5.Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5.Pablo Gabriel García Pérez
ρε παιδια σταματηστε να βλεπετε παντου φαντασματα , ο ανθρωπος ειναι 35+ και,το βασικοτερο ολων ,με κορμι πολυ βαρυ.. ειναι πολυ λογικο μετα την λαθος διαχειρηση του απο τους προπονητες περσι και φετος να μην μπορει να επανερθει στο 100% .. ειναι εμβλημα ...μας εχει χαρισει τεραστιες στιγμες , προσωπικα τον θεωρω ισως τον καλυτερο ξενο που εχω δει στον ΠΑΟΚ μας αλλα στεναχωριεμαι με ολο αυτο που γινεται .. και επειδη ηταν λιγο πολυ αναμενομενο αυτο , οχι βεβαια σε τετοιο βαθμο, ημουν της αποψης να μην ανανεωσει .. γιατι αδικα "πεφτει" στα ματια μας ... μακαρι να μπορεσει να πιασει ενα καλο σερι αγωνων και να μπορεσει να παιξει στα ματς που θα καιει η μπαλα ..
αφού κατά κανόνα (δε λέω για σένα Νικόλα) δεν πάμε στο γήπεδο, πως μας λείπει ο Γκαρσία; Αν κάποιος θέλει να τον δει, αντί να πάει στην καφετέρια να δει τον ΠΑΟΚ ας κάτσει σπίτι να δει κάνα περσινό ή προπέρσινο ματς.
Γκαρσια, ως τον παλιοτερο εκει μεσα,
Και τον μονο που νοιωθει ΠΑΟΚ σου πεφτει η ευθηνη να δωσεις δυο σφαλιαρες εκει μεσα και να βαλεις σε μια αρχη τα πραματα
Νταξ καλος ο δωνης ειναι προπονητης, αλλα αφου βλεπεις οτι δεν ξερει τι του γινεται, παρε την κατασταση στα χερια σου τουλαχιστον για το κυπελο
Και τον μονο που νοιωθει ΠΑΟΚ σου πεφτει η ευθηνη να δωσεις δυο σφαλιαρες εκει μεσα και να βαλεις σε μια αρχη τα πραματα
Νταξ καλος ο δωνης ειναι προπονητης, αλλα αφου βλεπεις οτι δεν ξερει τι του γινεται, παρε την κατασταση στα χερια σου τουλαχιστον για το κυπελο
- Μπαρκαρούτσος
Ο Αθανασιάδης δεν είναι ο παλαιότερος;
Εκτός κι αν εννοείτε "ο μεγαλύτερος"...
Εκτός κι αν εννοείτε "ο μεγαλύτερος"...
Δυστυχώς μας λείπει πολύ. Πάρα πολύ.nikolasf έγραψε:ΠΑΥΛΑΡΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥ!!!!!

Ένα-δυό καλά φαουλάκια ή κορνεράκια νάχεις κρατημένα Παυλάρα για σήμερα μπορείς;
Εγώ νομίζω ότι μπορείς...

Εγώ νομίζω ότι μπορείς...

- desperando
- Επικοινωνία:
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Ο ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ @ΡΧΙΔΙ@ ΠΑΜΠΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ 'Η Ο ΥΠΝΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ;;
και τωρα αρχιζω να μοιραζω φιλακια,ενας-ενας,ολοι οσοι ειρωνευτηκατε (και μπαναρατε) θα παρετε...
και τωρα αρχιζω να μοιραζω φιλακια,ενας-ενας,ολοι οσοι ειρωνευτηκατε (και μπαναρατε) θα παρετε...
π κακος σημερα δικαιως δεν τον εβαζε......με παρασκηνια δεν ασχολουμαι.