5.Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: 5.Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από Rizla »

KOSTAS54 έγραψε:Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβετε ότι μιλάτε για έναν πρώην ποδοσφαιριστή.Τον ευχαριστούμε για ότι προσέφερε μέχρι σήμερα.

Πρωην ποδοσφαιριστη θα πω τον Παμπλο,οταν βγει και πει οτι κρεμαω τα παπουτσια μου και αναλαμβανω καποιο ποστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Μεχρι να γινει αυτο ομως,τον θεωρω το πιο μεγαλο αγωνιστικα κεφαλαιο για την ομαδα και θελω να τον βλεπω να παιζει καθε Κυριακη.
Αν εσυ τον θεωρεις τελειωμενο τραβα πες του το... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
rouxlas1926

Δημοσίευση από rouxlas1926 »

Σημερα δλδ που ειναι εκτος ο φωτακης (ο απαραδεκτος κ αδιαφορος προσωπικα για μενα φετος) που δν εχουμε κεντρικο αμυντικο οποτε ο κατσουρανης θα παει στην αμυνα....και ενω ταυτοχρονα οπως λενε ιατρικα ειναι ετοιμος δν ειναι περιεργο να μην ειναι ουτε καν αποστολη; Μιλαμε για τον παυλο οχι για οποιοδηποτε παιχτη και μην μου πειτε οτι δν ειναι ουτε για παγκο ποσο μαλλον λογο των τραυματισμων-τιμωριων της ομαδας μας..ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εμενα ολο αυτο μου φαινετε περιεργο πιστευω οτι κατι συμβαινει και σιγουρα θα οι αμμεσα ενδιαφερομενοι θα το μαθουμε τελευταιοι.....ελπιζω να αποδειχτω γραφικος κ λαθος.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

οκ προσπαθει ο δωνης να αφησει τον γκαρσια εκτος ομαδας, να τον καψει, να να να. τοτε για ποιο λογο τον ορισε πρωτο αρχηγο το καλοκαιρι ας μου το εξηγησει καποιος.
και επιπλεον για τοσο αφελη τον εχετε τον δωνη να θελει να ρθει σε συγκρουση με την πιο μεγαλη προσωπικοτητα της ομαδας και τοτεμ για τους φιλαθλους?
και κατι ακομα. πιστευετε αμα ο γκαρσια ειχε αντιληφθει ολα αυτα (που εχουν αντιληφθει τα λαγωνικα του φορουμ βασιζομενα στη διαισθηση τους) δεν θα τα χε κανει ολα πουτ@να και θα υπηρχε ακομα δωνης στον ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Προσωπικα θελω να μαθω αν υπηρξε τετ α τετ Δωνη - Παμπλο κ αν ναι, τι ειπωθηκε.
Δεν θεωρω τοσο βλακα τον κοουτς.
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

ο αλλος μιλουσε για καψιμο γκαρσια χωρις να εξηγησει καν τι εννοουσε με το καψιμο.οπως π.χ καιγονται πιτσιρικαδες(ολοι ξερουμε πως μπορεις να καψεις εναν πιτσιρικα,αρα αυτο δεν ισχυει για τον γκαρσια)η τον εκαψε λεγοντας οτι τον εβαλε ανετοιμο με την ραπιντ για να τον καψει(δηλ ν τον κανει να παθει ζημια επειδη ηθελε ο δωνης να τον σακατεψει)...δηλαδη αν ειναι δυνατον μια προσωπικοτητα και σαν εναν παιχτη τον γκαρσια να ηθελε να τον σακατεψει ενας προπονητης...εξηγηστε μας εσεις που πιστευετε οτι κανανε περα τον γκαρσια κ οτι κατι συμβαινει τον ΛΟΓΟ που το πιστευετε...κ οχι οτι σας κατεβει στο κεφαλι το πετατε εδω μεσα για να τρολαρετε.....
Άβαταρ μέλους
rouxlas1926

Paok_eisai_4 πιστευω οτι δν αναφέρεσαι σε εμενα γτ εξηγησα το πως βλεπω τα πραγματα και οτι μου φαινετε περιεργο να λεγετε οτι ειναι ετοιμος ιατρικα απτην μια..απτην αλλη να εχουμε τοσες απουσιες και να ειναι κ παλι εκτος αποστολης ουτε καν παγκο
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Paok_eisai_4,
γιατί διαστρεβλώνεις τα γεγονότα?
Με την Ραπίντ η κουβέντα δεν γίνεται γιατί τον έβαλε ανέτοιμο αλλά γιατί τον κράτησε μέσα όταν ζητούσε αλλαγή πιάνοντας το πόδι του.Πιστεύω ότι δεν έγινε επίτηδες αλλά επειδή ο ΓΔ σε εκείνο το παιχνίδι ειδικά είχε τρικυμία εν κρανίω.
Και γαι να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, αν ήθελα να αχρειστεύσω κάποιον, ειδικά δημοφλή σαν τον Πάμπλο, θα φρόντιζα να έχω άλλοθι και τι πιο ανώδυνο από να τον χρείσω αρχηγό που δεν κοστίζει και τίποτα ειδικά όταν ο Γκαρσία δηλώνει ότι ΔΕΝ του πάει το περιβραχιόνιο.
Οσον αφορά τα περί προσωπικότητας νομίζω ότι η εξήγηση είναι πολύ απλή και ο νοών νοείτο.

Δεν είμαι ακόμη σίγουρος ότι ο Γκαρσία παραγκωνίζεται επίτηδες και μακάρι όσοι το υποστηρίζουν να μην έχουν δίκιο.
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

rouxlas1926 έγραψε:Paok_eisai_4 πιστευω οτι δν αναφέρεσαι σε εμενα γτ εξηγησα το πως βλεπω τα πραγματα και οτι μου φαινετε περιεργο να λεγετε οτι ειναι ετοιμος ιατρικα απτην μια..απτην αλλη να εχουμε τοσες απουσιες και να ειναι κ παλι εκτος αποστολης ουτε καν παγκο

οχι αδερφε δεν αναφερομαι σε σενα...στην προηγουμενη σελιδα καποιος ελεγε για καψιμο του γκαρσια τον ρωτουσα κ γς και καποιοι τι εννοει κ ειρωνευοταν,αλλαζε θεμα κλπ....δηλαδη να χαμε να λεγαμε...

dimbar δεν διαστρευλωνω τα γεγονοτα ο γκαρσια δεν ηταν ετοιμος γτι ειχε και πριν την ραπιντ τραυματισμο..γι αυτο ρωταω εγω..τον εβαλε ο δωνης γτι τον πιστευε εστω και ανετοιμο οτι κ περπατωντας μπορει να βοηθησει?και δεν τον εκανε αλλαγη για τον ιδιο λογο?η απλα ειπε''δεν γ@μιεσ@ι ρε γκαρσια..σακατεψου.....
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

όταν δε γουστάρουμε κάποιον, η συνομοσιολογία πάει σύννεφο
Άβαταρ μέλους
rouxlas1926

και απτήν άλλη αδερφέ δν θα φοβηθώ να εκφράσω την άποψη μου φοβούμενος να χαρακτηριστώ συνομοσιολογος. Ο καθενας θέλει το καλο της ομαδας οπως πιστευω κατι εχω το θαρρος της γνώμης και επίσης αν βγω σωστός δν θα βγάλω κανένα κόμπλεξ ρεβανσισμού και να πω οτι ''εμεις τα λεγαμε'' και αλλα τετοια χαζά. Αγαπάμε την ομάδα κ αγαπάμε εναν άνθρωπο που δν ηρθε να πουλησει παπα κ οπαδιλικη. Βλέπουμε κάποια περίεργα γεγονότα κ απλά τα εκφράζουμε.
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Rizla έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβετε ότι μιλάτε για έναν πρώην ποδοσφαιριστή.Τον ευχαριστούμε για ότι προσέφερε μέχρι σήμερα.

Πρωην ποδοσφαιριστη θα πω τον Παμπλο,οταν βγει και πει οτι κρεμαω τα παπουτσια μου και αναλαμβανω καποιο ποστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Μεχρι να γινει αυτο ομως,τον θεωρω το πιο μεγαλο αγωνιστικα κεφαλαιο για την ομαδα και θελω να τον βλεπω να παιζει καθε Κυριακη.
Αν εσυ τον θεωρεις τελειωμενο τραβα πες του το... :mrgreen:
+5
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Paok_eisai_4 έγραψε:
rouxlas1926 έγραψε:Paok_eisai_4 πιστευω οτι δν αναφέρεσαι σε εμενα γτ εξηγησα το πως βλεπω τα πραγματα και οτι μου φαινετε περιεργο να λεγετε οτι ειναι ετοιμος ιατρικα απτην μια..απτην αλλη να εχουμε τοσες απουσιες και να ειναι κ παλι εκτος αποστολης ουτε καν παγκο

οχι αδερφε δεν αναφερομαι σε σενα...στην προηγουμενη σελιδα καποιος ελεγε για καψιμο του γκαρσια τον ρωτουσα κ γς και καποιοι τι εννοει κ ειρωνευοταν,αλλαζε θεμα κλπ....δηλαδη να χαμε να λεγαμε...

dimbar δεν διαστρευλωνω τα γεγονοτα ο γκαρσια δεν ηταν ετοιμος γτι ειχε και πριν την ραπιντ τραυματισμο..γι αυτο ρωταω εγω..τον εβαλε ο δωνης γτι τον πιστευε εστω και ανετοιμο οτι κ περπατωντας μπορει να βοηθησει?και δεν τον εκανε αλλαγη για τον ιδιο λογο?η απλα ειπε''δεν γ@μιεσ@ι ρε γκαρσια..σακατεψου.....
Δεν θέλω να το κουράσω αλλά από παντού δηλωνότανε έτοιμος πριν τον αγώνα με την Ραπίντ

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.skai.gr/news/sports/article/211278/paok-sti-vienni-me-garsia-sto-kokkino-to-mats-apo-tin-uefa/

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://olapaok.gr/podosfairo/Europa_League/toys_phre_oloys_sthn_apostolh.1908273.html
κλπ, κλπ.
Σου εξήγησα γιατί κατά την γνώμη μου δεν τον εκανε αλλαγή.

Οσον αφορά τι παίζει αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, αλλά κάτι κείμενα σαν κι αυτό ΙΣΩΣ (με πολύ επιφύλαξη) να έχουν βάση και όντως ο ΓΔ να θέλει να σιγουρευτεί

Ο Γκαρσία παίρνει... το όπλο του
Γκαρσία 13 Ιαν. 2013 08:54 - Από Κώστας Πετρωτός

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο
14 σχόλια

Θηρίο στο κλουβί νιώθει ο Πάμπλο Γκαρσία τις τελευταίες μέρες και αυτό δεν είναι υπερβολή. Έχοντας ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ φέτος από τραυματισμούς και έχοντας ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα, θέλει όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει για να πάρει και πάλι ηγετικό ρόλο στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αφού αισθάνεται έτοιμος να βοηθήσει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο "Κανάριο" είχε βγει νοκ άουτ στα μέσα Νοέμβρη, παραμονές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όταν είχε νιώσει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Ακολούθησε ένας μήνας με θεραπεία και ατομικές προπονήσεις μέχρι να μπει, μετά το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη, στις προπονήσεις της ομάδας. Με δεδομένο το φόβο ότι μία υποτροπή μπορούσε να τον βγάλει νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, ο 35χρονος μέσος ανέβαζε σταδιακά ρυθμούς και πολύ προσεκτικά έφθασε στο σημείο να κάνει όλο το πρόγραμμα και να αισθάνεται έτοιμος.

Η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος περίμενε να είναι και στην αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Γιώργος Δώνης, όμως, επέλεξε να του δώσει λίγες επιπλέον προπονήσεις πριν τον ρίξει στην αγωνιστική δράση.

Ο πρώτος αρχηγός του φετινού ΠΑΟΚ, έχει στείλει πλέον το μήνυμα ότι είναι εδώ έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του και περιμένει το σήμα επιστροφής του Δώνη, σε σύντομο διάστημα.

Όσο για εκείνους που εκφράζουν προβληματισμό για την μακρόχρονη αποχή του από τα γήπεδα, ο Γκαρσία εκτιμά ότι με ένα-δύο παιχνίδια θα βρει το ρυθμό του για να αποτελέσει και πάλι τον ηγέτη του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο ΓΔ με το ιατρικό τημ είχαν αποφασίσει να προστατεύσουν τον Pablo γιατί και τις προηγούμενες φορές ιατρικά έτοιμος ήταν αλλά υπέστη θλάση. Αποφάσισαν λοιπόν να μην παίξει ΠΡΙΝ τις 15 Ιανουαρίου.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Παυλαραααααααααααααα λειπεις :cry:
jojario

Δημοσίευση από jojario »

ας μου πει καποιος?? ακουστηκε το ''....τιμη και δοξα στον Pablo τον Garcia'' ???? γιατι φωναζαν στο καφενειο και δεν ακουγα καλα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”