Paok_eisai_4 έγραψε:rouxlas1926 έγραψε:Paok_eisai_4 πιστευω οτι δν αναφέρεσαι σε εμενα γτ εξηγησα το πως βλεπω τα πραγματα και οτι μου φαινετε περιεργο να λεγετε οτι ειναι ετοιμος ιατρικα απτην μια..απτην αλλη να εχουμε τοσες απουσιες και να ειναι κ παλι εκτος αποστολης ουτε καν παγκο
οχι αδερφε δεν αναφερομαι σε σενα...στην προηγουμενη σελιδα καποιος ελεγε για καψιμο του γκαρσια τον ρωτουσα κ γς και καποιοι τι εννοει κ ειρωνευοταν,αλλαζε θεμα κλπ....δηλαδη να χαμε να λεγαμε...
dimbar δεν διαστρευλωνω τα γεγονοτα ο γκαρσια δεν ηταν ετοιμος γτι ειχε και πριν την ραπιντ τραυματισμο..γι αυτο ρωταω εγω..τον εβαλε ο δωνης γτι τον πιστευε εστω και ανετοιμο οτι κ περπατωντας μπορει να βοηθησει?και δεν τον εκανε αλλαγη για τον ιδιο λογο?η απλα ειπε''δεν γ@μιεσ@ι ρε γκαρσια..σακατεψου.....
Δεν θέλω να το κουράσω αλλά από παντού δηλωνότανε
έτοιμος πριν τον αγώνα με την Ραπίντ
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.skai.gr/news/sports/article/211278/paok-sti-vienni-me-garsia-sto-kokkino-to-mats-apo-tin-uefa/
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://olapaok.gr/podosfairo/Europa_League/toys_phre_oloys_sthn_apostolh.1908273.html
κλπ, κλπ.
Σου εξήγησα γιατί κατά την γνώμη μου δεν τον εκανε αλλαγή.
Οσον αφορά τι παίζει αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, αλλά κάτι κείμενα σαν κι αυτό ΙΣΩΣ (με πολύ επιφύλαξη) να έχουν βάση και όντως ο ΓΔ να θέλει να σιγουρευτεί
Ο Γκαρσία παίρνει... το όπλο του
Γκαρσία 13 Ιαν. 2013 08:54 - Από Κώστας Πετρωτός
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο
14 σχόλια
Θηρίο στο κλουβί νιώθει ο Πάμπλο Γκαρσία τις τελευταίες μέρες και αυτό δεν είναι υπερβολή. Έχοντας ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ φέτος από τραυματισμούς και έχοντας ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα, θέλει όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει για να πάρει και πάλι ηγετικό ρόλο στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αφού αισθάνεται έτοιμος να βοηθήσει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Ο "Κανάριο" είχε βγει νοκ άουτ στα μέσα Νοέμβρη, παραμονές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όταν είχε νιώσει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.
Ακολούθησε ένας μήνας με θεραπεία και ατομικές προπονήσεις μέχρι να μπει, μετά το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη, στις προπονήσεις της ομάδας. Με δεδομένο το φόβο ότι μία υποτροπή μπορούσε να τον βγάλει νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, ο 35χρονος μέσος ανέβαζε σταδιακά ρυθμούς και πολύ προσεκτικά έφθασε στο σημείο να κάνει όλο το πρόγραμμα και να αισθάνεται έτοιμος.
Η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος περίμενε να είναι και στην αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Γιώργος Δώνης, όμως, επέλεξε να του δώσει λίγες επιπλέον προπονήσεις πριν τον ρίξει στην αγωνιστική δράση.
Ο πρώτος αρχηγός του φετινού ΠΑΟΚ, έχει στείλει πλέον το μήνυμα ότι είναι εδώ έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του και περιμένει το σήμα επιστροφής του Δώνη, σε σύντομο διάστημα.
Όσο για εκείνους που εκφράζουν προβληματισμό για την μακρόχρονη αποχή του από τα γήπεδα, ο Γκαρσία εκτιμά ότι με ένα-δύο παιχνίδια θα βρει το ρυθμό του για να αποτελέσει και πάλι τον ηγέτη του ΠΑΟΚ.