Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από shark4 »

Κατσε .....Εχουμε και Τριπολη.... Μην τους ξεχναμε και αυτους....

Ο δευτερος γυρος θα ειναι ζορικος...Ειδικα με τις ομαδες που ειναι στο χειλος του γκρεμου.....Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα , ουτε αυτοι ειναι απο το "χωριο του μ@λακα" να κατσουν να τρωνε τριαρες απο εμας .....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Παρ 11 Ιαν 2013, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

η ομαδα θελει 2 μ εσοεπιθετικαρες ...2...και μετα θα κρινω και τον δωνη πιο ααυστηρα......ειναι αμεση και ισως για μενα Μοναδικη προτεραιοοτητα....τα εξτρεμ ειναι ειτε γατια ειτε για τη θεση αμπαλοι....προσωπικη ενεργεια στο ροστερ ειναι ντροπη το χω ξαναγραψει να χουν ΜΟΝΟ τα 2 αρ μπακ σου και ο λαζαρ...ΝΤΡΟΠΗ...ακομα και ο οφη ειχε ενα σισιτς..ελεος δλδ..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

xrisitsapa έγραψε:Επειδη εγραψα υπερ του ΓΔ, δεν θα κρυφτω τωρα...! Παμε λοιπον:
1. Τα περι τυχης, γηπεδου κτλ τα ακουω βερεσε. Στο ιδιο γηπεδο επαιζαν και οι αλλοι.
2. Γενικα με την επιλογη ενδεκαδας και τις αλλαγες νομιζω δεν εκανε κανενα λαθος. Και μεγαλυτερο rotation να εκανε, δεν θα ελεγα τιποτα. Δηλ. χρειαζομαστε τον Κατσουρανη 90 λεπτα, η τον Γκαρσια η τον Βιειρινια για να κερδισουμε την Καλλιθεα;
3. Εχει σαφη ευθυνη σε δυο πραγματα: πρωτα το οτι η ομαδα για πολλοστη φορα μπαινει χαλαρη και σπαταλαει το πρωτο ημιχρονο, και δευτερο στην επιλογη Βιβιαν.
4. Η φαση με τη μπαλια-γιομα στην πλατη της αμυνας μας, δεν εγινε αλλες 2-3 φορες στο πρωτο ημιχρονο; το οτι καθαρισε ο Γλυκος δε μου λεει τιποτα. Μου λεει οτι ΚΑΜΙΑ δεν καθαρισαν τα στοπερ και ο αντιπαλος εφυγε στην πλατη τους. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ;;

Συμπερασμα: φιλε ΓΔ, εσφιξες. Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου. Αν δεν περασεις σε 15 μερες και χαθει ΚΑΙ αυτος ο στοχος, λυπαμαι αλλα εισαι για δρομο. Ο ΠΑΟΚ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΜΑΤΣ.
Συμφωνώ..
Αν σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου που έχει και επαναληπτικό ΔΕΝ ξεκουράσεις και 2-3 παίκτες τότε τι κάνεις?
Βάλαμε και τον Σάλπι μέσα όταν έιδαμε τα ζόρια..
Μέχρι προχθές ακούγαμε για έλλειψη παικτών..πλέον ξεφτιλίστηκε και αυτή η δικαιολογία..
Ξαφνικά οι παίκτες αυτοί δεν μπορούν να κερδίσουν ούτε την Καλλιθέα?

Και ένα ποδοσφαιρικό..
Τα σέντερ μπακ, κυρίως χθες, είχαν 5-6 μέτρα απόσταση, ο ένας είχε πιάσει το ένα άκρο αριστερά και ο άλλος δεξιά, και αντάλλαζαν παράλληλες μπαλιές μεταξύ τους... :shock:
Είναι δυνατόν να μην το είδε να τους πει να είναι πιο κοντά?
Και όμως στο Β ημίχρονο, έκαναν το ίδιο πολλές φορές..

Είναι δυνατόν να μην βλέπει κανείς
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

[url]Βαθμολογία[/url]

1. Απόλλων Σμύρνης 27

2. Νίκη Βόλου 27

3. Εργοτέλης 25

-------------------------------------------------

4. Ηρακλής Ψαχνών 23

5. Εθνικός Γαζώρου 23

6. Ηρακλής 22

7. Παναιτωλικός 21

8. Αναγέννηση Γιαννιτσών 19

9. ΑΕΛ Καλλονής 19

10. ΑΕΛ 19

11. Πανσερραϊκός 18

12. Ολυμπιακός Βόλου 18

13. Καβάλα 15

14. Δόξα Δράμας 15

15. Φωκικός 14

16. Καλλιθέα 14

17. Πιερικός 14

18. Παναχαϊκή 14

19. Θρασύβουλος 11

20. Βύζας Μεγάρων 7

Με αυτη την ομαδα παιξαμε εχθες .... Αν τα βλεπαμε πουθενα αλλου αυτα , το τοπικ "καζουρα " θα ειχε παρει φωτια ....Για να λεμε τα πραγματα ως εχουν ..... :twisted:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πες μου λιγο shark απο ποια ομαδα αποκλειστηκες πριν 2 χρονια στο κυπελλο και ποσο ηρθε το σκορ???

Και ποιοι παιζανε μεσα???

Το πατε το πραγμα μονοπατα.Δεν ειναι κριτικη αυτη παιδες.Συμφωνω με τις παρατηρησεις και για το βιβιαν(οτι το περιστατικο εγινε 2 φορες στο πρωτο ημιχρονο) και για 2-3 αλλα λαθη που εκανε χθες.
Αλλα τι μου βαζεις τι βαθμολογια της καλλιθεας???
Αμα μου πεις οτι με πατησε η καλλιθεα να μου τη βαλεις.Αλλα μιλαμε για κατι ατοπο.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Φιλε μου συγγνωμη αλλα οπως λενε "φρεσκα κουλουρια πουλαει ο κουλουρας ".....

Να κατσω και εγω να σου πω οταν αποκλειστηκαμε στα πεναλντυ απο τον Αγροτικο Αστερα .....

Και φυσικα θα βαλω και την βαθμολογια ....Γιατι ψεμματα ειναι οτι η Καλλιθεα ειναι στην 16η θεση ? Δεν το καταλαβα... Δηλαδη επρεπε να σε διασυρει η Καλλιθεα , για να βαλεις την βαθμολογια ?

Υ.Γ. Μονοπαντα ειναι οταν επικαλεισαι την τυχη και την ελλειψη της στις στραβες ..... ;) ;)
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Το πανε το πραγμα λες και ειναι μανατζερ αλλων προπονητων και τους χαλασε τη δουλεια ο Δωνης!

Βεβαια,στο Ελλαδισταν με τη νοοτροπια των γαυροβαζελων-οι οποιοι θα ειχαν απειρες κηδειες,ολα αυτα τα χρονια εαν δεν υπηρχαν τα κορακια-,να επικρατει...απαγορευεται να χανεις απο ομαδες υποδεεστερες απο σενα,ειναι ξεφτιλα...

Αλλα φυσικα...ΠΑΟΚ εισαι...δεν εισαι Ρεαλ Μαδριτης να τρως 4 απο την Αλκορκον.....

ΥΓ.Καποιοι μιλατε λες και αποκλειστηκαμε....
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Οποτε φιλε μου ας χαλαρωσουμε και ας απολαυσουμε ολοι μαζι το μεγαλειο του ποδοσφαιρου , που λεγεται εκπληξη.... :D

Υ.Γ. Επειδη ΠΑΟΚ εισαι , γι' αυτο πιστευω στην προκριση....
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Οποτε φιλε μου ας ηρεμησουμε και ας γεμησουμε το γηπεδο την Κυριακη γιατι ο πρωταρχικος στοχος της ομαδας ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ειναι το CL.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

mpafos4 έγραψε:Το πανε το πραγμα λες και ειναι μανατζερ αλλων προπονητων και τους χαλασε τη δουλεια ο Δωνης!

Βεβαια,στο Ελλαδισταν με τη νοοτροπια των γαυροβαζελων-οι οποιοι θα ειχαν απειρες κηδειες,ολα αυτα τα χρονια εαν δεν υπηρχαν τα κορακια-,να επικρατει...απαγορευεται να χανεις απο ομαδες υποδεεστερες απο σενα,ειναι ξεφτιλα...

Αλλα φυσικα...ΠΑΟΚ εισαι...δεν εισαι Ρεαλ Μαδριτης να τρως 4 απο την Αλκορκον.....

ΥΓ.Καποιοι μιλατε λες και αποκλειστηκαμε....
Ο νόμος του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα ισχύει για ολους εκτος απο τους γαβρους αυτο ειναι γνωστο

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

mpafos4 έγραψε:Οποτε φιλε μου ας ηρεμησουμε και ας γεμησουμε το γηπεδο την Κυριακη γιατι ο πρωταρχικος στοχος της ομαδας ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ειναι το CL.
Πρώτα το CL ΑΛΛΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΕΡΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΈΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΙΘΕΑΣ ΔΕΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

αν θελει να δειξει ποιος ειναι να τσιτωσει την ομαδα και να βαλουν 3-4-5 για πλακα !
αν δεν παρει προκριση , γιατι να μεινει τοτε ?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Γιατί υπάρχει πλάνο.. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

.. που περιλαμβάνει αποκλεισμό από ευρωπαϊκά και εγχώρια κύπελλα για να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

mpafos4 έγραψε:Το πανε το πραγμα λες και ειναι μανατζερ αλλων προπονητων και τους χαλασε τη δουλεια ο Δωνης!
Εκτός απο λάσπη εχεις κι επιχειρήματα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”