Δηλαδή για να κάνουν οι παίχτες ένα απλό '1-2' θέλουν νέο προπονητή?Τέσπα.. Ας αλλάξει κι αυτός..Ποσώς με ενδιαφέρει..Πάντως αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο..Είναι μπάλα..ή μάλλον..ούτε μπάλα..zissos έγραψε:Δεν φταίνε οι παίχτες. Κάνα 2 έχει πετύχει ο ΣΕΡ ΜΕΤΡΟΔΩΝΗΣ όλους και όλους στη θέση τους. Μου θυμίζει αυτά που έκανε ο Κατσαβάκης στο σκουλήκι, που έπαιρνε τον φορ και τον έβαζε δεξί μπακ και τον δεξί μπακ τον έβαζε αριστερό χαφ. Άλλ' αντ' άλλων
Αστέρας Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ. 19/1, 19:30 NS1
- magiktigra
Re: Αστέρας Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ. 19/1, 19:30 NS1
-
ariskatiforos
ο συμπαθεστατος φωτακης καλο φιλοτιμο παιδι με αθλητικα προσοντα κτλ..
αλλα ποσους αιωνες θα κανουν εκει οι υπευθυνοι ποδοσφαιρανθρωποι και καλα να καταλαβουν οτι δεν μπορει να στηριζεται η αναπτυξη σ αυτον..
το κεντρο το σημερινο βγαζει ματια οτι δεν μπορει οχι να δημιουργησει αλλα ουτε μπαλα να κρατησει..
ο δε λωρενς ...
αλλα και ποιος ..κριμα
χασαμε και το χακομπο στο τερμα..
και πως γινεται να ειμαστε καθε χρονο η ομαδα με τοσες απουσιες..
ο γεωργιαδης παλι τραυματιας
θα τρελαθουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αλλα ποσους αιωνες θα κανουν εκει οι υπευθυνοι ποδοσφαιρανθρωποι και καλα να καταλαβουν οτι δεν μπορει να στηριζεται η αναπτυξη σ αυτον..
το κεντρο το σημερινο βγαζει ματια οτι δεν μπορει οχι να δημιουργησει αλλα ουτε μπαλα να κρατησει..
ο δε λωρενς ...
αλλα και ποιος ..κριμα
χασαμε και το χακομπο στο τερμα..
και πως γινεται να ειμαστε καθε χρονο η ομαδα με τοσες απουσιες..
ο γεωργιαδης παλι τραυματιας
θα τρελαθουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
bane1980 έγραψε:ρε παιδιά χαλαρά, και να χάσουμε πάλι 2οι θα είμαστε, καλύτερη άμυνα, μπλα μπλα, χωρίς Ριμπερί και Ρόμπεν πως να βγάλεις φάση στον Αστέρα και στο Περιστέρι, μπλα μπλα, άμυνα μπετό, μπλα μπλα, γατάκια μέσα στο γήπεδο, μετριότητες στον πάγκο.
Παίξτε για τα παλικάρια ρε στην κερκίδα που ψοφάνε στο κρύο για να σας βλέπουν εσάς να σέρνεστε και τον άλλον να μην μπορεί να μάθει την ομάδα ένα σύστημα εδώ και 7 μήνες. Πάλι γιόμες για το κεφάλι του Σάλπι ανάμεσα σε Σανκαρέ και Μπαρτολίνι. Εύγε σε όλους!
ΥΓ. Ιβάν, εάν από σπόντα ισοφαρίσουν, μην ξηγηθείς κανά πριμ και τραβάμε τις κωλότριχές μας όλοι μαζί...
- ΑποστόληςΑ
Ο Φωτάκης φέτος δεν βλεπεται. Ο Kace και ο Αθανασιάδης στα τελευταία παιχνίδια περισσότερο κακό κάνουν. Ο Lawrence δεν μπορεί αριστερά και δεν μπορεί ως εξτρέμ. Ο Αποστολόπουλος φεύγει μπροστά χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτε αξιόλογο και μετά αφήνει τον De Vlasis μόνο του. Τα ανωτέρω δεν είναι κριτική για το σημερινό αγώνα αλλά για όλους τους τελευταίους αγώνες. Ο μόνος που δεν τα βλέπει είναι ο ΓΔ. Θα μου πεις τι επιλογές έχει;
Εγώ θα επέλαγα σύστημα 4-2-3-1
Κων/νιδης δεξί μπακ
Σταφυλίδης αμυντικό χαφ με Kace
Lawrewnce πίσω από το φορ.
Πέλκας δεξιά και Κίτσιου αριστερά.
Σαλπι φορ.
Χειρότεροι δεν θα είμασταν και περισσότερο πάθος και τρεξίματα θα είχαμε.
Κων/νιδης δεξί μπακ
Σαλπι φορ.
-
Armagedonas
Μην ανησυχείτε παιδιά
Ετοιμάζονται άλλες 3 μεταγραφές,άμεσα
Αμυντικού,σέντερ μπακ και....αμυντικογενούς μπακ!!!!!!
Ετοιμάζονται άλλες 3 μεταγραφές,άμεσα
Αμυντικού,σέντερ μπακ και....αμυντικογενούς μπακ!!!!!!
-
Armagedonas
Και μόνο που αναφέρεις το όνομα Κίτσιου,είσαι 8 μέτρα οφσάιντ!!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Φωτάκης φέτος δεν βλεπεται. Ο Kace και ο Αθανασιάδης στα τελευταία παιχνίδια περισσότερο κακό κάνουν. Ο Lawrence δεν μπορεί αριστερά και δεν μπορεί ως εξτρέμ. Ο Αποστολόπουλος φεύγει μπροστά χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτε αξιόλογο και μετά αφήνει τον De Vlasis μόνο του. Τα ανωτέρω δεν είναι κριτική για το σημερινό αγώνα αλλά για όλους τους τελευταίους αγώνες. Ο μόνος που δεν τα βλέπει είναι ο ΓΔ. Θα μου πεις τι επιλογές έχει;
Κων/νιδης δεξί μπακ
Σαλπι φορ.
- buffalobill4
Α και κατι αλλο. Δεν ειναι αναγκη να παρουμε παιχτες ονοματα.buffalobill4 έγραψε:Δεν εχω καν τη διαθεση να κραξω.
Ο κλασσικος ο εκτος εδρας ΠΑΟΚ. Σαν προβατα επι σφαγη. Οχι μονο δε γυαλιζει το ματι τους. Μιλαμε για νοθροτητα. Αντι να γουσταρουν να παιζουν τετοιου ειδους "δυνατα" ματς, αυτοι παιζουν σα να θελουν να βγαλουν την υποχρεωση.
Αυτος ο Κατσικας, δεν μπορει το παλικαρι. Ο Περονε μπορει να το κανει ο,τι θελει οπως θελει και οποτε θελει. Εδω τον περασε μεχρι και στην ταχυτητα.
Δωνη, ως τωρα σε στηριξα αρκετα πιστευω. Παντα ελεγα να μεινεις φετος και του χρονου να κανεις προετοιμασια με σωστη ομαδα και οχι ομαδα με μπαλωματα κλπ. Πλεον αλλαζω τα κοζια. Πρεπει να φυγεις και μαλιστα χωρις να σε διωξουνε. Πρεπει να παραιτηθεις. Αν πραγματικα θες να κανεις ενα καλο σ αυτο το συλλογο πρεπει να φυγεις. Δεν παει αλλο...
Δειτε τον αστερα. Ναβαρο, Ραγιος, Ντε Μπλασις, Περονε, Σανκαρε, Φουλοπ, Ουσερο και Αλβαρεζ, δεν ειναι ονοματα. Ουτε καν παιχταραδες που θα κανα τα παντα για να τους εχω στην ομαδα μου. Αλλα ειναι παιχτες που γνωριζουν τη θεση τους και πως κινουνται σ αυτη. ΚΑτι λορενς ρομπερ δε θα ητανε ουτε στην αποστολη σ αυτους. Και δεν ειναι δικαιολογια αυτο που λεω για μας
Μιλάς με τον Σερ;;;;;MANIAKOS έγραψε:ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΣΟΥΡ ΧΑΦ....ΔΕΝ .......βιβιαν αμυνα κατσουρ οσο αντεξει.
-
xrisitsapa
Αυτοι ολοι δεν ειναι ουτε για να περασουν εξω απο την Τουμπα.
επίσης αυτα τα βιντεάκια απο τις προπονήσεις με τα χαβαλεδάκια και τα γελάκια έχει γίνει εξευτελιστικό
ακούτε εκεί στην ΠΑΕ. Ξεχάσαμε και αυτα που ξέρουμε άιντε ... γατάκια τον πούλο όλοι η ομάδα.
Χάνει η ομάδα 2-0 απο Καλλιθέα και την άλλη μέρα προπόνηση βίντεο χαμογελάκια πειράγματα.. όλα πάνε καλά
αι στα διάλα μου σηκώσατε την πίεση πάλι
ακούτε εκεί στην ΠΑΕ. Ξεχάσαμε και αυτα που ξέρουμε άιντε ... γατάκια τον πούλο όλοι η ομάδα.
Χάνει η ομάδα 2-0 απο Καλλιθέα και την άλλη μέρα προπόνηση βίντεο χαμογελάκια πειράγματα.. όλα πάνε καλά
αι στα διάλα μου σηκώσατε την πίεση πάλι
nikolasf έγραψε:Μιλάς με τον Σερ;;;;;MANIAKOS έγραψε:ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΣΟΥΡ ΧΑΦ....ΔΕΝ .......βιβιαν αμυνα κατσουρ οσο αντεξει.
- ΑποστόληςΑ
Βελτιωμένος ο Αποστολό στο β΄ μέρος. Αν βελτιωθεί λίγο και ο Αθανασιάδης...