Γιώργος Δώνης

mpafos4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ναι,εχω.Την εμφανιση της ομαδας μεχρι να φαμε το γκολ..

Αλλα δεν θελω να το συζητησω αλλο......εδω διαβασα πως στο πρωτο ημιχρονο δεν καναμε τιποτα εκτος απο τη φαση του Γεωργιαδη...

Το οτι ο Κλαους θελει να τη δει φαν Μπαστεν και δεν αφηνει το Φωτακη να σουταρει,το οτι ο Σταφυλιδης θελει να μπει με τη μπαλα στα διχτυα,το οτι φταναμε με ευκολια στην περιοχη τους,μαλλον,μονο εγω το ειδα...

Αλλα κατα τα αλλα,για χθες,φταιει,ο Δωνης....

Το ξαναλεω και τελος απο μενα.....για το χθεσινο αποτελεσμα μοναδικος υπευθυνος ειναι η ατυχια!

Τα υπολοιπα δικα σας!......
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ελπιζω κακως εχοντων των πραγματων αν καταφερει(γιατι περι κατορθωματος προκειται) να αποκλειστει μετα την ευρωπη και απο το κυπελλο να αναλαβει για πρωτη φορα της ευθυνες του γι αυτο το πραγμα που παρουσιαζει σε αυτο το εξαμηνο προσαρμογης...

αν μπορεσει ας κανει καποιος μια λιστα με της μεχρι στιγμης δικαιολογιες...ειναι απιστευτο και συναμα θελει πολυ θρασσος μεσα απο τοσες δηλωσεις να μην εχει αναλαβει μια φορα εστω ενα κομματι των ευθυνων...

υγ ρε συ μπαφε εδω διαβαζουμε τοσο καιρο που μας εχει παει γαμιωντας η τυχη για την αποτελεσματικοτητα και τα πονταλακια που μετρανε...ημαρτον δηλαδη μονα-ζυγα στημενα δηλαδη...ναι χθες μας γυρισε την πλατη ΚΑΙ η τυχη...αλλα δεν εχουμε διακιωμα να μιλαμε για τυχη φετος πως να το κανουμε...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

mpafos4 έγραψε:Ναι,εχω.Την εμφανιση της ομαδας μεχρι να φαμε το γκολ..
λλα δεν θελω να το συζητησω αλλο......εδω διαβασα πως στο πρωτο ημιχρονο δεν καναμε τιποτα εκτος απο τη φαση του Γεωργιαδη...
Α ημίχρονο, τελικες 3 -5 .Με την Καλλιθέα.Τιποτ άλλο.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Για να καταλαβεις τι ακριβως σημαινει τελικη,θα σου αναφερω ενα παραδειγμα απο το χθεσινο ματς..

Το σουτ του Φωτακη,στο 2ο ημιχρονο,απο το υψος του πεναλτι που κοντραρε σε ποδι και βγηκε κορνερ,δεν λογιζεται τελικη....μηπως δεν ηταν ευκαιρια?....Ουτε του Σταφυλιδη στο 1ο.....που ουτε αυτη η φαση λογιζεται ως τελικη?...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

ΟΚ .Πόσες ευκαιρίες είχαμε στο α και πόσες η καλλιθέα?
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μια και μιλατε για α' ημιχρονο , στην μια και μοναδικη περιπτωση που απειλησε η ομαδα πραγματικα για επιτευξη γκολ ηταν στην καθετη του Λαζαρ στον Γεωργιαδη....

Τωρα αν θελετε να βαφτιζουμε τελικες και ευκαιριες κατι τουρλουμπουκια και κατι σεντρες , παω πασο....
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ρε φιλε μου....δεν βλεπεις πως δεν προκειται να συμφωνισουμε?...γιατι το συνεχιζεις?..
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Εδω συνεχιζει ο ΓΔ , εγω σε πειραξα ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Τελος παντων ....Παω για τα γνωστα .... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

RoMaN έγραψε:
shark4 έγραψε:Και για να ευθυμισουμε λιγο παρτε και λιγο δηλωσεις του "προπονητη της καρδιας μας "
Γιώργος Δώνης έγραψε:"Ήμασταν άτυχοι σήμερα. Αυτή είναι η διαφορά του μπάσκετ με το ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ κερδίζει ο καλύτερος, στον ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος."
Με αυτήν την λογική, η Εθνική Ελλάδος ήταν, το 2006, καλύτερη ομάδα από την Εθνική Η.Π.Α. στο basket! :lol: :lol: :lol: :lol:
φυσικα και ηταν ;)
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

shark4 έγραψε:Εδω συνεχιζει ο ΓΔ , εγω σε πειραξα ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν το εγραψα για σενα,,,,,,αλλα ωραιο το σχολιο. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

mpafos4 έγραψε:Ρε φιλε μου....δεν βλεπεις πως δεν προκειται να συμφωνισουμε?...γιατι το συνεχιζεις?..
Εσυ γιατί το ξεκινάς?Μανατζερ μας είπες ειρωνικά,οτι παίξαμε μπάλα στο α' που εμείς δε βλέπουμε κλπ ,και γι αυτό απαντάμε.Μη φιτιλιάζετε .
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Gentlemen
Take it easy please

Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

υπομονη για χαρες την κυριακη..ξερετε προσευχες κ βουντου να χασουμε..ποιος γαμ*ει τον Π.Α.Ο.Κ ,ο δωνης να φυγει................................ :redcard:

κουρασατεεεεεεεεεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

shark4 έγραψε:Φιλε μου συγγνωμη αλλα οπως λενε "φρεσκα κουλουρια πουλαει ο κουλουρας ".....

Να κατσω και εγω να σου πω οταν αποκλειστηκαμε στα πεναλντυ απο τον Αγροτικο Αστερα .....

Και φυσικα θα βαλω και την βαθμολογια ....Γιατι ψεμματα ειναι οτι η Καλλιθεα ειναι στην 16η θεση ? Δεν το καταλαβα... Δηλαδη επρεπε να σε διασυρει η Καλλιθεα , για να βαλεις την βαθμολογια ?

Υ.Γ. Μονοπαντα ειναι οταν επικαλεισαι την τυχη και την ελλειψη της στις στραβες ..... ;) ;)
Αρα και εμεις που ειμαστε στη δευτερη θεση πρεπει να πανηγυριζουμε σε ενα πρωταθλημα βρωμικο ξεροντας οτι ο χοντρος δε σε αφηνει ευκολα να το παρεις...Ασχετως τη μπαλα παιζουμε...
Αρα μην κανουμε κριτικη...

Ποτε αλλοτε βγηκες δευτερος???Επι Σαντος...

Αρα επιτυχια η δευτερη θεση εφοσον ερθει...

Βλεπεις ποσο ωραια τα λεει ο καθενας...???

Ετσι ομως δεν κανουμε κριτικη.Βρισκουμε ευαλωτα σημεια ο καθενας και χτυπαμε τον αλλον.Καποιοι παραπανω μιλησανε ποδοσφαιρικα και ειπανε οτι ο βιβιαν εχει φαει 2 φορες στην πλατη του την ιδια μπαλια.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝΕ....!!!!

Το οτι η ομαδα αναπτυχθηκε πιο καλα απο καθε αλλο ματς ασχετου αντιπαλου(ο οποιος επαιζε με ολους πισω απο το κεντρο) μονο εγω το ειδα???Το οτι βγηκανε καθετες μπαλιες για πρωτη φορα μετα απο αυτην του κατσε με το γιαννενο μονο εγω το ειδα???
Οτι ο κατσουρανης εδειξε ωραια πραγματα με το λαζαρ μαζι μονο εγω το ειδα???
Τελος παντων.

Εγω δε δικαιολογω το δωνη γιατι εχει αρκετα λαθη απλα δεν μπορω να δεχομαι οτι αφου ηττηθηκαμε απο εναν αντιπαλο ολα ειναι σκατα...

Στα τοπικ των πουλεν παντως επικρατει ησυχια... :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

gergeo4 έγραψε:υπομονη για χαρες την κυριακη..ξερετε προσευχες κ βουντου να χασουμε..ποιος γαμ*ει τον Π.Α.Ο.Κ ,ο δωνης να φυγει................................ :redcard:

κουρασατεεεεεεεεεεεεεεεεε
για να τελειωνει αυτη η κοροιδια...δε θα μιλας εκ μερους αλλων...αρκεσου στα του εαυτου σου...το τι κανουμε εμεις οταν παιζει ο ΠΑΟΚ δεν το ξερεις και προσωπικα δεν εχω κανεναν καημο να το μαθεις...τα υπερΠΑΟΚτσηδηλικια αλλου... :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”