German Chistyakov

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Athens

Re: German Chistyakov

Δημοσίευση από Athens »

το ποδοσφαιρο δεν ειναι βιομηχανια ονειρων...
συμφωνω ρε φιλε αλλα αυτα τα ελεγες οταν ησουν στην Ανζί?
οταν ετρεχες να παρεις τον Ρομπερτο Καρλος και να πεταξεις χρυσαφι στον Ετο τοτε ηταν βιομηχανια ονειρων?
πραγματικα εχασα πασα ιδεα για σενα και μου ησουν πολυ συμπαθης
|
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μια χαρα τα ειπε απλα θα μπορουσε να τα πει ισως ποιο νωρις, αλλα δικαολογειται στο οτι τωρα μαθαινει το τροπο που σκεφτομαστε και αντιδραμε.....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

καλα τα πε τωρα μεν αλλα επρεπε νωριτερα....διοικηση και αρδ συνυπευθυνοι ξεκαθαρα για μενα..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Athens έγραψε:το ποδοσφαιρο δεν ειναι βιομηχανια ονειρων...
οταν ετρεχες να παρεις τον Ρομπερτο Καρλος και να πεταξεις χρυσαφι στον Ετο τοτε ηταν βιομηχανια ονειρων?
|
Ρε φίλε πλάκα κάνεις είναι το ίδιο μέγεθος ο Κερίμοφ με τον Σαββίδη???? Ο τύπος είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο τα ρίχνει για πλάκα αυτά. Ο δικός μας είναι απλά πολύ πλούσιος αλλά δεν κάνει καταχρήσεις. Το λέει και το βιογραφικό του αυτό. Θα κάνει καλές κινήσεις όταν πρέπει. Αυτά που γράφεις είναι ουτοπικά. Και εγώ θέλω τον Βιεϊρίνια και τον Λάζοβιτς αλλά ρεαλιστικά μιλώντας αυτοί οι παίκτες είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ και δεν έρχονται έτσι εύκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα.
:pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ετσι είναι Φώτη

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Μετα το πριμ με χ στο γαυρο δευτερη κιτρινη στην ΠΑΕ αυτες οι δηλωσεις

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ.

Καλα το πας και σε συμπαθω,αλλα προσεχε τις δηλωσεις και τι κανεις.

Απο αυριο πρωτη δουλεια να μαζεψεις τις δηλωσεις
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Να μη μαζεψει καμια δηλωση φιλε. Γνωμη μου. Ηρθαν να ΧΤΙΣΟΥΝ μια μεγαλη ομαδα, αφηστε τους να δουλεψουν με την ησυχια τους. Κοιταξτε τι γινεται τριγυρω μας, ολοι ειναι διαλυμενοι και εμεις ειμαστε ηρεμοι. Θα ερθουν παικτες σιγα σιγα, αυτη ειναι η αληθεια και μας πειραζει γιατι μας το λενε καταμουτρα
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Μια χαρα δηλωσεις εκανε και μια χαρα το πανε μεχρι στιγμης...

Και στην τελικη φτασαμε 15 ιανουαριου να εχουμε παρει τον κατσουρανη(αρχηγο εθνικης ελλαδος) και τον σιλντερφελντ (βασικο στοπερ εθνικης κροατιας) και να λεμε ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ....!!!
Τετοιες κινησεις Ιανουαριο δεν εχουμε ξανακανει ΠΟΤΕ!ποτε ομως...

Αν παρει ακομα ενα παιχτη ειμαστε μια καλα...χτιζουμε τωρα, θα κανουμε τους 4-5 ποιοτικους παιχτες που εχουμε τωρα 7-8 και το καλοκαιρι θα τους κανουμε 10-11 και του χρονου 14-15 και καπως ετσι ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ θα γινουμε μεγαλη(ποιοτικα) ομαδα!

Η Ρωμη δεν χτιστηκε σε μια μερα και ουτε εχουμε τον brian clough να την χτισει σε μια μερα!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Είναι αλήθεια ότι χειμώνα δύσκολα βρίσκεις καλούς παίκτες. Είναι και ο χρόνος περιορισμένος.
Από την άλλη, Σορλέν και Λίνο, χειμώνα είχαν έρθει.
Τελικός κριτής είναι το χορτάρι. ;)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μια χαρά τα είπε. Απορώ που κάποιοι χαλιούνται.

Δηλαδή τι έπρεπε να πει, "Θα σας φέρω Vieirinha, Lucas, Trezeguet, Del Piero, Pirlo";; Στις 1 Φεβρουαρίου θα είχαν γίνει τα γραφεία του Π.Α.Ο.Κ. σαν αυτά της Ν.Δ.!
Πυροβολημένα...
RoMaN έγραψε:Τα 'πε καλά, όμως, ο Ρώσος
"δεν έχει τον Γενάρη σπατάλες"!
Είναι στα λόγια του καμπόσος,
δεν λέει άρες μάρες κουκουνάρες! ( :lol: :lol: :lol: :lol: )
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

DC έγραψε:Είναι αλήθεια ότι χειμώνα δύσκολα βρίσκεις καλούς παίκτες. Είναι και ο χρόνος περιορισμένος.
Από την άλλη, Σορλέν και Λίνο, χειμώνα είχαν έρθει.
Τελικός κριτής είναι το χορτάρι. ;)
Ο ΠΑΟΚ προς το παρον εχει φερει 2(1 γιατι τον αλλον δεν τον εχουμε δει) παιχτες ποιοτητας οι οποιοι ολους οσους ειχες σε αντιστοιχες θεσεις τους πετανε για πλακα εκτος 11αδας.Εχω πει απο την αρχη οτι ειναι καλο να χτισουμε την αμυνα μας μπας και δεσει με τοσο πετρελαιο που εχει πισω.
Αμα βρουνε και εναν μεσοεπιθετικο αναλογης ποιοτητας θα ειμαστε απλα σουπερ.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: German Chistyakov

Δημοσίευση από karlat85 »

Καλούς παίκτες βρίσκεις, καλούς ελεύθερους δεν βρίσκεις
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μα τι λεμε ρε παιδια η ιδια η παε ψηλωσε τον πηχη...ουτε εγω δημοσιευα τα ταξιδακια στο βολφσμπουργκ,ουτε εγω εβγαζα τις φωτο με βιερινια, ουτε εγω εβγαζα τις επαφες με λαζοβιτς...οι ιδιοι το εκαναν ουτε καν οι αρδ...ενταξει για καποιο λογο αλλαξανε πολιτικη (ή απλα κανουν παιχνιδια) αλλα οχι και να πουλαμε σανο...

η ατακα ''το ποδοασφαιρο δεν ειναι βιομηχανια ονειρων'' ειναι τουλαχιστον τραγικη καθως αν το ποδοσφαιρο δεν ηταν βιομηχανια ονειρων δεν θα υπηρχε και σαν αθλημα...

τωρα οσο αναφορα τον τομεα των μεταγραφων οσοι μιλανε για το χερι που θα μπει βαθια στην τσεπη το καλοκαιρι,τζαμπα θα μπει τοτε, καθως αν πας να κανεις καμια 6-7 μεταγραφες το καλοκαιρι οχι μονο σεντονι τσου λου δε θα δεις αλλα ουτε καν γιουροπα...αν εχεις οπως λες στοχο τη δευτερη θεση του τσου λου πρεπει να απο τωρα να δουλεψεις για να εχεις πιθανοτητες να μπεις επιτελους στους ομιλους...με πορδες δε βαφεις αυγα πως να το κανουμε...

κατα τα αλλα δεν μπορω να μην αναγνωριζω πως σε σχεση με τις 2 μπαλαδοφατσες δεν εχει καμι σχεση κανει δουλεια ο ανθρωπος και φαινεται...

Photis έγραψε:
Athens έγραψε:το ποδοσφαιρο δεν ειναι βιομηχανια ονειρων...
|
Ρε φίλε πλάκα κάνεις είναι το ίδιο μέγεθος ο Κερίμοφ με τον Σαββίδη???? Ο τύπος είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο τα ρίχνει για πλάκα αυτά. Ο δικός μας είναι απλά πολύ πλούσιος αλλά δεν κάνει καταχρήσεις. Το λέει και το βιογραφικό του αυτό. Θα κάνει καλές κινήσεις όταν πρέπει. Αυτά που γράφεις είναι ουτοπικά. Και εγώ θέλω τον Βιεϊρίνια και τον Λάζοβιτς αλλά ρεαλιστικά μιλώντας αυτοί οι παίκτες είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ και δεν έρχονται έτσι εύκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα.
:pano:
φωτη απλα πιστευω ο φιλος θελει να πει οτι δεν μπορεις να δηλωνεις οτι το ποδοσφαιρο δεν ειναι βιομηχανια ονειρων οταν ησουν μερος ενος τετοιου ενος τετιου εγχειρηματος που αποσκοπουσε στην αναδειξη της ασιμης ανζι σε πρωτη δυναμη στη ρωσια... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Sera πολλά +++
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Sera4 έγραψε:μα τι λεμε ρε παιδια η ιδια η παε ψηλωσε τον πηχη...ουτε εγω δημοσιευα τα ταξιδακια στο βολφσμπουργκ,ουτε εγω εβγαζα τις φωτο με βιερινια, ουτε εγω εβγαζα τις επαφες με λαζοβιτς...οι ιδιοι το εκαναν ουτε καν οι αρδ...ενταξει για καποιο λογο αλλαξανε πολιτικη (ή απλα κανουν παιχνιδια) αλλα οχι και να πουλαμε σανο...

η ατακα ''το ποδοασφαιρο δεν ειναι βιομηχανια ονειρων'' ειναι τουλαχιστον τραγικη καθως αν το ποδοσφαιρο δεν ηταν βιομηχανια ονειρων δεν θα υπηρχε και σαν αθλημα...
στο βολφσμπουργκ πηγε για τα χρωστουμενα και για γενικοτερη συζητηση για παικτες. με τον βιερινια βγηκε φωτο, τη σκοπιμοτητα της οποιας δε τη γνωριζουμε- εδω να καταλαβω τις αντιδρασεις αλλα και παλι, θεωρω πως απλα δεν εχουμε οικειοτητα με το πως γινεται το μεταγραφικο παιχνιδι σε αλλες χωρες. επαφες για λαζοβιτς επισημα δεν εβγαλε προς τα εξω ποτε η ΠΑΕ.

η ατακα ''το ποδοασφαιρο δεν ειναι βιομηχανια ονειρων'' επιδεχεται πολλων ερμηνειων-σιγουρα παντως, η κριτικη που κανει καποιος καλο ειναι να εντασσεται στο πλαισιο που χρησιμοποιηθηκε απ τον ρωσο. θεωρω την αποψη οτι η ατακα αυτη ειναι τραγικη, το λιγοτερο ανεπαρκη.

καταλαβαινω οτι για τα ΠΑΟΚτσακια τα ηθη που εισαγει ο ρωσος ξενιζουν και ως ενα σημειο προκαλουν αντιδρασεις, αλλα σιγουρα δε θα παιξω το παιχνιδι των ψεγαδιων σ εναν ανθρωπο που μετραει ενα κ κατι μηνα κ εχει να κανει με ανθρωπους εντελως ερασιτεχνες σε ολα τα επιπεδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”