Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jibbie έγραψε:υπαρχει κ η αντιληψη δεν τον γουσταρω για καθαρα ποδοσφαιρικους λογους βεβαια. αλλα ποιοι ειμαστε εμεις;διπλωμα εχουμε;silence..i kill you.
Καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους πέρι πλάνου σου έγραψα , αλλά εσύ προτιμάς τη φράση , "ποιοί είμαστε εμείς, έχουμε δίπλωμα?" που είναι προφανώς αστείο ή μάλλον ειρωνεία που θέλει να πει τι?
Σόρυ που δε καταλαβαίνω τι θες να πεις
CCCP έγραψε:ΠΟΤΕ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ?
Έτσι ... θεοποιήσαμε την εποχή του Σάντος που είχαμε 1 ευκαιρία ανά ματς. Και εκεί κατοχή μπάλας είχες και ανούσιο passing game , έτσι έχτισες το αμυντικό σερι. Περιμένεις από προπονητή να διασπάει τις κλειστές άμυνες και να έχει πλάνο στο παιχνίδι του...Δλδ το πλάνο του γαύρου ποιο είναι στις κλειστές άμυνες? Η στρατηγική του παιχνίδι?
Ο Βαλβέρδε με παικταράδες μέσα, μόνο στο 2ο πέρασμά του άφησε συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό στίγμα με άμυνα πολύ ψηλά και εξαντλητικό πρέσινγκ.
Ο Σάντος άφησε ένα ευκολότερο "στίγμα" με ανούσιο τσούκου τσούκου μπολ και σφιχτό σχηματισμό .. σε συνάρτηση με το σεβασμό που ενέπνεε ως προσωπικότητα έπαιρνε από ένα σημείο και μετά το 100% από τους παίκτες με αποτέλεσμα να σε πάει σχεδόν στο ταβάνι σου αγωνιστικά ως ομάδα και ως σύλλογο γενικότερα ( φαινόμενα Σπάθα κλπ)
Ο Μπάγεβιτς είχε κ αυτός ξεκάθαρο στίγμα άλλά και ξεκάθαρα το καλύτερο ροστερ πάντα...τον είδα σε τεταρτοπεμπτα ροστερ τι πέτυχε.
Και μου ψάχνετε τώρα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του Δώνη και πράσινα άλογα. Μια πιο αντρίκεια άποψη θα ήταν δε τον γουστάρω , δε τον πιστεύω το μπούλο. Όμως μια τέτοια άποψη καλυμμένη με τον μανδύα ποδοσφαρικών επιχειρημάτων περί πλάνου και μια δόση προσεκτικά διετυπωμένης ειρωνείας ... προκαλεί αυθόρμητο γέλωτα μήνες τώρα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Οποιος έχει απαίτηση να παίξει ο ΠΑΟΚ ποδόσφαιρο είναι πολύ ........... (συμπλήρώνετε κατά βούληση).
CCCP έγραψε:ΠΟΤΕ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ?
Έτσι ... θεοποιήσαμε την εποχή του Σάντος που είχαμε 1 ευκαιρία ανά ματς. Και εκεί κατοχή μπάλας είχες και ανούσιο passing game , έτσι έχτισες το αμυντικό σερι. Περιμένεις από προπονητή να διασπάει τις κλειστές άμυνες και να έχει πλάνο στο παιχνίδι του...Δλδ το πλάνο του γαύρου ποιο είναι στις κλειστές άμυνες? Η στρατηγική του παιχνίδι?
Ο Βαλβέρδε με παικταράδες μέσα, μόνο στο 2ο πέρασμά του άφησε συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό στίγμα με άμυνα πολύ ψηλά και εξαντλητικό πρέσινγκ.
Ο Σάντος άφησε ένα ευκολότερο "στίγμα" με ανούσιο τσούκου τσούκου μπολ και σφιχτό σχηματισμό .. σε συνάρτηση με το σεβασμό που ενέπνεε ως προσωπικότητα έπαιρνε από ένα σημείο και μετά το 100% από τους παίκτες με αποτέλεσμα να σε πάει σχεδόν στο ταβάνι σου αγωνιστικά ως ομάδα και ως σύλλογο γενικότερα ( φαινόμενα Σπάθα κλπ)
Ο Μπάγεβιτς είχε κ αυτός ξεκάθαρο στίγμα άλλά και ξεκάθαρα το καλύτερο ροστερ πάντα...τον είδα σε τεταρτοπεμπτα ροστερ τι πέτυχε.
Και μου ψάχνετε τώρα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του Δώνη και πράσινα άλογα. Μια πιο αντρίκεια άποψη θα ήταν δε τον γουστάρω , δε τον πιστεύω το μπούλο. Όμως μια τέτοια άποψη καλυμμένη με τον μανδύα ποδοσφαρικών επιχειρημάτων περί πλάνου και μια δόση προσεκτικά διετυπωμένης ειρωνείας ... προκαλεί αυθόρμητο γέλωτα μήνες τώρα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Οποιος έχει απαίτηση να παίξει ο ΠΑΟΚ ποδόσφαιρο είναι πολύ ........... (συμπλήρώνετε κατά βούληση).
..ονειροπόλος;
Karelias έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
ΥΓ Που σε ρε Ταγμα με τη Σαρα σου να ηρεμήσεις την κατάσταση. .Χαλαρώστε παιδιά.
Έχει ''δουλειά'' δε μπορεί τώρα, καλέστε αργότερα.
Ανούσια κατοχή μπάλας δεν υπήρχε απ τον Σάντος.
Βασικά οριακά πάντα είχαμε (αν είχαμε) το ποσοστό της κατοχής υπέρ μας.
Ανούσια όμως, το τονίζω, κατοχή μπάλας δεν είχαμε σχεδόν ποτέ επί Σάντος, πάντοτε υπήρχε ένας στόχος.
Επίσης, ξεχνάς τα φοβερά στημένα που είχε η ομάδα τότε. Ότι της έλειπε από φάσεις το έπαιρνε απ τα στημένα.
karelia....η λέξη ανούσια είναι βαριά. Ας πούμε με ρίσκο ή χωρίς ρίσκο ανάλογα με το κατά πόσο προσπαθείς να μετατρέψεις τη κατοχή σε κάθετο ποδόσφαιρο και να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Υπό αυτό το πρίσμα ο Σάντος δε ρίσκαρε καθόλου ώστε η κατοχή να σημαίνει απαραίτητα επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό εννοούσα γράφοντας "ανούσια". Ο Σάντος κράταγε τη μπάλα ώστε να έχεις συνοχή ως σχηματισμός και με υπομονή προσπαθούσε να βγέλει 1-2 ευκαιρίες στα παιχνίδια. Δεν είχε παραπάνω φίλε , μη βλέπεις τις εξαιρέσεις. Σε αυτό που συμφωνώ 100% μαζί σου είναι το δούλεμα στα στημένα και η "πειθαρχία" στην ομάδα. Που και αυτό άργησε να έρθει, θυμάσαι τι γινόταν με τις κόκκινες στην αρχή της εποχής Σάντος.
Αυτό ο Δώνης δε το έχει. Δε ξέρω αν θα το πετύχει. Αλλά μια ψιλο-safe κατοχή-έλεγχο των παιχνιδιών το έχεις. Καλά θα ήταν να έκανες τριγωνάκια και μαγικά να διασπάς 11 παίκτες πίσω από τη μπάλα...αλλά εγώ που δε ξέρω μπάλα , ακόμα και απέναντι σε καρέκλες να με βάλεις να παίζω το 1-2 , πάλι σκατά θα τα κάνω. Αυτό απάντάει στο επιχείρημα περί χαμηλού επιπέδου πρωτάθλημα...εκτός κ αν το κατενάτσιο των μικρών ήταν ποτέ "υψηλού" επιπέδου και δε το κατάλαβα...Αν εγώ δεν έχω τη ποδοσφαιρική ευφύία να κινηθώ στο κενό χώρο για να ξεμαρκαριστώ και να δημιουργήσω ρήγματα , όσο και να μου το "διδάξει" ο κοουτς ... εγώ το απαυτό μου θα παίζω.
ρεαλιστικά περίμενω μεγαλύτερη συνοχή στην ομάδα , σοβαρότητα στη διαχείριση παιχνιδιών και αποτελέσματα στο γήπεδο. Αν τα δω, θέλω να μείνει ο Δώνης. Αν όχι , μάλλον δε μας κάνει.
ΥΓ: Ntimbar ok ρε φίλε , είσαι γάτος και με έστειλες με την εξυπνάδα. Παραδίνομαι
jibbie έγραψε:υπαρχει κ η αντιληψη δεν τον γουσταρω για καθαρα ποδοσφαιρικους λογους βεβαια. αλλα ποιοι ειμαστε εμεις;διπλωμα εχουμε;silence..i kill you.
Καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους πέρι πλάνου σου έγραψα , αλλά εσύ προτιμάς τη φράση , "ποιοί είμαστε εμείς, έχουμε δίπλωμα?" που είναι προφανώς αστείο ή μάλλον ειρωνεία που θέλει να πει τι?
Σόρυ που δε καταλαβαίνω τι θες να πεις
η δικη σου επιχειρηματολογια δλδ ποια ειναι; οτι αποκλειεται να υπαρχουν οντως καθαρα ποδοσφαιρικοι λογοι που μπορει να οδηγησουν καποιον στο να μη γουσταρει τον Δωνη και οτι κατι τετοιο προκαλει γελιο; και τι εισαι;αυθεντια που θα κρινεις αν μπορουν να υπαρξουν ή οχι τετοιοι λογοι; εκει παει το σχολιο περι διπλωματος
επισης δεν μπορω να συμμεριστω την αποψη οτι ειμαστε βιαστικοι. προσωπικα, απ οσα σκαμπαζω, οι ομαδες του Δωνη τοσα χρονια το ιδιο πραγμα παρουσιαζουν. εν ολιγοις, μια ομαδα που εχει την μπαλα στα ποδια και δε ξερει τι να την κανει. τωρα εσεις που ξερετε περισσοτερα, μπορει να χετε αντιθετη αποψη. δεν παμε και για γαμο
τζιμπι , η δική μου επιχειρηματολογία έχει να κάνει με τη θέση ότι τα περισσότερα ποδοσφαρικά "σφάλματα" που αποδίδονται στο ΓΔ είναι πράγματα που σχεδόν ποτέ δεν έχουν υλοποιηθεί στο ΠΑΟΚ.
Επ'αυτού θα ήθελα να μου πεις ποια εποχή έσπαγες αντίπαλες μαζικές άμυνες με εύκολο συστηματικό και αξιόπιστο τρόπο ώστε να καταλάβω τι είναι αυτό που μας λείπει τη παρούσα στιγμή.
Κοιτα ο σαραντης είπε ότι ο Σαββιδης ειναι μονο λογια και δεν θα κανει τίποτε στον ΠΑΟΚ αυτο το είπε λίγο προτού βάλει τα 10 εκατ στον αλλο παπαρα τον ζαγορα στον λιμπερο :):):) οπότε μην το δενεις κόμπο το τι λέει ο σαραντης πανταζης ......
Jibbie και εγώ το ίδιο θέλω , άσχετα αν το έχω δει ( που σχεδόν ποτέ δε το έχω δει).
Ο ΓΔ ήταν επιλογή με συγκεκριμένο σκεπτικο ( που δε με έβρισκε ιδιαίτερα σύμφωνο) και το πιο ασφαλές είναι να κάτσεις το καλοκαίρι να κάνεις απολογισμό και να αποφασίσεις αν σου κάνει. Το να λέμε συνέχεια τα ίδια όμως, να ειρωνευόμαστε συνεχώς και να προσβάλλουμε (δε πάει απαραίτητα σε σένα) δεν έχει νόημα. Και εγώ θέλω πάντα το ΠΑΟΚ νικητή αλλά περιμένω να δω τη διαχείριση του υπολοίπου της σαιζόν απο το προπονητή.