Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από sourmenetes »

tera12tera έγραψε:Μετά από καιρό είδα το ματσάκι (περι αυτού πρόκειται ..) απο την τηλεόραση ...
Συμπεράσματα :
Ο Δώνης (τον οποίο έχω στηρίξει ) πραγματικά κοιμόταν ... Το δε στήσιμο της ομάδος ΑΘΛΙΟ ...και εξηγούμαι
α) Βάζει στα χαφ τον Σταφυλίδη όταν είναι φανερό πως ο παίκτης , στις περιπτώσεις που δεν έρχεται από πίσω , έχει σοβαρό πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων . Έχοντας καλό πόδι μόνο το αριστερό αναγκαζόταν πολλές φορές να προσποιείται , να σταματά και τελικά να κάνει λάθος πάσα ....γιατί πολύ απλά δεν παίζει κ με τα δυο πόδια . Η δε συνεργασία με τον Λίνο κωμικοτραγική . Φάσεις δημιουργούνταν μόνο όταν ο ένας δεν έβλεπε την πλάτη του άλλου ...Άρα ήμασταν μονίμως με ένα πάικτη λιγότερο στην αριστερή πλευρά
β) Βάζει τον Λόρενς δεξί χαφ όταν είναι φανερό πως ο παίκτης δεν ...και όταν λέω δεν εννοώ ΔΕΝ .... Απίστευτα φλύαρος με την μπάλα , καμία ικανότητα στο ένας εναντίον ενός . Το πλεονέκτημα του (κάθετη και κίνηση πίσω από τον επιθετικό ) απενεργοποιείται όταν τον βάζεις να παίξει στη γραμμή ..Όταν δε περιμένεις να συνεργαστεί με τον Αποστολόπουλο , πραγματικά γίνεσαι ...Αστείος :redcard:
γ) Φαντάζομαι πως στις προπονήσεις έχει δει πως ο Αθανασιάδης είναι ντεφορμέ (δεν ξέρω αν τα ξενύχτια που ακούγονται τον επιρρεάζουν ) ...αλλά να έχεις μια μούμια για φορ και να μην την αλλάζεις ή να μην την συμπληρώνεις όσο το δυνατόν ταχύτερα είναι εγκληματικό ... :redcard: :redcard: :redcard:
δ) Έχεις μια όμάδα που παίζει στο 1/4 του γηπέδου και έχεις τα τέσσερα μπακ σου πίσω από την σέντρα να προσ'έχουν τον ...Κούτσι . Άρα εκεί που υπήρχε παιχνίδι ήταν 6 δικοί σου με 10 της αντίπαλης ομάδος ...και αν αφαιρέσεις Σταφυλίδη και Λόρενς ...τέσσερις με δέκα !!!! Πως θα βάλεις γκολ ;;;; Η μούμια σήμερα ήταν απούσα ...
Το μόνο που έκανε σωστά ήταν οι αλλαγές αλλά με μια καθυστέρηση τουλάχιστον 40 λεπτών .... :evil: :evil: :evil:
Εν κατακλείδι
Κάνω ένα παιχνίδι ακόμη υπομονή ...
Κ μετά θα συμφωνώ σε όλα με τον moican ...... :D :D :D :D :D
+++++++
Απολυτα σωστος...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

guardian4 έγραψε:Ελπιζω η τυχη να μην ειναι με τον αντιπαλο αυτη τη φορα και να νικησουμε

shark4 έγραψε:Εικόνα
Υγεια μας

Δυστυχως. Η τυχη δεν κανει τον προπονητη.

Δωνη, εισαι λιγος.

Ιβαν φερε προπονητη
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Και ποιον να βαλει αντι του Λωρενς???Εχασε και τον λαζαρ απο τραυματισμο, μαμηθηκε ο Διας.
Ο Κατσουρ χαφ δεν εβγαζε 45λεπτα με τιποτα. Εδω μπακ και ψοφησε.
Ο λωρενς και στα χαφ χαμενος ηταν.]
Ο γεωργιαδης κι αυτος ανετοιμος.
Η ομαδα θελει παικτες, αυτη ειναι η αληθεια αλλα και περισσοτερη δουλεια απο τον κοουτς.

Περναει ο καιρος, πλησιαζει η ''εξεταστικη''
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Γιωργο ασε τους ρομβους τους κομβους τα 4-4-2 και τα λοιπα και ξεκινα κανε τουλαχιστον τα βασικα σε αυτην την ομαδα οπως το να βρουμε παιχτη στην περιοχη εστω και σε 1 μαμημενο στημενο απο τα 15 που εκανε σημερα. Κανε αυτο και εγω θα ειμαι ευχαριστιμενος. Επισης ασε τους μεταγραφικους σχεδιασμους και τις επιλογες παιχτων γιατι εχεις 3 στα 3...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Δεν θέλω να πώ τα έχω γράψει.... αλλά τα έχω Τέλος με τον Δώνη ... Δεν χρειάζεται να ασχοληθώ άλλο και όποιος έχει μάτια βλέπει!!!!!!
Ελπίζω με την καλιθέα να ήμαστε κωλοφαρδοι και με τον Αστέρα να μην πάιξει ταμπούρι!!!!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πολυ καλο στησιμο της ομαδας, ημασταν ατυχοι σημερα πολυ καλη κοικλοφορια της μπαλας κατι βεβαια που το καταδεικνυει και το πολλη μεγαλο ποσοστο κατοχης.μπορει να μην κερδησαμε αλλα ειμαι ικανοποιημενος απο αυτο που βλεπω, με γεμιζει πολυ αυτη η ομαδα
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

desperando έγραψε:πολυ καλο στησιμο της ομαδας, ημασταν ατυχοι σημερα πολυ καλη κοικλοφορια της μπαλας κατι βεβαια που το καταδεικνυει και το πολλη μεγαλο ποσοστο κατοχης.μπορει να μην κερδησαμε αλλα ειμαι ικανοποιημενος απο αυτο που βλεπω, με γεμιζει πολυ αυτη η ομαδα
Πλάκα κάνεις;;;;;;
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Σε ερώτηση για την επιστροφή του Γκαρσία και πότε τελικά θα γίνει πράξη, απάντησε: «Περιμένω από τον Πάμπλο να κάνει συνεχόμενες προπονήσεις. Ακόμη κι όταν γύρισε από τις διακοπές τους, που ήταν περισσότερες μέρες από τους υπόλοιπους, μετά από δύο μέρες προπόνησης έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα. Εμείς θέλουμε να γίνει ενεργό μέλος της ομάδας, θέλουμε την ποιότητά του μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».
Γιώργος Δώνης
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Εντάξει, ο Δώνης δεν κάνει, συμφωνώ απόλυτα, αλλά δεν βλέπετε τα χάλια που έχουν οι παίχτες μας;
Τρεις φορές προωθήθηκε ο Κατσικάς και τρεις φορές κατέληξε η πάσα του αριστερά άουτ.
Πόσες φορές έδωσε λάθος πάσα ο Κάτσε; Πόσες φορές έδωσε λάθος πάσα ο Λώρενς; Με το που βγήκε ο Λάζαρ ή μάλλον απο τον τραυματισμό του και μετά δεν είδαμε ούτε μια πάσα, τίποτα. Λίγο διορθωθήκαμε με τον Πέλκα , αλλά είδαμε πάλι αυτά τα ανεξήγητα λάθη, που σου σπάνε τα νεύρα. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΣΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ σ΄όλο το παιχνίδι. Την ποιότητα την χάσαμε πέρσι όταν έφυγαν μαζικά, έστω και μέτριοι παίχτες και δεν αναπληρώθηκαν με άλλους.
Έτσι είναι, πως να το κάνουμε.
Και αν είχαμε χρήματα, δεν θα παίρναμε τον Δώνη για προπονητή.
Ετσι δεν είναι;
:?:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

rouki έγραψε:Πάλι ο Δώνης φταίει;
Εντάξει δεν είναι Ο προπονητής-κορυφή, αλλά, όταν ήταν στον ατρόμητο,πάλι ο ατρόμητος καλλίτερος ήταν, που σημαίνει μάγκες, οτι έχουμε ρόστερ για τα πανηγύρια.
:cry:
Δυστυχώς θελουμε ενίσχυση άμεσα μπροστα .....δηλαδη αν ηταν άλλος στην θέση του Δωνη η ομαδα θα πετούσε σήμερα ; Με 11 παικτες κρεμασμενους απο τα δοκάρια ;
Θα μεταμορφώνονταν οι παικτες ; Ο Γεωργιαδης ας πούμε θα έκανε παπάδες ; Ο κλαους θα έκανε αυτο που έκανε πριν δυο μήνες ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

desperando έγραψε:πολυ καλο στησιμο της ομαδας, ημασταν ατυχοι σημερα πολυ καλη κοικλοφορια της μπαλας κατι βεβαια που το καταδεικνυει και το πολλη μεγαλο ποσοστο κατοχης.μπορει να μην κερδησαμε αλλα ειμαι ικανοποιημενος απο αυτο που βλεπω, με γεμιζει πολυ αυτη η ομαδα
Καλα μερικοι πιστεύουν ότι με αλλο προπονητη οι ίδιοι παικτες θα βγάζανε κάτι πολυ ποιοτικό .....η ομαδα φωνάζει ότι θελει ενίσχυση μπροστα μακάρι αυτούς που κυνηγάμε να έρθουν

Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

eorptol έγραψε:
rouki έγραψε:Πάλι ο Δώνης φταίει;
Εντάξει δεν είναι Ο προπονητής-κορυφή, αλλά, όταν ήταν στον ατρόμητο,πάλι ο ατρόμητος καλλίτερος ήταν, που σημαίνει μάγκες, οτι έχουμε ρόστερ για τα πανηγύρια.
:cry:
Δυστυχώς θελουμε ενίσχυση άμεσα μπροστα .....δηλαδη αν ηταν άλλος στην θέση του Δωνη η ομαδα θα πετούσε σήμερα ; Με 11 παικτες κρεμασμενους απο τα δοκάρια ;
Θα μεταμορφώνονταν οι παικτες ; Ο Γεωργιαδης ας πούμε θα έκανε παπάδες ; Ο κλαους θα έκανε αυτο που έκανε πριν δυο μήνες ;

να λεμε και την αληθεια...οποιος κι αν ηταν στον παγκο στον φετινο ΠΑΟΚ πανω κατω τα ιδια ισως και χειροτερα θα βλεπαμε....αυτο το ροστερ εχει..βλεπω τις αλλαγες μας και κλαιω...το ροστερ που ειχε ο σαντος την καλη την χρονια δεν ξερω αν θα το ξαναδουμε..σε τετοια περιπτωση θα τον κρινω τον Γ.Δ...τωρα εχει και την δικιολογια αυτος και λεει αυτους εχω φερτε μου παιχτες...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δωστε λιγο χρονο στον ανθρωπο...ηδη αγγιζουμε τα ορια του ολοκληρωτικου ποδοσφαιρου... :ugeek:
αυτο ακριβως...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

rouki έγραψε: Και αν είχαμε χρήματα, δεν θα παίρναμε τον Δώνη για προπονητή.
Ετσι δεν είναι;
:?:
Οχι ακριβώς μπορούσαμε να κρατήσουμε τον προηγούμενο.... Λογιστικά συνέφερε!!!!!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Για ακόμη μία αγωνιστική η μοναδική ομάδα με τις περισσότερες γιόμες (13/48)....
Υπομονή, ο προπονητής μας είπε ότι πρέπει να δουλέψουμε στις κλειστές άμυνες, ότι είχε πει δηλ σε κάτι Κέρκυρες....έχουμε χρόνο μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα...

ΥΓ. Και σήμερα που δεν έπαιζε ο Φωτάκης δεν είδα καμία βελτίωση από όλους τους άλλους, δεν είδα την ομάδα να κεντάει αλλά είπαμε..το ρόστερ...

Γελάει και ο κάθε πικραμένος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”