Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από obanebane »

nikolasf έγραψε:Ξέρει κάποιοσ να μου απαντήσει πόσο θα στοιχίσει η απομάκρυνση Δώνη;;;;;
Γιατί ότι θα φύγει το στοιχιματίζω!!!!!

Αν ειναι σωστος στη χειροτερη για τον ΠΑΟΚ πρεπει να ζητησει ολα τα λεφτα της φετινης σεζον δηλαδη γυρω στα 350 χιλιαρικα μαζι με το τιμ του.
Αν οχι μπορει να απαιτησει ολο του το συμβολαιο και επειδη εδω ειμαι λιγο αδιαβαστος δεν ξερω αν το τσακαλι ο ζ.β του εκανε 2 η 3 χρονια συμβολαιο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και για να κλεισω και επειδη πιθανοτατα θα κανω πολυ καιρο να ξαναγραψω,να θυμισω σε οσους με ξερουν απο παλια και να πω σε οσους με διαβασαν πρωτη φορα σημερα οτι γενικα δεν ειμαι ισοπεδοτικος και χρονο δινω και περιμενω και ολα,αλλα αυτο το φετινο με αποκορυφωμα τα τελευταια παιχνιδια καπου πρεπει να σταματησει νομιζω οτι το βλεπουμε ολοι ελπιζωντας οτι το βλεπουν και αυτοι που πρεπει.
Καλημερα σας.

Υ.Γ Και επειδη σε αυτο το ποστ ειμαι λιγο εκτος θεματος,γιωργο δωνη σε παρακαλω παραιτησου αμεσα.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Η μόνη επιδίωξη του Δώνη πλέον είναι, μετά το επερχόμενο στραπάτσο μεσοβδόμαδα, να γαντζωθεί στη θέση του, γιατί όσο να 'ναι οι επόμενες αγωνιστικές θα είναι πιο βατές λόγω αντιπάλων...ωστε μέχρι τα πλέι όφ να δηλώνει "έχουμε κάνει πολλή δουλειά και αυτό φαίνεται" μετά από νίκες με μεγαθήρια όπως η Κέρκυρα και η ΑΕΚ...ωστόσο ο κόσμος το παραμύθι δεν πρέπει να το φάει και δε θα το φάει...ακόμη κι αν κάνει σερί νικών από εδώ και πέρα εναντίον νεκρών και πτωμάτων, μέχρι το παιχνίδι με το γαύρο...

Στα πλεί όφ δε, με την υπάρχουσα κατάσταση, Αναστόπουλος και Τσιώλης θα τον έχουν για πρωινό, και εκεί πάλι θα αρχίσουν οι δικαιολογίες του τύπου "η ποιότητα αγοράζεται, μας λείπει η ατομική ενέργεια".... ο Πιπίνης και ο Τσαμπούρης θα παίζουν προκριματικά champions league γιατί ο "κακός Σαββίδης" δεν έφερε στο Δώνη τον Βιεϊρίνια, τον Λούκας, τον Λάζοβιτς και τον Ντιέγκο για να τους αντιμετωπίσει....

Ο καρκίνος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στον πάγκο και χρειάζεται μεγάλος αγώνας για να απαλλαγούμε από δαύτον...ας ελπίσουμε ότι θα βοηθήσουν σε αυτό και οι παίχτες, όπως και οι αντίπαλοι...
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Νομίζω στις 2 τελευταίες σελίδες είναι όλο το ζουμί. Πρέπει να φύγει για το καλό της ομάδας. Τέλος. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, πρέπει να φύγει την Πέμπτη. Μόνο που πολύ φοβάμαι, αν κοιμηθεί ο Θεός και περάσουμε [γιατί γκολ μπορεί να μην φάμε, αλλά αυτό το συνοθύλευμα απέναντι σε μια ομάδα που θα σκάψει χαρακώματα, γιατί το γκολ δεν πρόκειται να το κυνηγήσει (θα κατέβει θαρρώ με συγκεκριμένο πλάνο η Καλλιθέα, δεν πρόκειται να παρασυρθεί σαν τον ΠΑΣ και τον Πάνθρακα και να πιστέψει στη νίκη), 3μπαλο δεν θα ρίξει ποτέ], ο Σερ δεν θα φύγει. Μακάρι να με διαψεύσει η διοίκηση και να δούμε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΕΣ αποφάσεις όσον αφορά το χτίσιμο της ομάδας για την επίτευξη των στόχων που η ίδια η διοίκηση έχει θέσει, βλέπε Champions League.

ΥΓ. Είναι πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας ο κύριος Σαββίδης και ελπίζω να πράξει το λογικό. Αν δεν συμπεριφερθεί ΟΥΤΕ ο Ιβάν ορθολογικά (πρόσληψη νέου προπονητή-απόκτηση μεσοεπιθετικού), λυπάμαι πολύ αλλά δε βλέπω φως στο τούνελ.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Εγώ θα προτιμούσα κάτι πιο γραφικό του στυλ:
παίζουμε με την καλιθεα και την νικαμε 6-0 (λαιμαι τώρα) κ βγαίνει ο δωνης κ κάνει δηλώσεις ότι αυτή ήταν η απάντηση στους επικριτές κ επειδή δεν αντέχω άλλη λάσπη παραιτούμαι.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μανιακέ και digital, τζάμπα τα λέτε...

μπράβο πάντως στο κουράγιο σας

ΣΑΒΒΙΔΗ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΤΡΟ... ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΣΑΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΞ.

πάρε παίχτες, γιατί δε μασάμε
το υλικό μας δεν είναι επουδενί για δεύτερη θέση
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Danirιfle ,

Οι παιχτες μας καλοι ειναι , απλα τους βαζει σε λαθος θεσεις να κανουν τις λαθος συνεργασιες με το λαθος τροπο.
Σιγουρα θελουμε παιχτες αλλα ο sir φταιει να ξες. Παιχτες ανυπαρκτους ειχαμε πολλες φορες αλλα αυτο το χάλι δεν υπηρχε ποτε. Στο λεω ετσι αρσενικα. Ετσι εχουν τα πραματα. Trust me.
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Ολο αναλυσεις επι αναλυσεων για το που θα επαιζε ο Κλαους , αν ο Κατσικας ειναι καλος , τα συστηματα του Φαν Γκααλ και τα τετοια μου που κουνιουνται
ενα ξερω εγω : τετοια μπαλα δεν παιζουν ουτε στη Γ εθνικη.ποσο μαλλον δε που η μιση σουπα λιγκα παιζει με ενδεκαδες που βγαζουν απο τα τσικο τους.
Με τους αμεσους ανταγωνιστες μας (αστερα, ατρομητο)σε 4 παιχνιδια μεσα-εξω εχουμε 1 νικη στο ματς που εσπασε η τριπολη τα δοκαρια στην τουμπα , αναστησαμε τον πεθαμενο βαζελο στο οακα , μας βγηκε η πιστη να κερδισουμε την αεκ , στο ματς με τον γαβρο ημασταν ανυπαρκτοι , φαγαμε 2 απο ομαδα που ειναι στις τελευταιες θεσεις της β εθνικης και ο στοχος του κυπελλου αν εμφανιστουμε οπως στα τελευταια παιχνιδια παει, και και και...
Και αν ειμαστε ακομα 2οι εχουμε να παμε εκτος σε κουλα , γαβρο και γαβρο β' (ξερετε εκει που παιζει ενας ζαραδουκας , ενας διαμαντακος , και καποιοι που ερχονται)
Δηλαδη τι αλλο πρεπει να γινει για να δουμε οτι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ?
Και στη αεκ τα ιδια ηταν. και σκεψου φετος δεν πας για πρωταθλημα.αντιπαλος σου ειναι ο ατρομητος και ο αστερας.του χρονου-αντε του αντιχρομου που υποτιθεται πας να χτυπησεις το γαβρο ?

Καλυτερα να ερθει ΤΩΡΑ κανενας σοβαρος ανθρωπος να αναλαβει την ομαδα ετσι ωστε ως το καλοκαιρι να εχει ηδη αποψη για την ομαδα και γινει και ο αναλογος σχεδιασμος απο το να χανουμε χρονο
Ετσι κι αλλιως χειροτερα αποκλειεται να παιξουμε...

ΥΓ1 ΑΠΟΡΙΑ : Ο ΠΟΠΟΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΛΩΡΕΝΣ(σαν εξτρεμ) ΚΑΙ ΡΟΜΠΕΡ ? ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ?
ΥΓ2 Αναπολω τον Ρολφ Φρινγκερ . Να το κοιταξω ?
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

guardian4 έγραψε:Danirιfle ,

Οι παιχτες μας καλοι ειναι , απλα τους βαζει σε λαθος θεσεις να κανουν τις λαθος συνεργασιες με το λαθος τροπο.
Σιγουρα θελουμε παιχτες αλλα ο sir φταιει να ξες. Παιχτες ανυπαρκτους ειχαμε πολλες φορες αλλα αυτο το χάλι δεν υπηρχε ποτε. Στο λεω ετσι αρσενικα. Ετσι εχουν τα πραματα. Trust me.
φύλακα, φυσικά και φταίει ο sir. δεν υπάρχει κανείς που να λέει το αντίθετο.
βλέπω όμως ότι δεν καταμερίζουμε σωστά την ευθύνη γι αυτό το χάλι.
χτυπάμε αλύπητα το γουδου και ΑΛΛΟΥΣ τους χαιδεύουμε

τα έχω πει πολλές φορές, και με σένα, καταραμένο, despe και 2-3 άλλους κάνουμε ωραίες διαπιστώσεις.
δε θέλω να τα λέω συνέχεια, κουράζω και κουράζομαι
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Καλα τα λεμε ντανιρ , αλλα ποιος αλλος φταιει?
Πηραμε κατσουρανη και ενα σ.μπακ που τι σκ@τα, μαλλον θα ναι καλος μετα απο τις δυο αποτυχιες στη θεση αυτη το καλοκαιρι.

Δηλαδη με ενα εξτρεμ καλο, και ενα τερμα εισαι καλυμμενος για γενναρη

Δλδ, αμα εχεις επιθεση, αθανασιαδη(μετα απο προστιμο) , κοντο, λαζαρ, ενα εξτρεμ, και απο πισω κατσουρανη γκαρσια κατσε, τι αλλο καλυτερο θελουμε στην επιθεση για το πρωταθλημα φετος?

Στην ουσια λειπει ενας εξτρεμ ΜΟΝΟ.
Απο κει και περα αφου στα μπακ εχεις , ετο , αποστολ, κωστνατινιδη, απο την αλλη λινο σταφ, και 5 σεντερμπακ, μαζι με σιντελ και ιντιζη, ειμαστε καλυμμενοι.

Οι ιδιοι σχεδον παιχτες ρε συ ντανιρ, με την ιιδια επιθεση πηραμε διπλο στο λονδινο
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

και γω πιστεύω ότι με 2 μεσοεπιθετικούς (εξτρέμ κ δεκάρι, ή 2 εξτρέμ) κλειδώνουμε τη δεύτερη θέση.
αλλιώς είμαστε φαβορί στο να τη χάσουμε.

με κατσούρ και σίλντ, δεν έφυγαν λεφτά από το παντελόνι του ιβάν. ο ένας ελεύθερος (τα λεφτά θα τα πάρει πίσω από την εθνική) και ο άλλος δανεικός.
περιμένω κάπου να ρίξει χρήμα.
μέχρι τη 1 φλεβάρη θα είμαι υπομονετικός.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Η ομαδα δεν ξερει πoυ παταει και που πηγαινει παρολα αυτα αν ερθει ο ρομπεν και ο οζιλ θα κενταει στο γηπεδο και ολη η δoυλεια του γιωργου ως δια μαγειας θα ξεδιπλωθει στα σαλονια της λιγδας. Φατε παπα απο τσορμπατζογλοκολκες τζαμπα ειναι
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Αμα δεν φύγει και τον οζιλ και τον μέσι και όποιον θέλετε να πάρουμε .... απλά θα θαφτεί γιατί θα τον βάλει να κάνει αλλα αντάλλων φτάιει φέυγει τεσπα!!!!!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

guardian4 έγραψε: Οι ιδιοι σχεδον παιχτες ρε συ ντανιρ, με την ιιδια επιθεση πηραμε διπλο στο λονδινο
Ναί αλλά με άλλον προπονητή !!!!!! Που δεν μας άρεσε και τον διώξαμε!!!!
jojario

Δημοσίευση από jojario »

Κυριε προπονητα( χαχαχαχαχαχαχαχαχ), τον ΓΙαννη τον Πουλοπουλο τον ξερετε;; Αν οχι,παρτε τον.
Βαρεθηκα να προσπαθω να πεισω τους τριγυρω μου( συντοπιτες ΠΑΟΚτζηδες) οτι ο εν λογω κυριος δεν μπορει να προσφερει στην ομαδα( το γραφω εντελως επιστημονικα για να μην κατεβασω μπινελικια).ΑΥΤΑ. Και ας δεχτω τις συνεπειες.
Υ.Γ. Την Πεμπτη θα ειμαι στο γηπεδο, οπως κ την Κυριακη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”