Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Παράτα τα..
ΈΒγαλες ανίκανη μια ολόκληρη ομάδα για το "καφενείο" του Δώνη..
ΕΛΕΟΣ..
ΈΒγαλες ανίκανη μια ολόκληρη ομάδα για το "καφενείο" του Δώνη..
ΕΛΕΟΣ..
Κανεις δε λεει οτι το ροστερ που εχουμε σημερα ειναι για μεγαλα πραγματα καο φυσικα και θελουμε ενισχυση μπροστα ομως μανιακε αυτο το πραμα που κατεβαινει στο γηπεδο δεν ειναι ποδοσφαιρικη ομαδα
ποιοι αξιζουν ρε συ Μοικαν να ναι στον ΠΑΟΚ απο παικτες δλδ θα τρελαθουμε.?..πεστε μου ..ελεος....πλην 5 6 οι υπολοιποι ειναι για τα μπετα,,,,,
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι πως τα κατάφερε στην χαλκηδώνα και έκανε εκεί ομάδα;
Είχε καλύτερο ρόστερ; Δεν νομίζω.
Είχε καλύτερο ρόστερ; Δεν νομίζω.
το ροστερ αν το βαλεις σε σουμα ειναι ΜΕΤΡΙΟ αλλα υπαρχει ανισορροπια μιας και μεσοεπιθετικα ειναι κακιστο...εκει ειναι ολο το θεμα/
-
ariskatiforos
απο τη μια θα ηθελα πολυ να ειναι ο γιωργος δωνης ο προπονητης που θα εκανε σουπερ δουλεια
ειδικοτερα τωρα που εχουμε νεο επενδυτη που απο οτι εχει δειξει τα υπολογιζει ολα,αλλιως δε θα μπορουσε να ειναι στους 300 πιο πλουσιους στη ρωσια...
οι αλλαγες προπονητη κοστιζουν και επιβαρυνουν μια επενδυση..
κανεις δεν ηρθε να πεταει λεφτα ...
τσ. λ. δεν ειμαστε ουτε ευρωπη...ο κοσμος απεχει απο το γηπεδο και η αγοραστικη του ισχυ ειναι μειωμενη...
αρα εσοδα πολυ χαμηλα...αρα οσο το δυνατο λιγοτερα εξοδα πχ σε ατυχιες λογω χακομπο η ανικανοτητα προπονητη τοσο περισσοτεροι ποροι σε ουσιαστικες κινησεις..υπο αυτο το πρισμα θα ηθελα ι δωνης να πετυχει..
ΟΜΩΣ εχοντας αναμνησεις απο προπονητες με πραγματικα υλικο για γελια που ειχαν τη ικαονοτητα ομως να το κουρδιζουν στην εντελεια ,μου ειναι φανερη η ανεπαρκεια του..
δεν χρειαζεται μεγαλη ικανοτητα να το αντιληφθει καποιος που εχει μνημη απο προπονητες του ΠΑΟΚ
χθες και τελειως συμπτωματικα παρακολουθησα με παρεα το dvd arsenal ΠΑΟΚ..και να ταν μονο αυτο??
Οι συγκρισεις αναποφευκτες και ο νοων νοειτω
ειδικοτερα τωρα που εχουμε νεο επενδυτη που απο οτι εχει δειξει τα υπολογιζει ολα,αλλιως δε θα μπορουσε να ειναι στους 300 πιο πλουσιους στη ρωσια...
οι αλλαγες προπονητη κοστιζουν και επιβαρυνουν μια επενδυση..
κανεις δεν ηρθε να πεταει λεφτα ...
τσ. λ. δεν ειμαστε ουτε ευρωπη...ο κοσμος απεχει απο το γηπεδο και η αγοραστικη του ισχυ ειναι μειωμενη...
αρα εσοδα πολυ χαμηλα...αρα οσο το δυνατο λιγοτερα εξοδα πχ σε ατυχιες λογω χακομπο η ανικανοτητα προπονητη τοσο περισσοτεροι ποροι σε ουσιαστικες κινησεις..υπο αυτο το πρισμα θα ηθελα ι δωνης να πετυχει..
ΟΜΩΣ εχοντας αναμνησεις απο προπονητες με πραγματικα υλικο για γελια που ειχαν τη ικαονοτητα ομως να το κουρδιζουν στην εντελεια ,μου ειναι φανερη η ανεπαρκεια του..
δεν χρειαζεται μεγαλη ικανοτητα να το αντιληφθει καποιος που εχει μνημη απο προπονητες του ΠΑΟΚ
χθες και τελειως συμπτωματικα παρακολουθησα με παρεα το dvd arsenal ΠΑΟΚ..και να ταν μονο αυτο??
Οι συγκρισεις αναποφευκτες και ο νοων νοειτω
Αυτό το σκορποχώρι που παρακολουθούμε δεν είναι θέμα ποιότητας.
Δείχνει παντελή ανυπαρξία πλάνου παιχνιδιού. Ο καθένας βρίσκεται όπου γουστάρει και κάνει ό,τι τον φωτίσει ο Θεός. Δε χρειάζεται ποιότητα για να πετύχεις μια υποτυπώδη αμυντική λειτουργία, ώστε να μη φας το χθεσινό γκόλ προπόνησης.
Δε χρειάζεται ποιότητα για να καταγράψεις μια τυπική επιθετική ανάπτυξη και να κάνεις 1 γαμημένη φάση.
Μας έχουν ζαλίσει με τα ποσοστά κατοχής φέτος, ενώ αποδεικνύεται ότι την κατοχή μας την προσφέρει ο αντίπαλος αποκλειστικά, είτε γιατί φοβάται αδικαιολόγητα, είτε γιατί θέλει να βγάλει ένα ξεκούραστο απόγευμα, είτε γιατί βαρέθηκε να μας σφυροκοπάει.
Μετά το χθεσινό παιχνίδι είμαι σίγουρος ότι ο Αναστόπουλος χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο για τους χαμμένους βαθμούς στην Τούμπα.
Δείχνει παντελή ανυπαρξία πλάνου παιχνιδιού. Ο καθένας βρίσκεται όπου γουστάρει και κάνει ό,τι τον φωτίσει ο Θεός. Δε χρειάζεται ποιότητα για να πετύχεις μια υποτυπώδη αμυντική λειτουργία, ώστε να μη φας το χθεσινό γκόλ προπόνησης.
Δε χρειάζεται ποιότητα για να καταγράψεις μια τυπική επιθετική ανάπτυξη και να κάνεις 1 γαμημένη φάση.
Μας έχουν ζαλίσει με τα ποσοστά κατοχής φέτος, ενώ αποδεικνύεται ότι την κατοχή μας την προσφέρει ο αντίπαλος αποκλειστικά, είτε γιατί φοβάται αδικαιολόγητα, είτε γιατί θέλει να βγάλει ένα ξεκούραστο απόγευμα, είτε γιατί βαρέθηκε να μας σφυροκοπάει.
Μετά το χθεσινό παιχνίδι είμαι σίγουρος ότι ο Αναστόπουλος χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο για τους χαμμένους βαθμούς στην Τούμπα.
Η κατοχη ειναι παραμυθι...απολυτα σωστος////
Για να το ποσοτικοποιησω
1 πιστευετε οτι το ροστερ ειναι επαρκες για τη 2η θεση αλλα ο Δωνης ανικανος..οποτε μονο η αλλαγη κοουτς αρκει
2 πιστευετε οτι και ο δωνης ανικανος ή μετριος αλλα και το ροστερ κυριως μπροστα ειναι α-ποιοτικο και θελουμε παικτες και προπονητη//
3συνεχιζουμε ως εχει ως το καλοκαιρι, ειστε ευχαριστημενοι για τωρα..
Εγω ειμαι στο 2....με παραλλαγη...να κατσει ως το καλοκαιρι και μετα να χαιρετησει/
οποιος θελει ας πει..
Για να το ποσοτικοποιησω
1 πιστευετε οτι το ροστερ ειναι επαρκες για τη 2η θεση αλλα ο Δωνης ανικανος..οποτε μονο η αλλαγη κοουτς αρκει
2 πιστευετε οτι και ο δωνης ανικανος ή μετριος αλλα και το ροστερ κυριως μπροστα ειναι α-ποιοτικο και θελουμε παικτες και προπονητη//
3συνεχιζουμε ως εχει ως το καλοκαιρι, ειστε ευχαριστημενοι για τωρα..
Εγω ειμαι στο 2....με παραλλαγη...να κατσει ως το καλοκαιρι και μετα να χαιρετησει/
οποιος θελει ας πει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Κυρ 20 Ιαν 2013, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΜΑΝΙΑΚΕ
Θα σου πω ποιοι δεν αξίζουν..
Βιβιάν, Κουμαλό, Ρομπερ, Γιάννου, Γεωργιάδης....
Αλλά να σε ρωτήσω κάτι ...
Ο Κλάους χθες έπαιζε στα χαφ και εξτρέμ, το είδες ΝΑΙ ή ΌΧΙ..
Γι αυτό ευθύνεται ο Κλάους να υποθέσω ε?
Να μην τα λέτε αυτά παραέξω, έχετε μικρύνει πολύ τον ΠΑΟΚ.
Με την Τρίπολη και τον Ατρόμητο παίζει για την δεύτερη θέση, φαντάσου να υπήρχε κούλα και βάζελος που θα ήμασταν..
Πες τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα περάσεις στο Κύπελλο, τι βλέπεις πες μας,
Θα σου πω ποιοι δεν αξίζουν..
Βιβιάν, Κουμαλό, Ρομπερ, Γιάννου, Γεωργιάδης....
Αλλά να σε ρωτήσω κάτι ...
Ο Κλάους χθες έπαιζε στα χαφ και εξτρέμ, το είδες ΝΑΙ ή ΌΧΙ..
Γι αυτό ευθύνεται ο Κλάους να υποθέσω ε?
Να μην τα λέτε αυτά παραέξω, έχετε μικρύνει πολύ τον ΠΑΟΚ.
Με την Τρίπολη και τον Ατρόμητο παίζει για την δεύτερη θέση, φαντάσου να υπήρχε κούλα και βάζελος που θα ήμασταν..
Πες τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα περάσεις στο Κύπελλο, τι βλέπεις πες μας,
ο Κλαους και ο φορ δε φταιει εννοειται απλα ημασταν ανικανοι να τον τροφοδοτησουμε...
Για το κυπελλο μετα το τελος του ματς που παιξαμε και καλουτσικα ειπα 70 30 υπερ τους..
Ο φωτακης αξιζει για βασικος? που κρυβεται μεσα στους νεους...ο σταφ που αξιζει φευγει... Ο λινο μεγαλωσε...αν και παλι καλος ειναι...ο εττο αξιζει? οι μονοι που κανουν για καλο ΠΑΟΚ ειναι Κλαους σαλπι λαζαρ κατσουρ, οι 2 τερματαδες μας,Γκαρσια Λινο αν μπορουν και επειτα οι μικροι αναπληρωματικοι και ο λορενς αλλαγη.......ουτε ο κατσε ειναι ετοιμος ουτε κπς αλλος...ο κατσικας χανει λογω τραυματισμου και παρτενερ..
Για το κυπελλο μετα το τελος του ματς που παιξαμε και καλουτσικα ειπα 70 30 υπερ τους..
Ο φωτακης αξιζει για βασικος? που κρυβεται μεσα στους νεους...ο σταφ που αξιζει φευγει... Ο λινο μεγαλωσε...αν και παλι καλος ειναι...ο εττο αξιζει? οι μονοι που κανουν για καλο ΠΑΟΚ ειναι Κλαους σαλπι λαζαρ κατσουρ, οι 2 τερματαδες μας,Γκαρσια Λινο αν μπορουν και επειτα οι μικροι αναπληρωματικοι και ο λορενς αλλαγη.......ουτε ο κατσε ειναι ετοιμος ουτε κπς αλλος...ο κατσικας χανει λογω τραυματισμου και παρτενερ..
Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα..
Δεν βλέπεσαι, έχει να βάλεις γκολ 3 παιχνίδια, έχεις μείνει εκτός σε Ευρώπη, πιθανόν και από το Κύπελλο και έκανες ντέρμπι την 2η θέση με την Τρίπολη και τον Ατρόμητο..
Η αλήθεια είναι αυτή και δεν αλλάζει.
Όταν κάποτε μιλούσα για κωλοφαρδία, κράζατε, όταν 26 Νοεμβρίου έγραφα για κολλύρια, το ίδιο...
Αφήστε τώρα...
ΥΓ. Τώρα εσύ και ακόμα 2 μπορεί να θεωρείτε μη ικανό για τον ΠΑΟΚ και τον Σαλπιγγίδη, έχει γραφτεί και αυτό...
Δεν βλέπεσαι, έχει να βάλεις γκολ 3 παιχνίδια, έχεις μείνει εκτός σε Ευρώπη, πιθανόν και από το Κύπελλο και έκανες ντέρμπι την 2η θέση με την Τρίπολη και τον Ατρόμητο..
Η αλήθεια είναι αυτή και δεν αλλάζει.
Όταν κάποτε μιλούσα για κωλοφαρδία, κράζατε, όταν 26 Νοεμβρίου έγραφα για κολλύρια, το ίδιο...
Αφήστε τώρα...
ΥΓ. Τώρα εσύ και ακόμα 2 μπορεί να θεωρείτε μη ικανό για τον ΠΑΟΚ και τον Σαλπιγγίδη, έχει γραφτεί και αυτό...
:Αυτο που λες για τα αποτελεσματα οτι ηταν τυχαια κτ 4αρες και 3αρες το ελεγα και γω τοτε οποτε δεν ισχυει αυτο που λες...και σαλπι το ν εχω μεσα....
- angelheart
- Επικοινωνία:
Βλέπουμε το γκολ του Αστέρα. Όπως σωστά λες έξι παίκτες και δεν μαρκάρουν αυτόν που μας το καρφώνει. Πλην όμως είναι σέντρα σε δεύτερο χρόνο, ακριβώς στην λεγόμενη περίοδο transition. Συνεπώς το πρόβλημα δεν είναι (μόνο) στο μαρκάρισμα αλλά στο ότι κανένας από τους έξι δεν κινήθηκε προς/διεκδίκησε τη μπάλα.moican4 έγραψε:Δηλαδή?
Ακόμα και αν ο Γλύκος απέκρουε (πράγμα ΑΠΙΘΑΝΟ) άλλοι παίκτες του Αστέρα που έρχονται από πίσω (νομίζω ο Σανκαρέ είναι ένας) θα το κάνουν γκολ μιας και κανένας δεν μαρκάρει ούτε αυτούς.
Στη φάση αυτή είναι τόσο στοιχειώδες το τι πρέπει να κάνει μια επαγγελματική ομάδα που δεν είναι θέμα ποιος κάθεται στον πάγκο. Αν είναι να πρέπει ΚΑΙ αυτά να τους μάθεις, τότε καήκαμε. Συμφωνώ φυσικά οτι αυτά πρέπει να τα δουλεύεις, αλλά δεν περιμένω από τον Δώνη να μάθει στον Κλαους και στον Κατσικά που παίζουν επαγγελματικά από 4 χρόνια ο καθένας, πως μαρκάρουμε χώρο στα στημένα.
Αυτό που βλέπω εγώ είναι μηδέν ΔΙΑΘΕΣΗ να δαγκάσουν οι παίκτες μας. Βλέπω παίκτες που παίζουν σαν γατιά. Πάμε και στο ρεζουμε.
Όταν οι παίκτες μας παίζουν σαν γατιά, τότε κάποιος πρέπει να τους τραβήξει το αυτάκι. Αυτός ο κάποιος σίγουρα δεν είμαστε εμείς οι οπαδοί. Ρωτάω λοιπόν (γιατί ΔΕΝ ξέρω και μιλάω σοβαρά). ΠΟΙΟΣ τραβάει το αυτί του Κλάους που έχει ένα μήνα που σέρνεται ; που δεν είναι πλέον μέσα στις φάσεις (το μεγάλο προσόν του) γιατί είναι πίσω δυο και τρία βήματα ΚΑΘΕ φορά ; που το μόνο που ακούμε ΠΛΕΟΝ για το παιδί αυτό είναι "ειδήσεις" για παρουσίες του σε νυχτερινά μαγαζιά ;
Αν είναι ο Δώνης αυτός που πρέπει να τραβάει αυτιά τότε να φύγει ΣΗΜΕΡΑ και να ησυχάσουμε. Είναι όμως αυτός ; ΣΟΒΑΡΑ δεν ξέρω. Και ΟΧΙ δεν είπα οτι πρέπει να φύγει ο Ζήσης ή ο ΓΧ ή οποιοσδήποτε και ούτε είπα οτι πρέπει να μείνει ο ΓΔ κτλ.
Είπα οτι δεν γίνεται να αφήνεις το (οποιο) προπονητή σου ξεκρέμαστο και μετά όταν έρχονται τα κλαρίνα να φαίνεται αυτός σαν μ@λ@κ@ς. Είπα δλδ να μη γίνουμε σαν τον ΟΣΦΠ, που από την αρχή της χρονιάς ΑΥΤΟ κάνουν για να γλυτώσει ο Βαγγέλας το κράξιμο.
ΥΓ : Να υπενθυμίσω απλά οτι πρόσφατα ξαναείπα οτι δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ ευχαριστημένος από τον ΓΔ όσον αφορά την προσφορά του στην ομάδα.