Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από cristiano4 »

Το καλοκαιρι θα δουμε ολοι τι θελει-μπορει να κανει ο σαββιδης...με τις πρωτες 2 επιλογες ειμαι απολυτα ικανοποιημενος εγω προσωπικα...αν παρουμε και ενα ακραιο παιχτη που θα βοηθησει στην αναπτυξη του παιχνιδιου και να ειναι καλος μπουκαδωρος θα είμαστε μια χαρα για δευτερη θεση και οπως κάτσει το κυπελο,οσοι πιστευαν οτι θα παιρναμε βιειρινια και λαζοβιτς ή λουκας μαζι τοτε δεν εχω να πω τπτ...εγω πιστευω οτι θα παρουμε καλο παιχτη και ετοιμο εχω εμπιστοσυνη στον ρωσο....θα δειξει :pano:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν τα βλέπω καλά τα πράματα.

Ας ελπίσουμε να κάτσει του Βιερίνια.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ας περιμενουμε βασικα....και 1 /2 βγαζουμε τα φτυαρια αν χρειαστει ... :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως επιμενω οτι ενας ακραιος δεν αρκει για να αλλαξει η εικονα της ομαδας.Χρειαζονται 2 και ο ενας να παιζει πισω απο το φορ αφου ο Σαλπι καλως η κακως θα βγαλει την χρονια δεξια.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ακριβώς έτσι είναι josh
+4

όσο για το σεκού σισέ, είναι όντως παλτουδάκι
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

μεσοεπιθετικα,πλην Λαζαρ,κανεις δεν εχει την προσωπικη ενεργεια...οποτε ολοι καταλαβαινουμε ποσο αμεση ειναι η αποκτηση τουλαχιστον 2 παικτων με την απαιτουμενη ικανοτητα...οχι ομως μετριοτητες...τετοιες εχουμε αρκετες...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

πριν την εναρξη της μεταγραφικης περιοδου αποφασισαν να παρουν 2 ακραιους επιθετικους
τωρα μας τα μασανε ελπιζω να παρουν εστω και την τελευταια στιγμη...
τον Κατσουρανη λεγανε τον παιρνουνε για στοπερ, αλλα ο Δωνης τον χρησιμοποιησε στην μεσαια γραμμη με τα οικτρα αποτελεσματα απο τον Βιβιαν...
δεν υπαρχει πλανο, χαθηκε ο Λαζοβιτς, χανεται μαλλον και ο βιερινια.... αιτια? τα χρηματα...δεν αποφασιζουμε να τα δωσουμε.....
Ιβαν διεψευσε εμας τους γκρινιαρηδες και κανε τις μεταγραφες που θα εισηγηθει ο Τσιστιακοφ και μονο αυτος.....
μην ακουσεις αυτους που σου φερανε τα 2 φετινα στοπερ.....
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

σε πρώτη ανάγνωση ο josh λέει κάτι δίκαιο. ωστόσο έχω επιφυλάξεις ως προς το οτι αφενός το επικοινωνιακό κομμάτι εκ των πραγμάτων εξυπηρετεί σκοπιμότητες, αφετέρου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτό που βγαίνει προς τα έξω - το οποίο και πάλι ελέγχεται ως προς την εγκυρότητά του- είναι οτι υπάρχουν δυο αντιμαχόμενα στρατόπεδα οπότε οι διαρροές ενδεχομένως να έχουν σκοπό να προκαλέσουν τις εύλογες - κατά τα φαινόμενα - αντιδράσεις όπως του josh.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ρε συντοπίτη ποιος από τη διοίκηση μίλησε για δύο ακραίους; Μακάρι να τους πάρουμε, αλλά εγώ δεν άκουσα παρά μόνον ότι θα γίνουν 3 το πολύ 4 μεταγραφές, που δεν θα είναι ιδιαίτερα ακριβές, πράγμα απόλυτα κατανοητό (και σωστό). Η μία, αναγκαστική, ήταν του στόπερ και σ' αυτό ευθύνονται αυτοί που επέλεξαν Κουμάλο και Βίβιαν και ειδικά τον δεύτερο. Ποιός σου τα μασάει και ποιος σου είπε ότι δεν θα πάρουμε εξτρέμ; Η περίπτωση Βιερι ήταν για μένα πολύ δύσκολη πρώτον γιατί αγοράστηκε με 3,5 μύρια ένα χρόνο πριν και δεύτερον γιατί είναι παίκτης που θα ήθελε να μείνει στην Γερμανία και αναδείξει το ταλέντο του, αφού η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ είναι - κακά τα ψέμματα - επαγγελματική οπισθοχώρηση. Ο Lazovic έχει πολύ καλές προδιαγραφές, αλλά κατά την άποψή μου είναι φορ και δεν γνωρίζω κατά πόσο θα μας έλυνε το πρόβλημα της δημιουργίας ρηγμάτων από αριστερά. Καλή μεταγραφή αλλά, θεωρώ, όχι η Νο 1 επιλογή (εφόσον είναι μόνον αυτή). Αντίθετα από την αρχή τις περισσότερες ελπίδες μου τις στήριξα στην απόκτηση του Ισπανού Lucas. Δεν ξέρω αν θα μας κάτσει, εύχομαι ναι, αλλά και να μην μας κάτσει θα πάρουμε κάποιον άλλον.
Ποιός είπε ότι δεν υπάρχει πλάνο; Γιατί απογοητεύεστε τόσο γρήγορα; Αν από την άλλη βιάζεστε να κατακρίνετε τις επιλογές και τις διαπραγματευτικές ικανότητες της διοίκησης και του τεχνικού τημ, περιμένετε τουλάχιστον να έρθει 1η Φεβρουαρίου.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ο στοχος μας ηταν απο την αρχη 2 ακραιοι, σημερα ο Δωνης σε επισημη συνεντευξη αυτο ειπε..
'περιμένουμε έναν τουλάχιστο μεσοεπιθετικό ή δύο. Αλλά προτεραιότητα τουλάχιστον είναι ένας πλάγιος παίκτης που να μπορέσει να μας δώσει κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά.'

αν δεν συμφωνει η διοικηση στους στοχους του προπονητη τον αφηνει εκτεθειμενο
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

1 Φεβρουαριου και κυριως 1 Σεπτεμβριου Αποστολη... μεταγραφες καλες παντα ειναι δυσκολες τον Γεναρη ακομα και για τους Σειχηδες και για τους τυπου Αμπραμοβιτς.. ομαδες καλως οι κακως χτιζοντα και ενισχυονται τα καλοκαιρια.. και επιτελους εχουμε δωσει πιστωση χρονου σε αλλους και αλλους και τωρα που φαινεται οτι οι ανθρωποι ξερουν και απο μπαλα και απο επιχειρησεις παμε να τους φαμε στο 6μηνο? νομισαμε οτι σε 1 νυχτα γιναμε ή θα γινουμε Μπαρτσελονα? τουλαχιστον τωρα οι παικτες πληρονονται και δεν υπαρχουν τετοιου ειδους δικαιολογιες.. συμφωνοι δε θα αρκεστουμε σε αυτο αλλα δε γινεται να κραζουμε που ο Ρωσος δεν εσκασε (προς το παρον και κατα τα φαινομενα) οσα εκατομμυρια (θυμιζω οτι μεχρι περισυ μιλουσαμε για χιλιαδες.. και για μειωσεις) του ζητανε οι αλλες ομαδες για μεταγραφες χειμωνα.. παντως πιστευω και ελπιζω οτι κατι θα γινει στο τελος για να μπορουμε να πουμε κι εμεις οτι: "Τον Μαιο θα μαστε καλα!!" :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Athens έγραψε:πριν την εναρξη της μεταγραφικης περιοδου αποφασισαν να παρουν 2 ακραιους επιθετικους
τον Κατσουρανη λεγανε τον παιρνουνε για στοπερ, αλλα ο Δωνης τον χρησιμοποιησε στην μεσαια γραμμη με τα οικτρα αποτελεσματα απο τον Βιβιαν...
δεν υπαρχει πλανο, χαθηκε ο Λαζοβιτς, χανεται μαλλον και ο βιερινια.... αιτια? τα χρηματα...δεν αποφασιζουμε να τα δωσουμε.....
Ιβαν διεψευσε εμας τους γκρινιαρηδες και κανε τις μεταγραφες που θα εισηγηθει ο Τσιστιακοφ και μονο αυτος.....
με ποιον απο τους σαββιδη τσιτσιακοφ μιλας και σου τα μασαει, αν ειναι δωσε μου και σε ενα τα τηλεφωνα τους να τους πω μερικες κουβεντες
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

desperando έγραψε:
Athens έγραψε:πριν την εναρξη της μεταγραφικης περιοδου αποφασισαν να παρουν 2 ακραιους επιθετικους
με ποιον απο τους σαββιδη τσιτσιακοφ μιλας και σου τα μασαει, αν ειναι δωσε μου και σε ενα τα τηλεφωνα τους να τους πω μερικες κουβεντες
οτι να ναι....ειπα οτι μιλαω με τον Σαββιδη? μαλλον σε χτυπησε το κρυο κατακεφαλα...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ασε εμένα τι με βαρεσε και πες μου εσένα ποιος σου τα μασάει;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ελα ελα. Φοκους.