Καλλιθέα - Π.Α.Ο.Κ. 2-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Καλλιθέα - Π.Α.Ο.Κ. 2-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
Δε το είδα το παιχνίδι λόγω δουλειάς. Βλέποντας το τελικό σκορ δε πίστευα στα ματια μου. Δε χωνεύεται με τίποτε αυτό το αποτέλεσμα.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
εχεις κολλησει εσυ,οσο κι αν το εξηγησα εσυ το ιδιο μπεγλερι...eorptol έγραψε:Ε τώρα δεν θεωρω κριτικη π.χ το ότι δεν έβαζε τον παναγιωτουδη ......άλλο κριτικη αλλο εμπάθεια και εύκολα μπορούμε να το διακρίνουμε αυτο απο την εποχη σαντος ακόμηΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:ενω οταν κερδιζαμε ματς της κατηγοριας ''κοιμηθηκε ο Θεος'' καθε κριτικη στον κοουτς ηταν εμπαθεια γραφικων κλαψομουνηδων συνοπαδων...GI4NNEN4 έγραψε:Δεν θα κατηγορήσω τον Δώνη ούτε για τα 2 δοκάρια του Σταφ, ούτε για τις υπόλοιπες χαμένες ευκαιρίες. Χάσαμε ένα ματς της κατηγορίας "κοιμήθηκε ο Θεός". Υπάρχει και επαναληπτικός, μην τρελαινόσαστε.
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Εντάξει τώρα μερικοί τρελαίνεστε και λέτε οτι να ναι..
Φταίει ο Δώνης που ο Γεωργιάδης δεν μπορεί να τελειώσει μια φάση;Που ο Φωτάκης έχασε τα άχαστα και που ο Σταφυλλίδης έσπασε τα δοκάρια;
Σε ένα ματς που είχαμε 75% κατοχή και έπρεπε να είναι 0-3 έκατσε η στραβή με τον Βιβιάν και χάσαμε.Μπάλα είναι,αυτά γίνονται.
Στην Τούμπα το ματς είναι 4-0.Όποιος βλέπει μπάλα και δεν κράζει μόνο για να κράξει είδε οτι η ομάδα ρόλαρε σήμερα και έπαιξε καλά.Τώρα εντάξει οι ίδιοι που κράζετε τώρα κράζετε και στις νίκες οπότε οκ.
Φταίει ο Δώνης που ο Γεωργιάδης δεν μπορεί να τελειώσει μια φάση;Που ο Φωτάκης έχασε τα άχαστα και που ο Σταφυλλίδης έσπασε τα δοκάρια;
Σε ένα ματς που είχαμε 75% κατοχή και έπρεπε να είναι 0-3 έκατσε η στραβή με τον Βιβιάν και χάσαμε.Μπάλα είναι,αυτά γίνονται.
Στην Τούμπα το ματς είναι 4-0.Όποιος βλέπει μπάλα και δεν κράζει μόνο για να κράξει είδε οτι η ομάδα ρόλαρε σήμερα και έπαιξε καλά.Τώρα εντάξει οι ίδιοι που κράζετε τώρα κράζετε και στις νίκες οπότε οκ.
Aυτο ειναι αληθεια!Προσεξε μη γλυστρισεις στο καταστρωμα!Karelias έγραψε:
ήμουν στο καράβι και γύριζα από διακοπές στην Κω, ρε ξερόλα, ίσια το στόμα λιγάκι, αφήνεις σάλια.
Den ειναι μερα για κραξιμο σημερα...ειναι μερα περισυλλογης.
Τωρα χρειαζεται στηριξη ο ΠΑΟΚ και ο προπονητης μας.
Περισσοτερο δε απο ολους χρειαζονται στηριξη οι παιχτες μας.
Δυο κακες στιγμες στην αμυνα μας στοιχισαν το παιχνιδι.
Αυτα συμβαινουν.Η ομαδα πρεπει να συνεχισει με καλη ψυχολογια.Εχουμε δυσκολο ματς την Κυριακη και πρεπει ολοι να αφοσιωθουμε σε αυτο.
Μην ξεχναμε οτι υπαρχει και επαναληπτικος στο κυπελλο στον οποιο μπορουμε να προκριθουμε και με σχετικη ανεση πιστευω.
Επσισης να σας υπενθυμισω οτι δεν παιζαμε σε γηπεδο αλλα σε χωραφι.
Το ματς δεν χρηζει ιδιαιτερης κριτικης.
Καληνυχτα σε ολους τους συνοπαδους.Αυριο ξημερωνει μια καινουρια μερα και αφου θα εχουν καταλαγιασει ολων τα νευρα θα μπορουμε να δουμε πιο ξεκαθαρα τα πραγματα.
ΤΙ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΩ?

Αυτα συμβαινουν.Η ομαδα πρεπει να συνεχισει με καλη ψυχολογια.Εχουμε δυσκολο ματς την Κυριακη και πρεπει ολοι να αφοσιωθουμε σε αυτο.
Μην ξεχναμε οτι υπαρχει και επαναληπτικος στο κυπελλο στον οποιο μπορουμε να προκριθουμε και με σχετικη ανεση πιστευω.
Καληνυχτα σε ολους τους συνοπαδους.Αυριο ξημερωνει μια καινουρια μερα και αφου θα εχουν καταλαγιασει ολων τα νευρα θα μπορουμε να δουμε πιο ξεκαθαρα τα πραγματα.
ΤΙ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΩ?

Λοιπόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοον
Σήμερα η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Για τον Sera το λέω μπας και βάλει και καμιά εξαίρεση στα λεγόμενά του που με βρίσκουν σύμφωνο.
Το παιχνίδι μέχρι το 70 κυλούσε με εμάς να δημιουργούμε και να χάνουμε ευκαιρίες και να μας έχουν φύγει στην κόντρα, μαζί με τις υποψίες, 3-4ις φορές.
Ο Γλύκος 2 φάσεις βγήκε εκτός και τις καθάρισε εν τι γενέσι.
Ο Στάφυ σκέφτομαι αν μπορούμε να τον αγοράσουμε πίσω....
Ο Κατσικάς χρειάζεται έναν.....οκ πήραμε περιμένουμε να βγει η κάρτα του.
Ο Βιβιάν δεν ξέρει να χειρίζεται το ύψος του. Είναι ατσούμπαλος και σήμερα εναντίον αυτής της ομάδας ήταν τραγικός. Το πήρα απόφαση ότι η μεταγραφή του απέτυχε.
Ο Αποστολόπουλος, μέχρι την φάση του πέναλτυ στάθηκε πάρα πολύ καλά. Μετά έχασε την ηρεμία και την συγκέντρωσή του με αποτέλεσμα το ξεκίνημα του 2ου γκολ
Ο Κάτσε έκανε ένα κακό παιχνίδι. Μέτριος- Δεν σερνόταν αλλά ήταν προφανές ότι έπρεπε να βγει. Ήταν άτσαλος σε πολές φάσεις και φοβόσουν για την δεύτερη κίτρινη.
Ο Λαζάρ μέτριος+ σε ανοδική πορεία σε σχέση με το πρώτο μισό. Ελπίζω να βελτιωθεί κι άλλο στην συνέχεια, ωραίο και το τακουνάκι.
Ο Φωτάκης στο πρώτο μέρος ήταν σχεδόν άφαντος, 1-2 πάσες θυμάμε. Στο δεύτερο ήταν αρκετά καλύτερος, πιο κινητικός. Ένα μέτριο και για αυτόν παιχνίδι.
Ο Κατσουράνης έκανε την όμορφη τρίπλα, είχε καλές συνεργασίες. Μακάρι να είχε αγωνιστικό ρυθμό θα ήταν όαση. Μέτριος+
Ο Γεωργιάδης ελπίζω να είναι από τις περιπτώσεις που ένας τραυματισμός βοηθάει τον παίκτη να βελτιωθεί. Έκανε κάποια κλασσικά για αυτόν λάθη, αλλά σε 2-3ις φάσεις μου μύρισε λονδίνο. Θα δείξει όταν πάρει περισσότερο χρόνο. Έδειξε όμως διάθεση να τρέξει και να προσπαθήσει. Με προβληματίζει ακόμα. Μέτριος
Ο Κλάους είναι ο Κλάους, με τα θετικά του και τα αρνητικά του. Έκανε ένα μέτριο παιχνίδι.
Ο Γιάννου δεν μπόρεσα να τον δω, άρχισε τα τσαλιμάκια το stream.
Πέλκας την πρώτη του ενέργεια είδα και από ότι άκουσα μετά ήταν ορεξάτος, αλλά πάλι δεν μπορώ να πω.
Σάλπι με το που μπήκε έβγαλε μία παράλληλη φαρμάκι. Μετά άκουγα => δεν μπορώ να κρίνω.
Ο Δώνης έκανε ένα μέτριο-- παιχνίδι. Οι αλλαγές του με προβλημάτισαν, ειδικά γιατί δεν βγήκε ο κάτσε αντί κατσουράνη. Δεν έρχεται από τραυματισμό, χρόνο συμμετοχής χρειάζεται. Αυτό που με την βίδωσε είναι που κάλυψε τον Βιβιάν στην συνέντευξη και ότι έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. 2-3ις φάσεις χρειάστηκε και τα έκανε θάλασσα...
Δεν έχω δίπλωμα προπονητή. Δεν έχω παίξει ποδόσφαιρο. Δεν έχω όρεξη να υπερασπιστώ ή να καταδικάσω κάποιον (εκτός του βραζιλιάνου).
Το συμπέρασμά μου για απόψε? ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΑΛΑ.
donPablo σήμερα πληρώσαμε τα λάθη στην άμυνα που φωνάζουν κάποιοι καιρό. Εάν αποκλειστώ τι να την κάνω την καλύτερη άμυνα στα χαρτιά?
Σήμερα η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Για τον Sera το λέω μπας και βάλει και καμιά εξαίρεση στα λεγόμενά του που με βρίσκουν σύμφωνο.
Το παιχνίδι μέχρι το 70 κυλούσε με εμάς να δημιουργούμε και να χάνουμε ευκαιρίες και να μας έχουν φύγει στην κόντρα, μαζί με τις υποψίες, 3-4ις φορές.
Ο Βιβιάν δεν ξέρει να χειρίζεται το ύψος του. Είναι ατσούμπαλος και σήμερα εναντίον αυτής της ομάδας ήταν τραγικός. Το πήρα απόφαση ότι η μεταγραφή του απέτυχε.
Ο Αποστολόπουλος, μέχρι την φάση του πέναλτυ στάθηκε πάρα πολύ καλά. Μετά έχασε την ηρεμία και την συγκέντρωσή του με αποτέλεσμα το ξεκίνημα του 2ου γκολ
Ο Κάτσε έκανε ένα κακό παιχνίδι. Μέτριος- Δεν σερνόταν αλλά ήταν προφανές ότι έπρεπε να βγει. Ήταν άτσαλος σε πολές φάσεις και φοβόσουν για την δεύτερη κίτρινη.
Ο Λαζάρ μέτριος+ σε ανοδική πορεία σε σχέση με το πρώτο μισό. Ελπίζω να βελτιωθεί κι άλλο στην συνέχεια, ωραίο και το τακουνάκι.
Ο Φωτάκης στο πρώτο μέρος ήταν σχεδόν άφαντος, 1-2 πάσες θυμάμε. Στο δεύτερο ήταν αρκετά καλύτερος, πιο κινητικός. Ένα μέτριο και για αυτόν παιχνίδι.
Ο Κατσουράνης έκανε την όμορφη τρίπλα, είχε καλές συνεργασίες. Μακάρι να είχε αγωνιστικό ρυθμό θα ήταν όαση. Μέτριος+
Ο Γεωργιάδης ελπίζω να είναι από τις περιπτώσεις που ένας τραυματισμός βοηθάει τον παίκτη να βελτιωθεί. Έκανε κάποια κλασσικά για αυτόν λάθη, αλλά σε 2-3ις φάσεις μου μύρισε λονδίνο. Θα δείξει όταν πάρει περισσότερο χρόνο. Έδειξε όμως διάθεση να τρέξει και να προσπαθήσει. Με προβληματίζει ακόμα. Μέτριος
Ο Κλάους είναι ο Κλάους, με τα θετικά του και τα αρνητικά του. Έκανε ένα μέτριο παιχνίδι.
Πέλκας την πρώτη του ενέργεια είδα και από ότι άκουσα μετά ήταν ορεξάτος, αλλά πάλι δεν μπορώ να πω.
Σάλπι με το που μπήκε έβγαλε μία παράλληλη φαρμάκι. Μετά άκουγα => δεν μπορώ να κρίνω.
Ο Δώνης έκανε ένα μέτριο-- παιχνίδι. Οι αλλαγές του με προβλημάτισαν, ειδικά γιατί δεν βγήκε ο κάτσε αντί κατσουράνη. Δεν έρχεται από τραυματισμό, χρόνο συμμετοχής χρειάζεται. Αυτό που με την βίδωσε είναι που κάλυψε τον Βιβιάν στην συνέντευξη και ότι έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. 2-3ις φάσεις χρειάστηκε και τα έκανε θάλασσα...
Δεν έχω δίπλωμα προπονητή. Δεν έχω παίξει ποδόσφαιρο. Δεν έχω όρεξη να υπερασπιστώ ή να καταδικάσω κάποιον (εκτός του βραζιλιάνου).
donPablo σήμερα πληρώσαμε τα λάθη στην άμυνα που φωνάζουν κάποιοι καιρό. Εάν αποκλειστώ τι να την κάνω την καλύτερη άμυνα στα χαρτιά?
Ρόλαρε κάπως καλύυτερα μέχρι τις αλλαγές όντως (δεδομένου και τις δυναμικότητας του αντιπάλου), μετά μου θύμιζε κάτι από τα ίδια.Odi έγραψε:Όποιος βλέπει μπάλα και δεν κράζει μόνο για να κράξει είδε οτι η ομάδα ρόλαρε σήμερα και έπαιξε καλά.Τώρα εντάξει οι ίδιοι που κράζετε τώρα κράζετε και στις νίκες οπότε οκ.
Odi έγραψε:Εντάξει τώρα μερικοί τρελαίνεστε και λέτε οτι να ναι..
ετσι ακριβως φιλε
- sourmenetes
- Moderator
και εμενα τα στανταρ μου ειναι να ειμαι διευθυντικο στελεχος σε πολυεθνικη και να κυκλοφορω με bugati αλλα αντιθετως κυκλοφορω με ενα kia τα στανταρ σου απο που προκυπτουν απο τους δεκαδες τιτλους σου?εχεις καταλαβει οτι μεχρι χθες μονο στην φανελα ησουν μεγαλη ομαδα?27 χρονια πρωταθλημα , και μεταξυ φθορας και αφθαρσιας και συ νομιζεις οτι εισαι μπαρτσελονα τελος παντων απαντησε μου αν θελεις σε κατι τελικα οι παικτες κανουν μαγκα τον προπονητη η ο προπονητης τους παικτες?nikolasf έγραψε:Αν στόχος του ΠΑΟΚ είναι να φτάσει να πάιζει σαν το περσινό Περιστέρι φίλε λυπάμαι αλλά εγώ έχω άλλα στάνταρ! Συγνώμη!don pablo έγραψε:πουλεν μου ο δωνης ....... μαλιστα μηπως ειναι και φιλαρακι μου ? ακουσε να δεις ο δωνης σκαι ο καθε δωνης σημερα ειναι αυριο δεν ειναι απλα η ιστορια καποιους δεν τους διδασκει στο θεμα προπονητη και τον σαντος καποιοι τον κραζανε και σε βαθος χρονου σου εδειξε πραγματα , ο δωνης κατα την γνωμη την δικη μου ειναι πολυ καλος προπονητης με ενα μεγαλο μειονεκτημα αργει πολυ να δημιουργησει αυτο που θελει το πληρωσε στην αεκ δεν το πληρωσε στο περιστερι γιατι εκει καποιοι ειχαν υπομονη εγω εχω απλα υπομονη καποιοι δεν εχουν και προφανως ειναι αυτοι που παιρνουν τιτλους καθε χρονο και δεν αντεχουν σε 2-3 ηττες κανω λαθος?nikolasf έγραψε:Δλδ ρε φίλε πάμπλο κάποιοι στον βωμό του να υποστηρίξουν το πουλέν τους βγάζουν και το μαύρο άσπρο!!! Λόγου χάρη εσύ!
Alastor έγραψε:Odi έγραψε:Εντάξει τώρα μερικοί τρελαίνεστε και λέτε οτι να ναι..
ετσι ακριβως φιλε
+12 βεβαια για τον επαναληπτικο δεν ειμαι και τοσο πολυ αισιοδοξος αλλα σιγουρα γυρναει
Δεν θέλω να γράψω τί σκέφτομαι για τον επαναληπτικό γιατί αν επιβεβαιωθώ θα αυτομπαναριστώ επ' αόριστω.
Σκεφτείτε μόνο την μέχρι σήμερα αδυναμία της επίθεσης στις κλειστές άμυνες, την ευπάθεια της άμυνας σε αντεπιθέσεις, και το ότι το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων!!! Αυτός που έγραωε το 40%- 60% υπερ της κακκηθέας μάλλον ψιλοέχει δίκιο!!!!
Αλλά είπαμε το κύπελο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και τώρα την έκπληξη πρέπει να την κάνουμε εμείς αλλάζοντας άρδην την μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα προσ το καλύτερο και κάνοντας της αδυναμίες μας ατού..
Η ελπίδα πεθαίνει τελευτάια!!!
ΥΓ Θεέ μου το λέω αυτό με αντίπαλο την κακκηθέα..... Τί κατάντια!!!!!

Σκεφτείτε μόνο την μέχρι σήμερα αδυναμία της επίθεσης στις κλειστές άμυνες, την ευπάθεια της άμυνας σε αντεπιθέσεις, και το ότι το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων!!! Αυτός που έγραωε το 40%- 60% υπερ της κακκηθέας μάλλον ψιλοέχει δίκιο!!!!
Αλλά είπαμε το κύπελο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και τώρα την έκπληξη πρέπει να την κάνουμε εμείς αλλάζοντας άρδην την μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα προσ το καλύτερο και κάνοντας της αδυναμίες μας ατού..
Η ελπίδα πεθαίνει τελευτάια!!!
ΥΓ Θεέ μου το λέω αυτό με αντίπαλο την κακκηθέα..... Τί κατάντια!!!!!

Rizla έγραψε:Den ειναι μερα για κραξιμο σημερα...ειναι μερα περισυλλογης.
ΤΙ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΩ?![]()
![]()
Θελω κι εγωω!!!!!
το προβλημα στην αμυνα ειναι προβλημα παικτων ? προπονητη ? τυχης? κακο ματι? εγω ξερω οτι και με ραπιντ αυτος που σε κρεμασε ο βιβιαν ηταν με δυο τραγικα λαθη ασχετα αν ολοι τοτε κραζανε κουμαλο γιατι τοτε ηταν μοδα κραξτε τον αμπαλο μαυρουκοAle3 έγραψε:Λοιπόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοον
- kataramenos5
Έτσι είναι οπότε ας αφήσουμε έξω τα δοκάρια και τα γκόλ της καλλιθέας.Τι είδαμε?Τρεις τέσσερις γιόμες( γιόμες στα τυφλά όχι σέντρες) μέτρησα στο πρώτο 20λεπτο με 3 - 5 τελικές στο πρώτο ημίχρονο ,2 παραπάνω δηλαδή με ομάδα β' εθνικής.Είδα τον Αποστολό έτοιμο να φωνάξει "Βοήθεια" όντας απελπιστικά μόνος όταν βγήκε μπροστά σε 2 φάσεις πάλι χωρίς συμπαίκτη κοντά.Καλύτερα πήγαμε στο β' αλλα κυρίως με προσωπικές ενέργειες .Όχι αυτοματισμοί, όχι κυκλοφορία με στόχο και ουσία.Τρόμος κάθε φορά που ο αντίπαλος περνούσε το κέντρο.Νομίζω σωστές οι αλλαγές ,έπρεπε να γίνουν άσχετα αν δε μας βγήκαν. Δικαιολογώ την κακή εμφάνιση εν μέρη λόγω γηπέδου.Τι μπάλα να παίξεις σε ένα τέτοιο χωράφι που περιμένει τα τρακτέρ των σκουληκιών να το κουρέψουν.Mario Jardel έγραψε:Τωρα τι να πω...
Δοκαρι και μεσα παικταραδες, ομαδαρα κτλ κτλ.
Δοκαρι κι εξω ουστ αμπαλοι κτλ κτλ.
Ισχυει αυτο, δε λεω. και σαν Ελληνες και σαν ΠΑΟΚ το εχουμε αυτο.
ΥΓ Κατα τη ταπεινή μου γνώμη σε τέτοιο γήπεδο έπρεπε να πας με τακτική Σάντος,να εξασφαλίσεις οτι δε θα φας γκόλ και να αφήσεις το επιθετικό ποδόσφαιρο για ενα γήπεδο που μπορείς να τρέξεις.
ΥΓ 2Τίποτα δε τελείωσε.Δε παίζουμε με τη Μπαρτσελόνα ,με την καλλιθέα στη Τούμπα παίζουμε, μη τρελαίνεστε.