Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Άντε πάλι: έχω βαρεθεί να σε ακούω να μιλάς για κλειστές αντίπαλες άμυνες και την αδυναμία της ομάδας να τις διασπάσει. Δεν είναι απλά μια προσέγγιση γελοία και ερασιτεχνική. Είναι και εκ του πονηρού!
Γιατί πας με αυτό τον τρόπο να αποκρύψεις και πολύ πιο ουσιαστικό.
Υπάρχει σοβαρός προπονητής που να θέτει ως ζητούμενο να διασπάσεις μια κλειστή άμυνα; Και να βρίσκεις λύσεις όντας γύρω από τη μεγάλη περιοχή του αντιπαλού;
Απεναντίας: το ζητούμενο είναι να μην βρεθείς καν μπροστά σε οργανωμένη άμυνα! Όλα τα αλλα είναι κουραφέξαλα - κυρίως τα περί μεγάλης κατοχής της μπάλας.
Αυτά τα έλεγε και ο van Gaal πέρσι και πρόπερσι στη Bayern, αλλα αυτός είχε τουλάχιστον παίκτες ικανούς να δημιουργούν ρήγματα (Robben, Ribbery, Müller) και αντιστοιχους τροφοδότες. Παρα ταύτα το έφαγε το σουτ γιατί πολύ απλά οι εκεί διοικούντες άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι η ουσία αλλου βρίσκεται πλέον στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. (Να είναι καλά η Dortmund)
Και εσύ: Όχι μονο δεν έχεις τέτοιους παίκτες, αλλα επιμένεις κιόλας σε ένα στιλ ποδόσφαιρο που είναι πλέον αναχρονιστικό.
Και κάτι άλλο: ας πούμε ότι αυτή η ομάδα έχει αξιώσεις και σε ευρωπαϊκό επίπεδο δηλ. προκριματικό CL η αγώνες Europa League. Πιστεύει κανεις στα αλήθεια ότι μπορούν να προκύψουν παιχνίδια στα οποια εμείς θα κυκλοφορούμε την μπάλα και θα κουράζουμε τον αντίπαλο; Η ότι με το ποδόσφαιρο κατοχής θα κλείνουμε τον αντίπαλο στην μεγάλη περιοχή και θα βρίσκουν μέχρι τότε οι παίκτες τις λύσεις που θα μας χαρίζουν τα γκολ για τους ομίλους του CL;
Υπάρχει σοβαρός προπονητής που να θέτει ως ζητούμενο να διασπάσεις μια κλειστή άμυνα; Και να βρίσκεις λύσεις όντας γύρω από τη μεγάλη περιοχή του αντιπαλού;
Απεναντίας: το ζητούμενο είναι να μην βρεθείς καν μπροστά σε οργανωμένη άμυνα! Όλα τα αλλα είναι κουραφέξαλα - κυρίως τα περί μεγάλης κατοχής της μπάλας.
Αυτά τα έλεγε και ο van Gaal πέρσι και πρόπερσι στη Bayern, αλλα αυτός είχε τουλάχιστον παίκτες ικανούς να δημιουργούν ρήγματα (Robben, Ribbery, Müller) και αντιστοιχους τροφοδότες. Παρα ταύτα το έφαγε το σουτ γιατί πολύ απλά οι εκεί διοικούντες άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι η ουσία αλλου βρίσκεται πλέον στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. (Να είναι καλά η Dortmund)
Και εσύ: Όχι μονο δεν έχεις τέτοιους παίκτες, αλλα επιμένεις κιόλας σε ένα στιλ ποδόσφαιρο που είναι πλέον αναχρονιστικό.
Και κάτι άλλο: ας πούμε ότι αυτή η ομάδα έχει αξιώσεις και σε ευρωπαϊκό επίπεδο δηλ. προκριματικό CL η αγώνες Europa League. Πιστεύει κανεις στα αλήθεια ότι μπορούν να προκύψουν παιχνίδια στα οποια εμείς θα κυκλοφορούμε την μπάλα και θα κουράζουμε τον αντίπαλο; Η ότι με το ποδόσφαιρο κατοχής θα κλείνουμε τον αντίπαλο στην μεγάλη περιοχή και θα βρίσκουν μέχρι τότε οι παίκτες τις λύσεις που θα μας χαρίζουν τα γκολ για τους ομίλους του CL;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karl την Κυρ 20 Ιαν 2013, 01:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
το προβλημα σου ειναι οτι κρινεις τους παικτες με αυτο που βλεπεις φετος. οι παικτες εχουν ενα παρελθον δες το και αυτο, δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι φετος κανουν την χειροτερη τους χρονιαtera12tera έγραψε:Το υλικό μας μεσοαμυντικά είναι ίσως το καλύτερο στο Πρωτάθλημα (κατ΄εμε πολύ ανώτερο του γαυρου , που αν δεν είχε την βοήθεια από τα κοράκια θα είχε γράψει πολλές κηδείες )desperando έγραψε:ο σαλπι σε οποιαδηποτε ομαδα της ευρωπης κατω απ το τοπ 20 ΣωστόςMANIAKOS έγραψε:να στην αντιστρεψω την ερωτηση για το που μπορουν να παιξουν οι μεσοεπιθετικοι του ΠΑΟΚ?
ο κλαους σε ολες τις γερμανικες κατω απο το 5 και ιταλικες κατω απο το 7-8 Στη β' Γερμανίας ίσως επιθετικός ο οποίος δεν δημιουργεί είναι ξεπερασμένος σε όλη την ευρώπη . Ο Κλαόυς δεν έχει δουλέψει ΚΑΜΙΑ αδυναμία του
ο γεωργιαδης σε ολες τις ελληνικες πλην γαυρο και βαζελο και να κανει παπαδες οπως στις σερρες ούτε στην Γ στην κατάσταση που είναι εδώ κ ένα χρόνο
ο λορενς σε ολες τις μικρομεσαιες ομαδες του νησιου Με ΤΙΠΟΤΑ βλέπω Αγγλικό και πληροφοριακά ο Μιραλάς είναι συνήθως αναπληρωματικός , εκτός αν εννοείς στην Ιρλανδία οπότε αλλάζει το πράγμα
ο ρομπερ βασικος και απο τους καλυτερους σε πανθρακικους Ούτε στη Δ'....
λαζαρ- κατσουρ τα καλυτερα χαφ αυτη τη στιγμη στο πρωταθλημα θελουν ο καθενας 5 μανιατιδες και μασαδους για πλακα.Ο Λαζάρ έκανε ΕΝΑ μόνο καλό παιχνίδι , ο Κατσουρ απλά δεν τρέχει ....
σταφυλιδης το καλυτερο αριστερο μπακ του πρωταθληματος και παικτης που αγοράστηκε 2 μυρια απο τοπ ομαδα της γερμανιας Ο Σταφυλλίδης φέτος είναι μεγάλη απογοήτευση , μακάρι να φανώ ψεύτης αλλά στην Γερμανία ούτε πάγκο τον βλέπω. Σήμερα παραλίγο να δώσει ασιστ στον ...Περόνε
λινο ακομα και στα 35 κατι πιπινιδες τους εχει για να του στρωνουν τις καλαμιδες
γλυκος- χακομπο το καλυτερο δίδυμο τερματαδων στο πρωταθλημα Έλα πες ότι κάνεις πλάκα...
κατσικας ιδιο επιπεδο με σιοβα που επαιξε τσου λου Συμφωνώ , αν όχι καλύτερος
κουμαλο οχι χειροτερος απο σανκαρε Πολύ καλύτερος , άσχετα που στα πρώτα παιχνίδια ήταν τραγικός
τι αλλο θες να σου πω για να καταλαβεις οτι το υλικο μας δεν ειναι τοσο κακο οσο νομιζεις
Μεσοεπιθετικά όμως έχουμε μετριότατο ρόστερ ...
Μεσοεπιθετικά σε ποιότητα παιχτών ανωτεροι μας είναι ο Κ&^*&γαυρος, ο Βάζελος , ο (που)Πας ,η Βέροια , ο Ατρόμητος , ο Αστέρας .....
Το ξαναλέω ο Πόποβιτς δείχνει στόφα ΜΕΓΑΛΟΥ παίχτη πρέπει να τον εμπιστευτούμε , ιδιαίτερα όταν ακούγονται κάτι Σαβούροφ και κάτι ΣΙΣΕ .....
Για να δούμε διαφορά στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι χρειαζόμαστε τουλάχιστον δυο παίχτες.......
Σωστό ο karl
Εχω ξαναγραψει στο παρελθον ότι έχουμε το χειρότερο τρανζίσιον σε όλο το πρωτάθλημα. Μέχρι να φύγει η μπάλα σωστά οργανώθηκε ο αντίπαλος
Ο μόνος που έπαιζε με τη μια σήμερα ήταν ο Κατσουράνης και αυτό απο κεκτειμενη ταχύτητα. Κανα 2μηνο προπονήσεων και θα τα ξεχασει και αυτος...
Εχω ξαναγραψει στο παρελθον ότι έχουμε το χειρότερο τρανζίσιον σε όλο το πρωτάθλημα. Μέχρι να φύγει η μπάλα σωστά οργανώθηκε ο αντίπαλος
Ο μόνος που έπαιζε με τη μια σήμερα ήταν ο Κατσουράνης και αυτό απο κεκτειμενη ταχύτητα. Κανα 2μηνο προπονήσεων και θα τα ξεχασει και αυτος...
- kataramenos5
desperando έγραψε: οι παικτες εχουν ενα παρελθον δες το και αυτο, δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι φετος κανουν την χειροτερη τους χρονια
Να αγιασει το στομα σου karl,μου θελει και ποδοσφαιρο κατοχης με παιχτες ανυπαρκτους σε ταχυτητα σωματος και σκεψης.
Αν ησουν μαγκας θα προσαρμωζες το παιχνιδι σου στο ροστερ που εχεις μουρινιο της ελλαδας.
Υ.Γ Οταν περσι αργουσαμε να κλεισουμε προπονητη απελπιστηκα λιγο και εγραψα καποια στιγμη να ερθεις στην ομαδα,παλι καλα που δεν ηρθες και ειδαμε και 5-10 παιχνιδια μπαλα με τον τρελορουμανο.
Αν ησουν μαγκας θα προσαρμωζες το παιχνιδι σου στο ροστερ που εχεις μουρινιο της ελλαδας.
Υ.Γ Οταν περσι αργουσαμε να κλεισουμε προπονητη απελπιστηκα λιγο και εγραψα καποια στιγμη να ερθεις στην ομαδα,παλι καλα που δεν ηρθες και ειδαμε και 5-10 παιχνιδια μπαλα με τον τρελορουμανο.
- desperando
- Επικοινωνία:
+++++++karl έγραψε:Άντε πάλι: έχω βαρεθεί να σε ακούω να μιλάς για κλειστές αντίπαλες άμυνες και την αδυναμία της ομάδας να τις διασπάσει. Δεν είναι απλά μια προσέγγιση γελοία και ερασιτεχνική. Είναι και εκ του πονηρού!
θελω να δω ποτε καποιος απο τις μπαλαδοφατσες τους αρδ μας θα τον ρωτησει για το κακιστο τρανσισιον που εχουμε
- trel@menos
πως να φυγει σωστα η μπαλα οταν μας δερνει αμπαλιαση τελευταια.lamosas έγραψε:Σωστό ο karl
για να αποκτησει δικος μας τον ελεγχο της μπαλας εχουν περασει τουλαχιστον 2 δευτερολεπτα. κοντρολ με την μια δεν κανουμε με τιποτα. απαραιτητα αναπηδαει κανα 2 φορες η μπαλα μετα την πρωτη επαφη.
καλα για απευθειας μεταβιβαση δεν μιλαω καν, θα κλαιν τα περιστερια πανω απ το γηπεδο.
- tera12tera
"το προβλημα σου ειναι οτι κρινεις τους παικτες με αυτο που βλεπεις φετος. οι παικτες εχουν ενα παρελθον δες το και αυτο, δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι φετος κανουν την χειροτερη τους χρονια"
Σαφώς και φέρει ευθύνη και ο Δώνης κυρίως στο ότι μεσοεπιθετικά δεν έχει δοκιμάσει καμία εναλλακτική.
Ίσως είμαι ο μοναδικός στο forum αλλά θέλω να δω Γιάννου ως φουνταριστό για όσο καιρό ο Κλάους είναι ντεφορμέ ή ακόμη χειρότερα ΑΠΩΝ .
Ίσως είμαι ο μοναδικός που δεν θέλω να ξαναδώ Λόρενς στην γραμμή (ευθύνη Δώνη ..)
Ίσως είμαι ο μοναδικός που δυσανασχετώ με Σταφυλλίδη που μου κάνει απαραίτητο τον 36άρι Λίνο
Αλλά ρε παιδιά κ ο Μουρίνιο να έρθει ,χωρίς εξτρεμ και δημιουργικό επιθετικο ,επιθετικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να δούμε...
Κ θα το γράφω συνέχεια όχι Σαβουροβιτς
....αλλά ΠΟΠΟΒΙΤΣ

Σαφώς και φέρει ευθύνη και ο Δώνης κυρίως στο ότι μεσοεπιθετικά δεν έχει δοκιμάσει καμία εναλλακτική.
Ίσως είμαι ο μοναδικός στο forum αλλά θέλω να δω Γιάννου ως φουνταριστό για όσο καιρό ο Κλάους είναι ντεφορμέ ή ακόμη χειρότερα ΑΠΩΝ .
Ίσως είμαι ο μοναδικός που δεν θέλω να ξαναδώ Λόρενς στην γραμμή (ευθύνη Δώνη ..)
Ίσως είμαι ο μοναδικός που δυσανασχετώ με Σταφυλλίδη που μου κάνει απαραίτητο τον 36άρι Λίνο
Αλλά ρε παιδιά κ ο Μουρίνιο να έρθει ,χωρίς εξτρεμ και δημιουργικό επιθετικο ,επιθετικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να δούμε...
Κ θα το γράφω συνέχεια όχι Σαβουροβιτς
Να αγιάσει το στόμα σου!!!!! Ειδικά για την επισήμανση!!!obanebane έγραψε:Να αγιασει το στομα σου karl,μου θελει και ποδοσφαιρο κατοχης με παιχτες ανυπαρκτους σε ταχυτητα σωματος και σκεψης.
[b]Αν ησουν μαγκας θα προσαρμωζες το παιχνιδι σου στο ροστερ που εχεις μουρινιο της ελλαδας.[/b]
Σήμερα σε κάποιες φάσεις είδα παίχτες να πηγαίνουν να βαρέσουν στο ψαχνό αντιπάλους. 1-2 φορές τον Κατσικά και 1-2 τον Κλάους νομίζω. Αυτό σημαίνει έλλειψη ψυχραιμίας και το κάνει ένας ποδοσφαιριστής όταν πραγματικά δεν του βγαίνει τίποτα στο γήπεδο και απογοητεύεται. Να μην αναφέρω τον Σαλπιγγίδη που έπιανε όλη την ώρα το κεφάλι του ή τον Λίνο που πραγματικά δεν ήξερε τι του γινόταν μέσα στο γήπεδο. Γενικά από την αρχή της χρονιάς οι παίχτες συμπεριφέρονται πολλές φορές παράλογα, εξού και οι πολλές κόκκινες. Ο Λάζαρ π.χ. πέρυσι μόνο με τον γαύρο έχασε την ψυχραιμία του έτσι, ενώ φέτος ώρες ώρες κάνει πραγματικά σαν ανόητος. Όλα αυτά εμένα μου δείχνουν εμμονές του προπονητή. Ο Δώνης προφανώς έχει δει άνα όνειρο ότι είναι το next big thing της Ευρώπης να πούμε και προσπαθεί να εφαρμόσει αυτό που έχει στο μυαλό του σαν ιδανικό μην προσέχοντας τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας όπως λέει ο ΚΑΡΛ από πάνω. Το θέμα είναι ότι αν συνεχιστεί αυτό το βιολί, τότε θα μιλάμε και για καρατόμηση ποδοσφαιριστών όπως λέει και ο desperado ακόμα πιο πάνω. Και βέβαια δεν θα μπορούμε να μιλάμε για μεγάλο ΠΑΟΚ και με τίποτα για σεντόνια κλπ. Ελπίζω οι Σαββίδης- Τσιστιακόφ να μην είναι τόσο αφελείς ώστε να πάρουν παίχτες εκατομμυρίων για να τους διαχειριστεί αυτός εδώ, μιας και το τελευταίο που κατάφερε ήταν η κάκωση του Κατσουράνη που είχε να αγωνιστεί κάτι μήνες και έγινε με την μια πασπαρτού και η εξολόθρευση του Χακόμπο, που πρώτα τον άφησε να παίζει με ένα πόδι σε ένα ματς που ήταν 3-0 και έπειτα τον χρησιμοποίησε πριν ακόμα αναρρώσει πλήρως. Οπότε έχουμε να κάνουμε με έναν "προπονητή" ο οποίος είναι ακατάλληλος
1. Στην ποδοσφαιρική διαχείριση των παιχτών
2. Στην εξέλιξη, στην ανάδειξη και στην δημιουργία υπεραξίας ποδοσφαιριστών
3. Στην φυσική διαχείριση αθλητών
Αν βάλουμε μέσα και τις εξυπνάδες που λέει μετά από τις στραβές, αλλά και το πολύ σημαντικό γεγονός ότι φέτος ψώνισε από συγκεκριμένο μάνατζερ, φτάνουμε σε ένα ρεζουμέ, όχι και πολύ θετικό.
Από την στιγμή που πρωτοακούστηκε το όνομα του ήμουν αρνητικός, καθώς ήμουν υπέρ της παραμονής του Μπόλονι. Μετά το τρομπόνι από τους Αυστριακούς, είπα "δεν μπορεί, θα παραιτηθεί" αλλά μπα. Με τα πολλά έφαγα τον παπά από ΜΜΕ και φίλους και αποτελέσματα κλπ και σκέφτηκα "ας πάει μέχρι το καλοκαίρι, θα κάνω τον χαζό δεν θα γκρινιάζω και βλέπουμε". Σήμερα νομίζω ότι το γυαλί ράγισε οριστικά. Πιθανότατα δεν θα γίνει τίποτα μέχρι και την πέμπτη για να μην γίνει ροντέο η ομάδα πριν από το ματς ζωής και θανάτου με την (Θεε μου σχώρα με) Καλλιθέα. Αν παρελπίδα γίνει κάνα μπουλκουμέ και μείνουμε απέξω από την ίδια ομάδα που απέκλεισε το σκουλήκι και γελάγαμε, τότε ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί, (ικανό τον έχω) ...δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο
1. Στην ποδοσφαιρική διαχείριση των παιχτών
2. Στην εξέλιξη, στην ανάδειξη και στην δημιουργία υπεραξίας ποδοσφαιριστών
3. Στην φυσική διαχείριση αθλητών
Αν βάλουμε μέσα και τις εξυπνάδες που λέει μετά από τις στραβές, αλλά και το πολύ σημαντικό γεγονός ότι φέτος ψώνισε από συγκεκριμένο μάνατζερ, φτάνουμε σε ένα ρεζουμέ, όχι και πολύ θετικό.
Από την στιγμή που πρωτοακούστηκε το όνομα του ήμουν αρνητικός, καθώς ήμουν υπέρ της παραμονής του Μπόλονι. Μετά το τρομπόνι από τους Αυστριακούς, είπα "δεν μπορεί, θα παραιτηθεί" αλλά μπα. Με τα πολλά έφαγα τον παπά από ΜΜΕ και φίλους και αποτελέσματα κλπ και σκέφτηκα "ας πάει μέχρι το καλοκαίρι, θα κάνω τον χαζό δεν θα γκρινιάζω και βλέπουμε". Σήμερα νομίζω ότι το γυαλί ράγισε οριστικά. Πιθανότατα δεν θα γίνει τίποτα μέχρι και την πέμπτη για να μην γίνει ροντέο η ομάδα πριν από το ματς ζωής και θανάτου με την (Θεε μου σχώρα με) Καλλιθέα. Αν παρελπίδα γίνει κάνα μπουλκουμέ και μείνουμε απέξω από την ίδια ομάδα που απέκλεισε το σκουλήκι και γελάγαμε, τότε ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί, (ικανό τον έχω) ...δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο
delete
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lamosas την Κυρ 20 Ιαν 2013, 04:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το έχωξαναγράψει και κατηγορήθηκα για εμπάθεια και βιαστικά συμπεράσματα.....
Δώνη ουουουουστ.... Βλάπτεις επικύνδινα τον ΠΑΟΚ!!!
Δώνη ουουουουστ.... Βλάπτεις επικύνδινα τον ΠΑΟΚ!!!
Ξέρει κάποιοσ να μου απαντήσει πόσο θα στοιχίσει η απομάκρυνση Δώνη;;;;;
Γιατί ότι θα φύγει το στοιχιματίζω!!!!!
Γιατί ότι θα φύγει το στοιχιματίζω!!!!!
Φημες υπαρχουν οτι ο Δωνης εβαλε το παρακατω για ρινκτοουν.
ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ, ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑΑΑ
[youtube]WAF-c0YY45s[/youtube]
Υγεια μας, shark, rizla, χωρηκε, μοικαν, αργκο,νικολασf, παοκι-sweeden, desperado, ομπανεμπανε, ρομαν !!

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ, ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑΑΑ
[youtube]WAF-c0YY45s[/youtube]
Υγεια μας, shark, rizla, χωρηκε, μοικαν, αργκο,νικολασf, παοκι-sweeden, desperado, ομπανεμπανε, ρομαν !!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Κυρ 20 Ιαν 2013, 03:44, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.