυντη του libero.

Κοντεψαν να μου πεσουν τα μαλλια. Ξεκινησε λεει (με το νου του λεω εγω) πολεμο στο Chistiakov. Λασπη λασπη λασπη ηταν στο ρεπερτοριο χθες. Τι εχει κανει ο εν λογω κυριος σε 3 μηνες μεχρι και το μπουλο (ακουσον ακουσον) ακουστηκε απο το στομα (το στραβο στομα θα συμπληρωνα) του τσελιγγα απο τις Σερρες (καμια προσβολη στους συμπαθεστατους τσοπανηδες, αλλα με τοσα προβατα που ροβολαει στον αερα της πολης, τσελιγγας ειναι).

Ο τυπος καταστρεφει την ομαδα. Εγω μπορω να καταλαβω τους σκοπους του. Πολλοι ομως που ακουνε, δεν το καταλαβαινουν και πειθονται απο τον εν λογω στραβοστομη των ερτζιανων. Δηλητηριαζει τις σκεψεις οσων των ακουνε.

Κι εγω απο δω θα του κανω ανοιχτη προσκληση του εν λογω γελοιου, αν ειναι τοσο μαγκας οσο πιστευει οτι ειναι, να βγαλει τον Chistiakov ή το Σαββιδη στο κωλοραδιο του να τους παρει συνεντευξη και να τους κανει ερωτησεις στον τονο που το εκανε χθες και να λεει αυτες τις μαλακιες που ελεγε χθες. Αλλα ειναι τοσο λιγος, τοσο μικρος, που αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και τους βγαλει στον αερα του ραδιοφωνου του θα γεμισει σαλια ολη η Αριστοτελους τα οποια θα κυλλανε μεχρι τη θαλασσα.

Κυριε μουσατε, ο ΠΑΟΚ πλεον εχει ΠΡΟΕΔΡΟ. Καλως η κακως για σενα. Δεν κανει διαχειριση χρηματων του κοσμου. Βαζει τα ΔΙΚΑ του χρηματα και κανει ο,τι γουσταρει. Καλως η κακως. Κριτικη γινεται μονο καλοπροαιρετη στις αποφασεις του προεδρου. Το ιδιο ΕΠΡΕΠΕ να γινεται και επι Ζαγορακη αλλα και επι Βρυζα αλλα εκει ειχες βρε γελοιε το πατημα με τα χρηματα του κοσμου και ολοι τρωγανε τον παπα. Ειναι σαν να σου ερχομαι εγω βρε κρετινε και να σε λεω διωξε ΤΩΡΑ τον ασλαμα μην εχουμε αλλα. "Και τι νουμερα κανει ο Ασλαμας" και τετοια γελοια.

Κυριοι της διοικησης, απλα μην ασχολειστε με τον εν λογω "κυριο" (οπως κανετε ως τωρα δηλαδη), αλλα ισως και μια λιτη ανακοινωση να εκανε καλο στον κοσμο του ΠΑΟΚ.

ΥΓ Θα τα γραψω και στο ΠΑΟΚ24 να δω την αποψη των Κολκα και Τσορμπα (τους οποιους με ολα τα στραβα τους, τους παω) να δω τι εχουνε να πουνε αυτοι για τον "διευθυντη" τους.

Σορρυ και παλι για το offtopic.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”