Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από jibbie »

λαιται να παρουμε Ποκετινο; :lol:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εμένα τώρα γιατί με ψήνει ο τρελός μαυρούκος?

[youtube]m6hw1sHyOKc[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

souniotis έγραψε:
sorry gia ta grieglisch alla grafo apo to grafio

ΠΩΣ?? ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ???
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

rainmaker έγραψε:
souniotis έγραψε:
sorry gia ta grieglisch alla grafo apo to grafio

ΠΩΣ?? ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ???

το παοκμανια δεν ειναι λουφα :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

λοιπον εχουμε παρει ή ειματε κοντα

κατσουρ
σιντερφιλντ
σαβουροφ
καστελεν
και ισως τσιτε

ΑΝ τους παρουμε(και ΑΝ ειναι υγιεις) + βιερινια( :opaokara: ) ε ενταξει ανεβηκαμε 2 επιπεδα..μακαρι!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Karelias έγραψε:
navigator11 έγραψε:Πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω πως <<παίζει>> πιθανότητα να πάρουμε κάποιον απ'αυτούς που βγαίνουν προς τα έξω.Γνώμη μου πως πρόκειται για θεότρελη μούφα-αντιπερισπασμό από επίσημα χείλη.Ο λόγος και το αποτέλεσμα αυτού μένει να φανεί.
Πως θα σου φαινόταν, αν ερχόταν αυτά τα δύο παλτά για να εξωθηθεί ο Δώνης σε παραίτηση;
Μου πέρασε κι αυτό σαν σκέψη από το νου αλλά θέλω να ελπίζω πως δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ηρθαν οι παικταραδες και δεν τους υποδεχθηκε κανεις; Ντροπη,αισχος,ονειδος...Αντε με το καλο οπως ηρθαβ πακετο να την κανουν κιολας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Parolos έγραψε:Εμένα τώρα γιατί με ψήνει ο τρελός μαυρούκος?

ενταξει τι να λαιμαι..αυτο, μαλιστα.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Ήρθαν ο Σουβούροφ με τον Καστέλεν. Ο Σαββίδης μας τρολλάρει. Τέλος.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Μυριζομαι κωλοτουμπες σε ενα μηνα...στα τοπικς των νεοαποκτηθέντων
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

xlebouras έγραψε:Μυριζομαι κωλοτουμπες σε ενα μηνα...στα τοπικς των νεοαποκτηθέντων

Εγώ προσωπικά, αν αποδειχθούν ισάξιοι του Ρομπέρ, θα νιώσω μια ανακούφιση...ειλικρινά
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

navigator11 έγραψε:
Karelias έγραψε:
navigator11 έγραψε:Πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω πως <<παίζει>> πιθανότητα να πάρουμε κάποιον απ'αυτούς που βγαίνουν προς τα έξω.Γνώμη μου πως πρόκειται για θεότρελη μούφα-αντιπερισπασμό από επίσημα χείλη.Ο λόγος και το αποτέλεσμα αυτού μένει να φανεί.
Πως θα σου φαινόταν, αν ερχόταν αυτά τα δύο παλτά για να εξωθηθεί ο Δώνης σε παραίτηση;
Μου πέρασε κι αυτό σαν σκέψη από το νου αλλά θέλω να ελπίζω πως δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο.
Εγώ αδερφέ, δεν είμαι υπέρ κανενός σεναριών. Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει αυτή τη στιγμή έχει 3 (ολογράφως τρία) άτομα που ασχολούνται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με τις μεταγραφές. Τα ονόματά τους, είναι Τιτσιάκωφ, ΓΧ Γεωργιάδης και Ζήσης Βρύζας. Αυτοί οι τρεις λοιπόν, φέρνουν ένα τύπο ελεύθερο απ την Καλλιθέα (pun intended) της Πολωνίας κι ένα που έχει να παίξει ποδόσφαιρο πάνω κάτω τρία χρονάκια.
Για να τους δοκιμάσουν.
Ο Γενάρης είναι για έτοιμους παίχτες όχι για δοκιμές.
Αλλά τι να λέμε, κάποιοι δεν πίστευαν ότι θα ρθουν για δοκιμή, μιλούσαν για ΑΡΔιες και τέτοια.
Ε, μετά απ αυτά όλα τα σενάρια για μένα είναι πιθανά, δεν μπορώ να το εξηγήσω.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δοκιμάστηκαν οι Σουβόροφ, Καστελέν
.......
Το β' μέρος της προπόνησης περιελάμβανε οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Κανονικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα της ομάδας και οι δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, Romeo Castelen και Alexandru Suvorov, οι οποίοι θα συνεχίσουν να παίρνουν μέρος στις προπονήσεις και τις επόμενες ημέρες.
.......
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%AD%CE%BD
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Δευ 21 Ιαν 2013, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Πόσο καλύτερος του Πέλκα και του Κίτσιου είναι αυτός ο μολδαβός ρε παιδιά;

Πόσο γρήγορα θα βρει την φόρμα του ένας παίκτης όπως ο ολλανδός που έχει να παίξει 4 χρόνια ποδόσφαιρο σε αγωνιστικά λεπτά;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

http://www.paok24.com

Λίγο πιο ξεκάθαρα γίνονται τα πράγματα όσον αφορά τις δοκιμές παικτών που από σήμερα ξεκίνησαν στον ΠΑΟΚ. Τι συμβαίνει με Κάστελεν και Σουβόροφ… Τι προκύπτει με τους τραυματίες...

«Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι υπό δοκιμή…» λέγεται επίσημα από τον ΠΑΟΚ και έτσι ξεκαθαρίζει το πρώτο ζήτημα για το παρόν των δύο ακραίων μεσοεπιθετικών. Από το ρεπορτάζ προκύπτει επίσης ότι πρόκειται για δύο δοκιμές που θα γίνονταν έτσι και αλλιώς, ανεξάρτητα από τις ανάγκες της ομάδας, ανεξάρτητα και από το αν είχαν ήδη αποκτηθεί άλλοι παίκτες στις θέσεις που πράγματι «πονάει» η ομάδα. Το πόσο θα παραμείνουν στην Θεσσαλονίκη δεν είναι ξεκάθαρο, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται και η προσπάθεια για να βρεθούν οι μεσοεπιθετικοί που αναζητούνται.

Από τις πρώτες εικόνες της προπόνησης και από το διπλό. ο Κάστελεν (στην φωτό με τον Δώνη) δείχνει ότι έχει κάποια καλά στοιχεία, αλλά το πρόβλημά του έχει να κάνει με τους τραυματισμούς, άρα γι’ αυτόν χρειάζονται περεταίρω δοκιμές και εξετάσεις.

Από εκεί και πέρα στο ιατρικό δελτίο της ομάδας προκύπτει ότι:

Ο Κατσουράνης έκανε θεραπεία και αύριο θα δοκιμάσει για να φανεί ποια η βελτίωση στον τραυματισμό που υπέστη το Σάββατο.

Ο Λάζαρ έκανε ατομικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσει να μπει με την ομάδα, είτε αύριο είτε μεθαύριο. Θεραπεία έκανε σήμερα και ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Τα δυσάρεστα έρχονται από την πλευρά του Πέλκα. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί μερική ρήξη κνημοπερονιαίας συνδέσμωσης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός γηπέδων για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Όσον αφορά τον Πάμπλο Γκαρσία τα νέα είναι καλά, αφού ξεκίνησε την εβδομάδα χωρίς προβλήματα πραγματοποιώντας το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

μηπως βιαζομαστε λιγο για το θεμα του μεσοπεπιθετικου η μεσοεπιθετικων ? οι δοκιμες λεει ειναι ανεξαρτητες της μεταγραφης παικτη η παικτων στις θεσεις που ποναμε λετε να ειναι ΑΡΔΙΕΣ αυτο ? θα δειξει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”