44.Matheus Coradini Vivian
Re: 44.Matheus Coradini Vivian
Εγώ πιστεύω ότι είναι ένας αμυντικός του 6,5 όμως τον φέραμε ως 9άρι, ηγέτη της άμυνας, δάσκαλο του Κατσικά, γαλλικό κλειδί κλπ κλπ.
Και απο 6άρι με τόση πίεση πλέον παίζει σαν 1..
Αν καταφέρει να φτάσει στο 6,5 που μπορεί, θα βοηθήσει στα φετεινά μας χάλια.
Αν δε τα καταφέρει, το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς θα χαιρετήσει απ'ότι φαίνεται...
Και απο 6άρι με τόση πίεση πλέον παίζει σαν 1..
Αν καταφέρει να φτάσει στο 6,5 που μπορεί, θα βοηθήσει στα φετεινά μας χάλια.
Αν δε τα καταφέρει, το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς θα χαιρετήσει απ'ότι φαίνεται...
- Sick Bastard
Ακόμα κι εδώ μέσα, κάποιοι μιλούσαν για τον CB που θα μάθει στον Κατσικά την θέση, όπως (υποτίθεται ότι) την έμαθε στον Μάλε ο κοντρέρας. Ελπίζω ο Κατσικάς να είναι σκράπας, γιατί θα ξεχάσει και αυτά που ήξερε.
Ψωνίσαμε από σβέρκο.
Ψωνίσαμε από σβέρκο.
- sourmenetes
- Moderator
Ο ανθρωπος δεν κανει για αμυντικος...Δεν την εχει τη θεση.
Ειναι της ταξης του 2-2.5.
Ειναι επικινδυνος για την ομαδα.Ελπιζω ο συντεφελντ να μας κανει να μην ασχοληθουμε μαζι του αλλο.
Ειναι της ταξης του 2-2.5.
Ειναι επικινδυνος για την ομαδα.Ελπιζω ο συντεφελντ να μας κανει να μην ασχοληθουμε μαζι του αλλο.
- ΑποστόληςΑ
Και στο πρώτο ημίχρονο στην Καλλιθέα έκανε μια λάθος απόκρουση που πήγε σε ξεμαρκάριστο αντίπαλο έξω από την περιοχή μας και όλοι παγώσαμε. Ευτυχώς η συνέχεια δεν ήταν οδυνηρή. Όταν σε αγώνες με αντιπάλους Football league κάνει ΤΟΣΟ σοβαρά λάθη πώς να τον εμπιστευτείς για τη συνέχεια; Και δεν είναι σαν τον Kace (19χρονος) για να πεις ότι έχει το μέλλον δικό του και θα βελτιωθεί.
υπαρχει πιθανοτητα να τον ξαναδουμε βασικο αυτον τον ανθρωπο? δηλ αν ξαναμπει και ξανακανει καμια γκελα ποιος θα φταιει? σιγουρα παντως οχι οι μπερδεμενοι...
Είμαι ένας από αυτούς που πίστευαν στην λύση βιβιάν.ΑποστόληςΑ έγραψε:Και στο πρώτο ημίχρονο στην Καλλιθέα έκανε μια λάθος απόκρουση που πήγε σε ξεμαρκάριστο αντίπαλο έξω από την περιοχή μας και όλοι παγώσαμε. Ευτυχώς η συνέχεια δεν ήταν οδυνηρή. Όταν σε αγώνες με αντιπάλους Football league κάνει ΤΟΣΟ σοβαρά λάθη πώς να τον εμπιστευτείς για τη συνέχεια; Και δεν είναι σαν τον Kace (19χρονος) για να πεις ότι έχει το μέλλον δικό του και θα βελτιωθεί.
Βέβαια μετά το παιχνίδι με την καλλιθέα έχω κάνει κολοτούμπα. Στο ματς με την βέροια ήταν το πρώτο καμπανάκι επικινδυνότητας.
Τις κακές του εμφανίσεις τις απέδιδα στην απουσία ρυθμού.
Με το ίδιο λάθος που έκανε στην βέροια, δεύτερη φορά και στην καλλιθέα, ομάδα β-γ κατηγορίας. Να τους έχει χάσει τις μοναδικές φορές που έπρεπε να τους κόψει και να κάνει παιδαριώδες λάθη, δεν έχω το δικαίωμα να τον στηρίξω γιατί θα είναι, πιστεύω, εις βάρος της ομάδας. Με σκεπτικό ακριβώς αυτό του αποστόλη.
Δεν είναι δυνατόν να τρέμει το φιλοκάρδι μας κάθε φορά που βγαίνουν οι αντίπαλοι στην αντεπίθεση και να μετράμε πόσες φορές....γλιτώσαμε....
- ΑποστόληςΑ
Υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει βασικός στην ΤρίποληAthens έγραψε:υπαρχει πιθανοτητα να τον ξαναδουμε βασικο αυτον τον ανθρωπο? δηλ αν ξαναμπει και ξανακανει καμια γκελα ποιος θα φταιει? σιγουρα παντως οχι οι μπερδεμενοι...
- desperando
- Επικοινωνία:
Είδα έκανες και δηλώσεις. Σκάσε ρε και παρέδωσε τη φανέλα σου, αστειε, που θα μιλήσεις και για προσωπικότητα, μπήκες κι έβγαλες όλο το ματς ξαπλωμένος, ντροπή σου.
Τον αδικεις παρα πολυ μαλλον τον μπερδευεις με τον σημερινο κατσικα.
Δεν λεω οτι κανει για τον ΠΑΟΚ αλλα σημερα δεν ηταν τοσο κακος,τουλαχιστον εγω αυτο ειδα μεσα στο γηπεδο.
Δεν λεω οτι κανει για τον ΠΑΟΚ αλλα σημερα δεν ηταν τοσο κακος,τουλαχιστον εγω αυτο ειδα μεσα στο γηπεδο.
Αυτο ακριβωςKarelias έγραψε:Είδα έκανες και δηλώσεις. Σκάσε ρε και παρέδωσε τη φανέλα σου, αστειε, που θα μιλήσεις και για προσωπικότητα, μπήκες κι έβγαλες όλο το ματς ξαπλωμένος, ντροπή σου.