Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

αν ειναι στον παγκο με το κυπελλο ο αποκλεισμος βεβαιος θα πει καθοντουσαν εντεκα πισω απο την σεντρα καλλιτερα η γκουταρεβα αν την γραφω καλα.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

lamosas έγραψε:[dailymotion]xww7h2_1_people#.UPvAL6VzrHg[/dailymotion]

Επειδή δεν βρήκα στο internet την φάση, την έκοψα από το προσωπικό μου αρχείο να τη δείξω, για να δεις Γιώργο, πως μια ομάδα με στοιχειώδη ανάπυξη, όχι πολύ μακρια στο παρελθόν, αλλά με προπονητή στον πάγκο, διέσπασε οργανωμένη μαζική άμυνα και μάλιστα ομάδας του Ρωσικού πρωταθλήματος στις υψηλές σχετικά θέσεις.

Κόιτα την κίνηση των παιχτών στο χώρο για να τραβήξουν αντιπάλους, κοίτα τις γραμμές πως ανεβαίνουν μαζί και σταδιακά, κοίτα αλλαγή παιχνδιού με τη μια...και άλλα...

Δες και ποιοι συμμετέχουν, Γίωργο και Τσορμπατζοκόλκες. Φωτάκης-Ετο-Μπαλαφας-Γεωργιάδης. Δες αν υπάρχει ατομική ενέργεια Γιώργο. Δες τι σημαίνει ανάπτυξη και δουλειά στην προπόνηση Γιώργο...

Πες μου μετα εσυ και όποιος άλλος θέλει οτι φταινε οι παίχτες και τα κοντρολ και τα γήπεδα και οι αντίπαλοι που ήρθαν να καταστρεψουν και χιλιες δυο αλλες πιπες, για αυτό το χάλι που βλέπουμε...

Σορυ για το watermark αλλα το προγραμμα που χρησιμοποιησα ειναι trial
Εξαιρετικό post! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

elvetos giatros έγραψε:Επιγραμματικά να πω τι θέση μου
Μεσοεπιθετικά είμαστε είτε για το πέος (Λόρενς, Robert), είτε ρολίστες πολυτελειας (Σαλπιγγίδης), είτε τραυματίες (Garc?a Και Lazar), είτε ανέτοιμοι (Κατσουράνης, Πέλκας), είτε ντεφορμέ (Αθανασιάδης)
Επίσης είτε το τμήμα skaouting έχει χαράξει λάθος στρατηγική, είτε ο Σαββίδης δεν ξέρει τι θέλει
Όταν αλλάξουν τα παραπάνω, τότε να αλλάξουμε και προπονητή
Αλλιώς κοροϊδευόμαστε
ο Λόρενς σαν δεύτερος επιθετικός μια χαρά είναι σαν εξτρέμ δεν έχει τα στοιχεία για να στηρίξει την θέση (ταχύτητα , ικανότητα στο ένας εναντίον ενός)
Ο Σάλπι παίζει ΒΑΣΙΚΟΣ σε όλες τις ομάδες του Πρωταθλήματος άνετα ......
Ο Αθανασιάδης δεν είναι ντεφορμέ είναι ...ΑΠΩΝ (ευθύνη Δώνη που παίζει ενδεκαδάτος...νομίζω πως ο πάγκος είναι πιο ταιριαστός)
Το ξαναλέω μεσοεπιθετικά δεν υπάρχουμε ...Προκαλώ τον οποιοδήποτε να μου αναφέρει έναν παίκτη της ομάδας μας που μπορεί να προκαλέσει ρήγμα σε κλειστή άμυνα ...(ο μοναδικός που μπορεί ,το κάνει στην ...εθνική u20 )
O Δώνης φέρει ευθύνη για το τραγικό transition game που παίζει , για τίποτα παραπάνω κ τίποτα λιγότερο....)
Κ γίνεται ρε παιδιά να μην χρησιμοποιούμε βαρύτατες εκφράσεις για παίκτες μας ή για τον προπονητή (;;;) μας ;;;
Άλλωστε εγώ είμαι 1000% σίγουρος πως το σεντόνι θα τεντώσει ... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Δώνη, μάθε μπαλίτσα αγόρι μου. Μάθε μπαλίτσα.....

άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα είμαστε αδέρφια.......

:pano:
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Φιλε lamosas τα ειπες ολα!
+1926

αυτα ομως πρεπει να τα δουνε αλλοι...οχι εμεις!
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

"Δεν έχω χάσει την πίστη μου σε εσάς"

Μήπως Γιώργο αυτοί έχασαν την πίστη τους σε σένα;;
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Zούμε μέρες φυγής Μπόλονι.....βάλτε τα κάτω και θα καταλάβετε.

Μόλις μυρίστηκαν οι παίκτες ότι ο Μπόλονι θα παρει την άγουσα τον κρέμασαν μια ώρα αρχίτερα.

Το ίδιο γίνετε....και τώρα.....οι παίκτες θα είναι η ταφόπλακα του.

Οταν μερικοι φωνάζαμε πριν καν τον φέρει ο Βρύζας......αυτός ο μέγιστος επαγγελματίας...και παντογνώστης στον ΠΑΟΚ.......μας κράζατε........Φωνάζαμε ότι ο Δωνης είναι μονο για μικρές ομάδες......ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ εκεί μερικοί .....!

Αναγκαστικά γίνετε η σύγκριση με παλιούς προπονητές γιατί όλοι οι παλιοι ακομα και ο βλαχοδερμιτζάκης ρε πούστη μου έιχε πλάνο.

Ο ΔΩΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...............ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

Σε όλα τα ντέρμπι η ομάδα δεν υπήρχε......είμασταν κωλόφαρδοι σε όλα τα ματς πλην εξαιρέσεων και σε κανενα δε νικήσαμε γιατί ηταν ομάδα του προπονητή.....ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

Ο Λινεν ρε παιδιά ο Λινεν......αυτή τη σάπια κούλα της έχει δώσει σύστημα και πλανο........ο ρούλης ρε παιδιά....έχει 1000 φορές χειρότερο ρόστερ αλλά βλέπεις ομάδα.

Ο βάζελος ρε παιδιά.......που τον γαμάει ο πάνθρακας έχει σύστημα.

Σε εμάς σκουντουφλάνε ο ένας πάνω στον άλλο....ΚΑΝΕΝΑΣ δε ξέρει το ρόλο του.

Ηταν θέμα χρόνου να δικαιωθώ εγω και όσοι δε θέλουμε τον ανύπαρκτο Δώνη στο ΠΑΟΚ.Η κωλοφαρδία τελειώνει κάποτε.

Οσο για το κύπελλο θα το ξαναπώ.....δε χρειάζετε προπονητής να νικήσεις αυτη τη Καλλιθέα......!

Μπαίνεις μέσα στη ΤΟΥΜΠΑ και την λιώνεις.

Ξαναλέω ο Δωνης πρέπει να φύγει πριν τον αγώνα κυπελλου.....θα έχουμε κλάμματα.....ελπίζω να μην επαληθευτώ.

Οπως έχουν πει και άλλοι φίλοι τώρα είναι η ευκαρία να αλλάξουμε προπονητή....να μάθει την ομάδα να είναι γνώστης της πραγματικότητας μέχρι το καλοκαίρι και να κάνει σωστά τις μεταγραφές του καλοκαιριού με την ησυχία του.Τώρα είναι το σωστό timing.

Πλεόν είμαστε ελκυστική ομάδα.....ο υποψήφιος προπονητής ξέρει ότι θα πληρωθεί μέχρι δεκάρας ....και επίσης ξέρει ότι θα παίξει Ευρώπη 99%.

Και οι παίχτες χρειάζονται ηλεκτροσοκ.......

Και μην ξεχνάτε ο κύριος υπεύθυνος για αυτο το χάλι είναι ο Βρύζας......αυτός πρέπει να αποτελέσει παρελθόν απο την ΠΑΕ μαζί με τον ανύπαρκτο Δώνη.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

"Ο Λινεν ρε παιδιά ο Λινεν......αυτή τη σάπια κούλα της έχει δώσει σύστημα και πλανο........ο ρούλης ρε παιδιά....έχει 1000 φορές χειρότερο ρόστερ αλλά βλέπεις ομάδα.

Ο βάζελος ρε παιδιά.......που τον γαμάει ο πάνθρακας έχει σύστημα."

Μας δουλευεις?
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Οχι.....απλά δεν έχουν παίχτες.....έχουν παίξει πολύ καλύτερα τα συστήματα από ότι ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Α ξέχασα........ο ΠΑΟΚ δεν έχει ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

αφού εχει ροστερ και δεν εχει προπονητη πιστευεις οτι θα φυγει ο προπονητης και θα κενταμε. αφού δεν χρειαζεται προπονητης να κερδισεις την καλιθεα γιατι έφαγες το διμπαλο?τεσπα υπερασπιστης του δωνη δεν ειμαι. πιστευω ολο αυτο το τουρλουμπουκι που φαινεται ειναι πρωτιστως διοικητικο.δεν υπαρχει καποιος να τον διωξει ή να κοψει τον βηχα σε αυτους που ονειρευονται να φυγει (βλ. σαντος τελευταια χρονια). ελπιζω να εισαι χαρουμενος που εσυ και καποιοι αλλοι μας τα λεγατε απο το καλοκαιρι και δικαιωθηκατε.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Δεν υπάρχει ούτε θέμα δικαίωσης ούτε τίποτα.
Ο Δώνης μένει ξέροντας
1) ότι αν αποκλειστεί από το Κύπελλο, αντίο 2) αν περάσει στο Κύπελλο παίρνει μικρή παράταση παραμονής χωρίς να σημαίνει ότι θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι.
Το καλοκαίρι θα αποχαιρετήσει οριστικά και αμετάκλητα.

Πλέον το θέμα είναι ότι έγινε ντέρμπι η 2η θέση.
Ο ΠΑΟΚ παίζει εκτός με ρούλη,κούλα, εντός με βάζελο, εκτός με Πλατανιά, εκτός με Λιβαδειά, εκτός με γάβρο..
Είναι 6 παιχνίδια που θα δυσκολευτεί να πάρει την νίκη, γιατί εκτός του γάβρου οι άλλοι καίγονται για βαθμούς.
"Εύκολα" είναι ο Πανιώνιος εντός, ο ΟΦΗ εντός, η Κέρκυρα εντός ενώ και την Ξάνθη δεν την έχω για εύκολη αλλά θα εξαρτηθεί τι θα προηγηθεί την Πέμπτη.
Αυτά αν είναι ο Δώνης, αν δεν είναι και είναι κάποιος άλλος θα δούμε αν θα γίνει έτσι..

Τώρα ο Δώνης θα επιστρατεύσει ξαφνικά τον Γκαρσία την Πέμπτη και είναι ικανός αν τυχόν αποκλειστούμε να του αποδώσουν και ευθύνες.!!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Argonaut4 έγραψε: Ηταν θέμα χρόνου να δικαιωθώ εγω και όσοι δε θέλουμε τον ανύπαρκτο Δώνη στο ΠΑΟΚ.Η κωλοφαρδία τελειώνει κάποτε.
αυτό όσον αφορά την δικαίωση που σου ειπα πριν.

απο εκει και περα εμενα προσωπικα δεν μου άρεσε που καποιοι εδω μεσα ήσασταν με το δαχτυλο στην σκανδαλη εδω και παρα πολυ καιρο και αμεσως μολις στραβωσαν καποια αποτελεσματα αρχισατε τους πυροβολισμους. παρομοια πραγματα γινοντουσαν και για τον σαλπιγγιδη περσι.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αυτά που βλέπαμε λέγαμε, εγώ προσωπικά σε 4 σερί νίκες έβαλα μέχρι και φώτος από διάφορα παιχνίδια για κραυγαλέα κενά στην άμυνα..
Υπάρχουν φώτος στο τόπικ μπορείτε να τις αναζητήσετε...
Δηλ να κάναμε το άσπρο μαύρο για να δικαιολογήσουμε τι?

Σε λίγο θα μας πείτε ότι εξαιτίας μας βρέθηκε σε αυτήν την θέση και όχι λόγω των δικών του λαθών..

Η αλήθεια ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι αυτή που έγραψα πιο πάνω για την έκβαση του πρωταθλήματος..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Κανένας δεν ήταν με το δάχτυλο στην σκανδάλη... Δεν μας άρεσε αυτό που βλέπαμε και γράφαμε κριτική.
Προσωπικά ποτέ δεν πίστεψα στον Δώνη και δεν τον κρίνω μόνο από το 7μηνο στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι είναι καλός για μικρομεσαίες ομάδες με μέτριο ρόστερ και μεσαίους στόχους!!!!!
Μπορεί να πεί κανείς ότι είμαι προκατειλλημένος .... Το δέχομαι!
Από την άλλη για τους στόχους του ΠΑΟΚ, χωρίς Σαββίδη, ίσως ήταν καλός αν και πιστεύω ότι τότε ο Μπόλονι ταίριαζε για μια χρονιά ακόμη γιατί θα σου πουλουσε κανένα δυο πάιχτες ακόμα φέρνοντας κάποια έσοδα σύν μερικές καλές ευρωπαϊκές εμφανίσεις αλλά μέχρι εκεί!!!!!
Ο Δώνης τί ήρθε να κάνει ακριβώς;;;;; Για την Ευρώπη είναι λίγος... Για την Σουπαλιγδ σίγουρα κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες θα σου δώσει ίσως ένα κύπελο, ίσως...΄. και ένα καλό πλασάρισμα για Ευρώπη αλλά μετά τί;;;;
Από την άλλη στον ΠΑΟΚ την είδε και Γκουαρντιόλα και προσπάθησε να βάλει τον ΠΑΟΚ να πάιζει ένα ποδόσφαιρο μπάρτσας, χωρίς όμως να έχει ούτε μια τρίχα πο τα ....του μέσι του ινιέστα ου πικέ και των άλλων παδιών. Ίσως να έφταιγε και η έλευση Σαββίδη, Ισως χωρίς τον Ιβάν να περιοριζόμασταν σε ένα ορθολογικό ποδόσφαιρο με σωστή χρήση του αδύναμου αλλά ικανού φτωχού ρόστερ που έχουμε αλλά με την ίδια και ίσως καλύτερη αποτελεσματικότητα!!!!

Τέσπα η άποψή μου είναι ότι από εδώ και μπρος και με βάση τις σημερινές συνθήκες (κυρίωσ Ιβάν και πτώση άλλων ομάδων) που αλλάζουν τους στόχους του ΠΑΟΚ και ενδέχεται ....ενδέχεται... η έξοδος στο Τσ.Λ. είναι λίγος. Αν δεν αρχίσει δε (που μάλλον τώρα είναι ήδη αργά) να πάιζει το ποδόσφαιρο που η ομάδα μπορεί και όχι αυτό που ο ίδιος φαντάζεται και του βγάινει φαρσοκωμωδία, αν μπορεί βέβαια να προετοιμάσει την ομάδα για κάτι τέτοιο, τότε ίσως πρέπει να φύγει χθες γιατί μόνο ζημιά κάνει!!!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”