Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος, 0-0 MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος, 0-0 MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το υλικό μας δεν είναι καλύτερο απ του Ατρομήτου.
Η ομάδα έδειξε αυτό που ξέραμε οτι δηλαδή απέναντι σε κλειστές άμυνες δεν μπορεί.
Αναστόπουλε παίξε έτσι και στο τηγάνι αν είσαι μάγκας.
Γεωργιάδη αν έχεις λίγο τσίπα,πέσε ψόφα.
Κλάους μήπως να παίξουμε και λίγο μπαλίτσα;Εκτός τόπου και χρόνου επί 94 λεπτά.
Η ομάδα έδειξε αυτό που ξέραμε οτι δηλαδή απέναντι σε κλειστές άμυνες δεν μπορεί.
Αναστόπουλε παίξε έτσι και στο τηγάνι αν είσαι μάγκας.
Γεωργιάδη αν έχεις λίγο τσίπα,πέσε ψόφα.
Κλάους μήπως να παίξουμε και λίγο μπαλίτσα;Εκτός τόπου και χρόνου επί 94 λεπτά.
karl έγραψε:
Το κομβικό σημείο για μένα είναι ο τρόπος με τον οποιο οι παίκτες μας υποδέχονται και επεξεργάζονται την μπάλα - κυρίως μεταξύ της δικης μεγάλης περιοχής και του κέντρου:
1.50% = η μπάλα πάει πίσω
2.35% = η μπάλα πάει παράλληλα
3.15% = η μπάλα προωθείται μπροστά, αλλα σχεδόν πάντα με αργό και νωχελικό τρόπο.
Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα. Τις ελάχιστες φορες που πήγε κάτι να γίνει, ήταν όταν κάποιος παίκτης μας μεταβίβαζε την μπάλα γρήγορα μπροστά.
Τις περισσότερες φορες είχα την εντύπωση ότι έβλεπα ένα κακώς προγραμματισμένο Nintendo: υποδοχή της μπάλας και αμέσως πάλι πίσω η παράλληλα η αργό και ανούσιο κράτημα της. Λες και παίρνεις points όταν ξεφορτώνεσαι την μπάλα στον πισινό σου. Ρομποτάκια αντί για παίκτες με τρελα, πάθος, τόλμη και μυαλό!
Εντελώς κλανιαρικη νοοτροπία - με ενίοτε απελπιστικές εικόνες όπως κάποια στιγμή προς το τέλος του δευτερου ημιχρόνου όταν ο μας έκανε μια αποτυχημένη επίθεση ο Ατρόμητος με 4-5 παίκτες και εμείς ενώ ήμασταν 10 δε καταφέραμε καν να οργανωθούμε για μια αντεπίθεση.
Αυτό το πίσω τόχω γράψει τόσες φορές δεν τόχω ....... Σπάει όντως νεύρα!
Γιατί δεν υπάρχει το κανένας στους mvp;;;;;;;3
Ψήφισα τον κατσουρ γιατί κράτησε το 0 στην άμυνα!!!!!!

Ψήφισα τον κατσουρ γιατί κράτησε το 0 στην άμυνα!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Κυρ 13 Ιαν 2013, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Photis έγραψε:Κορυφαίος για ακόμη ένα παιχνίδι ο προπονητής. Ομάδα με το 2ο καλύτερο υλικό στην Ελλάδα και να παίζει αυτό το άθλιο ποδόσφαιρο ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ είναι πραγματικά ανεπίτρεπτο.
Διαφωνώ φίλε,
Ιτάνζ - Γλύκος
Σκόνδρας - Αποστολόπουλος
Ταυλαρίδης - Κατσουράνης(εξ ανάγκης)
Φυτανίδης - Κατσικάς (στον πάγκο Λαζαρίδης - Ιντζίδης!!)
Ιγκλέσιας - Κάτσε
Σουμπίνιο - Λόρενς
Δημούτσος - Γεωργιάδης
Κούτσι (ναι Κούτσι,αυτός που τουλάχιστον καταλάβαμε ότι ήταν στο γήπεδο σήμερα) - Best player 2012
Για ποιο καλύτερο ρόστερ μιλάμε?? Με εξαίρεση το Μήτσο κ το γερο-Λίνο στις άλλες θέσεις άστα είμαστε σε σύγκριση. Χτύπησε κι ο Λαζαρ, πολύ θέλει να έρθει το χηνάρι?
- sakis_the_fraud
ΤΡΕΜΩ στην ιδεα του να ηταν στις 3 φασεις που καθαρισε ο Κατσουρανης στην αμυνα ενας εκ των Βιβιαν/Κουμαλο.
ΤΡΑΓΙΚΟΣ Αθανασιαδης. Οκ σε πιεζουν, αλλα ρε παιδι μου βγες λιγο πιο εξω για κανενα 1-2 και οταν σε πετανε την μπαλα στειλτην μεσα, αφου ξερεις πως!
Αποστολοπουλε σημερα ειδαμε γιατι δεν επαιζες βασικος. Απο σεντρα ΤΙΠΟΤΑ.
Στον Δωνη χρεωνω μονο την εμμονη του να χρησιμοποιει τον Λορενς στα αριστερα και την ανοργανωσια στα στημενα. Ειναι προφανες οτι πρεπει να τα δουλεψουμε παραπανω αφου δεν εχουμε αλλους τροπους να σκοραρουμε απεναντι σε κλειστες αμυνες.
ΤΡΑΓΙΚΟΣ Αθανασιαδης. Οκ σε πιεζουν, αλλα ρε παιδι μου βγες λιγο πιο εξω για κανενα 1-2 και οταν σε πετανε την μπαλα στειλτην μεσα, αφου ξερεις πως!
Αποστολοπουλε σημερα ειδαμε γιατι δεν επαιζες βασικος. Απο σεντρα ΤΙΠΟΤΑ.
Στον Δωνη χρεωνω μονο την εμμονη του να χρησιμοποιει τον Λορενς στα αριστερα και την ανοργανωσια στα στημενα. Ειναι προφανες οτι πρεπει να τα δουλεψουμε παραπανω αφου δεν εχουμε αλλους τροπους να σκοραρουμε απεναντι σε κλειστες αμυνες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sakis_the_fraud την Κυρ 13 Ιαν 2013, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν εχω να σχολιασω κατι,γιατι αυτο που ειδα σημερα δεν ηταν ποδοσφαιρο...μια απορια μονο...τι μαθαινουν στις προπονησεις;;;αναπτυξη παιχνιδιου;;;κομπινες στα στημενα;;;καποιος που ξερει ας μας πει...
+1926vasilis.A έγραψε:δεν εχω να σχολιασω κατι,γιατι αυτο που ειδα σημερα δεν ηταν ποδοσφαιρο...μια απορια μονο...τι μαθαινουν στις προπονησεις;;;αναπτυξη παιχνιδιου;;;κομπινες στα στημενα;;;καποιος που ξερει ας μας πει...
- sourmenetes
- Moderator
Εγω με τα στημενα τρελαιινομαι.Εφοσον ξερεις οτι ο αλλος θα ερθει να κλειστει..
Κανε ρε γαμωτο 1 ωρα προπονηση σε μια κομπινα για ενα φαουλ ή ενα κορνερ..ΗΜΑΡΤΟΝ..!!!
Κανε ρε γαμωτο 1 ωρα προπονηση σε μια κομπινα για ενα φαουλ ή ενα κορνερ..ΗΜΑΡΤΟΝ..!!!
Για τα στημένα συμφωνώ απόλυτα πρέπει επιτέλους ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ
:(
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ

καλησπερα παιδια! παιζει σημερα ο Π.Α.Ο.Κ.; πειτε μου λιγο γιατι περιμενω στο κρυο..
Θ παίξει όταν λήξει το Λεβαδειακός -ολυμπιακος ειναι στις καθυστερήσεις
:)

38 ΓΙΟΜΕΣ, για ακόμα μια φορά βγήκαμε πρώτοι σε αυτή την αγωνιστική..
ΥΓ. Σε εντός έδρας παιχνίδι βγαίνει MVP ο σέντερ μπακ, εδώ θα μου πεις έχει βγει και ο τερματοφύλακας τι λέμε τώρα..
Πάμε καλά, υπάρχει πλάνο.. :ugeek:
τωρα που το λες σκεφτομουν, αν ειχαμε την παραγκα του γκεη, ο κακομοιρος ο Βοσκακης θα ταν αναγκασμενος ν αφησει τα κοκκαλακια του στο γηπεδο μεχρι να σκοραρουμε..παλι καλα 

Τα χαμε πει, πάμε για το Χ και βλέπουμε. Κι αν δεν ήταν ο Κατσουράνης 2-3 φορές θα κλαίγαμε.
Αλλά όχι, είμαι ηττοπαθής και άλλες τέτοιες πίπες. Τι θέλουμε τώρα είπαμε; Να βάλουμε 2+ γκολ με την Καλλιθέα;
Αλλά όχι, είμαι ηττοπαθής και άλλες τέτοιες πίπες. Τι θέλουμε τώρα είπαμε; Να βάλουμε 2+ γκολ με την Καλλιθέα;