Καλλιθέα - Π.Α.Ο.Κ. 2-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
Re: Καλλιθέα - Π.Α.Ο.Κ. 2-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
kataramenos5 έγραψε:Ale3 έγραψε:Στην Τούμπα γυρνάει. Φτάνει να μπουν μέσα με μυαλό και πείσμα,
Κι εμείς με φωνή.Για τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο για την αστυνομία.
Και όταν θα πανηγυρίζουν οι παίχτες τα γκολ μπροστά στο λαό, να μην ξεχάσουμε να τους πούμε "Λε-λε-λευτεριά, λευτεριά στ'αδέρφια μας!"...
- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
Σάββατο μπασκετάκι, Κυριακή ατρόμητος ρεξόνας μη ξεχνιόμαστε.
ΥΓ Η γυναίκα μου με χωρίζει, ο γιος μου δε θέλει να με δει και δε καταλαβαίνω το γιατί.Παράξενοι άνθρωποι..
ΥΓ Η γυναίκα μου με χωρίζει, ο γιος μου δε θέλει να με δει και δε καταλαβαίνω το γιατί.Παράξενοι άνθρωποι..

''ΠΑΟΚ, ξυδια και ταξιδια'' νομιζω αυτο αρκει καταραμενε... 

Sick Bastard έγραψε:Ale3 έγραψε:
Στην Τούμπα γυρνάει. Φτάνει να μπουν μέσα με μυαλό και πείσμα, όχι μόνο πείσμα, και χωρίς φόβο μην φάμε γκολ. Μπορούμε άνετα να βάλουμε 2 γκολ σε μέτρια βραδυά, 3 σε μέτρια με έναν παίκτη να είναι καλός. 4+ εάν 2 παίκτες της μεσαίας γραμμής βρεθούν σε καλή μέρα, a.k.a. σοβαροί.
Θέλεις μίνιμουμ 4 γκολ λέω εγώ. Αν το θεωρείς κι εσύ τόσο εύκολο, το σέβομαι, αλλά δεν το βλέπω κι έτσι δεν συμφωνώ.
Επίσης σεβαστό, αλλά μία διευκρίνηση:
Δεν είπα ότι είναι εύκολο. Δεν είναι όμως στην κατηγορία θαύμα.
Βάση αυτού που είδα πιστεύω ότι είναι εφικτό και διόλου απίθανο.
Για αρχή θέλουμε 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Μπορούμε.Εάν όχι → 2 γκολ μέχρι το 60-70 πιστεύω τα έχουμε άνετα. (σ.σ. να μην κανει καμιά μαλακία η άμυνα και θέλουμε 4). Με ψυχολογία πλέον και τον αέρα της Τούμπας το τρίτο γκολ το βλέπω.
Η εικόνα του αγώνα μου έδωσε το δικαίωμα να πιστεύω ότι στην τούμπα θα έρθουν για διασυρμό και το ξέρουν.
Με τόσα βλέπω.....παίζουμε τα ρέστα μας. χεχε.
Και εκεί ταμπούρι παίξανε και 4-5 γιόμες.
Ετσι θα παίξουν και εδώ ελπίζω η κολοφαρδια τους να τους εγκαταλείψει στην τούμπα
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
RoMaN έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Ale3 έγραψε:Στην Τούμπα γυρνάει. Φτάνει να μπουν μέσα με μυαλό και πείσμα,
Κι εμείς με φωνή.Για τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο για την αστυνομία.
Και όταν θα πανηγυρίζουν οι παίχτες τα γκολ μπροστά στο λαό, να μην ξεχάσουμε να τους πούμε "Λε-λε-λευτεριά, λευτεριά στ'αδέρφια μας!"...
Παίδες δεν μίλησα για την κερκίδα.
Είχα πει παλαιότερα, μπορεί και να το έγραψα κάπου. Όταν τρώμε γκολ σημαίνει ότι δεν φωνάζουμε αρκετά δυνατά.
Νικη με πανθραξ 4 γκολ σουξου μουξου τοπικ 5-6 σελιδουλες.. κατι ψιλομπινελικια στον δωνη κωλοφαρδος οτι βαραμε παει μεσα και τα σχετικα..τερμα η ιστορια.
Στραβωνει η φαση χθες.. που τετοιο ματς γινετε ενα στα 10 χρονια .. 20 σελιδες καταρες ολοι αχρηστοι κ.τ.λ.
Ηρεμηστε ρε γκαρντασια , μονα ζυγα δικα μας δεν γινετε παντα. Οι συνδιασμοι που βγηκαν στο 2ο ημιχρονο στο συγκεκριμενο χωραφι και οι φασεις που καναμε ορθολογικα και οχι με γιομες και ιστοριες εμενα μου φτανουν.
Η προκριση δεν χανετε στον ΝΑΟ.
Χαλαρωστε.
*** Οσοι μιλανε και ηττα ντροπη ειναι εκτος τοπου και χρονου. Δεν υπαρχει ηττα ντροπη.. ειδικα στο κυπελλο που ειναι θεσμος των εκπληξεων. Τον τελευταιο καιρο μας "πηγαινε" πολυ γενικως... οτι βαρουσαμε εγραφε.. ε καπου θα στραβωνε κιολας..
Στραβωνει η φαση χθες.. που τετοιο ματς γινετε ενα στα 10 χρονια .. 20 σελιδες καταρες ολοι αχρηστοι κ.τ.λ.
Ηρεμηστε ρε γκαρντασια , μονα ζυγα δικα μας δεν γινετε παντα. Οι συνδιασμοι που βγηκαν στο 2ο ημιχρονο στο συγκεκριμενο χωραφι και οι φασεις που καναμε ορθολογικα και οχι με γιομες και ιστοριες εμενα μου φτανουν.
Η προκριση δεν χανετε στον ΝΑΟ.
Χαλαρωστε.
*** Οσοι μιλανε και ηττα ντροπη ειναι εκτος τοπου και χρονου. Δεν υπαρχει ηττα ντροπη.. ειδικα στο κυπελλο που ειναι θεσμος των εκπληξεων. Τον τελευταιο καιρο μας "πηγαινε" πολυ γενικως... οτι βαρουσαμε εγραφε.. ε καπου θα στραβωνε κιολας..
- sourmenetes
- Moderator
- Been thanked: 9 times
Αφου συμφωνησω με τον τελευταιο συγγραφεα...
Το κλειδωνω και μην ξαναρθεις...
Παμε για 3 νικες...
Το κλειδωνω και μην ξαναρθεις...
Παμε για 3 νικες...