Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από DC »

jibbie έγραψε:ετσι ειναι. εχει βγαλει ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ η μολδαβια..ξεχασες τον Φρουνννντζα; κακοπροαιρετε.
Γιατί φίλε τον ειρωνεύεσαι τον από πάνω σου;
Αν έχεις να απαντήσεις κάτι στα σοβαρά, κάνε το και μη πουλάς τρελλίτσα.
Νομίζω ότι ο τρελλαμένος έκανε σοβαρή ερώτηση και τοποθέτηση.
Η Ιταλία έχει βγάλει Ντελ Πιέρο έχει βγάλει και Σαβίνι.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

trel@menos έγραψε:γιατι επειδη ειναι μολδαβος ο αλλος και δεν ακουγεται ομορφα?
εκτος κι αν παρακολουθεις εντατικα πολωνικο πρωταθλημα και εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν κανει.
μπορει να ειναι και καλος οπως μπορει και να ερθει το τελος του κοσμου...οταν ομως οι πιθανοτητες ειναι 0.001% καταλαβαινεις οπως και να το κανουμε προκαλεις την τυχη σου...αν φτασαμε σε εποχη σαββιδη να δοκιμαζουμε τετοιους ποδοσφαιριστες λες και ειμαστε ο πιερικος τι να πει κανεις...

υγ κατι συγκρισεις με βιερινια που διαβασα...ημαρτον παιδια ημαρτον...ο βιερινια ηρθε στα 22(αν θυμαμαι καλα) μεσω προσωπικων επαφων του μεγαλου σαντος που ειναι εγγυηση...κουβαλουσε στις πλατες του την αναδειξη ως πολυτιμοτερου παιχτη σε τουρνουα μπροστα απο ενα γατακι ονοματι φαμπρεγκας...λεπτομερειες... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ναι, η Ιταλία έχει κι 60 μύρια κόσμο ξέρω γω. Και η Βραζιλία έχει βγάλει Πελέ κι Βιβιάν. Κι οκ, αν είναι να συγκρίνουμε ποδοσφαιρική παραγωγή της Ιταλίας και της Μολδαβίας, επειδή μέσα μας έχουμε την ελπίδα ότι ο Σαβουρόνωφ είναι το κρυμμένο μυστικό των Καρπαθίων οκ, πάσο, όλα δεκτά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

καταρχην μονο που ερχεται για δοκιμη 25χρονος πο υ επαιζε στη β πολωνιας.....οι πιθανοτητες για λαβρακι ειναι ...:oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Εντελώς οφ τόπικ και επειδή κάποτε το έψαξα.
Ο Βιερίνια ΔΕΝ είχε βγει καλύτερος παίκτης σε εκείνο το τουρνουά. Ένας Ισπανός είχε βγει και μάλιστα δεν έκανε και καριέρα ποτέ ο Ισπανός αυτός. Ούτε ο Φάμπεργκας είχε παίξει στο συγκεκριμένο τουρνουά.
Συμφωνούμε φυσικά οτι θέμα σύγκρισης των δυο παικτών μέχρι να έρθουν στον ΠΑΟΚ (έστω και για δοκιμή) δεν τίθεται.

Είναι όντως πολύ παράξενο σε εποχές Ιβάν Σαββίδη να δοκιμάζουμε Μολδαβούς που έως τώρα δεν προκύπτει από κάπου οτι έχουν κάνει κάτι, πλην όμως μιας και οι μεταγραφές είναι "νυφοπάζαρο" έχει από καιρό πάψει να μου προκαλεί εντύπωση οτιδήποτε σχετίζεται με αυτές.

Σόρρυ για το οφ τόπικ.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

DC έγραψε:
jibbie έγραψε:ετσι ειναι. εχει βγαλει ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ η μολδαβια..ξεχασες τον Φρουνννντζα; κακοπροαιρετε.
Γιατί φίλε τον ειρωνεύεσαι τον από πάνω σου;
Αν έχεις να απαντήσεις κάτι στα σοβαρά, κάνε το και μη πουλάς τρελλίτσα.
Νομίζω ότι ο τρελλαμένος έκανε σοβαρή ερώτηση και τοποθέτηση.
Η Ιταλία έχει βγάλει Ντελ Πιέρο έχει βγάλει και Σαβίνι.

και το φορουμ εχει και angelheart, εχει και DC. τι να κανουμε τωρα..την αποψη μου λεω.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Καλό είναι να στηρίζεις τις απόψεις σου με κανένα σοβαρό επιχείρημα.

Angel, το ότι "δοκιμάζουμε" πάικτη (ΑΝ τελικά τον δοκιμάσουμε και δεν διαβάζουμε δημοσιογραφικές ή μανατζερίστικες παπαριές), ξυνίζει κι εμένα.
Χέστηκα πως τον λένε και από που είναι. Αυτά είναι κριτίρια αλλονών.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

DC έγραψε:Καλό είναι να στηρίζεις τις απόψεις σου με κανένα σοβαρό επιχείρημα.

σου κανει;
Karelias έγραψε:Ναι, η Ιταλία έχει κι 60 μύρια κόσμο ξέρω γω. Και η Βραζιλία έχει βγάλει Πελέ κι Βιβιάν. Κι οκ, αν είναι να συγκρίνουμε ποδοσφαιρική παραγωγή της Ιταλίας και της Μολδαβίας, επειδή μέσα μας έχουμε την ελπίδα ότι ο Σαβουρόνωφ είναι το κρυμμένο μυστικό των Καρπαθίων οκ, πάσο, όλα δεκτά.
απορω δλδ..οκ, στηριζουμε, αλλα οταν καποιες χοντραδες βγαζουν ματι, τα λεμε. ψαχνεις ακραιο 1 χρονο κ φερνεις τον Σολκσιερ της Μολδαβιας..και μου θες επιχειρημα; κουραστηκα προσωπικα να προσπαθω να πηγαινω κοντρα στη κριτικη που ασκειται στις διοικητικες επιλογες με τη λογικη της στηριξης και της υπομονης..το δικαιουμαι; ψαξε τα ποστ μου να δεις ποσα στηριζω διοικηση και εκαστοτε προπονητικο τιμ και ποσα κριτικαρω, για να καταλαβεις την οπτικη μου. καποιοι ανθρωποι ειναι ανεπαρκεις, ας φυγουν.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

jibbie το πας εντελώς λάθος. ΔΕΝ είναι κριτική να λες οτι αυτό που κάνει "η διοίκηση" είναι λάθος. Ούτε είναι "στήριξη" να φέρνουνε τον Γιόβιτς και τον Άλεξιτς και συ να λες "είναι παικταράδες".

Το βασικό μας πρόβλημα στο θέμα της δοκιμής (που μπορεί να είναι και παπαριές όπως σωστά λέει ο DC) είναι ακριβώς αυτό. Δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα πέρα από το γεγονός. Δεν ξέρουμε δλδ αν έρχεται για να δοκιμαστεί ή να υπογράψει, δεν ξέρουμε γιατί μπήκε κάποιος στη λογική να το συζητήσει, δεν ξέρουμε ποιος είναι αυτός που έκανε το κονέ, αν έταξε λαγούς με πετραχίλια, δεν ξέρουμε γενικά τίποτα.

Και παρόλο που δεν έχουμε ιδέα, κράζουμε γιατί (πρέπει να)κάνουμε κριτική και την λέμε και καλοπροαίρετη. Και αν τυχόν και δεν κράξω κιόλας εγώ, όλο και κάποιος θα με πει "τσιράκι του τάδε".

Το έγραψα φίλε μου πολύ καθαρά. ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ το ότι επι εποχής Ιβαν ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ παίκτες και ο DC συμφώνησε κιόλας. ΠΟΣΟ πιο καθαρά θέλεις δλδ κάποια πράγματα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ενώ το ότι υπογράφουμε συμβόλαια σε 19χρονους Σέρβους και τους δίνουμε δανεικούς είναι λογικό.

Ο ΠΑΟΚ είναι μπίζνα (για τον μεγαλομέτοχό του). Από ότι φαίνεται μέχρι τώρα ο Σαββίδης ευτυχώς δεν χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ για να βγάλει λεφτά από αλλού.
Αν έχω καταλάβει καλά το σκεπτικό του είναι το εξής: Στην περιοχή των νοτίων βαλκανίων πόσα παιδάκια είναι διαθέσιμα για μπάλα; Όλα (εκτός αν κανείς από εμάς θέλει να κάνει το γιο του γιατρό :lol: ή να τον βάλει στο δημόσιο :lol: :lol: :lol: ). Πόσοι το εκμεταλλεύονται; Οι Σέρβοι και οι Βούλγαροι. Χωράει και άλλος παίκτης; φαίνεται να χωράει. Αν αγοράζω 50000 και πουλάω 150000 είμαι εντάξει; εντάξει είμαι.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

angelheart έγραψε:jibbie το πας εντελώς λάθος. ΔΕΝ είναι κριτική να λες οτι αυτό που κάνει "η διοίκηση" είναι λάθος. Ούτε είναι "στήριξη" να φέρνουνε τον Γιόβιτς και τον Άλεξιτς και συ να λες "είναι παικταράδες".
μη μου προσαπτεις αποψεις που δεν εξεφρασα, δεν μπορει να γινει ετσι κουβεντα. αν θελεις να κανεις εποικοδομητικη συζητηση, διαβασε λιγο περισσοτερα ποστ μου ανατρεχοντας σε αλλες δυσκολες περιοδους του προσφατου παρελθοντος για να δεις τι εννοω στηριξη και κριτικη. αν παλι βαριεσαι θα σου πω 2-3 πραγματα επι του παροντος για να συννενοηθουμε-ελπιζω.

κριτικη σαφως και θα κανω κρινοντας-το λεει κ η λεξη- τα ατομα που ειναι υπευθυνα για τον αγωνιστικο σχεδιασμο ως ανεπαρκη. αυτη ειναι η κριτικη μου.τωρα αν εχω ξεχασει τα ελληνικα μου διορθωστε με. αν και δε θελω να επαναλαμβανομαι για να περασω την αποψη μου, θα κανω μια εξαιρεση καπου εδω για να μην ανατρεξεις σε παλαιοτερα ποστ. τη κριση αυτη τη στηριζω στο γεγονος οτι ενα+ χρονο ψαχνουμε (υποτιθεται;;;) παικτες σε συγκεκριμενη θεση για να καταληξουμε σε μια περιοδο που υποτιθεται οτι μια μικρη εστω οικονομικη δυνατοτητα την εχουμε- για να μην αναφερθουμε στις προσδοκιες που δημιουργηθηκαν απο καποιους- να φερνουμε για δοκιμη ασημους παικτες απο υποαναπτυκτες ποδοσφαιρικα χωρες.

θεωρω προς οφελος της ομαδας να υπαρχουν φωνες που αποδοκιμαζουν τετοιες κινησεις. εκανα το λαθος να καταπιω τη γλωσσα μου για χαρη του γενικοτερου επαναστατικου-εδω γελαμε- προτζεκτ του Ζαγορακη οταν μας φορτωσε τον γκαγκατση. δεν ξανακανω τα ιδια λαθη. δε διακατεχομαι απο καμια κακη προαιρεση, το αναποδο θα ελεγα. ο σεβασμος κερδιζεται, δε χαριζεται. κι αυτο αφορα και τους καινουριους.
angelheart έγραψε:Το βασικό μας πρόβλημα στο θέμα της δοκιμής (που μπορεί να είναι και παπαριές όπως σωστά λέει ο DC) είναι ακριβώς αυτό. Δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα πέρα από το γεγονός. Δεν ξέρουμε δλδ αν έρχεται για να δοκιμαστεί ή να υπογράψει, δεν ξέρουμε γιατί μπήκε κάποιος στη λογική να το συζητήσει, δεν ξέρουμε ποιος είναι αυτός που έκανε το κονέ, αν έταξε λαγούς με πετραχίλια, δεν ξέρουμε γενικά τίποτα.
το βασικο μας προβλημα ειναι οτι φερνουμε για δοκιμη ασημους παικτες απο υποαναπτυκτες ποδοσφαιρικα χωρες.
angelheart έγραψε: Και παρόλο που δεν έχουμε ιδέα, κράζουμε γιατί (πρέπει να)κάνουμε κριτική και την λέμε και καλοπροαίρετη. Και αν τυχόν και δεν κράξω κιόλας εγώ, όλο και κάποιος θα με πει "τσιράκι του τάδε".
ενταξει, ποιος σου ειπε οτι ανηκω σ αυτους που κανουν κριτικη απλα γιατι πρεπει; τι να σου πω παλι;να διαβασεις τα ποστ μου; αν επιθυμεις σοβαρη ανταλλαγη αποψεων κανε το στη βαση της σωστης πληροφορησης-κοντευω τα 1000 ποστ, μια ιδεα θα μπορουσες να χες παρει πριν μου καταλογισεις οτι μου καταλογιζεις-εκτος αν αναφερεσαι γενικοτερα στα παιδια που γραφουν, αν και ειναι εξισου αδικο απεναντι μου.

ΥΓ. επελεξα να μην αναφερθω στις κινησεις που κανει ή δεν κανει η διοικηση για να εκθεσει τον Δωνη. αυτα εκανε περυσι ο Ζησης με το Ρουμανο και τον σιχαθηκα, τα ιδια κανουμε και τωρα. Λιγη ποδοσφαιρικη παιδεια δε βλαπτει.

Φίλε μου δεν κατάλαβες καθόλου την έννοια του post μου. Δεν πειράζει, δεν τρέχει τίποτα. Να ξεκαθαρίσω μόνο οτι δεν αναφέρθηκα σε σένα αλλά ήταν γενικής φύσεως τοποθέτηση. Έχω βαρεθεί να διαβάζω κριτική απλά για να γίνεται κριτική. Ειδικά δε όταν γίνεται, ενώ δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα από τα δεδομένα και απλά λέμε για να λέμε, καταντάει χωρίς νόημα. Κάτι σαν τα κείμενα του Νικολάκη ένα πράμα.
Έχεις φυσικά δίκιο οτι δε σε "γνωρίζω" συνεπώς δεν επεκτείνομαι για να μη παρεξηγηθώ περισσότερο.
Να είσαι καλά και συγνώμη αν αισθάνθηκες "κάπως". Δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

οχι, πειραζει. τι εννοουσες;
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Υπάρχει κάθε δικαίωμα για εκ προοιμίου κριτική (μέχρι και κράξιμο) όταν ο ΠΑΟΚ φέρνει για να δοκιμαστεί ένας παίχτης που δεν έπαιζε στην ομάδα του στη Β εθνική ενός πρωταθλήματος περίπου ίσου με το δικό μας στην καλύτερη (που και πάλι, δεν).
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω ξερω οτι ο ΠΑΟΚ υπαρχει αυτη τη στιγμη και ειναι υγιεστατος χαρη στον ΣΑΒΒΙΔΗ ενω ολοι διαλυονται. Τα περι δοκιμων ουτε με νοιαζουν γιατι ξερω οτι βγαινει υγεια απο την ομαδα, κατι που θα βγαλει και το αγωνιστικο μερος σιγα σιγα ξεκινωντας απο το καλοκαιρι.
Ναι θα αποκλειστουμε απο την Καλλιθεα... ουτε πρωτη φαπα θα ειναι ουτε τελευταια. Αλλα αυτο που εγινε φετος ειναι πολυ σημαντικοτερο απο αλλη μια χαμενη χρονια κυπελλου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”