Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από DigitalFan »

Για όποιον δεν είδε το ματς του γαυρου, αρκεί να του πω ότι έληξε 0-1 και να δει αυτην την φωτο:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Σάββας Θεοδωρίδης έγραψε:"Ήταν δύσκολη νίκη, αυτές που λέμε νίκες τίτλου. Ο Λεβαδειακός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, τρομακτικά παθιασμένη σήμερα και μπράβο της. Κάθε Κυριακή εύχομαι να παίζει έτσι. Μην τολμήσει όμως να μιλήσει κανείς να πει για την διαιτησία!!!! Υπήρχε τραυματισμός και αλλαγή κι ο διαιτητής μπορούσε να κρατήσει και ένα και δύο λεπτά παραπάνω καθυστερήσεις.
Εμείς δεν διαμαρτυρηθήκαμε παρόλο που έγινε καταφανέστατο πέναλτι (στον Μήτρογλου).".
Είδα από το 80'.
Πρώτον: Σε ότι αφορά το πάθος. Κι εγώ μπορώ να βγω και να πω ότι τα δύο ακραία μπακ του Λεβαδειακού έκαναν 10 λάθη.
Δεύτερον: Υπήρχε τραυματισμός και η ομάδα σου δεν τήρησε το fair-play, δείχνοντας για άλλη μία φορά πόσο σέβεται το άθλημα και τους αντιπάλους της. Ο δέ σχολιαστής της Nova ούτε που πήρε είδηση τί έγινε (είμαι καλόπιστος).
Τρίτον: Πιο πέναλτι ρε αστείε; Τη βουτιά του Μήτρογλου έξω από την περιοχή την βαφτίζεις πέναλτι; Τότε αυτό που έκανε ο σέντερ μπακ σου στον Ζησόπουλο στο 90' (φάση που ξέχασε να βάλει στα highlights το contra, είπαμε, είμαι καλόπιστος) τί ήταν;
Κάντε ένα πρωτάθλημα να συμμετέχει μόνο ο γάβρος και να το παίρνει κάθε χρόνο αήττητος, αφού αυτός είναι ο γκαϊλές σας. Ή βάλτε και τον βάζελο μαζί, να παίζετε μαζί 30 «ντέρμπι».

Για τον nick_shortjohn.
Όπως έχεις καταλάβει (εδώ και χρόνια) το παιχνίδι πλέον ΔΕΝ παίζεται στα πέναλτι. Το «δώσε στο θρύλο πέναλτι» είναι ένα σύνθημα που δεν αρέσει στο χοντροβούβαλο. Το παιχνίδι πλέον παίζεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και λέγεται «διαφορετικά μέτρα και σταθμά». Το ίδιο σπρώξιμο στον ένα είναι φάουλ, στον άλλον «παίζεται». Το ίδιο φάουλ στον ένα είναι κάρτα, στον άλλον παρατήρηση και αν. Η ίδια φάση στον ένα είναι κόκκινη, στον άλλο κίτρινη και αν. Όταν ο ένας κυνηγάει το γκολ θα δοθούν 3 λεπτά καθυστέρηση, ακόμη κι αν έχουν γίνει 10 στο ματς, όταν το κυνηγάει ο άλλος θα δοθούν 7, ακόμη κι αν έχουν γίνει 3. Ο ένας χρεώνεται δέκα επιθετικά φάουλ στις εκτελέσεις κόρνερ/φάουλ, ο άλλος δεν χρεώνεται ποτέ, εκτός κι αν ο αντίπαλός του κέρδισε μπάλα και βγαίνει στην κόντρα. Ο ένας κερδίζει φάουλ μόνο πίσω από τη σέντρα, ο άλλος μόνο μπροστά από την αντίπαλη περιοχή. Στον ένα θα σφυριχτούν όλα τα φάουλ, ενώ έχει πλεονέκτημα (για να σταματήσει η επίθεσή του), στον άλλον το πλεονέκτημα τηρείται πάντα. Και άλλα και άλλα.
Έχω δει άλλα δύο ματς του γάβρου φέτος. Με τη Βέροια και με τον Αστέρα. Παράλληλα έχω δει πολλά ματς της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους στα πρωταθλήματά τους. Η Μπάρτσα και η Γιούβε παίρνουν πολλές φορές τα σπόρια, αλλά αυτό που γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν ξέρω αν συμβαίνει σε άλλη χώρα της Ευρώπης. 90-10 διαιτησίες μόνο μία ομάδα έχει.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βγαλει καμμια ανακοινωση για τους καρκινους?...

Οχι για φετος!.....Για του χρονου......
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

«Εγώ δεν θα πανηγύριζα τέτοια νίκη...»

Εικόνα

Ο Γιώργος Παράσχος εμφανίστηκε ενοχλημένος στην συνέντευξη Τύπου τονίζοντας ότι εάν ήταν εκείνος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θα πανηγύριζε τέτοια νίκη επί του Λεβαδειακού.

Ο κ. Παράσχος είπε για:

Τον αγώνα και πως τον είδε εκείνος: Θα είμαι πολύ σύντομος. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Προσωπικά εάν ήμουν προπονητής του Ολυμπιακού δεν θα πανηγύριζα μία τέτοια νίκη. Μόνο και μόνο για το φερ πλέι που δεν τηρήθηκε στη φάση του γκολ. Είναι κρίμα για διεθνείς ποδοσφαιριστές να έχουν τέτοια στάση, που μας στέρησε το θετικό αποτέλεσμα στο 97ο λεπτό.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/361039-ego-den-tha-panigyriza-tetoia-niki
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Ποιος ειναι πακιστανος στην εικονα; :P
Διακρινω μια Α' εμπαθεια προς το προσωπο του κ.Παρασχου...αλητες :lol: :lol: :lol:
curtis

Δημοσίευση από curtis »

καλη χρονια σε ολους σας.εγω θελω να με πειτε το εξης.με βρυζα κ ζαγορ για να μη παω πιο πισω ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια δε ψηφιζαμε????κατα τ'αλλα ο ΠΑΟΚ επαναστατει........σε ολα αυτα που γινονται τοσα χρονια μεσα ειμαστε,ευελπιστω σε ενα καλυτερο αυριο με τον ιβαν αλλα μονο αν τους βαλει το δαχτυλο στο κωλαρακι.με το σταυρο στο χερι αστο,μια χαρα πιονια ειμαστε.2 χρονιες χασαμε το τσλ απο στημενο της κουλας που κατεβασε τα 2α με το βαζελο κ αλλη μια χρονια με οφσαιντ του πουστοβαζελου.γεια χαρα νταν!ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

mpafos4 έγραψε:Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βγαλει καμμια ανακοινωση για τους καρκινους?...

Οχι για φετος!.....Για του χρονου......

Γιατι οχι για φέτος? Με νικη αυριο θα ειμασταν 6 ποντους πισω.
Άβαταρ μέλους
Kaminia 4

Δημοσίευση από Kaminia 4 »

Απολυτα σωστος ο Curtis.ΠΑΟΚΑΡΑ ως το τελος-μες την πουτανα την αθηνα θα το λεω. :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ciberche

Δημοσίευση από ciberche »

xlebouras έγραψε:Ποιος ειναι πακιστανος στην εικονα; :P
Πιστεύω να γνωρίζεις ότι είναι ο Οτσαλάν...
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

«Πόνεσε» ο Κομπότης!

Εικόνα

Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, έκανε τα πάντα για να... κόψει βαθμούς στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τα κατάφερε! Ο κουμπάρος του Βασίλη Γκαγκάτση δεν χάρηκε τελικά με τυχόν «στραβοπάτημα» του Θρύλου.

Ίσα-ίσα που του βγήκε και... ξινό όταν οι «ερυθρόλευκοι» στην τελευταία φάση του παιχνιδιού πήραν τη νίκη με το γκολ του Ράφικ Τζιμπούρ. Τι να κάνουμε; Αυτά έχει η ζωή... Δεν γίνεται πάντα να καταφέρεις κάτι που το θέλεις τόσο πολύ. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα!

Πάντως, να λέει πάλι καλά που οι Πειραιώτες δεν βρέθηκαν και στην καλύτερή τους βραδιά. Γιατί αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, το κοντέρ θα έγραφε... πολλά! Τώρα πάλι του χρόνου κύριε Γιάννη...

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.gavros.gr/article/46151/ponese-o-kompoths/
Ρε μπας και πάμε τελικά και φέτος για πρωτάθλημα, αλλά δεν το ξέρουμε...; 8-) 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

bane1980 έγραψε:Έχεις απόλυτο δίκιο DC. από την άλλη όμως ο Ιβάν μίλησε και για πρωτιές κλπ, οπότε το θέμα είναι τι είναι διατεθειμένος και τι μπορεί να κάνει για αυτό. Γιατί το πρωτάθλημα εδώ δεν είναι αγωνιστικό θέμα και το ξέρουμε όλοι. Εκτός εάν ο στόχος είναι τα φράγκα του Τσ.Λ. μέσω της εισόδου στους ομίλους, αλλά όχι απευθείας.
Αν και θα τραβήξω το off topic, θα σε πω την γνώμη μου.

Κατ' αρχήν, ο Ιβάν την Μπάρτσα την ανέφερε για ό,τι έχει να κάνει φέτος. ;)
Άρα, τις όποιες κινήσεις του για την εξωαγωνιστική αντιμετώπιση του πρωταθλήματος, εγώ τις περιμένω για του χρόνου και ΑΝ γίνουν.

Όσο για τον στόχο, ναι, η δική μου η άποψη είναι ότι ο πρώτος στόχος είναι η συμμετοχή στους ομίλους και όχι κατ' ανάγκην η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Ιβάν είναι αυτό που ζητούσαμε εδώ και 9 χρόνια: ένας σοβαρός επενδυτής. Σαν επενδυτή λοιπόν, τον ενδιαφέρει (ή θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει) πρώτα η απόσβεση της αρχικής επένδυσης ( θα το έχει με την πρώτη συμμετοχή σε ομίλους), μετά το κέρδος και στο τέλος οι τίτλοι. Αν μπορέσει να το κάνει απευθείας, ακόμα καλύτερα για όλους μας.
Συμπάθα με, αλλά το οπαδιλίκι του κάθε προέδρου-επενδυτή, εγώ το ακούω βερεσέ και να πω και την αλήθεια, δεν με αγγίζει κιόλας. Άλλο επενδυτής και άλλο οπαδός. Εκτός αν είδε κανείς τον Αμπράμοβιτς να ξεσπάει σε λυγμούς , με την κατάκτηση της πρέμιερ λιγκ. Ή τον μοσχαράκη του γάβρου.
Αν πχ στην θέση του Ιβάν είχε έρθει ένας ... πρίγκηπας ( :lol: ) και αφού τα έχωνε μας έλεγε ότι πάντα ονειρευόταν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, θα το τρώγαμε; :)
Ή να στο πω και αλλιώς. Αν σε έλεγαν να διαλλέξεις ανάμεσα σε ένα πρωτάθλημα χωρίς οικονομικά οφέλη ή σε μια 2η θέση αλλά με 10 μύρια μπερεκέτι από τους ομίλους, εγώ κι εσύ ξέρω τι θα διαλλέγαμε. Ο Ιβάν τι λες να διάλλεγε; Εγώ λέω το πρώτο.

PS: Οι στόχοι των Τότεναμ, Τσέλσι, Αθλ. Μαδρίτης, της Άιντραχτ, της Μάλαγα, της Νάπολι, της Λάτσιο κλπ, είναι ο εθνικός τίτλος ή οι όμιλοι του CL; Οι οπαδοί τους, δεν θέλουν κούπα; :D
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τεράστια σφαλιάρα στον γαβρο και στον μαρινακη θα ηταν η είσοδος μας στους ομίλους ΤΕΡΆΣΤΙΑ.......και θα ηταν το πρωτο βήμα για να χτυπήσουμε μετα στα ίσα το πρωτάθλημα

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ο ελεύθερος από χρέη και οικονομικά αυτάρκεις ΠΑΟΚ, είναι το δικό μας όνειρο και ο εφιάλτης του ποκ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ετσι ακριβώς ειναι ένας ΠΑΟΚ χωρις χρέη με δυνατό ηγέτη ειναι εφιάλτης τους

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Εντελώς φανταστικό......

Είναι ένας έμπορος προβάτων και πάει σε έναν κτηνοτρόφο.

Του λέει ο κτηνοτρόφος να σε ξεναγήσω στις εγκαταστάσεις μου. Έτσι λένε την στάνη και τον αχυρώνα στα χωριά.

Στην διαδρομή των ρωτάει τι τα ταΐζει τα ζωτανά και του απαντάει τριφύλι.

Όλα τα ζώα ήταν περιποιημένα και έτοιμα για το σφυρί. Να τα βγάζεις φωτογραφίες για καρτ πουστράλ ένα πράμα.

Με τα πολλά φτάσανε στον αχυρώνα να του δείξει το απόθεμα τριφυλιού. Πριν μπουν μέσα τον ρωτάει αν θα ήθελε να τον βοηθήσει στο τάισμα για να νιώσει και αυτός λίγο κτηνοτρόφος και όχι μόνο έμπορος. Ας πάει στα κομμάτια σκέφτηκε και συμφώνησε.

Με το που μπήκαν στον αχυρώνα είδε όλο το τριφύλι σαπισμένο. Τον έπιασε ένα σοκ. Καθώς γυρνάει στον κτηνοτρόφο να του "συμπαρασταθεί" για την ζημιά που έπαθε, τον βλέπει να φορτώνει το καρότσι με το σάπιο τριφύλι.

Μετά το πρώτο σοκ από αυτό που βλέπει κάνει την εύλογη ερώτηση. "Καλά αυτό ταΐζεις τα πρόβατα? Σάπιο τριφύλι?"

Η απάντηση ήταν πληρωμένη "Δεν τα βλέπω να διαμαρτύρονται! Τους πετάω και κανένα καλό που κλέβω από τον γείτονα κάθε τόσο και όλα καλά"

-"Καλά και τους ελέγχους πως τους περνάς"

-"Έλα ρε φίλε τώρα, ποιούς ελέγχους? Δικοί μου είναι. Τον ένα τον έφερα από το νησί. Τον έβαλα σε ένα γραφείο και όλα καλά. Όσο για αυτούς που έρχονται να τα δουν τους δίνω από ένα αρνί κάθε πάσχα και δεν ανοίγει μύτι."

-"Και δεν σε έκανε κανένας πρόβλημα μέχρι τώρα?"

-"Ενας φούρναρης πήγε να πει κάτι αλλά βρέθηκε άνεργος. Δεν ξέρω πως έγινε. Η τύχη βλέπεις είναι με το μέρος μου"

Και κάπως έτσι τα πρόβατα συνέχισαν να τρώνε σαπισμένο τριφύλι.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”