Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

τερα ο χρονος θα δειξει.......ο Δωνης ναι λιγος αλλα το ροστερ ακομα πιο λιγο......

Δυστυχως δεν μαθαμε τπτ απο το σαντος.....ναι ο Δωνης δεν ειναι κπς που θα χτισεις τον ΠΑΟΚ οπως θα θελαμε, ναι αν εχουν λεφτα να βαλουν ας παρουν προπονηταρα να χει και πιο πολυ χρονο, + κπς παικτες για να ξεκινησει το μονταρισμα νωριτερα αλλα εγω απλα αμφιβαλλω για αυτο.........

φετος θα πρεπε να παρουν ενα εξτρεμ εστω δανεικο και να πουν...χρεη + να βγει η χρονια.....αλλα καθαρα για να μη φανταζεται ο καθεις οτι θελει.......
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Argonaut4 έγραψε:Ευλογο χρονικο διάστημα όχι ευγλωτο! ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

;)
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Argonaut4 έγραψε:Υποτιθεται οτι εισαι και παλιος......ακόμα στην ευχή είσαι? ;)
Εμ δεν το ξέρεις μετά τα ..δεύτερα άντα αρχίζουν οι ευχές ... :lol: :lol: :lol:
Το ξαναλέω αν μπορούν να φέρουν καλύτερο προπονητή , με εγγυημένα καλύτερα αποτελέσματα ,να τον φέρουν τώρα ...Όχι αύριο . Στους προπονητές πρέπει να δίνεις χρόνο ...Κ ο Σάντος χρειάστηκε μια χρονιά ...Μόνο ο Άγγελος τα κατάφερε με την μία (αλλά είχε Φραντζέσκο και Μαραγκό σε απίστευτα καλή κατάσταση )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tera12tera την Δευ 21 Ιαν 2013, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mcavalera4

Δημοσίευση από mcavalera4 »

Διαβαζω κατι ποστ για Μπολονι που λενε μερικοι ! Ε ας φερουμε τοτε τον Μπολονι για να :

1)ενισχυσουμε τον τουρισμο της πολης
2)να γκρινιαζει για το ποσο πολυ δεν του αρεσει εδς και για το ΠΟΟΟΣΕΕΕΕΣ πολλες προτασεις εχει απο τα αραβικα εμιρατα, τη σαουδικη αραβια, το Μπουταν και το Ντζιμπουτι.
3)Να τον κραζουμε κι αυτον οταν δεν μπορει να ανοιγει κλειστες αμυνες με το total football που επαιξε περσυ στον ΠΑΟΚ (βλεπε 0-0 με οφη, 0-0 με κερκυρα, 1-0 με αστερα στην τριπολη κλπ κλπ)
4)Να μην ξερει καν τι παιζει σε περιπτωσεις ισοβαθμιων στα πλευοφ (Ω ΘΕΕ) !
5)Να μας καλεσει την τελευταια αγωνιστικη των πλευοφ ενω ειμαστε ηδη εκτος στοχων """Για να γιορτασουμε ολοι μαζι μια επιτυχημενη χρονια"""
6)Για να μας βγαλει στο τελος τελευταιους στα πλεοφ
7)Και μετα να μας πουλαει και τρελιτσα οτι και καλα θελει να μεινει !

Αφου και περσυ τα ιδια λεγαμε με τον Μπολονι καποια περιοδο...

Δεν κανω αβαντα στον Δωνη...Θεωρω οτι αυτο που παρουσιαζει ειναι απαραδεκτο και οτι δειχνει να μην μπορει...απλα κατγραφω καποια δεδομενα για οσους ξεχνουν γρηγορα..
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ευτυχώς δεν αναφέρθηκες στο Europa League!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

tera12tera έγραψε:Το να μην αναγνωρίζεις πως μεσοεπιθετικά είμαστε ανύπαρκτοι (Γεωργιάδης τραυματίας , Ρομπερ τι να λέμε , Λόρενς αδικείται στη θέση που παίζει , Αθανασιάδης εδώ κ πολλά παιχνίδια έπρεπε να είναι στην Κερκίδα , Γιάννου τον καψαμε ) είναι εθελοτυφλία .
Για επίθεση με σαλπι και κλάους (ακόμα και πεσμένο ) είμαστε καλά.Για τα χαφ συμφωνώ έχουμε πρόβλημα ομως κι εκεί ο Ρομπέρ και ο Λόρενς στη γραμμή είναι δικές του επιλογές.Τεσπα άκρη δε βγάζουμε ο καθένας βλέπει μόνο το δικό του δίκιο(Ελληνάρες γαρ). Υπάρχει ιδιοκτήτης με German(o) επιτροπο :mrgreen: που ξέρει απο ποδόσφαιρο κι αυτός θα αποφασίσει τι πρέπει να γίνει.Εμείς εδώ ώς η τελ. τρύπα του ζουρνά απλά λέμε καμιά λαλακία να περνά η ώρα.
mcavalera4

Δημοσίευση από mcavalera4 »

Γι'αυτο λεω να τον ξαναφερουμε...Να βγουμε 5οι, να μην εχει και κανεναν αποκλεισμο της ΟΥΕΦΑ τυπου ΑΕΚ οπως φετος για να παιξουμε Europa απο μεσα Ιουνιου..να το ευχαριστηθουμε βρε παιδι μου !
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ξεκινώ δηλώνοντας Μπολονικός. Μου άρεσε ο τύπος, σαν παίκτης ήξερε πολλά καντάρια μπάλα, ήταν έξυπνος, επικοινωνιακός και γενικότερα ότι πιο κοντά σε σύγχρονο Ευρωπαίο προπονητή είχαμε μέχρι τώρα. Στις μέρες του δε παίξαμε και 5-6 πραγματικά πολύ καλά παιχνίδια και μετά από τα δύο χρόνια του Σάντος ευχαριστήθηκα και λίγο μπάλα, γιατί κακά τα ψέμματα ο Πορτογάλος, καλός, χρυσός αλλά παλαιοσυντηρητικός μέχρι αηδίας. Όταν ήρθε ο Δώνης, όπως ήρθε, δεν πέταξα και τη σκούφια μου, αλλά αν η επιλογή ήταν να πάρουμε Έλληνα προπονητή, με βάση την περσινή σαιζόν, δε νομίζω πως θα διάλεγα κάτι άλλο. Ή αυτόν ή το Τσιώλη.

Ερώτηση 1: Ο Δώνης που έχει 25 χρόνια στα γήπεδα, δε βλέπει κατ' ελάχιστον όλα αυτά που βλέπουμε εμείς; Είναι άραγε τόσο ηλίθιος; Τόσο κολλημένος; Και αν έστω είναι και τα δύο παραπάνω, να διαβάζει δε ξέρει. Ας googlarei όλα τα jargon που πετάμε εδώ μέσα (καλά ακούω κάτι transition & φορ συμμετοχής και κατουριέμαι στο γέλιο) να μάθει τι είναι και να τα εφαρμόσει. Άντε και να διαβάζει δε ξέρει, συνεργάτες δεν έχει; Άντε και οι συνεργάτες του είναι το ίδιο ηλίθιοι, ένας π@@@@ φίλος του δε βρέθηκε να του πει, ρε Μ%@%#%%# άλλαξε το το συστηματάκι...δε βγαίνει....μάθε μπαλίτσα αγόρι μου και τα σχετικά.

Ερώτηση 2: Μήπως θυμάται κανείς τι μπάλα έπαιζε πέρσι ο Ατρόμητος και αν ο Ακατανόμαστος έπαιζε ανούσιο ποδόσφαιρο ή όχι; Θυμάται κανείς τη λειτουργία του Τάτου ως επιτελικού μέσου και τους αυτοματισμούς με τα άκρα βλ. Επστάιν, Μπρίτο και ενίοτε Σκόδρα; Αλλά μάλλον το περσινό του κόλλημα ήταν να κάνει τον Ατρόμητο Μάντσεστερ, και φέτος με μας το γύρισε σε Μπαρτσελόνα.

Τι θέλω να πω με αυτό ρε παιδιά. Ότι ο Δώνης δεν είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, είναι δεδομένο. Σίγουρο είναι πάντως πως δεν είναι και ο χειρότερος. Επίσης σίγουρο είναι πως το ποδόσφαιρο δεν είναι πυρηνική φυσική, γιατί αν ήταν τότε σε αυτό το φόρουμ θα γράφανε 4-5, και κάθε ποστ θα είχε και μια λίστα με βιβλιογραφικές αναφορές. Επειδή λοιπόν ακριβώς δεν είναι πυρηνική φυσική άποψη μου είναι πως με τις παρούσες συνθήκες και με οποιονδήποτε άλλο προπονητή τα ίδια αποτελέσματα θα είχαμε. Λίγο καλύτερα, λίγο χειρότερα, πάντως μπάλα δε θα βλέπαμε. Παρόλα αυτά, θεωρώ πως το παιχνίδι για το Δώνη είναι χαμένο. Κατά τα γνωστά, τον έχουμε φύγει αλλά δεν το ξέρει. Καλό κουράγιο στον επόμενο και μακάρι να έχει λίγο πιο ορθολογικό υλικό στα χέρια του για να δουλέψει.

:pano:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το θέμα είναι ποιόν φέρνεις για 4 μήνες γιατι καλό κι ελεύθερο αυτή την εποχή πολύ δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

cellophan έγραψε:
Ερώτηση 1: Ο Δώνης που έχει 25 χρόνια στα γήπεδα, δε βλέπει κατ' ελάχιστον όλα αυτά που βλέπουμε εμείς; Είναι άραγε τόσο ηλίθιος; Τόσο κολλημένος; Και αν έστω είναι και τα δύο παραπάνω, να διαβάζει δε ξέρει. Ας googlarei όλα τα jargon που πετάμε εδώ μέσα (καλά ακούω κάτι transition & φορ συμμετοχής και κατουριέμαι στο γέλιο) να μάθει τι είναι και να τα εφαρμόσει. Άντε και να διαβάζει δε ξέρει, συνεργάτες δεν έχει; Άντε και οι συνεργάτες του είναι το ίδιο ηλίθιοι, ένας π@@@@ φίλος του δε βρέθηκε να του πει, ρε Μ%@%#%%# άλλαξε το το συστηματάκι...δε βγαίνει....μάθε μπαλίτσα αγόρι μου και τα σχετικά.
Φίλε μου κανεις δεν λέει ότι δεν τα ξέρει. Αυτό είναι προφανές. Στη θεωρία όλοι καλοί μπορεί να είμαστε. Το θέμα ειναι οτι η ομαδα δεν τα εφαρμόζει. Το να τα ξέρει δεν μου λέει τπτ το θέμα είναι να τα μετατρέπει σε αγωνιστική πραγματικότητα. Για αυτό και αμοίβεται με 300 χιλιάρικα, αν δεν κάνω λάθος, ποσό που εσυ και εγώ και πολλοί άλλοι δεν θα το δούμε ποτέ. Εγω παράθεσα μια φάση από τις πολλές που έβγαλε πέρισυ η ομάδα χωρίς να υπάρχει ούτε ο επιτελικός που φανταζόμαστε ούτε τα εξτρέμ φωτιά (επειχηρήματα που γράφονται κατα κόρον στο φόρουμ, αλλά και επιχειρήματα που επικαλέστηκε και ο ίδιος ο Δώνης).

Πες μου εσύ μετά απο 7 μήνες σκληρής δουλειάς που επικαλείτε ο Δώνης αν είδες σημάδια ότι η ομάδα κάνει έστω τα βασικά στο γήπεδο; Έχει περάσει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και έχουμε το εκπληκτικό ρεκορ του ενός γκολ απο στημένη φάση. Αν αυτό και μονο δεν σου δείχνει σημάδια προβληματικής προπόνησης και προετοιμασίας αγώνα τότε δευστυχώς δεν μπορούμε να συννενοηθούμε.

Τώρα τα μάθε μπαλίτσα και τα σχετικά δεν νομίζω ότι βοηθούν την κουβέντα παρα μονο οχυρώνουν τα ανύπαρκτα επιχειρήματα μια ανύπαρκτης προπονητικής οντότητας.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

mcavalera4 έγραψε:Γι'αυτο λεω να τον ξαναφερουμε...Να βγουμε 5οι, να μην εχει και κανεναν αποκλεισμο της ΟΥΕΦΑ τυπου ΑΕΚ οπως φετος για να παιξουμε Europa απο μεσα Ιουνιου..να το ευχαριστηθουμε βρε παιδι μου !
Απ ότι καταλαβαίνω κι εσύ συμφωνείς με τον Δώνη ότι η Ευρώπη δεν είναι και τίποτα σημαντικό!
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Συμφωνώ μαζί σου. Δεν έχουμε δει ποδόσφαιρο φέτος. Κάτι φταίει. Άποψη σου είναι πως φταίει 100% ο Δώνης. Εδώ διαφωνώ. Και η διαφωνία μου στηρίζεται στο Ερώτημα 2, στο οποίο δεν πήρα απάντηση (ούτε θέλω, είναι σχεδόν ρητορικό). Κάπου τα εφάρμοσε ο Δώνης αυτά που θέλεις να δεις από τον φετινό ΠΑΟΚ. Άρα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Και για να μην το κουράσουμε, συμφωνώ μαζί σου. Να φύγει. Κανένα πρόβλημα. Έτσι και αλλιώς η θητεία του προπονητή στον ΠΑΟΚ, chronicle of a death foretold είναι, γιατί να ξεφύγει ο Δώνης από το σενάριο.....next!!!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

H AEK ο ρούλησ και ο βάζελοσ που δεν έσκαγαν πέρσι για τας ευρώπασ ... Γιά δεσ τους;;;;;
Τον ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων, η Ευρωπαϊκή πορεία τον κράτησε οικονομικά ζωντανό.. άμεσα και έμμεσα πουλώντας παίκτες!!!!
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Εγώ προσωπικά μετά από όλους αυτούς του μήνες με τον Δώνη στον πάγκο της ομάδας, βλέπω ακόμα τα ίδια πράγματα. Μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές, πολύ αργή ανάπτυξη, καμία αλληλοκάλυψη, κανένα αυτοματισμό, ούτε καν 1-2, τα χαφ δεν μπαίνουν στην περιοχή, η ομάδα είναι η πιο ακίνδυνη της κατηγορίας στις στημένες μπάλες, την ώρα που είναι ευάλωτη απέναντι σε στημένες μπάλες και τέλος πάντων τα έχουμε πει 100 φορές, να μην λέμε τα ίδια συνέχεια. Όλος ο κόσμος τα βλέπει άλλωστε. Από εκεί και πέρα η διοίκηση είναι αυτή που πρέπει να ξεκαθαρίσει που θέλει να το πάει. Ο Δώνης ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι ο προπονητής που θα φέρει πρωτάθλημα. Ας αποφασίσουν τι ακριβώς θέλουν. Θέλουν προπονητή να χτίσει με πιτσιρικάδες? Θέλουν προπονητή να διαχειριστεί προσωπικότητες? Εγώ προσωπικά θα γούσταρα τον Κονσεισάο έστω και μέχρι το καλοκαίρι, έτσι για να κάνουμε λίγο χαβαλέ, αλλά όλα αυτά είναι άκαιρα, προέχουν άλλα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”