ναι μπαμπαzisis the end έγραψε:ανοίξτε τα μάτια και τα αυτία σας επιτέλους να δείτε την πραγματικότητα κόψτε τα πολλά ραδιόφωνα και εφημερίδες και δημιουργήστε τη δικ΄η σας άποψη
Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
-
Argonaut4 έγραψε:Ο Βρύζας.....όταν δε τον χρειάζετε ο ΙΒΑΝ......θα πάει σπιτάκι του.
Δεν ξεχνάμε τη προσφορά του.......η οποία εν συγκρίση με τις τσαπατσουλιές και τους ερασιτεχνισμούς του είναι μικρότερη.
Και μόνο που έφερε τον Δωνη όπως τον έφερε και το πόσο πούστικα έδιωξε τον προηγούμενο.....όποιος και να ήταν αυτός.............για εμένα δεν πρέπει να είναι καν υπάλληλος στη ΠΑΕ!
βεβαια, εφερε και εναν περαστικο ρωσο, καποιον ιΒαν, αλλα...δε γ@μεις !!!
Μπροστα στο Μπολονι, τον ζωντανο θρυλο του ΠΑΟΚ, το βαμμενο ΠΑΟΚτσακι με την τεραστια προσφορα, τι να μας πει ενας ακομη μεγαλομετοχος !!
ΤΙ????xrisitsapa έγραψε:
βεβαια, εφερε και εναν περαστικο ρωσο, καποιον ιΒαν, αλλα...δε γ@μεις !!!
Ε ΟΧΙ ΔΑ
Δηλαδή θες να μας πεις οτι πήρε τηλ ο Βρύζας τον Ιβάν και τον έψησε για τον ΠΑΟΚ; ή οτι ο Ιβάν πήρε τον ΠΑΟΚ επειδή του το πρότεινε ή τον έπεισε ο Βρύζας;
Αυτά έγιναν πριν ή μετά το σήριαλ Σάχπα-Φλω;

- angelheart
- Επικοινωνία:
Αφήστε επιτέλους να κρίνουν τον (κάθε) Ζήση Βρύζα οι άνθρωποι που
-τον ξέρουν
-δούλεψαν μαζί του
-που τον είχαν μαζί ή απέναντί τους στις ατελείωτες διοικητικές διενέξεις των τελευταίων 3 ετών.
Άνθρωποι δλδ που όταν θα σου πούνε, θα ξέρουν και γιατί.
Πριν από λίγους μόλις μήνες, έφαγε ΤΟΝΟΥΣ λάσπη εκείνος που έχει την ταβέρνα στην Πολίχνη (ξεχνώ και το όνομά του και ζητώ συγνώμη) για το θέμα με τις φανέλες. Όταν βγήκε στο τέλος και μίλησε δεν απάντησε κανένας. Η ΛΑΣΠΗ όμως έμεινε.
-Να πάρω τώρα σβάρνα το search και να δω ποιος εδώ μέσα έλεγε και τι για αυτόν ;
-Βγήκε κανένας (έστω και εκ των υστέρων) να πει "σόρρυ ρε παιδιά, γράψτε λάθος" ;
-είπε κανένας (μέσα του έστω) "τι λακαμάς που ήμουν και πίστευα αυτά που μου πλάσαραν ;"
Εκτός πια και αν στ @@ σας και η αξιοπρέπειά σας και ο λόγος και τα παντελόνια σας και άλλα πολλά, και απλά χτες ήταν ο τεβερνιάρης, σήμερα ο ΖΒ, προχτές ο Ζαγοράκης κοκ.
Αφήστε τον Ζήση να φύγει από τα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
-τον ξέρουν
-δούλεψαν μαζί του
-που τον είχαν μαζί ή απέναντί τους στις ατελείωτες διοικητικές διενέξεις των τελευταίων 3 ετών.
Άνθρωποι δλδ που όταν θα σου πούνε, θα ξέρουν και γιατί.
Πριν από λίγους μόλις μήνες, έφαγε ΤΟΝΟΥΣ λάσπη εκείνος που έχει την ταβέρνα στην Πολίχνη (ξεχνώ και το όνομά του και ζητώ συγνώμη) για το θέμα με τις φανέλες. Όταν βγήκε στο τέλος και μίλησε δεν απάντησε κανένας. Η ΛΑΣΠΗ όμως έμεινε.
-Να πάρω τώρα σβάρνα το search και να δω ποιος εδώ μέσα έλεγε και τι για αυτόν ;
-Βγήκε κανένας (έστω και εκ των υστέρων) να πει "σόρρυ ρε παιδιά, γράψτε λάθος" ;
-είπε κανένας (μέσα του έστω) "τι λακαμάς που ήμουν και πίστευα αυτά που μου πλάσαραν ;"
Εκτός πια και αν στ @@ σας και η αξιοπρέπειά σας και ο λόγος και τα παντελόνια σας και άλλα πολλά, και απλά χτες ήταν ο τεβερνιάρης, σήμερα ο ΖΒ, προχτές ο Ζαγοράκης κοκ.
Αφήστε τον Ζήση να φύγει από τα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
- sourmenetes
- Moderator
Εσυ τι θες να μας πεις???bane1980 έγραψε:Δηλαδή θες να μας πεις οτι πήρε τηλ ο Βρύζας τον Ιβάν και τον έψησε για τον ΠΑΟΚ; ή οτι ο Ιβάν πήρε τον ΠΑΟΚ επειδή του το πρότεινε ή τον έπεισε ο Βρύζας;![]()
Γιατι να κριτικαρεις μπορεις αλλα να μας πεις για την υποθεση κατι δεν το βλεπω.
Τα γεγονότα λένε ότι σε καμία ΑΜΚ προ Ζήση δεν είχε μπει ο Ιβάν.
Ο Ιβάν ανέλαβε το καλοκαίρι, αφού ύστερα από οδυνηρές πωλήσεις και αποδεσμεύσεις εξασφαλίσαμε συμμετοχή σε Ευρώπη και Ελλάδα.
Αυτά πιστώνονται στον Ζήση.
Ο Ιβάν ανέλαβε το καλοκαίρι, αφού ύστερα από οδυνηρές πωλήσεις και αποδεσμεύσεις εξασφαλίσαμε συμμετοχή σε Ευρώπη και Ελλάδα.
Αυτά πιστώνονται στον Ζήση.
Δεν πήγαινε σε σένα το σχόλιο, στον από πάνω πήγαινε.
Και εννοώ οτι ο Σαββίδης ήρθε όταν θέλησε και έκρινε κατάλληλη την στιγμή να έρθει, αυτός κρατούσε τα ηνία.
Δεν υπονοώ οτι δεν συνέβαλε ή δεν το ήθελε ο Βρύζας (γιατί τότε θα το φυτίλιαζε όσο μπορούσε), απλά δεν μου κάθεται λογικό να μην είχε τη δικιά του αντζέντα ο Ρώσος εκ των προτέρων.
Ο Βρύζας με τα καλά του και τα κακά του έχει προσφέρει. αλλού δεν τα κατάφερε, αλλού τα κατάφερε και με το παραπάνω. Για μένα το ταμείο είναι μείον, αλλά αυτό δεν σβήνει την προσφορά του (ή έστω την θέληση για προσφορά), και στο κάτω κάτω της γραφής δεν έχει και μεγάλη σημασία το πως σκέφτομαι εγώ για το τι έκανε ο Βρύζας. Κουβέντα κάνουμε, δεν αγορεύουμε σε αίθουσα δικαστηρίου.
Και εννοώ οτι ο Σαββίδης ήρθε όταν θέλησε και έκρινε κατάλληλη την στιγμή να έρθει, αυτός κρατούσε τα ηνία.
Δεν υπονοώ οτι δεν συνέβαλε ή δεν το ήθελε ο Βρύζας (γιατί τότε θα το φυτίλιαζε όσο μπορούσε), απλά δεν μου κάθεται λογικό να μην είχε τη δικιά του αντζέντα ο Ρώσος εκ των προτέρων.
Ο Βρύζας με τα καλά του και τα κακά του έχει προσφέρει. αλλού δεν τα κατάφερε, αλλού τα κατάφερε και με το παραπάνω. Για μένα το ταμείο είναι μείον, αλλά αυτό δεν σβήνει την προσφορά του (ή έστω την θέληση για προσφορά), και στο κάτω κάτω της γραφής δεν έχει και μεγάλη σημασία το πως σκέφτομαι εγώ για το τι έκανε ο Βρύζας. Κουβέντα κάνουμε, δεν αγορεύουμε σε αίθουσα δικαστηρίου.
Ο Βρύζας έφερε τον Σαββίδη.........
Να πεις ότι το κανε ο Ζαγόρ.....πάει στο διαλο......αλλά ο Βρύζας?

Να πεις ότι το κανε ο Ζαγόρ.....πάει στο διαλο......αλλά ο Βρύζας?

-
απο που τον ξεφτιλισε ρε φιλε το ζαγορακη?που ο ιδιος εισηγηθηκε να καλυφθει το ποσο που χρωστουσε ως μισθος του ειναι ξεφτιλα?μην τρελαθουμε και αν εχεις κατι να πεις πες το μην αφηνεις υποννοουμενα γιατι αυτή είναι χειρότερη ασέβεια στο θεσμό του προέδρου της ομάδας σου παρά το να πείς την αλήθεια που υποτίθεται οτι ξέρεις ,αν φυσικα μπορείς και να την αποδείξεις...και ποιός σου είπε εσένα οτι με το καλό το καλοκαίρι θα διώξει ο ιβαν το βρ'υζα?μήπως αυτό θες να ελπίζεις?desperando έγραψε:o πρωτος που ξεφτιλισε τον ζαγορακη πριν απο μας ηταν ο ανθρωπος που εχεις το ονομα του ως νικ.zisis the end έγραψε:πως ξεφτιλιζετε έτσι ανθρώπους που έχουν προσφέρει με τα λάθη και τα σωστά τους...αλλά τι ρωτάω και με το ζαγοράκη έτσι δεν κάνατε?
ο
δυστυχως ακομα δεν μπορουμε να μιλησουμε ελευθερα για τον βρυζα καθως ειναι ακομα προεδρος στονΠΑΟΚ, αν με το καλο απο το καλοκαιρι αλλαξει κατι,τοτε θα μπορεσουμε να μιλησουμε ελευθερα
-
jibbie έγραψε:ναι μπαμπαzisis the end έγραψε:ανοίξτε τα μάτια και τα αυτία σας επιτέλους να δείτε την πραγματικότητα κόψτε τα πολλά ραδιόφωνα και εφημερίδες και δημιουργήστε τη δικ΄η σας άποψη
δε σε ειρωνευτηκα αλλά οκ....μέχρι εκεί καταλαβες....
δε νομιζω οτι χρειαζεται κανεις μας εδω μεσα νουθεσιες και κρισεις για τη νοημοσυνη του..αυτο εκανες στο κομματι που απομονωσα, αυτο κανεις και σ αυτο το ποστ σου.
-
jibbie έγραψε:δε νομιζω οτι χρειαζεται κανεις μας εδω μεσα νουθεσιες και κρισεις για τη νοημοσυνη του..αυτο εκανες στο κομματι που απομονωσα, αυτο κανεις και σ αυτο το ποστ σου.
ειπα ανοιξτε τα ματια και τα αυτια σας κοψτε τα πολλά ραδιόφωνα και δημιουργήστε την προσωπική σας αποψη
που άκριβως σε ειρωνεύομαι?αν δεν χρειάζεσαι παρενεσεις μπορείς απλώς να τις αγνοήσεις και να μην με ειρωνευτείς
αντιθέτως το ναι μπαμπα είναι ειρωνία ξεκάθαρη...
και στο ποστ μου δεν ειρωνευομαι κανεναν λέω ξεκάθαρα την πραγματικότητα όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ ξεφτιλίζετε όλους τους ανθρώπους στην ομάδα όλοι φεύγουν σαν κλέφτες ακόμα και το ζαγοράκη που καποιοι τον ειχατε θεο....
τώρα αναφορικά με το τελευταίο είναι θέμα οπτικής και όχι νοημοσύνης απο ολόκληρο το πόστ μου απομόνωσες ένα κομμάτι μονο και μόνο για να το ξεφτιλίσεις μη μου τη λες και απο πάνω
κανεις κατι χειροτερο απ το να με ειρωνευτεις βασικα. με θεωρεις a priori ατομο χωρις προσωπικη αποψη που αγομαι και φερομαι απ τα ΜΜΕ..ποσο παραπανω να με προσβαλλεις; κ λιγα σου πα. τελος παντων, ειμαστε οφ τοπικ, τσιλ 

-
you should chill....αναφερθηκα γενικα και οχι σε εσενα συγκεκριμενα και εφοσον δε σε γνωριζω δε μπορω να σχηματισω προσωπικη εντυπωση αλλα ναι μπορω να κρινω απο ενα γενικοτερο κλιμα την κατασταση που επικρατει αν δεν αγεσαι και φερεσαι οπως λες απλα αγνοησε με προφανως και δε μιλω γαι σενα
εσυ δημιουργεις κλιμα οχι εγω,οσο καιρο γραφω εδω μεσα δεν εχω προσβαλλει ποτε κανεναν δε θα το κανω τωρα
ζητω συγγνωμη για το οφ τοπικ αλλα οφειλα μια απάντηση και σταματω εδω
εσυ δημιουργεις κλιμα οχι εγω,οσο καιρο γραφω εδω μεσα δεν εχω προσβαλλει ποτε κανεναν δε θα το κανω τωρα
ζητω συγγνωμη για το οφ τοπικ αλλα οφειλα μια απάντηση και σταματω εδω