5.Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5.Pablo Gabriel García Pérez
Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβετε ότι μιλάτε για έναν πρώην ποδοσφαιριστή.Τον ευχαριστούμε για ότι προσέφερε μέχρι σήμερα.
Οταν θες να παραγκωνίσεις ένα πάικτη ίδαλμα .... ο πιο εύκολοσ τρόπος είναι το κάψιμα και μετά η απαξίωση!!!!! Εάν δεν πιάσει και αυτό υπάρχει και η συκοφαντία αλλά δεν θα προλάβουμε μάλλον να φτάσουμε μέχρι εκεί!!!!!!
Αυτό δεν σημάινει ότι ο Παυλάρας δεν έχει τα ηλικιακά προβληματάκια του... και φυσικά δεν ταιρίαζει στο πλανο δώνη!!! Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό δεν σημάινει ότι ο Παυλάρας δεν έχει τα ηλικιακά προβληματάκια του... και φυσικά δεν ταιρίαζει στο πλανο δώνη!!! Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή ο Δώνης τι κέρδος έχει από το να μην παίζει ο Garcia; Με υγιή Garcia θα είμασταν το λιγότερο στο -5, αν όχι στο -2 από τον γαύρο και δεν θα μιλούσε κανείς..
Ο Pablο δεν είναι 17 χρονών ψαρωμένος. 35 είναι. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα το αντιλαμβανόταν. Αν το αντιλαμβανόταν, όχι απλά θα μιλούσε, αλλά θα είχε κάνει *ουτάνα τα αποδυτήρια και θα έδινε οδηγίες από τον πάγκο στους αγώνες!
Εδώ έδιωξε προπονητή (Mario Beretta)...
Ο Pablο δεν είναι 17 χρονών ψαρωμένος. 35 είναι. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα το αντιλαμβανόταν. Αν το αντιλαμβανόταν, όχι απλά θα μιλούσε, αλλά θα είχε κάνει *ουτάνα τα αποδυτήρια και θα έδινε οδηγίες από τον πάγκο στους αγώνες!

Εδώ έδιωξε προπονητή (Mario Beretta)...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
για να δω πως αντιλαμβανεσαι εσυ τον ορο καψιμο ρωταω μιας κι εγω δεν το'χω.DC έγραψε:Δεν σε ρώτησα κάτι τέτοιο ούτε και με ρώτησε κανείς κάτι τέτοιο. Την γνώμη μου θα την γράψω όταν θα θέλω εγώ και όχι όταν θα με ρωτάς εσύ.
Όταν δεν έχεις τι να απαντήσεις, μην αλλάζεις κουβέντα.
ο εκνευρισμος σου θεωρειται απαντηση παντως,ευχαριστω...
- angelheart
- Επικοινωνία:
Φαρμακοποιέ αφήνεις κάποια υπονοούμενα, ενώ πολύ απλά μπορείς να πεις όμορφα και ωραία και ΚΥΡΙΩΣ χωρίς να προκαλείς κανέναν οτι "πιστεύω οτι ο Γκαρσία παραγκωνίζεται συστηματικά" και να γίνει (ηλεκτρονική) κουβέντα.
Όταν σε ρωτάνε, όχι μόνο δεν απαντάς αλλά αλλάζεις κουβέντα. Άσε τις διαπιστώσεις για το αν ο Ντι.Σι εκνευρίστηκε ή όχι στην άκρη και focus στην ουσία του θέματος.
Και εγώ θυμάμαι κάποιες δηλώσεις του Γκαρσία οτι "ακόμα δεν ξόφλησε" αλλά η απόσταση μέχρι το "παραγκωνίζεται" είναι πολύ μεγάλη και ο Γκαρσία έχει αποδείξει οτι μιλάει και δεν κρύβεται. Άστον λοιπόν να τα πει ο ίδιος.
Μέχρι στιγμής τουλάχιστο, ο Γκαρσία είναι ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τραυματισμούς και πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση του παίκτη ώστε να μπορέσει να βοηθήσει όσο γίνεται περισσότερο. Δεν είναι και τόσο παράξενο που δεν παίζει.
Όταν σε ρωτάνε, όχι μόνο δεν απαντάς αλλά αλλάζεις κουβέντα. Άσε τις διαπιστώσεις για το αν ο Ντι.Σι εκνευρίστηκε ή όχι στην άκρη και focus στην ουσία του θέματος.
Και εγώ θυμάμαι κάποιες δηλώσεις του Γκαρσία οτι "ακόμα δεν ξόφλησε" αλλά η απόσταση μέχρι το "παραγκωνίζεται" είναι πολύ μεγάλη και ο Γκαρσία έχει αποδείξει οτι μιλάει και δεν κρύβεται. Άστον λοιπόν να τα πει ο ίδιος.
Μέχρι στιγμής τουλάχιστο, ο Γκαρσία είναι ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τραυματισμούς και πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση του παίκτη ώστε να μπορέσει να βοηθήσει όσο γίνεται περισσότερο. Δεν είναι και τόσο παράξενο που δεν παίζει.
Φαρμακποιε, αμα δε παιξει ουτε την αλλη βδομαδα θα συμμεριστω την αποψη σου.
Και εγω κατι ψυλιαζομαι αλλα θα ειμαι καλοοπροαίρετος μερικες ακομη μερες.
Και εγω κατι ψυλιαζομαι αλλα θα ειμαι καλοοπροαίρετος μερικες ακομη μερες.
ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΩ!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΒΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!Ο ΜΙΣΟΣ ΠΑΜΠΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ Κ Ο ΚΑΤΣΕ ΜΑΖΙ!!!!!ΠΑΥΛΑΡΑ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ Κ ΜΟΙΡΑΖΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ.........
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Αγγελοκαρδε αυτο ακριβως ειπα με αλλη διατυπωση και το προχωρησα λεγοντας οτι η ιστορια θα τους κρινει.
δεν πιστευω οτι ειναι θεμα σωστης διαχειρισης απ'τους συγκεκριμενους απ'τη στιγμη μαλιστα που ειχανε κακιστη διαχειριση του ιδιου παικτη τον αυγουστο.
τελος αν προσεξες δεν προκαλεσα προσωπικα κανεναν συνοπαδο,το αντιθετο.μετα σαφως και απαντησα αλλα πολυ πιο ηπια απ'οσα ''ακουσα''...
οταν διατυπωνεται μια αποψη διαφορετικη καλο ειναι να αντιμετωπιζεται με αποψεις αντι να χλευαζεται.
ελπιζω μεσα απο την ψυχη μου να ειμαι λαθος εγω στο συγκεκριμενο ζητημα...
guardian,απο τη στιγμη που δηλωνει ιατρικα και σωματικα ετοιμος ΤΩΡΑ τον χρειαζεσαι που εχεις απουσιες και καιγεσαι για νικη μετα το κλυσμα στο ελ πασο.εστω και στον παγκο σε ρολο ''ελ σιντ''...
δεν πιστευω οτι ειναι θεμα σωστης διαχειρισης απ'τους συγκεκριμενους απ'τη στιγμη μαλιστα που ειχανε κακιστη διαχειριση του ιδιου παικτη τον αυγουστο.
τελος αν προσεξες δεν προκαλεσα προσωπικα κανεναν συνοπαδο,το αντιθετο.μετα σαφως και απαντησα αλλα πολυ πιο ηπια απ'οσα ''ακουσα''...
οταν διατυπωνεται μια αποψη διαφορετικη καλο ειναι να αντιμετωπιζεται με αποψεις αντι να χλευαζεται.
ελπιζω μεσα απο την ψυχη μου να ειμαι λαθος εγω στο συγκεκριμενο ζητημα...
guardian,απο τη στιγμη που δηλωνει ιατρικα και σωματικα ετοιμος ΤΩΡΑ τον χρειαζεσαι που εχεις απουσιες και καιγεσαι για νικη μετα το κλυσμα στο ελ πασο.εστω και στον παγκο σε ρολο ''ελ σιντ''...
μπραβο κουρτις καλα τα λεςcurtis έγραψε:ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΩ!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΒΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!Ο ΜΙΣΟΣ ΠΑΜΠΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ Κ Ο ΚΑΤΣΕ ΜΑΖΙ!!!!!ΠΑΥΛΑΡΑ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ Κ ΜΟΙΡΑΖΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ.........
Φαρμακοποιε στήριζεις την άποψη σου υποθέσεις ναχαμε να λέγαμε δηλαδη....
Επειδη λες έγινε κακη διαχωρίση το καλοκαίρι υποθέτεις τώρα ότι κάνουν το ίδιο .....όπως και με τον παναγιωτουδη υποθέσεις έκανες ....
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Επειδη λες έγινε κακη διαχωρίση το καλοκαίρι υποθέτεις τώρα ότι κάνουν το ίδιο .....όπως και με τον παναγιωτουδη υποθέσεις έκανες ....
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
καθε φορα που απαντας στα ποστ μου αναφερεις και το ονομα ενος παιδιου-παικτη του ΠΑΟΚ.
βλεπεις οτι δε σου απανταω,ειτε γιατι δε μπορω,ειτε γιατι μπορω αλλα δε θελω...
το να κουρασες με το ιδιο τροπαρι ισως να μη σ'ενδιαφερει,το να γινεσαι (αθελα σου ισως) εμπαθης με το παιδι το σκεφτηκες;
βλεπεις οτι δε σου απανταω,ειτε γιατι δε μπορω,ειτε γιατι μπορω αλλα δε θελω...
το να κουρασες με το ιδιο τροπαρι ισως να μη σ'ενδιαφερει,το να γινεσαι (αθελα σου ισως) εμπαθης με το παιδι το σκεφτηκες;
- angelheart
- Επικοινωνία:
Ο Γκαρσία είναι ο Γκαρσία διότι όποτε και να τον ρωτήσεις "καλά είσαι Παύλε ; μπορείς να παίξεις ; " αυτός λέει ναι. Δεν θυμάμαι ποτέ να είπε μια (έστω) φορά "δεν μπορώ να παίξω" "δεν είμαι έτοιμος" ή κάτι αντίστοιχο.
Το πως τον διαχειρίζεται ο κάθε προπονητής ήταν και είναι θέμα. Ο Μπόλονι τον άφησε έξω τότες και έγινε το έλα να δεις. Ο Δώνης τον άφησε μέσα και όταν βγήκε πήγε στα πιτς για +2 μήνες. Μύλος δλδ και στις 2 περιπτώσεις.
Το ΜΕΓΑΛΟ λάθος που μπορεί να γίνει τώρα είναι να μπει ανέτοιμος (ανεξάρτητα με το τι λέει ο ίδιος) και να μείνει ΑΚΟΜΑ 2 μήνες έξω. Γιατί ΑΝ γίνει κάτι τέτοιο, ουσιαστικά τέλος η χρονιά για τον Παύλο χωρίς να παίξει σχεδόν καθόλου.
Εγώ αν γίνει κάτι ΤΕΤΟΙΟ θα κράξω.
Το πως τον διαχειρίζεται ο κάθε προπονητής ήταν και είναι θέμα. Ο Μπόλονι τον άφησε έξω τότες και έγινε το έλα να δεις. Ο Δώνης τον άφησε μέσα και όταν βγήκε πήγε στα πιτς για +2 μήνες. Μύλος δλδ και στις 2 περιπτώσεις.
Το ΜΕΓΑΛΟ λάθος που μπορεί να γίνει τώρα είναι να μπει ανέτοιμος (ανεξάρτητα με το τι λέει ο ίδιος) και να μείνει ΑΚΟΜΑ 2 μήνες έξω. Γιατί ΑΝ γίνει κάτι τέτοιο, ουσιαστικά τέλος η χρονιά για τον Παύλο χωρίς να παίξει σχεδόν καθόλου.
Εγώ αν γίνει κάτι ΤΕΤΟΙΟ θα κράξω.
Φίλε, τον όρο "κάψιμο" εσύ τον χρησιμοποίησες, όχι εγώ. Βλέπε παρακάτω.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:για να δω πως αντιλαμβανεσαι εσυ τον ορο καψιμο ρωταω μιας κι εγω δεν το'χω.DC έγραψε:Δεν σε ρώτησα κάτι τέτοιο ούτε και με ρώτησε κανείς κάτι τέτοιο. Την γνώμη μου θα την γράψω όταν θα θέλω εγώ και όχι όταν θα με ρωτάς εσύ.
Όταν δεν έχεις τι να απαντήσεις, μην αλλάζεις κουβέντα.
ο εκνευρισμος σου θεωρειται απαντηση παντως,ευχαριστω...
Μην χρησιμοποιείς λέξεις που δεν ξέρεις τι σημαίνουν και "δεν το έχεις".ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:ποσο μασημενο το θελεις;eorptol έγραψε:Εσύ δηλαδή που το ξέρεις ότι παραγκωνιζετε ; Οχι οπως με παναγιωτουδη να υποθεσω ; Έχεις ποιο έγκυρες πληροφορίες .....
με τη ραπιντ επαιξε ανετοιμος και προερχομενος απο τραυματισμο 90' ενω κυνηγουσαμε το σκορ και χωρις το τρεχαντηρι διπλα του.για σενα αυτο δεν αποτελει καψιμο του παικτη ομως απο τι στιγμη που δεν σου το ειπε ουτε ο δωνης ουτε οι αυλικοι...ομερτα...
Κάποτε είχες γράψει σε έναν συμφορουμίτη που είχε γράψει την άποψή του: "αν μπορεις να το στηριξεις αυτο καντο, αλλιως μαζεψε το!!". Το ίδιο ισχύει και για σένα. Ή όχι;
Και σταμάτα την ειρωνία περί νεύρων ή υποννούμενα για αυλικούς, είτε σε μένα είτε σε άλλον.

Αυτά από μένα.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
νομιζω οτι εχεις θεμα να με καταλαβεις,αλλωστε δε με ξερεις και προβαινεις σε χαρακτηρισμους χωρις λογο.
το αυλικους ΣΑΦΩΣ και δεν το ειπα για τους συνοπαδους μου αλλα για τους ΑΡΔ και διαφορους διαμορφωτες κλιματος/αποψεων.
το καψιμο το ανεφερα εγω και τον εξηγησα μετα οταν ειπες οτι δεν τον γνωριζω σαν ορο.
το να μοιραζεις κιτρινες επειδη διαφωνεις και παραλληλα να χαρακτηριζεις το θεωρεις δικαιωμα ή υποχρεωση σου και δε θα εκφερω αποψη.
παντα συμπαθουσα τον Ροσκο...
Πολλά μπορώ, το ψέμα όχι. Δεν σε χαρακτήρισα πουθενά και συνεχίζεις να ειρωνεύεσαι.
Μόλις κέρδισες μια βδομάδα με την Νταίζι.
Ο Ρόσκο.
το αυλικους ΣΑΦΩΣ και δεν το ειπα για τους συνοπαδους μου αλλα για τους ΑΡΔ και διαφορους διαμορφωτες κλιματος/αποψεων.
το καψιμο το ανεφερα εγω και τον εξηγησα μετα οταν ειπες οτι δεν τον γνωριζω σαν ορο.
το να μοιραζεις κιτρινες επειδη διαφωνεις και παραλληλα να χαρακτηριζεις το θεωρεις δικαιωμα ή υποχρεωση σου και δε θα εκφερω αποψη.
παντα συμπαθουσα τον Ροσκο...
Πολλά μπορώ, το ψέμα όχι. Δεν σε χαρακτήρισα πουθενά και συνεχίζεις να ειρωνεύεσαι.
Μόλις κέρδισες μια βδομάδα με την Νταίζι.
Ο Ρόσκο.