Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από moican4 »

Δημοσίευσηαπό moican4 » Τρί Δεκ 18, 2012 6:53 am

Το πιο σημαντικό είναι άλλο.

Ο Χακόμπο και ο κάθε Χακόμπο πρέπει να κατανοήσει ότι δεν παίζει στο χωριό του.
Ότι δεν είναι σε θέση να διακινδυνεύσει την σωματική υγεία, γιατί παίζει σε ΟΜΑΔΑ, όχι μόνος του.
Και αν αυτός θέλει να παίζει και με 1 πόδι, ο προπονητής είναι υπέυθυνος να προστατεύσει πρωτίστως την ομάδα και μετά τον παίκτη.
Αλίμονο αν όποιος παθαίνει θλάση, κουνάει το δάκτυλο στον προπονητή ότι δεν βγαίνει...!!
Αύριο μεθαύριο αν το κάνει και κάποιος ακόμα και τον βγάλει, θα πρέπει να νιώσει μαλ@κας ναι ή όχι?
Υπήρχε περίπτωση να το κάνει κάποιος στον Σάντος π.χ και να τον άφηνε μέσα με το σκορ να είναι 0-3?
Με ποιο δικαίωμα θα μείνει 10 μέρες χωρίς προπονήσεις την ώρα που ο γιατρός έλεγε ότι πρέπει να αποχωρήσει?
Γελοία πράγματα....
Και να έχει μικροπροβλήματα, αν ο παίκτης είναι και λίγο εγωιστής και θέλει να παίξει, όχι ότι το κρύβει με την κακή έννοια, αλλά τον είχα δει και σε ένα παιχνίδι που έδειχνε με τα χέρια του ότι είναι καλά και έπαιξε. Πρέπει να υπήρχε προδιάθεση. Ισως και από πολύ πιο παλιά. Μπορεί να είχε μικροενοχλήσεις και έφτασε πλέον σε ένα σημείο που ο μυς δεν άντεξε. Αυτή η θλάση ουσιαστικά είναι πάνω από τρίτου βαθμού...»
Αυτά είναι τα "καλά" της απειθαρχίας...
Ευθύνες θα αποδοθούν για μια τέτοια σοβαρή ζημιά πουθενά?
Μπα...
Να μας πουν αυτοί που λέγανε "καλά έκανε και δεν τον έβγαλε, του έκανε το χατήρι"...!!

ΥΓ. Και κάτι ακόμα.
Ο Κλάους σέρνεται..
Ακούγονται διάφορα..
Αν ο προπονητής δεν του τρίξει τα δόντια είτε με λόγια είτε με πράξεις ποιος θα το κάνει εγω?
Αλλά με τέτοιο καραπ@@@ριο, γιατί ο Κλάους και ο κάθε Κλάους να μην τα γράψουν και λίγο στα @@ τους, μήπως θα χάσουν την θέση?
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Εγώ ένα έχω να πω.
Φρέσκο φρέσκο, ακόμα σπαρταράει

http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... &start=165
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

μετά το διπλό στην Τρίπολη και την πρόκριση στο κύπελο να δω τι θα λέμε.
5 μέρες ξεσάλωμα και μετά τα κεφάλια μέσα. :(
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

κυρ γιωργο μη μασας εισαι ο καλυτερος..ΝΟΤ! :?
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

moican4 έγραψε:
Δημοσίευσηαπό moican4 » Τρί Δεκ 18, 2012 6:53 am

Το πιο σημαντικό είναι άλλο.

Ο Χακόμπο και ο κάθε Χακόμπο πρέπει να κατανοήσει ότι δεν παίζει στο χωριό του.
Ότι δεν είναι σε θέση να διακινδυνεύσει την σωματική υγεία, γιατί παίζει σε ΟΜΑΔΑ, όχι μόνος του.
Και αν αυτός θέλει να παίζει και με 1 πόδι, ο προπονητής είναι υπέυθυνος να προστατεύσει πρωτίστως την ομάδα και μετά τον παίκτη.
Αλίμονο αν όποιος παθαίνει θλάση, κουνάει το δάκτυλο στον προπονητή ότι δεν βγαίνει...!!
Αύριο μεθαύριο αν το κάνει και κάποιος ακόμα και τον βγάλει, θα πρέπει να νιώσει μαλ@κας ναι ή όχι?
Υπήρχε περίπτωση να το κάνει κάποιος στον Σάντος π.χ και να τον άφηνε μέσα με το σκορ να είναι 0-3?
Με ποιο δικαίωμα θα μείνει 10 μέρες χωρίς προπονήσεις την ώρα που ο γιατρός έλεγε ότι πρέπει να αποχωρήσει?
Γελοία πράγματα....
Και να έχει μικροπροβλήματα, αν ο παίκτης είναι και λίγο εγωιστής και θέλει να παίξει, όχι ότι το κρύβει με την κακή έννοια, αλλά τον είχα δει και σε ένα παιχνίδι που έδειχνε με τα χέρια του ότι είναι καλά και έπαιξε. Πρέπει να υπήρχε προδιάθεση. Ισως και από πολύ πιο παλιά. Μπορεί να είχε μικροενοχλήσεις και έφτασε πλέον σε ένα σημείο που ο μυς δεν άντεξε. Αυτή η θλάση ουσιαστικά είναι πάνω από τρίτου βαθμού...»
Αυτά είναι τα "καλά" της απειθαρχίας...
Ευθύνες θα αποδοθούν για μια τέτοια σοβαρή ζημιά πουθενά?
Μπα...
Να μας πουν αυτοί που λέγανε "καλά έκανε και δεν τον έβγαλε, του έκανε το χατήρι"...!!

ΥΓ. Και κάτι ακόμα.
Ο Κλάους σέρνεται..
Ακούγονται διάφορα..
Αν ο προπονητής δεν του τρίξει τα δόντια είτε με λόγια είτε με πράξεις ποιος θα το κάνει εγω?
Αλλά με τέτοιο καραπ@@@ριο, γιατί ο Κλάους και ο κάθε Κλάους να μην τα γράψουν και λίγο στα @@ τους, μήπως θα χάσουν την θέση?
Επιτέλους...
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

MANIAKOS έγραψε:ωμο ρεαλισμο χρειαζεται η ομαδα.....αυτοι ειμαστε ολο το χρονο ....και επειδη ολα παιζονται στα πλει ο φο που θα χουμε σχεδον ολοι ιδιους βαθμους παν κατ...ας πραξουν τα δεοντα αυτι που πρεπει...
Εμένα πάντως αυτό ακριβώς αυτό ειναι το προβλημα μου. Ότι 6-7 μήνες μετα η εικόνα είναι ακριβώς η ίδια. Βελτίωση μηδεν στο οτιδήποτε
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Μετά τις δηλώσεις Τσιστιακώφ ένα έχω να πω...
Είμαι πλέον πιο "Δωνικός" από τον Δώνη ....
Είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να έχουμε την δεδομένη χρονική στιγμή ...
Κ ας θέλω 10 κολλύρια και 5 υπογλώσσια κάθε φορά που βλέπω την καψούρα μου
Όσοι αντιδρούν ας μου πουν ΕΝΑ καλύτερο προπονητή απο τον Δώνη που θα ερχόταν στην ομάδα ,με τόσο μικρό budget και τόσο μεγάλες απαιτήσεις .
υ.γ :
Το ταμείο είναι μείον , μεσοεπιθετικό θα πάρουμε απο τα πανέρια (με πολύ μικρές πιθανότητες πραγματικής ενίσχυσης). Κρίμα για τις τόσες νύχτες που ονειρευόμουν Λαζοβιτς , Βιερίνια , Λούκας .....Κρίμα
υ.γ 2 : Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν γιατί σμπρώξαμε 1 μύριο σε αμθντικούς και όχι σε επιθετικούς ...αν ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει
υ.γ 3 : Η απόλυτη ξενέρα ....
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Μην τρελαινεστε...

Μπορει οι πραγματικοι αποδεκτες των οσων ειπε να ειναι αλλοι!!!

Σκεφτειτε το...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Εικόνα
Ζούμε μεγάλες στιγμές
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

tera12tera έγραψε:Μετά τις δηλώσεις Τσιστιακώφ ένα έχω να πω...
Είμαι πλέον πιο "Δωνικός" από τον Δώνη ....
Είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να έχουμε την δεδομένη χρονική στιγμή ...
OXI ήταν ο προηγούμενος
Κ ας θέλω 10 κολλύρια και 5 υπογλώσσια κάθε φορά που βλέπω την καψούρα μου
Όσοι αντιδρούν ας μου πουν ΕΝΑ καλύτερο προπονητή απο τον Δώνη που θα ερχόταν στην ομάδα ,με τόσο μικρό budget και τόσο μεγάλες απαιτήσεις .
Ο προηγούμενος
υ.γ :
Το ταμείο είναι μείον , μεσοεπιθετικό θα πάρουμε απο τα πανέρια (με πολύ μικρές πιθανότητες πραγματικής ενίσχυσης). Κρίμα για τις τόσες νύχτες που ονειρευόμουν Λαζοβιτς , Βιερίνια , Λούκας .....Κρίμα
υ.γ 2 : Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν γιατί σμπρώξαμε 1 μύριο σε αμθντικούς και όχι σε επιθετικούς ...αν ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει
Γιατί ο νυν δεν ξέρει να προετοιμάσει αμυντικά την ομάδα
υ.γ 3 : Η απόλυτη ξενέρα ....
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΥΓ3
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

O προηγούμενος ήταν η χαρά του κάθε χωριού ...Έπαιρνε το διπλό στην Τούμπα εύκολα ....Άσε που όποτε έπαιρνε μια σημαντική νίκη , τα έκανε όλα μπάχαλο, δηλώνοντας θέλω να φύγω ..., έχω πρόταση από Κατάρ ... :mrgreen: :mrgreen: κ άλλες χαζομάρες ...
υ,γ : Ακόμη και από εκεί έφυγε ...νύχτα . Η ομάδα του ήταν προτελευταία αν και είχε το δευτερο υψηλότερο budget ...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Karelias έγραψε:Εικόνα
Ζούμε μεγάλες στιγμές
epic απλα μια οπτασια... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

tera12tera έγραψε:O προηγούμενος ήταν η χαρά του κάθε χωριού ...Έπαιρνε το διπλό στην Τούμπα εύκολα ....Άσε που όποτε έπαιρνε μια σημαντική νίκη , τα έκανε όλα μπάχαλο, δηλώνοντας θέλω να φύγω ..., έχω πρόταση από Κατάρ ... :mrgreen: :mrgreen: κ άλλες χαζομάρες ...
υ,γ : Ακόμη και από εκεί έφυγε ...νύχτα . Η ομάδα του ήταν προτελευταία αν και είχε το δευτερο υψηλότερο budget ...
στείλε μας το λινκ της "φυγής" του από την Αλ Κορ, γιατί προχτές που κοίταξα ήταν ακόμα εκεί (όντως είναι παραπροτελευταία στη βαθμολογία):

http://www.alkhor-club.com/alkhor/en/ne ... news_id=49
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Karelias έγραψε:Εικόνα
Ζούμε μεγάλες στιγμές
Γελάει και η αιθαλομίχλη. Τι να πρωτοσχολιάσω... Τον Che Guevara στη μπλούζα του Κάκου πχ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Τρί 15 Ιαν 2013, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αρχικα ειχα αντιρρησεις για δωνη και ειπα θα μουν αυστηρος κριτης λογω της απαραδεκτης αποπομπης του μπολονι...

Αλλα πλεον οι απαιτησεις μεγαλωσαν ΧΩΡΙΣ λογο....αν δεν παρουμε μεσοεπιθετικαρες δλδ...

το ποσο ξεχωριζει ο κατσουρ δειχνει αυτο που θελω να πω////

Δε διαφωνω για καποια που λετε για Δωνη και να πω την αληθεια και με χαβο και τσιωλη δερμι κλπ πανω κατω στα ιδια θα μασταν αλλα και με καλο προπονητη ΦΕΤΟΣ τα ιδια θα βλεπαμε..απλα θα εβαζε κπς βασεις οπως εκανε περσι ο ρουμανος....αυτα....

ΟΣον αφορα τ ις δηλσωεις του ορισμενς ειναι οντως για γελια...π,χ για χτες αντιποδοσφαιρο ο ατρομητος ....οντως επαιξε και καλα εκανε και πετυχε ο μουστακιας..αν ημασταν μαγκες ας κερδιζα,ε.....δλδ παιζουμε μπαλαρα εμεις? γελαν και οι πετρες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”