Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 71-61 Σχόλια και παραλειπόμενα
- kataramenos5
Re: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 20/01 17:00 ET-1
Ένας ΠΑΟΚ με ψυχή δείχνει οτι ΜΠΟΡΕΙ και μας έχει συγκλονίσει μέχρι στιγμής .Μακάρι να συνεχίσουμε το ίδιο σοβαρά και με το ίδιο πάθος.

To ματιάξαμε.. δεν πειράζει.. Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο όπως και να χει..
Ελπίζω ίδια μαχητικότητα και στο 2ο.

Ελπίζω ίδια μαχητικότητα και στο 2ο.

Το μόνο που έχει να φοβάται ο ΠΑΟΚ σήμερα, είναι η φοβική νοοτροπία του. Κατά τ άλλα το ματς μπορεί να το πάρει.
υγ1 Διαιτητές προκλητικοί.
υγ2 Το μόνο που εύχομαι σε αυτή την τερατογένεση της ΕΡΤ, είναι αργό και βασανιστικό θάνατο στα κανάλια της, με τρομερά χρέη και κανένα έσοδο. Και στους υπαλλήλους σχολιαστες (οι καμεραμεν και λοιποί δεν μου φταίνε), η ευχή μου είναι να συνωμοτήσουν τα άστρα ώστε να σκοντάψουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να τους περαστούν οι κάμερες κολάρο, και να τους μπουν τα μικρόφωνα στον κώλο.
υγ3 Αντί να νικάμε με 10 στο ημίχρονο, είναι ισοπαλία. ΠΑΟΚ είσαι.

υγ1 Διαιτητές προκλητικοί.
υγ2 Το μόνο που εύχομαι σε αυτή την τερατογένεση της ΕΡΤ, είναι αργό και βασανιστικό θάνατο στα κανάλια της, με τρομερά χρέη και κανένα έσοδο. Και στους υπαλλήλους σχολιαστες (οι καμεραμεν και λοιποί δεν μου φταίνε), η ευχή μου είναι να συνωμοτήσουν τα άστρα ώστε να σκοντάψουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να τους περαστούν οι κάμερες κολάρο, και να τους μπουν τα μικρόφωνα στον κώλο.
υγ3 Αντί να νικάμε με 10 στο ημίχρονο, είναι ισοπαλία. ΠΑΟΚ είσαι.
Το κάναμε, αν και μπορούσαμε και καλύτερα ειδικά στην επίθεσηmoican4 έγραψε:Μπορούμε να τους ζορίσουμε για ένα έστω ημίχρονο?
Ο βάζελος έχασε στο πρωτάθλημα εκτός έδρας..
Μέτρησα 2-3 ελεύθερα σουτ, δίχως αποτέλεσμα...
Πάμε για το δεύτερο..

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ πρώτο ημίχρονο.
Δεν περιμένω ότι θα κερδίσουμε αλλά ας μην κλωτσήσουμε την καρδάρα με το γάλα και ας κάνουμε ένα εξίσου αξιοπρεπές 2ο ημίχρονο και ας χάσουμε.
Μπράβο στην ομάδα. Αν δεν είχαμε και τα 3 άστοχα τρίποντα που έριξαν το ποσοστό από το 3/5 στο 3/8, ίσως τώρα να ήμασταν μπροστά.

Δεν περιμένω ότι θα κερδίσουμε αλλά ας μην κλωτσήσουμε την καρδάρα με το γάλα και ας κάνουμε ένα εξίσου αξιοπρεπές 2ο ημίχρονο και ας χάσουμε.
Μπράβο στην ομάδα. Αν δεν είχαμε και τα 3 άστοχα τρίποντα που έριξαν το ποσοστό από το 3/5 στο 3/8, ίσως τώρα να ήμασταν μπροστά.
Τα σχόλια του σπίκερ και του παπαπέτρου είναι εμετός. Ξερατά.rainmaker έγραψε:υγ2 Το μόνο που εύχομαι σε αυτή την τερατογένεση της ΕΡΤ, είναι αργό και βασανιστικό θάνατο στα κανάλια της, με τρομερά χρέη και κανένα έσοδο. Και στους υπαλλήλους σχολιαστες (οι καμεραμεν και λοιποί δεν μου φταίνε), η ευχή μου είναι να συνωμοτήσουν τα άστρα ώστε να σκοντάψουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να τους περαστούν οι κάμερες κολάρο, και να τους μπουν τα μικρόφωνα στον κώλο.

Παίζουμε σχετικά καλά και κυρίως χωρίς φόβο. Με λίγο περισσότερη προσοχή θα είχαμε και μια μικρή διαφορά. Περιμένουμε το 2ο ημίχρονο. Προκλητική η αναμετάδοση του αγώνα, σαν να παίζει ο "εκλεκτός" βάζελος με ομάδα από άλλη χώρα. Ντροπή τους.

Η προσποίηση του Λάζαρου στο 43-41 ΕΙΔΙΚΑ αφιερωμένη στον Παπαπέτρου  

50-51 στο 3ο δεκάλεπτο..
Ο Μακ Γκραθ κάνει πολύ σοβαρό παιχνίδι..

Ο Μακ Γκραθ κάνει πολύ σοβαρό παιχνίδι..
- kataramenos5
4η και είμαστε ακόμα ζωντανοι.Τωρα που η λέξη ηττα  αρχίζει και στριφογυρνα στο μυαλό τους πρέπει να συνεχίσουμε σοβαρά και ΤΟ ΧΟΥΜΕ.
Donnie καντο όπως ο Πετζα.

Donnie καντο όπως ο Πετζα.
- kataramenos5